Goed advies ontvangen bij Canyon Eindhoven. Zonder afspraak binnengelopen en diverse modellen getest. Zeer tevreden over New Bike Day. Ze nemen de tijd om alles toe te lichten en de fiets wordt keurig... Toon meer
Beste, Mijn laatste aankoop bij Canyon is goed verlopen. Er zouden wel iets meer mails of berichten mogen komen met de boodschap dat de bestelling er nog steeds aan komt. Want de door jullie gescha... Toon meer
Snelle levering. Fiets uitstekend afgesteld en makkelijk te installeren. De maat van de fiets is perfect. Perfect gelakt en prachtige cockpit. Na inmiddels 700 kilometer op deze maat S de perfecte fie... Toon meer
Fiets is zeer goed verpakt en komt zo onbeschadigd aan. Het in elkaar zetten is eenvoudig met de meegeleverde instructies en gereedschap. En het is gewoon een heerlijke fiets, de Canyon Grizl.
Canyon Bicycles GmbH is a German manufacturer of road, mountain, women's, urban, fitness, triathlon and E-Bikes bikes based in Koblenz.
Karl-Tesche-Straße 12 , D-56073, Koblenz, Duitsland
- +49 (0) 261 94 90 3000
- www.canyon.com
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle levering en uitstekende service
Snelle levering en uitstekende service. Er was een klein software probleempje maar dat is zeer adequaat opgepakt en opgelost!

duidelijke site
duidelijke site, mooi afgeleverde fiets. kwaliteit en alles liep soepel. fiets kwam ook eerder aan dan verwacht

Antwoord van Canyon
Zeer slechte klantenservice na aankoop.
Zeer slechte klantenservice na aankoop.
Ik kocht een fiets met powermeter , de fiets werd zonder powermeter geleverd en als compensatie stelde ze een voucher van 50 euro voor .
Zeer lachwekkend voorstel .
Na herhaaldelijk mailen kwam er geen antwoord meer.

Antwoord van Canyon
Een feestje om je nieuwe fiets op te halen!
Was net alsof ik mijn nieuwe auto op kwam halen :). Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd, er wordt echt de tijd voor je genomen.

Antwoord van Canyon
Fiets en levering van topkwaliteit
Er was bij de geleverde fiets een probleem met de Zadelpen
Er was bij de geleverde fiets een probleem met de zadelpen. Dat is bij een service partner netjes opgelost.

Alles zoals verwacht.
Alles zoals verwacht,ik geef geen 5 sterren omdat de dag na mijn bestelling de fiets plots 40€ voordeliger was.

Super service directe contact
Super service directe contact
Voor mijn nieuwe bestelling toch nog de oude verkoopprijs behouden na feedback te hebben gegeven. Snelle levering.

Antwoord van Canyon
Ik heb hier een elektrische mtb gekocht…
Ik heb hier een elektrische mtb gekocht deze is prima in orden alleen is de lak echt om te huilen. Deze is snel beschadigd en zeer kras gevoelig helaas.

Antwoord van Canyon
Supersnelle levering van mijn Canyon…
Supersnelle levering van mijn Canyon Grizl CF7! Het monteren ging moeiteloos dankzij de duidelijke uitleg. Dit is inmiddels mijn derde Canyon en ik zou er zo weer een kopen. De PPF-folie was eerst verkeerd geleverd, maar dat werd razendsnel opgelost. Topservice en topkwaliteit!

Antwoord van Canyon
Chat bot snapt geen enkele vraag
Chat bot snapt geen enkele vraag. contact opnemen is super omslachtig en beperkte tijden.

Antwoord van Canyon
Blij met mijn nieuwe Canyon racefiets
Blij met mijn nieuwe Canyon racefiets, maar het wachten was spannend
De afgelopen maanden hield ik de Canyon-outlet goed in de gaten, omdat er regelmatig racefietsen in de aanbieding kwamen. Steeds stond er bij mijn maat dat deze “binnenkort beschikbaar” zou zijn, maar dat duurde erg lang. Na wat contact met de klantenservice van Canyon kreeg ik duidelijke en vriendelijke uitleg over de voorraad en aanbiedingen. Uiteindelijk kwam mijn maat toch beschikbaar en kon ik mijn fiets bestellen.
Ik ben heel blij met mijn nieuwe racefiets – de kwaliteit en afwerking zijn top, precies wat je van Canyon verwacht. Het proces had wat geduld nodig, maar het was het zeker waard!
Pluspunten:
Topkwaliteit fiets
Goede klantenservice
Mooi afgewerkt en scherp geprijsd
Minpunten:
Lang wachten op beschikbaarheid in de outlet
Eindcijfer: ★★★★☆ (4/5)

De Canyon Experience
New bike day is een enorme aanrader. Aandacht voor jou en je nieuwe Canyon. Op super professionele en menselijke manier van uitleg voorzien met veel ruimte voor vragen.
Dankjewel Canyon Service Center Eindhoven