CinemaxX Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vue i Bruuns galleri er ALT FOR VARMT i salene - der burde være en eller anden form for aircon, når vi sidder mere end 100-150 mennesker i en sal💀 Udover det, er der ikke engang SKRÆLDESPANDE, på pi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vue Bruuns galleri i Aarhus. Snak og mobiltelefoner ødelagde igen fuldkommen vores biografoplevelse. Denne gang gjorde vi opmærksom på det, både ved biografen og efterfølgende på mail. Det kunne vi... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig lydkvalitet min bils anlæg spiller bedre! Billede kvalitet sløret dårlig, min brors fjernsyn viser bedre! Vi fik Gamle popcorn 1 dag gammel! Lugter af sure strømper inden i bio! Virkelig tr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Prøvede Cinemaxx Vue i Rosengårdcentret I Odense, og HOLD DA OP en fed oplevelse! Nye store recliner stole med ekstra benplads på alle rækker.. Super fin lyd! Venligt personale der betjente både kiosk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Bioscoop

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

CinemaxX har biografer i København, Odense og Aarhus. Alle biografsale har væg-til-væg lærreder, god benplads og kraftig hældning på stolerækkerne. Som den eneste biografkæde i Danmark har CinemaxX København en IMAX-sal, og i alle øvrige sale i alle tre biografer billedopløsningen Digital 4K, Dolby Surround 7.1 samt Danmarks absolut største lærreder.

Contactgegevens

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hej Cinemaxx fisketorvet,

Hej Cinemaxx fisketorvet,
Idag var jeg inde kl 14:30 og se Mission impossible i IMAX salen med min kone, 2 børn på 14 og 16 år.
Fed film, god lyd og det hele men det kan jeg ikke sige om reklamen der handler om sex, kondomer og hvad ved jeg.
Hvad er det der foregår i jeres biografer? synes i ikke det er lidt upassende med sådanne nogen reklamer hvor vi tager vores mindreårige børn med.
Det er jo ikke ligefrem billigt længere at gå i biffen, men nu skal vi også sidde og få smidt reklamer i hovedet som jeg ikke mener hører hjemme i en biograf. Ihvertfald ikke midt på dagen hvor børn også er med.
Jeg vil tænke mig grundigt om næste gang jeg vælger biograf.

12 juli 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lidt for høj lyd niveau

Vi var i København og se den nye Indiana jones i imax salen, lydniveauet var dog lidt til den høje ende end den plejer være, ellers en god oplevelse her fra.

1 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har netop bestilt 2 billetter til…

Jeg har netop bestilt 2 billetter til på lørdag, men er ærlig talt lidt i tvivl om jeg er blevet snydt eller priserne er helt ekstreme.. Jeg har brugt et go Dream gavekort til de to billetter, men skal stadig betale 168 kr. for de to billetter ? Jeg kan intet sted se hvad prisen oprindeligt var og hvad jeg har fået i rabat. Så nu skriver jeg en anmeldelse inden jeg overhovedet har sat mine ben i biografen.
I skal simpelthen blive bedre til oplyse jeres kunder om priserne. Og bare lad være med at svare at det anhænger af film, længde, sæde og blah blah - det er pisse ringe service, at man ikke kan se hvad prisen er i processen med at købe billetter.
Håber at vi får en bedre oplevelse på lørdag i biografen end oplevelsen med bestillingen af billetter.

26 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på med deres bookingsystem

Pas på med deres bookingsystem. Det udstedte billetter pp en anden dag end det der stod på hjemmesiden og Cinemaxx refunderer ikke med en undskyldning om at de afregner alle billetter med filmselskaberne med det samme.

Det har ellers altid været sådan at det var fremmødte som dannede grunlaget for afregning med distributøren, men stakkels Cinemaxx har altså fået en dårligere deal.

Som de sagde i telefonen. Vi kan desværre ikke hjælpe dig for det er ikke os der laver reglerne.

Men kære Cinemaxx. Det er jer der laver jeres hjemmeside!!!

