Mijn echtgenote, die als 2e persoon ook soms zal meekomen, en ik zijn klantvriendelijk en met kennis van zaken uitstekend geholpen door NICO en Duncan. Het rode toegangskaartje met een cardnumber... Toon meer
Duidelijke uitleg op basic fit website: manier van inschrijven, wat er mogelijk is, enz. Betreft locaties sportscholen heel veel keuze, uniek! 24 uur dagelijks geopend is ook heel fijn! Ervaring... Toon meer
Ik train hier ruim 1.5 alles was prima en op een dag mail gekregen ivm werkzaamheden kan je Abo invriezer, ik dacht ja waarom ook niet als ik toch niet kan sporten en opeens na 2 maanden krijg ik dood... Toon meer
Vlotte intro gehad bij medewerker. Prijs ok, ultimate is fijne formule om niet zlleen te moeten sprorten. Inschrijving redelijk vlot. Bijv app roept itsme ´iet op.
Over Basic-Fit
At Basic-Fit, we believe everyone deserves to be fit and feel great. That’s why we make fitness accessible to everyone through our low-cost, high-value solutions, built on smart, scalable technology – so you can work out the way you want. We’re on a mission to help you build fitness habits you’ll love and stick with.
Start making fitness your basic and…
Become a memberContactgegevens
Nederland
- www.basic-fit.com
Teleurstellende klantenservice
Ik ben erg teleurgesteld in de klantenservice van Basic-Fit, en specifiek in de manier waarop medewerker Evie mijn situatie heeft afgehandeld.
Twee dagen geleden ben ik mijn AirPods kwijtgeraakt in een Basic-Fit vestiging. Een dag later ben ik zelf al naar de club gegaan, maar daar was geen personeel aanwezig. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de klantenservice met de vraag of mijn AirPods misschien gevonden waren.
In plaats van daadwerkelijk te helpen, kreeg ik alleen te horen dat ik “maar naar de vestiging moest gaan”. Ik heb meerdere keren uitgelegd dat ik daar al geweest was en momenteel niet in de gelegenheid ben om opnieuw langs te gaan. Ik vroeg daarom of de klantenservice intern kon navragen of mijn AirPods gevonden zijn, of anders het directe telefoonnummer of e-mailadres van de vestiging kon geven.
Dat werd geweigerd. Ik kreeg vervolgens alleen een algemeen telefoonnummer van Basic-Fit, maar bij het bellen hoorde ik direct: “Welkom bij Basic-Fit. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar.”
Toen ik dit terugkoppelde en opnieuw om hulp vroeg, bleef Evie herhalen dat contactgegevens alleen intern gedeeld worden en dat ik zelf maar naar de vestiging moest gaan. Er werd totaal niet meegedacht of moeite gedaan om een simpele interne check uit te voeren.
Een klantenservice hoort klanten te helpen, niet ze van het kastje naar de muur te sturen. Erg teleurstellende service en als men zo met leden omgaat ben ik er snel klaar mee.

Verschillende abonnementen
Er zijn verschillende abonnementen waar je uit kan kiezen en je kan nog extra's toevoegen dat is erg fijn.
Da’s een tweede inschrijven en ik heb…
Da’s een tweede inschrijven en ik heb nooit een cadeautje gekregen en ik zie andere mensen wel

Spijkenisse Maaswijk
Sinds vorige week in Spijkenisse in het nieuwe pand in Maaswijk begonnen. Het ziet er echt mooi uit. Ik hoop dat het opstartproblemen zijn en gebrek aan personeel maar een schoonmaakploeg is er nog niet. Vieze vloer kleedkamer, douches, haren en stof bij de fitness toestellen. Gelukkig wel veel voorzieningen om zelf met alcohol de toestellen bij de handgrepen schoon te maken.

Antwoord van Basic-Fit
We werden heel goed en vriendelijk…
We werden heel goed en vriendelijk geholpen. Het was de eerste keer dat wij bii Basic Fit Toolenburg waren

Antwoord van Basic-Fit
jullie app is geupdate maar de video…
jullie app is geupdate maar de video van de app niet..

Antwoord van Basic-Fit
Goede service aan de Bali,heel…
Goede service aan de Bali,heel behulpzaam ( blonde vrouw )

Alles duidelijk beschreven top