Canyon Reviews 46.842

4,5

Goed advies ontvangen bij Canyon Eindhoven. Zonder afspraak binnengelopen en diverse modellen getest. Zeer tevreden over New Bike Day. Ze nemen de tijd om alles toe te lichten en de fiets wordt keurig... Toon meer

Beste, Mijn laatste aankoop bij Canyon is goed verlopen. Er zouden wel iets meer mails of berichten mogen komen met de boodschap dat de bestelling er nog steeds aan komt. Want de door jullie gescha... Toon meer

Snelle levering. Fiets uitstekend afgesteld en makkelijk te installeren. De maat van de fiets is perfect. Perfect gelakt en prachtige cockpit. Na inmiddels 700 kilometer op deze maat S de perfecte fie... Toon meer

Fiets is zeer goed verpakt en komt zo onbeschadigd aan. Het in elkaar zetten is eenvoudig met de meegeleverde instructies en gereedschap. En het is gewoon een heerlijke fiets, de Canyon Grizl.

1. Fietsenwinkel

Canyon Bicycles GmbH is a German manufacturer of road, mountain, women's, urban, fitness, triathlon and E-Bikes bikes based in Koblenz.

4,5

Uitstekend

47K reviews

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle levering goede instructie en een…

Snelle levering goede instructie en een top gravelbike grizzl.

29 oktober 2025

Hallo Cis,

Wat leuk om te vernemen dat je jouw nieuwe Grizl snel hebt ontvangen. Deze fiets gaat je op paden brengen waar je nog niet eerder bent geweest!

Veel plezier van je nieuwe bike, Go Grizlin!

Jouw Canyon crew

Snelle levering, fantastische fiets goeie prijs!

26 oktober 2025

Hoi Marlie,

Wat leuk om te lezen dat de levering van je nieuwe bike soepel is verlopen! We wensen je veel plezier van je nieuwe Precede:ON!

Erg blij met mijn fiets

Erg blij met mijn fiets. Duidelijke communicatie.

24 oktober 2025

Hey Melody,

Fijn om te vernemen dat je nieuwe fiets goed in de smaak valt! We wensen je hier veel mooie en veilige kilometers mee.

Mocht je vragen hebben dan horen we dat graag.

Jouw Canyon crew

Fiets opgehaald en in orde terug…

Fiets opgehaald en in orde terug gebracht .. top geregeld

23 oktober 2025

Hallo Bert,

Fijn dat je onze service waardeert! Weet dat je nog steeds lokaal terecht kunt met vragen en problemen, maar uiteraard ben je ook altijd welkom bij de Canyon Factory Service in Eindhoven.

Jouw Canyon crew

UPS en Canyon service zijn ondermaats

De levering via UPS was verontwaardigend! De leverancier heeft niet aangebeld, de grote doos met de dure mtb over het hekken gezwierd en een kleinere doos err achteraan. Ik stond er op te kijken door het raam en zag alles te snel gebeuren.

De handleidingen en video's voor unboxing en montage zijn niet afgestemd op het model. Ze zijn te vaag, niet gedetailleerd en schieten te kort.
Heel vreemd voor een merk dat zich richt op online bestelling en montage door klant.

Bij de helpdesk krijg je de klassieke vage antwoorden en je wordt met een kluitje in het riet gestuurd!

21 oktober 2025

Dag Ilse,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat de levering via UPS en onze service niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Dat is uiteraard niet het niveau dat we nastreven.

Wat betreft de levering: dit hoort absoluut niet te gebeuren. We zullen dit intern én met UPS bespreken om te voorkomen dat pakketten op deze manier worden behandeld. Onze bikeguards zijn ontworpen om dergelijke impacts te kunnen weerstaan. Gelukkig deed hij zijn werk en heeft de fiets geen schade.

Ook je feedback over de handleidingen en montagevideo’s nemen we serieus. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze ondersteuning en willen dat elke klant duidelijke, model-specifieke instructies krijgt.

Ons doel is om de montage van de fietsen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als je toch wenst dat een expert je fiets monteert, kan je steeds kiezen voor de New Bike Day optie. Je haalt dan je fiets rijklaar af in de Canyon Factory Service in Rotselaar met een bijhorend woordje uitleg. Je kan ook kiezen voor de Collect & Ride optie bij een officiële service partner in jouw buurt.

Als je nog verdere vragen hebt, of je wenst alsnog ondersteuning bij de montage van je fiets, kan je steeds terecht bij onze Canyon Factory Service in Rotselaar of bij een van onze service partners in jouw buurt.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geholpen en we hopen je in de toekomst nog van dienst te kunnen zijn.

heel fijne samenwerking

heel fijne samenwerking. bedankt.

21 oktober 2025

Dag Paul,

Erg bedankt voor je leuke feedback. Bedankt voor het vertrouwen. Alvast veel rijplezier gewenst op je nieuwe Canyon bike.

Dienst na verkoop

Er was een probleempje met het gebruik van 1 van de binnenbanden en dit werd onmiddellijk opgelost.

20 oktober 2025

Dag Guy,

Bedankt om je ervaring met ons te delen. Onze excuses voor het ongemak van het probleempje. Gelukkig hebben we je vlot kunnen helpen. We wensen je veel rijplezier toe met je nieuwe Canyon bike.

Jouw Canyon Crew

Veel kennis aanwezig en vriendelijk…

Veel kennis aanwezig en vriendelijk personeel. Ze namen alle tijd voor de uitleg van je nieuwe fiets

19 oktober 2025

Antwoord van Canyon

Bedankt voor deze positieve feedback! We wensen je veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe Aeroad!