16 juni 2023

Elendig oplevelse…

Vi var i går inde for at se guardians of the Galaxy… vi ankommer til en lobby/slikbutik hvor kun een ansat ekspederer alle kunder. Den ansatte havde meget svært ved at fortælle os hvor toiletterne var og han virkede meget træt af sit arbejde.vi havde valgt de såkaldte VIP sæder og glædet os til oplevelsen i en mindre sal. Da vi kommer ned til salen kan vi se at der kun er “Dolby 7.1” lyd i salen. Ingen fed ATMOS oplevelse til os. I salen, er der IS KOLDT og det var umuligt at koncentrere sig om andet end det. Der udover, så var de såkaldte VIP sæder så elendige at det det var bedre at sidde i de billige sæder. VIP sæderne kunne ikke lænes tilbage og man sad på is koldt læder. Der var en lampe eller lignende som rystede under filmen så man kunne høre de urene forstyrrelser konstant. Lærredet var så krøllet i toppen at man ikke kunne lade vær med at koncentrere sig om det. Alt i alt en elendig oplevelse i det der burde være Danmarks bedste biograf. Jeg vil LANGT hellere gå i fields og nordisk films biografer fremover for der her var en ultra skuffende oplevelse.

18 juni 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bio-billetter.dk (ejes af Cinemaxx forhandles gennem Coop)

Bio-billetter.dk.
Denne hjemmeside, og deres produkiter, som vi har købt og anmelder, ejes og drives af Cinemaxx. Derfor kommer anmeldelsen her:
Min datter ringer i formiddags, og fortæller at hun har et gavekort til 2 biobilletter med sodavand og popcorn. Hun vil gerne se en film i 3D, og forhører sig derfor hvad hun skal gøre, og hvad det vil koste, da hun er opmærksom på at 3D-featuren kan koste ekstra.
Pigen i telefonen, fortæller, at der skal betales 2x20 kr ekstra, for 3D-tillæg, samt 10 kr for reservationen.
Hun accepterer og reserverer 2 billetter til sig selv og sin lillebror.
Da de ankommer til biografen fulde af forventninger, har gavekortene ikke længere den værdi der står på dem. De gælder således ikke for to billetter, men kun som 100,- kr tilskud pr billet, fordi de ikke er udstedt af biografen selv, men af en ekstern samarbejdspartner (bio-billetter.dk). Der skal derfor lægges 100,- kr i til billetprisen.
Det havde børnene naturligvis ikke hverken lyst eller råd til, så de måtte forlade stedet meget desillusionerede.
En skuffende oplevelse, hvor man ikke ved om det er udstederen af gavekortet ved at kalde det biografbilletter frem for tilskud til biografbilletter, der oversælger sit produkt, eller om det er biografen (Moviehouse i Helsingør), der ikke vil efterleve sin del af aftalerne.
Svar til ejer:
Som det fremgår drejer dette sig ikke om Cinemaxx's biografer, men om deres oplevelsesprodukt bio-billetter.dk.
Vi var orienteret om at der kom et tillæg for 3D, hvilket var hvad vi ville udrede med vores opkald, ligesom biografen (Moviehouse Helsingør) var orienteret om hvilken film der skulle ses (Guardians of the Galaxy), eftersom de tog imod reservationen.
I mine øjne er en biografbillet en biografbillet. Det udsagn vi stod med, og som i øvrigt fremgår af et skilt ved indgangen i Moviehouse Helsingør, så er gavekort udstedt af andre end dem selv ikke gavekort til biografbilletter, men kun tilgodebeviser på 100,- kroner (medmindre naturligvis billetten kostede under 100,- kr, for så var en biobillet en biobillet).
Jeg er udmærket klar over at I ikke kan stå på mål for andres salgspolitik, og min kritik går derfor også på at I som udstedere af disse gavekort, godtager denne model hos jeres samarbejdspartner, og at I samarbejder med enheder, der på den måde ødelægger værdien af jeres produkt.
Hvorfor skulle jeg give 300,- kr for et gavekort, og ikke bare i stedet give 300 kr kontant? Det ville give ekstra penge til modtageren hvis de ønskede en billigere forestilling, og man var ikke tvunget til at sidde med en spand kedelige popcorn, men kunne selv vælge en passende snack. Så nej i har ikke stået for den dårlige behandling, men I har leveret et lorteprodukt, der ikke er det pap værd, som det er printet på, og som i øvrigt ikke kan ombyttes eller refunderes, når man opdager at man har købt katten i sækken.
Har læst Jeres Trustpilot, og langt de fleste problemer I har skyldes en elendig hjemmeside (som jeg ikke kender noget videre til), og problemer med gavekort.
En tilsvarende anmeldelse ligger allerede under moviehouse.dk. De skal naturligvis ikke gå fri for deres del af ansvaret

