Brussels Charleroi Airport Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Een passagiers onvriendelijke airport. Rommelig, onduidelijke bewegwijzering, dure toiletten voor 1 euro die ook nog eens ranzig zijn! Dure faciliteiten, zelfs als je de airport op wil met een taxi mo... Toon meer

Klantonvriendelijke luchthaven. Je moet betalen om iemand af te zetten of op te halen. Je moet betalen voor het toilet. Personeel bij de incheckbalie heeft geen idee wat ze moeten doen. Slechte inform... Toon meer

niet proper. Vuile toiletten en gangen. Je moet als passagier zelfs betalen om naar toilet te gaan. Slechte infrastructuur voor voetgangers om van parking naar luchthaven te wandelen (vrij ver, d... Toon meer

Betalende toileten nog nooit mee gemaakt tegenwoordig moe je daar voor alles betalen... veel te druk ik had vooraf gereserveerd voor parking p1 duur betaald ook heb nagenoeg een half uur moeten rondri... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

118 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Absoluut hopeloze luchthaven

Absoluut hopeloze luchthaven, vuile toiletten zonder zeep waar je 1 euro (!) moet voor betalen als reiziger om toegang te krijgen! Echt onvoorstelbaar, en niemand te zien van het personeel om dit aan te kaarten.

13 april 2025

Gewoon de slechtste luchthaven die er…

Gewoon de slechtste luchthaven die er is, eindeloze rijen.vBealen voor alles en nog wat, buiten Frans kennen ze geen enkele andere taal, dit Frans is dan meestal nog binnensmonds en met de nodige onvriendelijkheid. De luchthaven heeft het niveau van de stad zelf..... afschuwelijk

7 april 2025

hopeloze luchthaven…

Indien het al geen hopeloze luchthaven was qua parkeerkosten en bereikbaarheid, onvriendelijk, soms ( meestal ) boertig veiligheidspersobneel enz, sloegen ze er ook nog eens in om de pretentie te hebben de mensen vanaf buiten! meer dan 2 u te laten aanschuiven alvorens door de veiligheidscontrole te laten gaan, om eens daar aangekomen te moeten vaststellen dat er van de 4 banden slecht 2 bemand werden.....talloze personen mistten door de het geenszins gemotiveerde personeel hun vlucht en die trokken slechts lachend hun schouders op bij klachten. De directie , als die al bestaat is even erg en incompetent....of ligt het aan de Waalse politiek.....om te kotsen....

30 maart 2025

Slechte service en organisatie

Op zaterdag 22 maart '25 zouden we vertrekken vanaf Charleroi naar Malaga. Waren ruim op tijd aanwezig op de luchthaven. Bij binnenkomst in de hal bleek het een grote chaos. Stond een lange rij met wachtenden. Totaal geen coordinatie, geen begeleiding door personeel en geen afzetlinten voor de wachtrij, waardoor er passagiers ook langs de zijkant in de wachtrij voor kropen. Na 1,5 uur (!) bij security aangekomen. Slechts 2 securitypunten open voor alle vertrekkende vluchten. Onvriendelijk personeel met onduidelijke instructies (bijv. mbt. vloeistoffen in kleine flesjes). Veel onnodig oponthoud gehad bij security. Kwamen uiteindelijk 10 minuten voor vertrek bij gate en kregen te horen dat we niet meer mee mochten (vliegtuig stond er nog). Daarna niemand van luchthaven te zien of bereikbaar. Uiteindelijk zelf geregeld om vlucht om te boeken met hoge extra kosten als gevolg. Vermijd deze luchthaven indien mogelijk. Personeel is amper te zien, er is geen organisatie en niemand bereikbaar voor vragen.

22 maart 2025

Na terugkomst van een stedentrip zat de…

Na terugkomst van een stedentrip zat de auto onder het betonstof. Naast de parkeerplaats waren ze aan bouwen. Oké ze kunnen hier niets aan doen behalve de parkeerders hierop wijzen. Ik heb ze gemaild maar ze reageren niet eens. Je kan een klacht indienen maar ze vinden het niet belangrijk. Ik zal hier niet meer komen. Genoeg andere vliegvelden waar ze je wel serieus nemen.

