Vandaag vertragingsmail numero vijf ontvangen omtrent een boek dat ten tijde van de bestelling twee à drie werkdagen levertijd zou beslaan. Inmiddels staat de teller op drie weken levertijd, met het... Toon meer
Ik heb precies 1 week geleden een product besteld en ook gelijk betaald. Ik zit er al de hele week met smart op te wachten, krijg ik vervolgens pas na een hele week wachten een mail dat het product op... Toon meer
Op 16 december een bestelling geplaatst. Artikelen worden nog steeds verkocht, maar mijn bestelstatus staat ‘niet leverbaar’. Klantenservice via telefoon niet bereikbaar. Ik wacht nog steeds op ee... Toon meer
Op basis van mijn laatste ervaring met Bookspot kan ik helaas geen positieve feedback geven. Ik heb gisteren een bestelling bij u geplaatst vanwege uw belofte: vandaag besteld, morgen in huis. Hela... Toon meer
BookSpot is één van de grootste online boekwinkels van Nederland en België. Naast een groot assortiment kun je op de website ook cadeauzoekers, leestips en advies vinden. Zo kun je altijd het boek vinden wat je zoekt, ook boeken waarvan je niet wist dat je ze zocht! Naast boeken verkoopt BookSpot ook films & series, games en muziek. BookSpot zet zich tevens in voor leesbevordering en de BookSpot missie: méér lezen, voor een betere samenleving. Lezen maakt mensen aantoonbaar gelukkiger en daarom maken we lezen voor iedereen aantrekkelijk, bereikbaar en betaalbaar. Ontdek BookSpot!
Postbus 60, 1243 ZH, ’s-Graveland, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
“De rat van Arras” is een verhaal geschreven door Adriaan Van Dis, de geweldige Nederlandse schrijver. Dit toffe verhaal, afkomstig uit de boeiende verzameling “Vijf vrolijke verhalen” uit 2021, gepubliceerd door uitgeverij Amsterdam, Augustus, staat Van Dis bekend om zijn persoonlijke ervaringen uit het verleden op een spannende manier te vertellen.
Het speelt zich af in Arras, een stad wiens naam verwijst naar ‘het besmette water van de ratten’. Van Dis vertelt over de onverwachte ontmoeting tussen mevrouw La Tour en Sebastiaan Lepel, bij de hypnotiseur. Mevrouw La Tour, die diep geworteld is in de wereld van spiritualiteit en reïncarnatie, openbaart ontdekkingen over haar gereïncarneerde verleden, waardoor het verhaal een persoonlijke waanvoorstelling opwekt.
Het verhaal presenteert zich als een therapeutische reis die afstamt van Van Dis’ Indisch verleden. Dit aspect voegt extra empathie toe voor de lezer, die wordt meegesleurd naar gruwelijke momenten in het leven van mevrouw La Tour. De beschrijving van de opsluiting in jappenkampen en de necessiteit om ratten te eten om te overleven zorgen voor onvergetelijke trauma’s.
Een opvallend terugkerend motief in het verhaal zijn de ‘ratten’. Ze spelen een relevante rol bij de dood van Arthur door een rattenbeet, de veroorzakers van de pest, en Arras symboliseert de stad van de ratten. De weldoordachte naamgevingen, zoals Lepel een palindroom is en de letterlijke vertaling van ‘La Tour’ naar ‘toren’ verwijst, voegen extra betekenissen toe aan het verhaal en verwijzen naar de dood en reïncarnatie. Zozeer is reïncarnatie een rode draad die terugkomt in het verhaal van “De rat van Arras” Volgens mij is het zeer belangrijk dat je diepgaand geïnteresseerd bent in deze overweldigende thema’s om niet af te dwalen in het verhaal en vol concentratie te blijven lezen.
Eveneens is het thematiek sterk aanwezig. De thema’s van oorlogstrauma’s, reïncarnatie en de dood zijn boeiend en belangrijk. Het verhaal zorgt voor een perfecte balans tussen realiteit en fantasie. De lezer wordt uitgedaagd om zich te verdiepen in deze opwindende thema’s, waarbij de aangrijpende flashbacks naar mevrouw La Tours verleden in Arras een adembenemende sfeer creëren. De chronologische vertelling voegt een bepaalde rust aan de leeservaring. Op die manier valt elk stuk van het verhaal op zijn eigen plaats en zorgt niet voor een verstoorde verhaallijn. Het meeslepende verhaal wordt geleid door een krachtige en fantastische stem van de ik-verteller, dit maakt het lezen veel eenvoudiger en fungeert een comfortabele geest.
“De rat van Arras” is niet enkel een verhaal maar een welstellende literaire ervaring verzadigd met emotionele inhoud, magnifieke symboliek en aangrijpende thema’s. Dit verhaal opent de deur naar een geweldige reis voor gezwegen onderwerpen zoals de dood. In die mate dagen de specifieke onderwerpen de lezer uit tot zelfreflectie en meditatie. Het motief, en de symbolische naamgevingen zorgen voor extra omvang in het verhaal.
Tot slot, blijven de ontroerende flashbacks naar mevrouw La Tours verleden in Arras in gedachten van de lezer achter, als een onuitwisbaar aspect. Dit verhaal vraagt niet enkel om gelezen te worden maar het roept een spannende beleving op.
wat ging er mis, alles de laatste tijd, nu ze stoppen;
dubbel levering, geannuleerde boeken, toch leveren