6 mei 2023

Hej Mikael,

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, at det har været så dårlig en oplevelse. Der er dog en del punkter, hvor vi er usikre på, hvad der helt præcis er foretaget sig.

Har i kontaktet CinemaxX eller Moviehouse telefonisk? Vi er ikke samme kæde, og kan derfor ikke udtale os om deres service. Har I ringet til os, men ikke oplyst at det er en anden biograf I vil besøge, vil der opstå forvirring. Vi har nemlig ikke kendskab til deres priser. Det tyder nemlig på lidt forvirring, da der ikke opstår købsgebyr ved fysisk køb hos os, og da det ikke er på 10 kr.

En pakke med billetvouchers dækker en ordinær forestilling. Dvs. IKKE en helaftensfilm, IMAX, 3D eller andet ekstraordinært. Det er også det, der fremgår af hjemmesiden og selve pakken. Helt lavpraktisk skyldes det, at der vurderes stor forskel i oplevelsen på disse visninger og vores almindlige visninger. Eksempelvis en film der varer 1,5 time kontra en film på 3 timer.

Besøgte I vores biograf, ville I kunne se titler som Air, Underverdenen II, Dungeons and Dragons med flere, uden tillæg. Havde I valgt en helaftensfilm som Guardians of the Galaxy, var der kommet et tillæg på 20 kr. pr. billet.

Vi kan desværre ikke udtale os om, om der er gået noget galt i den anden biograf.

Absurd dyrt

Absurd dyrt, ufleksibelt og ikke pengene værd.

Prepoppede, kolde og slatne popcorn.

109,- for en dobbeltmenu. Jep, det er dyrt, men ikke nyt. Men man KAN/MÅ ikke udlevere/sælge et ekstra popcorn-bæger, så hvis to vil dele menuen men have hver deres bæger, så skal man købe 2 menuer til 79,- pr. stk. MEN man kan da få en plasticpose med i stedet (dø miljø).

Når så bægeret fyldes op, er det kun løseligt til under kanten, fordi man MÅ ikke fylde mere i (mens de andre biografer fylder top på (på de vel at mærke friskpoppet popcorn), stamper det lidt, og fylder mere på.

Og så er deres egen selvfedme-reklame om at fordybe sig i historier, så utålelig at den næsten på egen hånd afholder mig fra at komme her.

Kommer her udelukkende kun når billetterne er gratis.

6 mei 2023

Hej Thomas,

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, at det er din oplevelse. Dog bør det nævnes, at vores popcorn er akkurat lige så friske, da de selvfølgelig også produceres i biografen.

Ønsker man ikke at dele en menu, kan man ganske rigtigt ikke købe en dele-menu. Så henvises der i stedet til vores tre andre menu størrelser.

Vi er ked af, at du er så utilfreds med vores opfordring til at holde ro i salen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Server Error in '/' Application.

Server Error in '/' Application.

At i fortsat lever som forretning er mig en uendelig gåde

4 mei 2023

Hej Mathias,

Fejlkoden opstår hvis du opholder dig i købsflowet i mere end 15 minutter, og det er fuld bevist. Funktionen er opsat således for at sikre, at der ikke ubevist holdes pladser optaget i en åben browser.

