CinemaxX Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vue i Bruuns galleri er ALT FOR VARMT i salene - der burde være en eller anden form for aircon, når vi sidder mere end 100-150 mennesker i en sal💀 Udover det, er der ikke engang SKRÆLDESPANDE, på pi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vue Bruuns galleri i Aarhus. Snak og mobiltelefoner ødelagde igen fuldkommen vores biografoplevelse. Denne gang gjorde vi opmærksom på det, både ved biografen og efterfølgende på mail. Det kunne vi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig lydkvalitet min bils anlæg spiller bedre! Billede kvalitet sløret dårlig, min brors fjernsyn viser bedre! Vi fik Gamle popcorn 1 dag gammel! Lugter af sure strømper inden i bio! Virkelig tr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Prøvede Cinemaxx Vue i Rosengårdcentret I Odense, og HOLD DA OP en fed oplevelse! Nye store recliner stole med ekstra benplads på alle rækker.. Super fin lyd! Venligt personale der betjente både kiosk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bioscoop

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

CinemaxX har biografer i København, Odense og Aarhus. Alle biografsale har væg-til-væg lærreder, god benplads og kraftig hældning på stolerækkerne. Som den eneste biografkæde i Danmark har CinemaxX København en IMAX-sal, og i alle øvrige sale i alle tre biografer billedopløsningen Digital 4K, Dolby Surround 7.1 samt Danmarks absolut største lærreder.

Contactgegevens

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hjælpsom kundeservice

Fantastik og meget hjælpsom kundeservice.
Der var uforklarligt blevet trukket penge til CinemaxX på min konto.
Cinemaxx var helt uden skyld i dette, men blev hurtigt overført til min konto.
Tusind tak fordi I troede på mig.

20 december 2023

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse. Mit første, eneste og sidste besøg i CinemaxX på Fisketorvet. Enten kan man betale hele 125 kr for en billet på første række eller opgradere til nå ja, slidte ubekvemme sæder på bagerste række.
Det er nok den dyrest betalte billet, til en kvalitet der er under alt kritik. I det mindste kunne kvalitet og billetpris følges ad. Forfærdelig oplevelse.

15 december 2023

Elendig bookingsystem + Elendig Service

Elendig bookingsystem og elendig service:

Jeg prøvede at booke billetter gennem cinemaxx hjemmeside, men der var problemer med betaling da jeg havde et GoDream gavekort. Jeg ringede derfor til Cinemaxx og prøvede at få billetterne gennem der - her var alt fint. Jeg valgte selv pladserne i biografen og medarbejderen sagde, at billetterne var blevet reserveret på deres system, (jeg gav mit telefon nummer) dog fik jeg ingen bekræftelse - hverken på telefonen eller på mail.

Da vi så endelig ankom til Cinemaxx kunne vi hverken opgrader vores popcorn/sodavand og skulle betale fuld pris på evt. ekstras. Derudover fik vi tildelt nogle HELT ANDRE pladser end dem jeg havde bestilt.

EN MEGET SKUFFET KUNDE HERFRA og en ærgerlig fødselsdags oplevelse!!!!

17 november 2023

Helt elendigt online bookingsystem

Helt elendigt online bookingsystem. Der er få optaget pladser i salen, og alligevel melder bookingsystemet gentagende fejl om at der desværre ikke er nok ledige sæder til forestillingen - hvorfor vi ikke kan booke vores billetter. Det blev så nej tak til den biograf.

16 november 2023

Dårligste biografen i København

Der var så varmt i Cinemaxx Fisketorvet sal 13 igår.
Salen var fyld af popcorn .
Lyden alt for høj.
Ingen personale til stede.
Dårlige stole, varm og fugtigt indeklima.
God film men er ødelagt oplevelse.

29 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi købte 5 billeter igår men ringede…

Vi købte 5 billeter igår men ringede ind og fik fjernet 2 da 2 ikke kunne allivel . Så nu skulle mine drenge i bio og de har glæde sig til at se filmen , men da de kommer i bio i odense Rosengårdcenter ,har personen fjernet 3 billetter og de ville ikke give dem de pladser vi havde købt , men i stedet for kunne de sidde helt forest .
Det er sku ikke iorden , at man skuffer sku børn . Det er meget skuffende .

26 oktober 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse.

Jeg mødte en sød pige der lukkede os ind, så min 3 årige kunne tisse og bagefter gå tilbage og hente popcorn og drikkelse.

Da vi bestiller popcorn er fyren der står og betjener os venlig og tålmodig med 2 børn der ikke kan bestemme sig og en lang kø. Han var rolig og venlig.

Servicen var i tip top

22 oktober 2023

SPAR JERES PENGE!!

Virkelig ærgelig oplevelse. Vi betalte 109 kr pr. Person. Sæderne er helt beskidte og ødelagte, der er en lampe der ikke virker. Ift. at anmeldelserne er så dårlige ville jeg slet ikke havde været herinde. Vi havde regnet med meget bedere sæder, især også VIP-sæderne de er slet ikke VIP, det eneste anderledes om dem er at de får lædersæder i stedet for sæder med stof. Der er ikke engang en oplader i sædet eller en lænestol.
Spar nu jeres penge og tag et andet sted hen, det er højest kun 11-25 kr mere. Og det er meget mere det værd.

