Tijd om een werkplaats in te richten en in plaats van halffabrikaten (zak met balletjes en hoezen) een volwaardig product bij klanten af te leveren! Het heeft me mijn stofzuiger gekost pl... Toon meer
We zijn super blij met onze aankoop bij Big Bertha! Het gaat over de mega-mammoet zitzak, de bijhorende voetbank en rolkussen. Wij hebben gekozen voor het stofje Corduroy Creme. Dit is een zeer... Toon meer
Bereikbaarheid van deze aanbieder is bagger! Heb betaald voor expres levering ,na 3 dagen bellen en mailen , Messenger geen contact te krijgen Je kan bellen met VK maar na keuze menu te hebben afg... Toon meer
Totaal onbetrouwbaar, niets bestellen hier! Telefonisch niet bereikbaar, je wordt verzocht een e-mail te sturen voor snel contact. Nu dagen geleden gemaild, geen reactie. Product laat totaal te wensen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
British company specializing in furniture
Verenigd Koninkrijk
- www.bigberthaoriginal.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De zitzak Gaming is teleurstelling
De zitzak Gaming is een grote teleurstelling. Hij is veel kleiner dan op de foto wordt weergegeven. Mijn kind van 14 pas er amper in. Werd ongevuld geleverd, wat niet is gecommuniceerd. Na het vullen is de zitzak nog steeds een slappe zak. Er zouden nog meer korrels bij moeten. Ook is de stof erg vies en pluizerig. Al met al, weggegooid geld.
Verry good service
Veel te duur voor wat het is
Veel te duur voor wat het is. De zitzak moet je zelf vullen met bolletjes. Niet erg, maar wat als je de stof eens moet wassen? Voor deze prijs had er een vulbare binnenzak mogen inzitten zodat je het stoffen buitendeel makkelijk kan wassen. Bovendien is de geleverde bolletjesvulling onvoldoende en moest ik meteen ergens bolletjes bijkopen. Niet bij Bigbertha uiteraard. Daar koop ik niks meer.
Waardeloze zitzakken
Zo positief als ik in juli was over dit bedrijf, zo negatief ben ik nu. De zitzakken waren enorm in elkaar gezakt, de vulling leek niet voldoende. In juli 2020 heeft men mij een megazak aan vulling gestuurd. Deze megazak is er nu in 3 keer bijvullen (!!!) helemaal doorheen en de zitzakken staan weer slap (november 2020). Contact opgenomen, geld terug gevraagd. Doet men niet, maar uit coulance (ja, ja) willen ze wel weer wat vulling opsturen. Hoelang moet ik alles bij blijven vullen? Ik adviseer absoluut deze zitzakken NIET te kopen.
Ik had een probleem met dat de… vulling van de zitzak
Ik had een probleem met dat de zitzakvulling een stuk minder was vergeleken met hoe het geleverd was. Maar na een beetje heen en weer mailen hebben ze een extra zak met vulling opgestuurd. Erg goede service, reageert snel en ook erg vriendelijk!
Veel keuze en snel bezorgd
2 gaming zitzakken met poef
Begin april 2 gaming zitzakken met voetenbankje besteld. Snelle levering. Mooie kleur petrol.Het vullen gaat het makkelijkst met 3 personen. Na het vullen waren de zitzakken behoorlijk gevuld maar konden naar mijn mening nog wel wat vulling gebruiken. Onze dochter vond het wel ok. Na 1 maand is de vulling wat in elkaar gegaan en zat er te weinig in. Ik heb een mail gestuurd en binnen een week heb ik een doos met vulling ontvangen. Zitzakken zijn nu helemaal perfect. Goede service. Fijne zitzakken. Dik tevreden.
Geld nog steeds niet teruggekregen
Ik bestelde in december 2019 2 gaming chair met poef. Levering verliep met 2 dagen vertraging, maar stoelen waren een enorme teleurstelling. Veel kleiner dan op de foto en je moest de bolletjes zelf in de zitzak zien te krijgen. Vreselijk. Prijs kwaliteit een echte miskoop. Alles teruggestuurd en nog steeds geen terugbetaling van onze 205 €! Ik vrees ervoor...
ik ben zeer tevreden over het product
ik ben zeer tevreden over het product. bezorging duurde rond de 10 dagen. ik kreeg netjes een mail waarin ze uitleggen dat ze hun best doen om het zo snel mogelijk te verzenden. duurt nu eenmaal langer ivm het virus. toen ik het product binnenkreeg vond ik de stof heel mooi dik en van goede kwaliteit. ziet er lux uit. ik moest de balletjes zelf indoen maar dat ging makkelijk. zorgde ook voor wat leuke momenten tijdens het vullen. ik denk dat ik in 15 min klaar was en dan deed ik het langzaam. ik las hieronder dat de plastic zak scheurde maar mijn balletjes waren in een dik plastic zak verpakt. verder zit het heerlijk omdat je de balletjes door te bewegen in de juiste positie kan brengen zit je altijd goed. iedergeval
mijn gezin is tevreden :)
zitzak met poefje besteld
Duurde eventjes voordat ik hem binnen had. Zelf een e-mail gestuurd van bellen lukte niet via dat nummer. Snelle reactie gehad en daarna snel verzonden en ontvangen. Je moest alleen wel zelf de zak vullen met de balletjes.