Ikke keto venlige

Skrev til CinemaxX for at høre om de havde keto venlig mad/drikke, hvilket de ikke havde. De vil heller ikke lade os tage vores eget keto venligt snacks med.

Nordisk Film biografer havde heller ikke, men de gav os lov. Kort sagt, I skyder virkelig jer selv i foden her CinemaxX. Hvor grådige kan I lige være?

Men tillykke, så mistede I penge i billetsalg + vi vil fremover aldrig vælge jer, men jeres største konkurrent 👏🏼🍿

Ved godt, at I bare vil tjene penge på snacks, men hvis I ikke har keto venlig mad og man ikke må tage med selv, jamen så mister I bare kunder i sidste ende og endnu flere penge, end hvis vi måtte tage vores eget med.

Totalt molbos logik 😵‍💫

Det var det der blev skrevet. I har ikke veto venlig mad, og man må ikke tage sit eget med, selvom I ikke har det. Selv jeres nødder er fuld af tilsat sukker. Forfærdeligt

2 mei 2023

Hej,

Tak for din henvendelse.

Det var nu altså ikke det, der blev skrevet - vi har adgang til korrespondancen.

Vi henviste til vores information om allergener og indholdsstoffer, som er tilgængelig i biografen. Her kan der dannes overblik over, hvilke næringsstoffer vores forskellige produkter indeholder, så man kan vurderer, hvad der er tilgængeligt for den enkelte. Vi kan desværre ikke tage stilling til hvad der kan og ikke kan spises indenfor en specifik diæt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har fået ugyldige billetter

Jeg har fået ugyldige billetter.

Min far købte nogle biografbilletter til mig i julegave, og da jeg ville bruge dem på min fødselsdag d. 13 april, så viser de sig at være ugyldige.

Jeg skriver til Support, som bare spiser mig af med, at de er uløbet, hvilket ingen mening giver, når jeg har fået dem i julegave 2022.

Ærgeligt man bliver fubbet af et firma på den måde.
Vi kommer ikke til at gøre brug af dette mere.

13 april 2023

Hej Trine,

Tak for din henvendelse.

Som vi også sendte dokumentation for, er dine vouchers købt tilbage i år 2020 med 2 års gyldighed, hvorfor de udløber i år 2022. Vi kan desværre ikke stå til ansvar for, hvornår de foræres væk. Gyldigheden starter den dag, de købes og aktiveres.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

lad være med at købe gavekort til…

lad være med at købe gavekort til cinemaxx, med mindre det er en hadegave. De er fuldstændigt ugennemsigtige at indløse. jeg tror jeg har bestilt billettet til en film idag (med mit gavekort) på et for tidligt tidspunkt, jeg har intet modtaget på at jeg kar købt billetter til noget som helst. tlf-tiden er først efter jeg skal afsted til den forestilling jeg ikke ved om jeg har købt, og mail svare de da først på i hverdagen. det er så SUPER ringe en service og system. Jeg kommer aldrig til at give gavekort igen, og fremover hælder jeg nok til at bruge nordiskfilms biografer i stedet. ØV! kan dog se i kommentarende at det er et helt generelt problem jeg er løbet ind i, måske man som firma skulle kigge på problemet, der skal sku ikke meget til at ændre det, alle andre firmaer kan finde ud af som min. at sende en bekræftelse på et køb

16 april 2023

Hej,

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, at du har fundet det så besværligt. Gavekort kan dog både indløses online og fysisk. Ønsker du at indløse dem online, indtastes talrækken i felten 'Indløs gavebillet eller rabatkupon'. Fremgangsmåden fremgår også ud fra feltet. Er man fortsat i tvivl, har vi en 'step-by-step' guide under 'spørgsmål og svar' med billeder af alle steps.