Antwoord van BookSpot
Boek s'avonds besteld en de werd de volgende dag bezorgd, zonder extra kosten. Bijzonder spijtig was het dan ook om te lezen dat jullie er mee gaan stoppen en we in de toekomst bij Bruna terecht moeten.
Engels boek besteld na weken wachten bericht gekregen dat het op een post nl punt ligt op een eind rijden, de bezorger is zelfs nooit tot bij mij aan de deur geweest.

Antwoord van BookSpot
Helaas heeft u die belofte niet waargemaakt zodat ik vandaag met lege handen naar een verjaardag moet.
Jammer!

Antwoord van BookSpot
Ik had tijdens de zomeractie een aantal hele leuke boeken besteld waaronder een limited edition. Alle boeken zijn goed en zeer snel bij mij geleverd, alleen was de limited edition beschadigd. Ik heb Bookspot gecontacteerd via Whatsapp en kreeg zeer snel reactie. 2 dagen nadien had ik al een nieuw onbeschadigd boek in de bus en mocht ik het beschadigde boek retour sturen. Zeer tevreden van hun snelle respons en service!!

Antwoord van BookSpot
Ik heb vrijdag gebeld om te vragen of de boekenkaft hetzelfde is als ik het boek bestel. Er werd aangegeven dat dit zeker het geval is, dus gelijk besteld. Krijg ik woensdag het boek binnen met een andere kaft, die ik dus NIET wilde.
Ook heb ik een abonnement genomen en heb na een dag besloten om het abonnement toch op te zeggen. Ik heb voor een maand betaald, maar ik kon niet meer gebruik maken van mijn abonnement. Geld weg, geen abonnement en ook nog niet de kaft die ik wilde.
Ik had het liefst een goede oplossing gewild maar ik kreeg alleen bij mijn volgende bestelling gratis verzending. Daar heb ik voor mijn abonnement niet betaald.

Antwoord van BookSpot
Boek besteld een week op gewacht om vervolgens een mailtje te krijgen dat het boek niet meer leverbaar is. Misschien het boek ook niet meer aanbieden dan krijg je dit soort onzin niet! Zeer teleurgesteld

Antwoord van BookSpot
Je bestelt een boek ver vooruit, betaalt het ook netjes. De dag dat het uitkomt wordt er opeens een gelimiteerde variant aangeboden op de site. Ja ho even, die had ik ook willen hebben, maar nee de vaste trouwe klant krijgt een normale opgestuurd want tja, al maanden geleden gereserveerd en betaald.
Krijg terug dat de uitgever dit laat doorgaf en als ik zonodig wil ik de hele bubs maar terug moet sturen en alsnog een le versie moet kopen.
Vlgs mij had bookspot dus ook gewoon de lim ed versie op kunnen sturen naar alle trouwe klanten die allang betaald hadden.
Vind dit dus echt gewoon een flut actie. Ik snap ook nog wel dat de uitgever hier traag in is, maar ff zeg, stuur maar terug, bestel maar opnieuw, betaal maar opnieuw en als je snel zat bent heb je mss de limited versie. Daar komt t gewoon op neer.
En als je dat terug geeft als reactie krijg je "als je verder geen vragen heb, prettige dag". Ja m'n centen heb je al.
Update; men heeft overlegd en sturen kosteloos nieuw boek, mag tzt dan andere terugsturen. Netjes opgelost door bookspot.

