Vandaag vertragingsmail numero vijf ontvangen omtrent een boek dat ten tijde van de bestelling twee à drie werkdagen levertijd zou beslaan. Inmiddels staat de teller op drie weken levertijd, met het... Toon meer
Ik heb precies 1 week geleden een product besteld en ook gelijk betaald. Ik zit er al de hele week met smart op te wachten, krijg ik vervolgens pas na een hele week wachten een mail dat het product op... Toon meer
Op 16 december een bestelling geplaatst. Artikelen worden nog steeds verkocht, maar mijn bestelstatus staat ‘niet leverbaar’. Klantenservice via telefoon niet bereikbaar. Ik wacht nog steeds op ee... Toon meer
Op basis van mijn laatste ervaring met Bookspot kan ik helaas geen positieve feedback geven. Ik heb gisteren een bestelling bij u geplaatst vanwege uw belofte: vandaag besteld, morgen in huis. Hela... Toon meer
BookSpot is één van de grootste online boekwinkels van Nederland en België. Naast een groot assortiment kun je op de website ook cadeauzoekers, leestips en advies vinden. Zo kun je altijd het boek vinden wat je zoekt, ook boeken waarvan je niet wist dat je ze zocht! Naast boeken verkoopt BookSpot ook films & series, games en muziek. BookSpot zet zich tevens in voor leesbevordering en de BookSpot missie: méér lezen, voor een betere samenleving. Lezen maakt mensen aantoonbaar gelukkiger en daarom maken we lezen voor iedereen aantrekkelijk, bereikbaar en betaalbaar. Ontdek BookSpot!
Postbus 60, 1243 ZH, ’s-Graveland, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik bestel regelmatig iets en het komt altijd keurig op tijd.
Op 2 december puzzel besteld. Zou 3 tot 5 werkdagen duren. Nog steeds niets ontvangen. Mail ontvangen op 9 december dat er vertraging was en het nog 2 werkdagen zou duren. Sindsdien niets meer gehoord en niets ontvangen. Op een mail hierover antwoorden ze niet.
Ik hoop alsnog de puzzel of terugbetaling te ontvangen!

Antwoord van BookSpot
Stel onethische sjarlataans. Een maand geleden een 4tal boeken besteld. Geen 1 was op de aangegeven tijdstip geleverd. Laatste boek is een maand na de bestelling nog steeds niet binnen. Contact opgenomen om mijn order te beeindigen, kreeg een bericht dat het niet meer kon omdat het boek al verstuurd is uit Engeland. Twee weken later nog niet in huis. Mensen, bestel aub niet bij deze afzetters. Echt niet de moeite waard en met je bestelling beloon je dus dit soort asociaal, onethisch en misleidend gedrag.
Waarschijnlijk krijg ik hier een domme reactie van hun klantenservice die mij een of andere domme excuus geeft over de levertijd. Geen excuus! Je geeft niks aan op je website om potentiele klanten te misleiden, kom dan ook niet achteraf met je onzin excuus over Engelstalige boeken oid.
Nutteloze reactie van klantenservice. Ik hoop oprecht dat ACM jullie binnenkort goed een paar tikken uitdeelt

Antwoord van BookSpot
Ik wacht al 3 weken op een boek en tot nu toe niks binnen. Er staat op de website dat het 3 tot 5 werkdagen duurt! Heel jammer dat t zo moet lopen heb gemaild en geappt nog niks binnnen

Antwoord van BookSpot
heb hele goede ervaringen met bokspoot!!
Ondanks coronatijd en feestdagen supersnel ontvangen!! Zeer goed verpakt. Zeker aan te bevelen!!
1ster is nog teveel. Ze leveren niet en reageren ookniet op mailverkeer. Weer een site waar ik geld aan kwijt ben geraakt zonder product te ontvangen. Hopeloos.

Antwoord van BookSpot
Ik snap de lage reviews van bookspot eerlijk gezegd niet helemaal. De service was boven verwachting en het contact via whatsapp razendsnel. Ik kan alleen zeggen dat ik super te vrede ben met dit bedrijf, ga zo door!!

Antwoord van BookSpot
Een LP besteld die volgens de site nog op voorraad was. Helaas bleek niets minder waar. Eerst mailtjes ontvangen dat hij wat vertraagd was door de Post (Logisch eind van het jaar). Ik dacht nog geen probleem. Toen een mailtje dat er wat leveringsproblemen waren, daarna een dat de bestelling geannuleerd werd. Drie weken lang gewacht voor niks, prima als iets niet op voorraad is maar vermeld dit. Wanneer een artikel online staat ben je in beginsel verplicht tot levering. Slechte service dit!

Antwoord van BookSpot
Op 18/12 een boek besteld wat binnen 2 werkdagen aan zou komen, althans dat beloven ze. 2 weken verder nog steeds geen product binnen en ze reageren niet op mailtjes of belcontact. was de eerste keer dat ik hier bestelde en is ook gelijk de laatste keer. Zeer slechte service, ik raad aan hier NOOIT iets te bestellen.

