GHS Reviews

1.403

2,4

Tijd om een werkplaats in te richten en in plaats van halffabrikaten (zak met balletjes en hoezen) een volwaardig product bij klanten af te leveren! Het heeft me mijn stofzuiger gekost pl... Toon meer

We zijn super blij met onze aankoop bij Big Bertha! Het gaat over de mega-mammoet zitzak, de bijhorende voetbank en rolkussen. Wij hebben gekozen voor het stofje Corduroy Creme. Dit is een zeer... Toon meer

Bereikbaarheid van deze aanbieder is bagger! Heb betaald voor expres levering ,na 3 dagen bellen en mailen , Messenger geen contact te krijgen Je kan bellen met VK maar na keuze menu te hebben afg... Toon meer

Totaal onbetrouwbaar, niets bestellen hier! Telefonisch niet bereikbaar, je wordt verzocht een e-mail te sturen voor snel contact. Nu dagen geleden gemaild, geen reactie. Product laat totaal te wensen... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

British company specializing in furniture

Slecht

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.403)

66 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bereikbaarheid van deze aanbieder is…NIET!

Bereikbaarheid van deze aanbieder is bagger!
Je kan bellen met VK maar na keuze menu te hebben afgeluisterd word je in wacht gezet en de verbinding verbroken

Wanneer krijg ik het door ons bestelde verjaardag kado voor onze kleindochter binnen??

20 september 2022

Antwoord van GHS

Het spijt ons voor de vertraging bij het beantwoorden, onze klantenservice is gevestigd in het VK, maar was gesloten voor een lang feestweekend.
Verzendkosten zijn terugbetaald vanwege de vertraging, we hopen dat uw kleindochter geniet van Lounge Pug.

Dit is echt een kat in de zitzak aankoop

Ik sluit me aan bij een aantal beklachten hierboven. De vulling was overduidelijk veel te weinig, de 3zits-zitbank blijkt een slappe zitzak met haast geen vulling in de leuningen. Het lijkt totaal niet op de foto op hun website ... en dat was wel waar ik mijn aankoop op heb gebaseerd.
Het lukte te vullen maar was veel gedoe. Tip voor andere kopers: maak je kruimeldief goed leeg, en zuig hiermee alle rondzwervende balletjes op en leeg dit daarna direct in je zitzak. Dat werkt gelukkig!

Ik heb 4 x geprobeerd te bellen om info te krijgen over retour sturen maar je wordt doorverbonden en dan vervalt de verbinding. Voelde me flink bedrogen en bedonderd met deze zgn mooie aankoop.

Advies; niet doen!!

19 augustus 2022

Antwoord van GHS

Het spijt ons te horen dat u ons niet heeft kunnen bereiken, we hebben u direct een e-mail gestuurd om een oplossing voor u te vinden. Excuses

Een mooie zitzak voor onze kleindochter…

Een mooie zitzak voor onze kleindochter gekocht.
Alles perfect geregeld.
Goed contact ! Ik kreeg binnen een paar uurtjes netjes antwoord op mijn vragen.
Dank je wel Alexandra !

19 augustus 2022

Antwoord van GHS

Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat Alexandra je heeft kunnen helpen met het proces. We hopen dat uw kleindochter blij is met de Lounge Pug.

Zelf vullen, niet naar verwachting en hoge retourkosten

Nergens is aangegeven dat je de zakken zelf moet vullen. Amper te doen dit.

Uiteindelijk een vormloos geheel en waarschijnlijk niet eens alleen door te weinig vulling. Ziet er niet uit….

Gebeld maar je wordt hooguit via een keuzemenu door geschakeld naar een Engelse klantenservice die vervolgens onbereikbaar is want in gesprek. Terug sturen op eigen kosten naar Polen (let ook even op het enorme formaat doos) is ook een kostenpost waar je niet vrolijk van wordt.

Echt minder dan matig dit……

14 juni 2022

Antwoord van GHS

Het spijt ons om dit te horen, aangezien genoemd artikel gemonteerd moet worden, excuses als dit niet duidelijk was voordat u de bestelling plaatste.
Als er een probleem is met de vulling of als je het artikel liever retourneert, neem dan contact op met de klantenservice met een foto en je bestelgegevens, zodat we je kunnen helpen.

Super leuk zitzak bankje gekocht

Super leuk zitzak bankje gekocht. Eerst verkeerde maar besteld. Big Bertha heeft goede maat meteen na gestuurd en verschil verrekend. Ook had ik een aantal vragen. Hier werd snel en super vriendelijk en meedenkend op gereageerd.
Echt top!

13 mei 2022

Antwoord van GHS

We zijn erg blij om dit te horen en dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van de perfecte bank, we wensen je veel plezier!

Zitzak Gaming Stoel

Voor onze dochter de Zitzak Gaming Stoel
Corduroy Blozen Roze met voetenbankje besteld. De bestelling had ik al geplaatst alvorens de reviews gelezen te hebben. Hierdoor stond ik er enigszins sceptisch tegenover en vroeg mezelf af of dit dan ook wel de juiste keuze was. Er zat niets anders op dan afwachten echter na een aantal dagen (keurig op de hoogte gehouden via T&T) ontving ik mijn bestelling en moet ik erkennen dat ik positief verrast was. Een mooie degelijke zitzak waarbij voldoende vulling was meegeleverd!