Antwoord van BookSpot
Al jaren klant bij Bookspot. Mooi aanbod aan boeken en vrijwel alles snel geleverd. Ik heb in een heeeeel ver verleden ooit een probleem gehad met de levering van een boek toen ik meerdere besteld had en er een boek miste, maar dat is toen ook snel opgelost.
Voor kerst had ik een vinyl besteld en hij is nog steeds niet binnen heel teleurgesteld het is gwn oplichting

Antwoord van BookSpot
Ik heb de book seat nu drie maanden, maar hij bevalt niet echt. Als je er een pocketboek op wil vastzetten met het plastic plankje, wat je stevig moet doen, anders klapt het boek half dicht, beschadigt het plankje met zijn scherpe randen de bladzijden. Ik vind hem ook niet zo handig voor mijn smartphone en mijn tablet. Hij is te instabiel.Naschrift: ik begrijp de reactie van de leverancier niet. Ik hoef geen geld terug. Ik heb gewoon een miskoop gedaan en wil anderen daarvoor behoeden.

Antwoord van BookSpot
Update! 17-05 16:18 Inmiddels contact gehad met Bookspot over het niet complete pakket en dit is zeer netjes opgelost! Uit laten zoeken waarom Bookspot mij niet zelf heeft laten weten dat mijn bestelling vertraagd was is wat mij betreft nu achteraf niet meer nodig
Ik heb heel lang op mijn bestelling moeten wachten, bijna 2 weken.
Ik kreeg pas te horen dat mijn bestelling vertraagd was nadat ik zelf om informatie vroeg.
Ik vind het jammer dat Bookspot dat niet uit zichzelf heeft laten weten.
Toen ik eenmaal de bestelling had ontvangen was deze niet compleet.

Antwoord van BookSpot
Mijn aller eerste bestelling loopt meteen niet soepel.
Bij het product staat , levertijd 3-5 werkdagen. Na 1 hele week wachten komt een mail , dat het vertraging heeft. Nou moet ik nog langer wachten ! Ik had dit voor moederdag besteld , moet ik nu tegen mijn moeder zeggen dat ze op haar kado moet wachten?
Nu sta ik morgen met lege handen . Had ik het toch maar elders gekocht.
ordernummer 0130216627
Lid sinds de jaren 90 maar denk dat ik ermee stop. Was hard aan het sparen om dvdboxen te kopen...nu had ik genoeg, maar ze verkopen de boxen niet meer.
Dus oke, dan voor al het gespaarde geld boeken kopen, blijkt 1 van mijn 25 euro tegoedbonnen gewoon vervallen, geen seintje of mail gehad, helemaal niks...volgens mij mogen geldbonnen niet meer vervallen want dat is gewoon betaald.
In mijn ogen is dit gewoon ordinaire diefstal!!!
Kleine lettertjes of niet, ik betaal 25 euro en heb er niets voor terug!
Het is verdorie MIJN geld.
Zwaar teleurgesteld in dit bedrijf.

Antwoord van BookSpot
Ik ben jarenlang Vip klant en ook super tevreden. Maar ik kocht meer films en series dan boeken. Erg jammer dat Bookspot hiermee is gestopt en dat we niet zijn ingelicht over deze verandering. Hopelijk in de toekomst weer uitbreiding assortiment Bookspot?

Antwoord van BookSpot
heel slecht advertenties van zeldzame cds die al jaren niet meer tekoopzijn allemaal klick bait , totaal niet serieus nemen die winkel

Antwoord van BookSpot
Ik heb een VIP abonnement waarbij je de inleg als tegoed opbouwt. Dat was ideaal, omdat ik het altijd wel uitgaf aan films bij deze webshop. Bestellingen en support zijn prima in orde, maar ze hebben plotseling geen entertainment aanbod meer en daar moet je dan zelf achter komen.
Een bericht naar je abonnees zou wel zo netjes zijn geweest. Zojuist via support verzocht mijn abonnement per direct te annuleren, maar ik zou graag ook mijn resterend tegoed teruggestort krijgen. Dit kan ik namelijk niet meer uitgeven aan producten die ik al jaren bij jullie heb gekocht.

Antwoord van BookSpot
Twee LP's gekocht voor een hele scherpe prijs! Verzending was snel en de LP's waren heel net verpakt. Kortom een hele goede ervaring!