13 maart 2025

PAS OP MET PARKEERPLAATS RESERVEREN

Parkeertickets gereserveerd voor P1, 94,00 betaald voor 5 nachten. Keurig aan de tijden gehouden, zelfs een uur eerder weg gegaan dan gereserveerd. Komen we bij de slagbomen er achter dat we 35,00 moeten betalen. Omdat wij dit bedrag niet kunnen plaatsen bellen we met een van de medewerkers. Erg asociaal en niet instaat om ons te kunnen helpen, kan niet verklaren waarom wij 35,00 moeten betalen maar we moeten het wel betalen want hij gaat de slagbomen niet openen voor ons. Uiteindelijk de 35,00 betaald omdat we naar huis wilde. Later geprobeerd telefonisch contact op te nemen, wordt je na 15 min weggedrukt omdat het te druk is. Mail contact gehad wat helemaal nergens op sloeg. Voor mij nooit meer airport Charleroi

16 januari 2025

Vies, vuil, stinkend....

Dit is zonder twijfel één van de meest verschrikkelijke luchthavens ter wereld. Heb er toch minstens al een 50 tal bezocht...maar dit slaat alles. Het loopt zo in het honderd met de organisatie dat ze een fast lane ticket in het leven moeten roepen ( dat uiteraard betalend is ) maar zelfs dan sta je nog meer dan een uur in de wachtrij. Vieze, vuile, stinkende toiletten waar je bovendien nog een euro moet voor betalen. Uit pure frustratie ben ik dan maar over de toegangspoortjes gekropen. Papier op de grond, overvolle vuilbakken ( als je er al één kan vinden ). Dramatisch. Absoluut vermijden. Lees alle andere reviews ! Allemaal dezelfde commentaar. Bwa.....

3 januari 2025

Traumatische ervaring

We komen aan om 9u in de luchthaven van Charleroi. Onze vlucht vertrekt rond 11u40 en we hebben enkel maar handbabage dus we zijn ruim op voorhand. Wanneer we aankomen merken we om dat er een zeer lange rij staat doorheen de luchthaven. Nergens staan er bordjes of loopt er personeel. We hebben door dat dit de rij voor de security check is dus we beginnen op het gemakje aan te schuiven. Na 1,5u aanschuiven in de rij komt het besef dat we nog niet aan de helft van de rij zitten. Rond 10u30 begint de paniek dan ook toe te slaan. De luchthaven staat overvol, heel wat mensen kruipen voor en er ontstaat chaos. Uiteindelijk worden we gedwongen om fastpassen te kopen (19€/pp) die ervoor zorgen dat we in een andere rij arriveren. Helaas gaat ook de rij van de fastpassen niet vooruit doordat iedereen deze tickets koopt. Er is niemand die ons helpt in de luchthaven en de chaos wordt enkel maar groter.

Gelukkig lijkt onze vlucht ook nog niet te vertrekken. Van communicatie is echter geen sprake. Wanneer we (eindelijk!) door de security check geraken, zetten we het op een lopen. Intussen horen we 'last call for the passengers on the flight to Istanbul'.

Na 3u stress en paniek begint het door te dringen wat er allemaal gebeurd is. Geen communicatie, geen hulp en extra moeten betalen voor fastpassen door de slechte organisatie van Brussel Charleroi. Pure horror en echt een traumatische ervaring.

22 december 2024

Brussels Charleroi Airport is een schande

Gisteravond rond 22.30 geland op Charleroi Airport en ondanks dat we lang niet de laatste vlucht waren was alles dicht, was er nauwelijks personeel om de honderden reizigers te 'begeleiden' en was het een enorme chaos. 1 EURO om te mogen plassen is bespottelijk in een beschaafd land als België. Ook veel te weinig stoelen overal zodat meer dan de helft van de wachtenden op een taxi of bus op de smerige grond moet zitten. Echt een schande voor dit budget-vliegveld.