Jouw Canyon crew

De new bike day was super!

De New bike day was een mooie en speciale ervaring met een zeer lekkere bak koffie.
Fijne uitleg gehad en grondig om de fiets heen gelopen.
De monteur had meteen een prettige afstellingen te pakken van zowel de fit als de vering.
Ik ben meteen met de fiets mijn favoriete baan op gegaan en ben zeer tevreden over de fiets. Alle pr's verbeterd!
Mijn vorige fiets was ook een canyon en behoorlijk foolproof dus qua groepset op dezelfde voet doorgegaan. Alleen wat frame materiaal betreft de switch naar carbon gemaakt waar ik zeer over te spreken ben.

18 oktober 2025

Hallo Robbie,

Fijn om te lezen dat je de New Bike Day ervaring als prettig hebt ervaren! Hopelijk heeft de koffie thuis ook nog lekker gesmaakt!

Wat leuk om te lezen dat je op jouw nieuwe Lux al je Pr's hebt verbeterd, je fietsmaten zullen jaloers op je zijn.

Weet dat je bij vragen altijd bij ons of een service partner terecht kunt.

Zeer tevreden over Canyon

Zeer tevreden over Canyon! Het contact verliep prettig en de klantenservice was snel en behulpzaam. Ook het ophalen van mijn nieuwe fiets in de Canyon Store was een erg leuke en professionele ervaring. Alles werd duidelijk uitgelegd en de service was top!

18 oktober 2025

Hallo Ewald,

Leuk om te vernemen dat je het contact met onze klantenservice als prettig hebt ervaren. We proberen van de New Bike Day ervaring een compleet beeld van de fiets en Canyon te kunnen uitdragen, fijn dat dit is bevallen.

We wensen je veel plezier van je nieuwe bike!

Zeer tevreden

Zeer tevreden

Dag Sandy,

Bedankt voor het delen van je ervaring met Canyon. We wensen je veel leuke kilometers toe met je nieuwe fiets.

Jouw Canyon Crew

geweldige fiets rijd zeer goed en…

geweldige fiets rijd zeer goed en wendbaar in de bossen zeer blij mee

Dag Proost,

Heel fijn om te vernemen dat jouw nieuwe Canyon bike je bevalt. We wensen je alvast veel leuke kilometers toe.

Jouw Canyon Crew

Bestelling was snel geleverd.de…

Bestelling was snel geleverd.de bijgeleverde mudguard was niet juist voor de vork. Ik kreeg snel antwoord en compensatie.

Hallo Thom,

Wat vervelend dat de levering van je fiets niet helemaal perfect was, ondanks de snelle levering. Gelukkig hebben we dit snel voor je kunnen oplossen, mocht je in de toekomst nog vragen hebben dan horen we dat graag.

Jouw Canyon crew

Makkelijk bestellen en heel tevreden over de fiets…

Makkelijk bestellen en heel tevreden over de fiets. Mijn 2e canyon Mtb en ook deze voldoet geheel aan de verwachting. Bestellen en afleveren prima geregeld.

Hallo Rogier,

Goed om te vernemen dat het bestel en leverproces soepel loopt! Mocht je desondanks toch nog vragen hebben dan horen we dat graag.

Veel plezier van je nieuwe MTB!

Jouw Canyon crew

Service is top wezen test rijden met 2…

Service is top wezen test rijden met 2 fietsen en werd super geholpen en goede uitleg over de fietsen

Hallo Bas,

Bedankt voor je bezoek aan de Canyon Factory Service, het is altijd raadzaam om even de fiets te komen testen alvorens te bestellen. Hopelijk heb je een goede keuze kunnen maken en de eerste kilometers op je nieuwe fiets ook al gehad!

Mocht je ondanks de uitleg nog vragen hebben dan horen we dat uiteraard graag.

Jouw Canyon crew

Het was super snel alles verloopt…

Het was super snel alles verloopt perfect

Dag Carlos,

Bedankt om je ervaringen met ons te delen. We zijn blij om te vernemen dat de aankoop van je nieuwe Canyon bike vlot is verlopen. We wensen je veel rijplezier toe.

Duidelijke en snelle communicatie

Duidelijke en snelle communicatie. Het hele aankoopproces is snel en efficiënt verlopen. Zeer tevreden

15 oktober 2025

Hallo Andre,

Goed om te vernemen dat het proces snel, duidelijk en helder is verlopen. Weet dat je bij vragen over je fiets je ook altijd bij ons terecht kan, dit kan in Eindhoven maar ook bij een service partner bij jou in de buurt.

Jouw Canyon crew

Zeer snel verzonden en zeer goed verpakt.

De fiets werd zeer snel verzonden. Zeer degelijk verpakt. En erg duidelijke instructies om de fiets te monteren. Daarnaast is het een zalige fiets waar ik veel plezier aan beleef. En ik vind hem erg mooi, ook niet onbelangrijk.

12 oktober 2025

Hallo Derk,

Leuk om te vernemen dat je nieuwe fiets goed bevalt, daar doen we het namelijk voor! We gaan ervan uit dat je al heel wat mooie kilometers door het grind hebt kunnen maken, daar voelt de Grizl zich toch het meest thuis!

Veel plezier van je nieuwe fiets!

Snel en goed

Gevonden wat ik zocht, snel geleverd en het bevalt goed.

12 oktober 2025

Hi,

Fijn om te vernemen dat je de fiets van je dromen hebt gevonden. We wensen jou alvast veel fijne ritten toe.