Modtager du ikke en købskvittering, og du med sikkerhed har tastet den rette e-mail, bør købet ikke være gennemført. Er du i tvivl om dette, kan du altid rette en henvendelse. Det er rigtigt at telefonen først åbner kl.13. Dog er vi tilgængelig på mail i hele vores åbningstid frem til kl.21 - både i hverdage og weekender.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg elsker cinemaxx

Jeg elsker cinemaxx. Deres sale er super og lyden er fremragende! Desværre er deres online system tilsvarende ringe. Mange af mine med-biografgængere tjekker konstant deres telefoner midt under filmen og noget er bare nødt til at blive gjort ved totaloplevelsen når det koster over 800 at have hele familien i bio.
Bilen koster jo også hvad der svarer til en billet at have med.
OPDATERING:
F.eks. har vi, i min fam. problemer med jeres point system. Selvom I har forsøgt at fikse det en del gange virker det stadig ikke. Jeres hjemmeside crasher selv topline telefoner, og det er typisk dem vi bruger til at, forsøge, at bestille billetter på.
Flere gange i træk har vi oplevet at fulde folk kommer ind under afslutningen på en film, eller de gæster der er i salen simpelthen larmer. Alt i alt ikke en oplevelse der er over 800 værd for mig. Og jeg har heller ikke lyst til at sætte en ellers fantastisk film i forbindelse med at der blev larmet og snakket under filmen. Jeg kommer i biografen for at få en fed oplevelse og slappe af med venner og fam.

8 april 2023

Hej Theodor,

Tak for din henvendelse. Selvom vi er glade for, at du synes godt om biografen, er vi selvfølgelig kede af at læse resten. Dog hersker der lidt forvirring om sammenhængen. Kan du uddybe, hvad du oplever problemer med online, og/eller om dette menes i sammenhæng med oplevelsen i salen?

Vi kan desværre kun påvirke folks opførsel til en vis grad. Dette forsøger vi via diverse opfordringer og påmindelser om at pakke telefonerne væk og holde ro i salen. Derudover tjekker vi løbende støjniveauet i alle vores sale under alle forestillinger. Dette gør vi med henblik på, at forsøge at undgå enhver unødig forstyrrelse iblandt publikum. Dog kan det desværre være svært at sikre, at vi rammer de rette tidspunker. Det er yderst sjældent, at der vil være en konstant støj igennem en forestilling. Dertil bør det nævnes, at vi også har en vis forventning om, at vores gæster udviser en vis grad pli i et forum som biografsalen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uopmærksom personale og firkantet politik

Ved en fejl kom jeg til at bestille en billet online til Aarhus biograf, i stedet for Fisketorvet København. På dagen scanner medarbejderen os ind, uden at gøre os opmærksom på at filmen køre i en helt anden biograf. Efter 20 minutters venten, opdager vi fejlen og kontakter support om refundering, desværre fortæller de det nu er for sent, eftersom filmen er startet.

Det er selvfølgelig mit ansvar at dobbelttjekke biografen, men at vi blindt blev scannet ind og får lov at vente til det er for sent at refundere biletterne er virkelig dårlig service.

Uopmærksom personale og firkantet politik, derfor får i én stjerne.

6 april 2023

Hej Oliver

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Vi mener naturligvis også, at der er tale om et delt ansvar, eftersom du er blevet lukket ind med forkerte billetter. Det er rigtig ærgreligt, og vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Med henblik på dette, bedes du venligst rette en e-mail til mabo@cinemaxx.dk. Her bedes du vedhæfte din købskvittering. Har du mulighed for at komme med en kort beskrivelse af medarbejderens udsende, ville det også være behjælpeligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak fordi man kan returnere billeterne online

Tak fordi man kan returnere billeterne online fra os alle der bor i Nordsjælland. Det er umuligt at forestille men jeres konkurrenter tvinger at returnere billeterne personligt. Der burde alle vide!

11 april 2023

Hej Nikita,

Mange tak for de pæne ord.

Vi er rigtig glade for at høre, at det gør jeres oplevelse mere bekvemt. Det skulle meget gerne være trygt, at bestille billetter ud i fremtiden.