21 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der var så koldt i biografen sal 10 i…

Der var så koldt i biografen sal 10 i cinemaxx fisketorvet - vi måtte sidde med vinterjakker ødelagde hele filmen, forstod heller ikke hvorfor jeg havde betalt ekstra for bedre sæder de var på ingen måde bedre ? Forstod ikke forskellen udover de her ikke kunne justeres
Har lavet en anmeldese og fik et svar om at hvis jeg vil besøge igen så kunne jeg kontakte personalet så ville de hjælpe mig hvis noget var galt. Så det virker ikke til at der bliver gjort noget ved at jeg laver en anmeldelse ? Hvad er “kundeservice”? Det betyder selvfølgelig også at jeg ikke kommer til at betale tæt på 300kr for at besøge jeres biograf igen. Det sku en for dyr chance :) super ærgerligt med så dårlig feedback, ingen forsikring om noget som helst.

18 oktober 2023

HOLD JER VÆK!!

25 minutters reklame op til en børnefilm! I skulle have 25 minus stjerner og lukke jeres biiiip! Gratis billetter, du skal bare lige betale et gebyr på 20 kr når du indløser dem. I lugter ulækkert Cinemaxx!!!!

15 oktober 2023

Refunderede ikke fulde beløb

Bookede til en film samme aften, blev efter nogle timer ringet op fra CinemaxX at der havde været strømafbrydelse og de ikke kunne få lige den bio op igen hvor vores bestilte film var afspillet. Skuffede børnene blev, men intet at gøre ved det. Blev lovet pengene tilbage heldigvis. Men da pengene for billetterne så blev tilbagebetalt, var det mindre end jeg havde betalt for billetterne! Så aflyst film og ikke engang alle penge retur - det er sgu dårlig service!

13 oktober 2023

Ikke handicapvenligt

Er du handicap så lad vær med at besøge Cinemaxx KBH.
Først sælger de os billetter til sal 11 (som man ikke kan komme til med rollator) Vi køber popcorn / sodavand mm. Og venter på personale, der skal hjælpe os op med lift, da vi også har en kørestolbruger med.

Det ender med vi ikke kommer ind og se film, personale var uforskammet, ikke lyttende. Aldrig har jeg oplevet noget lignede.

29 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skod service, ikke handicap venligt på nogle måder

Skod service, så ringe kan det siges!!! Vi havde en kørestols bruger og rolator bruger med og skulle op i sal 11. Hende i kørestol kunne komme op via kørestols liften, men hende med rolator bad de om selv skulle gå op, pga "sikkerhedsmæssige årsager" 🤣 Hellere hun selv skulle gå op og risiker at falde hele vejen ned, end at lade hende bruge liften. Da vi havde brokket os, fandt de så lige ud af at liften overhovedet ikke virkede 🤣 Aldrig har jeg oplevet ringere og mere useriøs service.. Hvis du har mulighed for det, så vælg for guds skyld en anden bio!!!

29 september 2023

Alt for høj lyd i Cinemax Århus

Var i Cinemax og se “Oppenheimer”.
Filmen var god, men lyden alt, alt, alt for høj. Så høj, at den forringede lydkvaliteten og hele oplevelsen, - ja, faktisk ødelagde oplevelsen. Vi var alle tre fuldstændig udmattede efter filmen, og de høje brag, der naturligt var i filmen, har gjort, at min kæreste har kunnet høre sin egen puls i det ene øre lige siden.
Dagen inden var to familiemedlemmer inde at se “Mission Impossible”, hvor problemet var det samme. Den ene sad med høreværn, og den anden havde susen for ørerne bagefter, som havde han været til koncert med mega høj lyd.
Jeg besluttede mig for at skrive det her på Trustpilot for at give Cinemax en tilbagemelding. - Det kan da ikke være meningen, at man skal sidde med ørepropper eller høreværn for at gå i biffen eller????
Selv vil jeg ikke udsætte mig selv for en potientiel høreskade igen, så håber Cinemax tager til efterretning. Nettet er fuldt af andre kunder, der klager over alt for høj lyd og et højtaleranlæg, der slet ikke kan bære den volumen.

Venlige hilsener fra Hanne.

5 augustus 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi så Oppenheimer i Århus

Vi så Oppenheimer, jeres lydanlæg er da meget sejt, men jeg gider ikke høre på konstant basbrummeri og resonans fordi en eller anden kom i tanke om at sådan skal indstillingerne være. Det har intet med filmlyd at gøre og det ødelagde hele IMAX oplevelsen. Ham der fik ideen med nummerere stolene fra midten og ud til siderne med henholdsvis lige tal til en side og ulige til den anden bør fyres øjeblikkelig! Mage til roderi er sjældent set.

2 augustus 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Købte de dårligste VIP pladser i bio 9

Købte de dårligste VIP pladser i bio 9, det er en skam at kalde dem VIP, da de bare er lidt bredere end andre pladser, vi har VIP i andre biografer til samme pris og her kan stole
Ligges ned og med meget bedre plads

29 juli 2023