BRIGHT Sport Reviews

1.480
TrustScore 2 uit 5

1,8

Wat ging er niet mis.....alles ging "gewoon" mis. Spaarkaarten gespaard bij Jumbo Baarle-Nassau, 3 voetbalShirts besteld begin juni. Nu begin juli en nog steeds niks ontvangen. Jumbo trekt zijn hande... Toon meer

Bal besteld voor nog best wat centen. Ten eerste kwam deze al te laat voor Sinterklaas. Maar oké dan maar een kerstcadeau. Maar als je goed naar de bal kijkt is de bal echt ontzettend lelijk af... Toon meer

Basketbal besteld, prima geregeld, kleurspiegeling valt wat tegen, zo goed als zwarte bal. Ook de levering duurde langer dan verwacht maar gezien waar deze vandaan moet komen weer relatief snel. Op... Toon meer

Ook wij hebben 4 WK shirts besteld bij het bedrijf Bricht Sports voor de kleinzonen, vanaf begin Juni. Nu nog niks ontvangen en krijgen geen reactie van hen via het contact formulier. Waardeloos. Ook... Toon meer

1. Sportwinkel
  2. Sportartikelenwinkel

BRIGHT was created to transform the way we channel imagination, inspiration, and innovation into the way we play sports. Play in the Future.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 4% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.480)

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gave bal

Gave bal! Snelle levering. Leuk voor kids en volwassenen.

15 april 2021

Antwoord van BRIGHT Sport

Goed om te horen, bedankt!

De bal lijkt er niet eens op

De bal lijkt er niet eens op. Wat een oplichterij!!!

15 april 2021

Hi Steven,

Erg vervelend uw mening over de bal te horen.

Op dit moment zijn we uiterst druk bezig met een oplossing om door te kunnen sporten in de nacht (zonder enig licht dus). Hier hebben we al een prototype van ontworpen, als deze geperfectioneerd is, zullen we deze lanceren op onze website!

Ik stuur u graag een prototype op om te testen :)

Kunt u uw adresgegevens mailen naar support@brightsports.nl? Dan zorg ik dat het geregeld wordt :)

Aankoop schoenen

Een vlotte en eerlijke communicatie via chat.
Stipte levering en heel goede verpakking.
Doordat de schoenen te klein waren hebben we ze moeten terugsturen en binnen de week had ik het volledige bedrag terug op de rekening.
Zeker een aanrader voor online aankopen!!!!!!

12 april 2021

Zeer misleidende spot

Zeer misleidende spot, bal geeft geen licht, is nauwelijks zichtbare reflectie

5 april 2021

Hi Wim,

Erg vervelend om uw ervaring over de bal te horen. De bal geeft licht wanneer je er een foto/filmpje mee maakt met flits aan, de bal is dan lichtgevend te zien op je telefoonscherm. Ook is de bal lichtgevend te zien met je blote oog als je overdag buiten een potje gaat voetballen!

Ik stuur u graag een prototype op om te testen :)

Voetbal

Leuke bal! Jammer echter dat je 'm plat toegestuurd krijgt en vervolgens op zoek moet naar hulp(stukken) om hem op te pompen.

5 april 2021

Hi Elke,

Allereerst onwijs bedankt voor je waardevolle feedback!
Onlangs zijn we overgestapt van logistieke partner, waardoor we wat problemen hadden met het oppompen van de ballen. Dit hebben wij opgelost door bij elke bestelling een BRIGHT pompje toe te voegen. Vanaf nu zit er dus bij elke bestelling kosteloos een pompje bij.

Mijn excuses als deze bij uw bestelling nog niet geleverd is. Dit komt door de overgang van oude voorraad naar nieuwe voorraad. Als het goed is, heeft u dan nog een laatste stuk van onze oude voorraad ontvangen.

Mocht u nog geen pompje geregeld hebben, dan helpen wij u daar graag bij! U kunt dan een email sturen naar support@brightsports.nl :)

Nogmaals bedankt voor uw uitgebreide feedback!

Laura

De bal is echt heel mooi enzo alleen…

De bal is echt heel mooi enzo alleen klopt het gewicht van de bal niet vergeleken met een normale voetbal en is de bal niet helemaal rond.

2 april 2021

Hi Rik,

Onze ballen zijn ontworpen om aan te voelen zoals een goede wedstrijdbal. Het kan zijn dat de bal die u heeft ontvangen een fout betreft in de productie.

Zou u ons een foto van de vorm kunnen mailen naar support@brightsports.nl? Dan zorgen we dat u zsm een nieuwe toegestuurd krijgt :)

Alexander

Ik vind het een misleidende reclame…

Ik vind het een misleidende reclame voor een bal die
volgens de advertentie licht geeft.
Dit is namelijk niet zo en als je daarover reclameert wordt er gezegd
dat je eerst je telefoon erop moet houden voor een foto of filmpje
dan zie je dat de bal die effecten geeft.
Vind het erg jammer dat ik 40 euro moest uitgeven voor deze bal

2 april 2021

Hi Sipsma,

Erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.In onze advertentiefilmpjes zijn de beelden geschoten met flits aan, hierdoor zie je het lichtgevende effect van de ballen het best.

Op dit moment zijn de ballen overdag ook lichtgevend te zien. De bal is echter nog niet lichtgevend te zien als het helemaal donker is.
Hiervoor lanceren wij binnenkort een oplossing, iets compleet innoverend in de markt. Hierdoor is het mogelijk de bal constant lichtgevend zien, zelfs als het helemaal donker is!

Graag sturen wij u onze nieuwste uitvinding op om te testen (deze komt binnenkort uit op onze website).

Zou u een mail kunnen sturen naar support@brightsports.nl met uw adres? Dan licht ik het graag wat verder toe :)

Alexander

Aantrekkelijke reclame op Facebook.

Aantrekkelijke reclame op Facebook.
Daarom tot koop overgegaan. Het moet wel een goede en vette bal zijn. En dat is het!
Enige minpuntje: ik dacht dat ik de bal al opgepompt zou krijgen. Nu moest ik de schuur overhoop halen zonder resultaat. Vond wel pompjes maar zonder balpompnaalden. Gelukkig fijne buurmannen in de buurt. Dus snel opgepompt en werkelijk; mijn skills komen weer naar voren. I love it!
Ik heb er zelfs over gedacht een bal cadeau te doen maar dit is niet meer aan de orde. Maar mocht ik ooit opnieuw een voetbalgek treffen en een cadeau van boven de €20 willen geven (wel wat prijzig is de bal maar hij is ook écht het geld waard lijkt het) dan weet ik waar ik moet zijn.

De groeten! En nog alle succes.

PS: Ik gebruik de bal nu binnen. Is het nou een binnen of buiten bal? Ik heb vroeger wel speciale streetballs gehad maar die voelden toch anders. Graag zie ik uw antwoord tegemoet op mijn e-mailadres wat bij jullie bekend is.

5 maart 2021

Hi Inge,

Allereerst onwijs bedankt voor je uitgebreide en waardevolle feedback!

Mijn excuses als deze bij uw bestelling nog niet geleverd is. Gelukkig heeft u nu wel al een pompje kunnen regelen!

Nogmaals bedankt voor uw uitgebreide feedback!

Laura

Bright bal besteld en paar dagen later…

Bright bal besteld en paar dagen later al geleverd...supersnel...bal is van prima qualiteit en heeft al flink wat buiten gerold 😁 zelfs in de sneeuw...mn meiden zijn er erg blij mee.

11 februari 2021

Antwoord van BRIGHT Sport

Super bedankt, Tamela! :)