Vi glæder os til at se jer igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

meget skuffet over den samlede oplevelse

Jeg vil gerne give en anmeldelse af min seneste biografoplevelse hos jer. Jeg og mine venner blev desværre ikke anvist til den rette sal, hvilket resulterede i, at vi kun så halvdelen af filmen. Vi klagede til personalet og heldigvis fik vi en ny billet til dagen efter, så vi kunne se resten af filmen. Men det var stadigvæk frustrerende at gå glip af slutningen af filmen på grund af en simpel fejl fra jeres side.

endvidere var jeg også utilfreds med, at jeg skulle smide alt det slik og popkorn, som jeg havde købt for at nyde filmen og fik ikke kompensation for dette.

Alt i alt var min oplevelse af at besøge CinemaxX meget skuffende. Jeg havde forventet en høj kvalitet af service men desværre var det ikke tilfældet. Jeg håber, at I vil tage min anmeldelse alvorligt og tage de nødvendige skridt til at forbedre jeres service og faciliteter for fremtidige kunder.

6 april 2023

Hej Joseph,

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse. Dog bør det nævnes, at vi havde øvrigt personale til stede, der ikke oplevede interaktionen med piccoloen på denne måde. Samtidig fremgår salen altid af billetten, og der er forholdvis meget skiltning med lige netop IMAX, som i besøgte.

Skulle man alligevel være uheldig at gå forkert, bør det ikke have nogen betydning, hvis man ankommer de anbefalede 30 minutter før. Kommer man lige omkring filmstart, virker det stadig heftigt, hvis I har misset halvdelen af jeres forestilling. Dette er især taget I betragtning af, at salene ligger ved siden af hinanden.

Det er selvfølgelig stadig rigtig ærgerligt, at det spolerede jeres oplevelse. Dog mener vi, at I er blevet kompenseret pænt på baggrund af hændelsen. En kompensation af kioskkøb vil desværre ikke være aktuel ved så sen en henvendelse, hvor større mængder af jeres køb var indtaget.

Vi håber I får brugt jeres billetter på en ny og forbedret oplevelse.

cinemaxx århus

cinemaxx århus. var inde at se dungeons and dragons 1.april 17:20 med min 11årige pige en børnefilm vel og mærke de startede med reklamer fra tv2 Echo om en eller anden møgbeskidt kvinde der rendte rundt uden underbukser alt var synligt og kastede med dildoer jeg sad og dækkede mit barns øjne til, hvad f*nden bilder i jer ind at vise sådan noget beskidt L0.rt til en børnefilm, hvem er ansvarlig for reklamer og hvorfor har man et behov for at vise halvporno til børnefilm hvis man ikke er pædofil eller prøver at groome børn, i skulle virkelig skamme jer og tage det til efterretning, jeg har spredt det i samtlige muslimske samfund i århus håber i kommer til at mærke efterfølgerne

1 april 2023

Hej John.

Tak for din besked.

Vi er ærgerlige over, at du har haft en dårlig oplevelse med reklamepakken.
Reklamerne vist i reklameblokken er udvalgt af Dansk Reklamefilm.
Desværre var den omtalte trailer endt i en forkert reklamepakke, hvorfor den blev vist til Dungeons & Dragons.
Reklamen er nu markeret 15+ og bliver kun vist på titler med samme aldersgrænse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

IMAX er et lærred af slør!!!

Magen til elendige billedekvalitet og usammenhængende lyd skal man lede længe efter…

31 maart 2023

Hej Morten,

For at kunne se nærmere på problemet, bedes du uddybe din henvendelse til bestilling@cinemaxx.dk. På den måde har vi mulighed for, at undersøge situationen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle se en serie som kun var en…

Vi skulle se en serie som kun var en recap af sæson 2 og vi skulle normalt se sæson 3. Vi klagede over det og vi fik 3 gratis billetter. God service💪🏼💪🏼

19 maart 2023

Hej Suleymaan,

Tak for din anmeldende, vi er rigtig glade for, at vi fandt en god løsning. Vi glæder os til at se jer herinde snart igen.