30 december 2024

Verschrikkelijk

Ik ben al op zo'n 40 luchthavens geweest en Brussel Charleroi staat bij mij helemaal onderaan de lijst. De luchthaven is vies, personeel onaardig. Je moet de parkeerplaats op (dus betalen) om iemand af te zetten. Je mag vaak de luchthaven niet in om iemand af te halen. Je moet nl. een ticket laten zien om binnen te komen en buiten de luchthaven zijn geen toiletten. Op de luchthaven moet je betalen voor bezoek aan het toilet, ook als reiziger. Dit is de enige luchthaven waar ik dat heb meegemaakt en dan zijn de toiletten nog vies ook! De bewegwijzering naar de luchthaven is slecht. Ook de bewegwijzering naar de ingang is slecht. Je moet door de parkeergarage lopen om bij de ingang te komen. Een shuttle van een afstands-parking naar de ingang moet je apart voor betalen en rijden slechts sporadisch. Dat heb ik verder ook nergens meegemaakt. Het enige voordeel is dat vluchten vanaf deze luchthaven vaak goedkoper zijn, dus nemen we het maar voor lief.

22 december 2024

Vuil, zeer onoverzichtlijk, amper info

Amper personeel voor info, indien veel reizigers is info point niet makkelijk zichtbaar. Zeer vuile locatie, toiletten voor €1.- (!!!) en geen cash aanvaard, draaipoort naar toilet zeer smal en moeilijk voor ouderen of met veel bagage, luchthaven onoverzichtelijk behalve horeca.

13 december 2024

Niet aan te raden

Vies en het personeel was erg bot.
Mijn koffers zijn beschadigd door hun en bij aangifte gaf ze een formulier die achteraf gezien niet compleet is. Ik heb online een formulier met klacht ingediend maar deze wordt niet verstuurd en blijft online. Via de telefoon kreeg ik een persoon die zich niet wil voor stellen en mij ook niet kon helpen. Ryanair is net zo schandalig. Nu 2 koffers kapot en niemand kan mij helpen. Triest en schandalig!

18 december 2024

Zeer smerig en onhygiënisch vliegveld

Zeer smerig en onhygiënisch vliegveld, je moet 1€ voir het toilet bezoek betalen als je je koffer gaat ophalen, zeer triest. Dan mag je toch minimaal verwachten dat je op een superschone toilet zit maar dit is het absoluut niet, gewoon één grote smerige stinkende bende. Gezien de reviews die voor me geplaatst zijn interesseert het ze helemaal niks, ik ga Charleroi, zoveel als mogelijk vermijden.

12 oktober 2024

Betalen voor toiletbezoek: een schande……

Dit is een schande voor Belgie… toiletbezoek in aankomsthal te betalen aan 1€ per bezoek…. En dan nog vreselijk stinkende toiletten.
Dit vind je in geen enkele andere luchthaven terug! Ik schaam me!!

6 oktober 2024

Stomme staking

Door de stomme staking is onze vlucht geannuleerd 5u voor onze vlucht 😠 stomme luchthaven

12 september 2024

Het vliegveld voldeed aan de…

Het vliegveld voldeed aan de verwachtingen van een klein vliegveld icm goedkope vlucht. Kleine terminal, weinig zitplaatsen en maar 2 shops/restauraties. In tegenstellling tot andere reviews verliep inchecken vlot, bewegwijzering was duidelijk en personeel vriendelijk. Wc's hadden wel schoner gekund (en toiletbezoek kostte overigens niets). Onze vlucht vertrok vanaf terminal 2.

28 juli 2024

Trie keer in een mand naar Charleroi…

Trie keer in een mand naar Charleroi airport , dezelfde probleem om in de parking binnen te raken werkt allen een slagbom. De andere 3 zijn gesloten. De file is tot de tankstation . Dat is 21 eeuw in België. Kost 3 euro voor 1 min binnen , in Eindhoven airport 15 min zijn gratis.

18 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?