16 april 2022

Gamestoel zitzak besteld ,een hoopje…

Gamestoel zitzak besteld ,een hoopje was het ,te weinig vulling ,stuurden er 300 Gr achteraan die geen verschil maakte ,nog steeds een hoopje .Gevraagd om nog meer vulling of helft van bedrag terug maar na 2 maanden zeggen ze stuur maar terug op eigen kosten en in originele verpakking naar Polen ?...tuurlijk moet ik zelf naar een parcelshop toe en mijn autistische zoon zijn stoel wegnemen ,ja klinkt logisch toch .Niet bestellen ,is totaal niet wat je wordt beloofd

14 maart 2022

Antwoord van GHS

Hallo, het spijt ons te horen dat er problemen zijn met uw gamestoel.
We hebben hierover direct contact met je opgenomen

nachtmerrie !

IDEM! Ik ben bijna getraumatiseerd door deze sofa's ! Het is niet te vatten ! We deden de doos voorzichtig open en het piepschuim vloog al in het rond. Ik nam de zak voorzichtig uit de doos en hij scheurde ! plastiek is niets waard! Het is een schande ! We bestellen veel online en we kiezen zeer weloverwogen, maar DIT! Ik ben nog nooit zo ontgoocheld geweest! Idd, je kan het eigenijk niet terugsturen want je kan het niet meer in de doos steken ! Commentaar van het bedrijf is een giller!
Ik heb ook nooit een mail gekregen van Big Bertha om een review te schrijven. Sommigen krijgen blijkbaar hun geld terug, die monsters staan hier nog steeds. Heb ondertussen andere zeteltjes gekocht. Wat moet ik nu met deze vormloze zakken ? De bolletjes vind ik nog overal! Geeft afgewerkte producten ipv zo'n brol !

4 februari 2022

slechte afwerking te weinig vulling

Je krijgt een lege zak aan, die gefrommeld in elkaar is gestikt, vulling is te weinig. Zitvlak is maar 45 centimeter diep. De bank die je hebt gekocht is niet meer te zien na 2 dagen op de site, dus je kunt geen vergelijk meer maken. Klantenservice is tel niet bereikbaar, en via email zeer moeilijk. Als de bank gevuld is, is het onmogelijk de vulling er weer uit te halen, dus kun je de zitzak niet meer terug sturen. Zijn namelijk miljoenen piepschuim bolletjes. Geen aanrader dus!!!!

20 december 2021

Leuke zitzak

Snelle levering van uiteindelijk een mooie zitzak voor mijn dochter van 14 maanden. De meegeleverde vulling was aan de minimale kant. Na mailcontact kregen wij gratis vulling zeer snel geleverd. Nu een prachtige zitzak waar mijn dochtertje veel plezier van heeft.

26 augustus 2021

Zitzak Vloerkussen xl

Zitzak ontvangen en volgens ons iets te weinig vulling. Even een mailtje gestuurd,vriendelijk en direct antwoord terug. 3 dagen later zeker voldoende extra vulling mogen ontvangen. Top service!!

9 juli 2021

Wat een perfecte service!

Wat een perfecte service! Nadat ik de bestelling had ontvangen, had ik mij vergist in de kleur.... dus nam contact op met de klantenservice en legde het uit. Ik had de big bertha al gevuld, maar geen probleem. Ze hebben de juiste kleur verzonden en die andere mocht ik kosteloos terugsturen. Was hier niet vanuit gegaan en was dus zeer verrast! Dus top zaak!

16 april 2021

Kwalitatief goede bank in mooie kleur…

Kwalitatief goede bank in mooie kleur antraciet. Stof ziet er sterk uit en is prima chill bank voor onze tieners. 1 zak met vulmiddel was lek waardoor deel verloren tijdens transport. Na mail hierover heel snel nieuwe zak ontvangen. Super Service!

3 april 2021

Zeer tevreden!!

Zeer tevreden over de producten en de hele goede service!!!! De zakken zitten, hangen, liggen super fijn en hele goede kwaliteit. Ook als er iets is dan reageren ze gelijk en gaan meteen aan de slag voor een oplossing!! Top service, heel erg blij mee!! Een dikke 10

16 februari 2021

Perfect

De gaming zitzak bestelt. Vergeten het voetenbankje erbij te bestellen. Paar dagen later nog bijbestelt en zag dat toen de sale begonnen was. Het verschil van zowel de sale als het verschil van een los voetenbankje bijbestellen geheel terug gekregen. Wat een service!!

11 januari 2021

mooi product goede service.

Erg mooi product, zijn er erg blij mee.
De logistiek heeft door de drukte van kermis niet goed geleverd waardoor pakketten kwijt waren, echter ben ik zeer goed geholpen waardoor het nu opgelost is.

6 januari 2021