Antwoord van BookSpot
Eerste bestelling bij Bookspot, voor 23:00 besteld morgen in huis. 19/12 bestelling verstuurd, aangaande de drukte snap ik prima als er enige vertraging is. Geen enkele vorm van communicatie. Bellen van klantenservice niet bereikbaar. Dit is gewoon niet netjes. Geen cadeau en geen enkel teken van leven 28/12/2020 gevraagd om update op de bestelling. Vandaag dus geen gehoor bij het telefoonnummer wat wordt doorgegeven als klantcontact. Misschien ontvang ik het boek nog.......????
Nederlandstalig dus

Antwoord van BookSpot
Zeer slecht, zijn niet bereikbaar. Inloggen op m'n account lukt niet, wachtwoord word niet herkent.
SPIJT dat ik niet eerst naar recente ervaring heb gekeken. Ik denk dat het oplichterij is.
Zeer slecht!!! Nooit iets bij deze club bestellen!! Zelfde ervaring als de overige reviews. Wingspan spel besteld en alvrij snel mail dat levering 1-2 dagen vertraagd is. Reageren niet op mail, telefonisch niet bereikbaar en reeds betaalde bestelling nog steeds niet ontvangen!!!
Het moet verboden worden dat dit soort clubs hun diensten kan aanbieden op internet!!!
S.van Zelm

Antwoord van BookSpot
Ik ben haast zeker dat deze site lang niet zo slecht is voor het aankopen van makkelijk te verkrijgen boeken maar zoals in mijn situatie viel dit nog tegen. ik ben er van bewust dat het boek die ik zoek niet zó makkelijk verkrijgbaar is want de meeste websites vertelden me dat ik 3-4 weken moest wachten, maar als je op deze site komt en er wordt verteld dat ze het kunnen leveren in 3-5 dagen (prijs was wel ietsje duurder) dan heb ik het onmiddelijk besteld. jammergenoeg, na het bestellen kwam er onmiddelijk op dat dit al 7 dagen ging duren ipv 5. oké, niet zo erg maar we zijn ondertussen 7 dagen verder en nu komt er op dat het boek niet meer beschikbaar is.
ik heb besteld via deze site omdat ik ook verwachtte dat het boek vlugger bij mij ging zijn ivm andere sites en toch was dit zeker niet het geval.
aan de andere kant heb ik vlugge reactie gekregen via mail voor de annulering, vandaar de 2 sterren. meer kan ik jammergenoeg niet geven voor hun nogal bedriegelijke levertijden.
TIP: zoekt u een moeilijker te vinden boek? Kijk eerst eens via Amazon.de . ik heb een gelijkaardig boek besteld (van dezelfde reeks) en ondanks dat er vermeld was dat het minstens 5 dagen ging duren zat het 3 dagen later al in de brievenbus en het kwam van de andere kant van Europa.

Onbetrouwbare club!
3 december een boek besteld en betaald.
Tussentijds 2 x melding via de mail dat de zending enkele dagen later binnen zou komen, heb ik begrip voor in deze tijd maar nu nog steeds niet binnen.
Op mail wordt automatisch beantwoord dat er zo spoedig mogelijk contact opgenomen gaat worden maar geen reactie tot nu toe.
Telefoonnummer is niet bereikbaar.
Het boek nog steeds via de site te bestellen met de mededeling binnen 2-5 dagen geleverd.
Ben benieuwd of er via deze weg wel gereageerd zal worden of dat het echt zwendel is.

Antwoord van BookSpot
Klantenservice via telefoon niet bereikbaar. Ik wacht nog steeds op een reactie op m’n appje.
Hoelang duur het voordat een appje beantwoord wordt?
Gaat om kerstcadeau’s, waarom is er geen enkele communicatie vanuit boomspot, al is het maar een mailtje vertraagde levering ofzo?

Antwoord van BookSpot
Boek teruggestuurd. Na bijna 2 weken nog geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Via WhatsApp ook geen reactie. Geen geld tot nu toe retour.

Antwoord van BookSpot
Op 10 december een spel besteld.
Vervolgens op 16 december een mailtje dat ik het binnen 2 dagen binnen zou krijgen. Na 6 dagen nog steeds niet ontvangen. De klantenservice is niet bereikbaar en reageert niet via de mail of whatsapp. Erg slecht

Antwoord van BookSpot
Ontzettend slechte communicatie.. Probeer nu voor de tweede keer een boek te bestellen. Eerste keer werd hij na drie weken geannuleerd, dat kan gebeuren. Hierna stond hij op de site ook keurig als niet leverbaar. Maar na 1,5 maand staat het desbetreffende boek er weer op. Dus voor ik hem dit keer weer bestel gemaild of hij daadwerkelijk op voorraad is. Antwoord, jazeker nu kan hij gewoon geleverd worden. Dus top, besteld... na 1 week, toch even checken: ja hij komt echt binnen 5 werkdagen. na 1,5 week toch weer op tijdelijk niet leverbaar en de reactie precies het zelfde als de vorige, twee weken vertraagd. Nou snap je waar dit verhaal heen gaat... Jammer zeer teleurstellend.

Antwoord van BookSpot
Het object kwam snel aan, maar ik vind wel dat jullie ons beter op de hoogte moeten houden over hoe en wat.

Antwoord van BookSpot
Tevreden klant. Soms is het iets langer wachten, maar over het algemeen loopt het vlot. Heel competente klantenservice & vaak bijzonder scherpe prijzen.