Ik had een zak en een poefje besteld en daarvoor zaten er eigenlijk te weinig bolletjes bij. Heb nu nog contact of ze meer bolletjes kunnen leveren. Mocht dit het geval zijn, dan is het echt een goede service. Mooie stof, alleen wel handig om van te voren te wassen zodat de geur er uit gaat en de pluisjes eraf zijn.
Na 2 weken nog geen levering en ook geen bericht en onbereikbare klantenservice
Bijna 2 weken geleden een bag besteld,..maar ondanks toezeggingen nog steeds niet ontvangen en bovendien zijn ze telefonisch onbereikbaar. Op mijn eerste mail is nog wel gereageerd,..maar op de tweede mail niet. Ik krijg het gevoel dat het bedrijf wellicht in de problemen zit.

Antwoord van GHS
Miskoop flut zak voor te veel geld
Miskoop flut zak voor te veel geld. Zelf vullen is niet te doen te weinig bolletjes en hij stinkt
Je krijgt een zak bolletjes
Je krijgt een zak bolletjes - niet dat wat je besteld hebt.
Het 020 nummer verbind je door naar de UK. Vervolgens neem niemand op. Niks hier bestellen!!!!!
Wat een miskoop
Wat een miskoop! Voor dat geld hadden ze de zitzak wel even zelf mogen vullen. NIET KOPEN!!!!!!
Zeer slecht
Zeer slecht, levering hoes en korrels, moet je zelf vullen, te weinig korrels. Kreeg wel meteen een nalevering en mijn zoon zit iedere dag met raam open wat het is mega chemische geur op zijn kamer! Voor dat gel is het zeer triest dat zoiets verkocht wordt.
Chemische geur
Wat je dus alleen bij 'de bezorgvoorwaarden' op de website leest ( hééélemaal onderaan de pagina ) , is dat de grote zitzakken geleverd worden in een doos met een zak '‘SupremeX’™ virgin piepschuim korrels' en een stuk stof met een rits waar je ze in dient te gooien. En ook al heb ik niet eens een grote zitzak maar de ' game pug ' : ik kon aan de gang.
De plastic zak waar de korrels in
zitten scheurt al als je er naar kijkt , en helaas niet op één plek maar aan alle kanten.
De korrels ruiken naar een chemisch-achtige substantie en blijken giftig voor kinderen en huisdieren ( dit staat op het bijgeleverde instructie- A4tje , op de website kan ik daar niets over vinden ).
In de instructies staat ook dat je dit klusje beter met z'n tweeën kunt klaren.
Ik dacht ' dat kan ik best alleen ' , en dat heb ik geweten.
Ik ben ruim drie uur in de weer geweest met de ‘SupremeX’™ virgin piepschuim korrels , terwijl de hond buiten stond te janken. Eerst om ze in de zak te krijgen en daarna om een deel er weer uit te halen omdat er veel te veel inzat voor een comfortabele zit. Ik heb er weer een vuilniszak vol uitgehaald. Met een emmer. En denk niet dat je dat kunt zonder te morsen.
Op een laminaatvloer stuiven ze alle kanten op , maar aan een vuilnis- of stofzuigerzak blijven ze plakken.
Als ze een bezem of stoffer tegenkomen kruipen ze erin : wat je ook probeert om ze in toom te houden: ze doen wat ze willen.
Uiteindelijk ben ik met de zak in de dichte douchecabine gaan staan om die korrels maar op te kunnen vangen.
Met een emmer , een vuilniszak, een bezem , een stoffer en een stofzuiger die binnen 3 seconden natuurlijk begint te loeien omdat die korrels en masse de stofzuiger invliegen.
De vuilniszak waar ik uiteindelijk de korrels in heb gekregen stond ik op het laatst te stofzuigen aangezien hij beplakt was met korrels , en ik heb de stofzuiger open gemaakt en omgekeerd geleegd. Want eerst moest de overvolle stofzuigerzak eruit. Die zat ook van binnen en van buiten onder de korrels en ik had geen extra stofzuiger om de stofzuiger te stofzuigen.
Het was al met al quite an experience.
Verder zit de zak tot mijn verbazing redelijk goed. Alleen als ik anders ga zitten ( of beweeg ) ruik ik die chemische geur die ook op mijn keel slaat. Verder een prima aankoop ! En de kleur is ook leuk.
Keurige afhandeling van service vraag.
In december 2018 een Big Bertha aangeschaft. Bij aankomst inderdaad, klein van afmeting, en een losse hoes met een zak met vulling die je zelf moet gebruiken om de hoes te vullen. Maar na 9 maanden is er van de vulling eigenlijk niets meer over dus contact gezocht met Big Bertha. Na wat mail wisselingen waarbij ze trouwens keurig binnen een dag reageren een nieuwe vulling opgestuurd gekregen waardoor de zitzak nu weer gebruikt kan worden. Keurig opgelost. Zeer tevreden met deze oplossing.