Vue i Bruuns galleri er ALT FOR VARMT i salene - der burde være en eller anden form for aircon, når vi sidder mere end 100-150 mennesker i en sal💀 Udover det, er der ikke engang SKRÆLDESPANDE, på pi... Toon meer
Vue Bruuns galleri i Aarhus. Snak og mobiltelefoner ødelagde igen fuldkommen vores biografoplevelse. Denne gang gjorde vi opmærksom på det, både ved biografen og efterfølgende på mail. Det kunne vi... Toon meer
Dårlig lydkvalitet min bils anlæg spiller bedre! Billede kvalitet sløret dårlig, min brors fjernsyn viser bedre! Vi fik Gamle popcorn 1 dag gammel! Lugter af sure strømper inden i bio! Virkelig tr... Toon meer
Prøvede Cinemaxx Vue i Rosengårdcentret I Odense, og HOLD DA OP en fed oplevelse! Nye store recliner stole med ekstra benplads på alle rækker.. Super fin lyd! Venligt personale der betjente både kiosk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
CinemaxX har biografer i København, Odense og Aarhus. Alle biografsale har væg-til-væg lærreder, god benplads og kraftig hældning på stolerækkerne. Som den eneste biografkæde i Danmark har CinemaxX København en IMAX-sal, og i alle øvrige sale i alle tre biografer billedopløsningen Digital 4K, Dolby Surround 7.1 samt Danmarks absolut største lærreder.
Kalvebodbrygge 57, 1560 , København V , Denemarken
- 70 101 202
- cinemaxx@cinemaxx.dk
- www.cinemaxx.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Skal det gøre nas at gå i biografen?
Var inde og se John Wick 4 i Aarhus og blev ærligt talt vred over lydniveauet i starten af filmen. Det kan ikke passe at ens hørelse skal tage skade af at se en film.
Som det mindste bør de anbefale at man tager ørepropper med så man er forberedt.
Og inden der kommer et svar om at John Wick er en film hvori de skyder, så var det ikke skudene (se starten). Og det samme gjorde sig forresten gældende da jeg var inde og se mugen train (har undgået cinemaxx/imax siden).
John Wick var nice though.

Cinemaxx København
Cinemaxx på Fisketorvet i København er og forbliver den bedste biografoplevelse. Der er nemme transportmuligheder uanset om du kommer med bil, offentlig transport eller blot har valgt at cykle dertil, der er tilhørende parkeringsmuligheder for både biler og cykler.
Cinemaxx har desuden Club Cinemaxx, hvor man samtidig at man nyder forestilling optjene point, som man senere kan gøre brug i forskellige situationer alt afhængig af hvor mange point du har optjent på kontoen.
Jeg sørger blot for at være logget ind via min Club Cinemaxx konto, hvorefter jeg booker pladserne i den respektive saloversigt.
Intet er nemmere end med Club Cinemaxx. Du kan få billetterne udskrevet på maskinerne ved ankomst eller have dem liggende på din tlf. De scanner blot QR-koden, hvorefter de giver dig adgang.
Altid en vidunderlig oplevelse at gense Cinemaxx og de forestillinger, man selv har valgt.
Hvis du skal I biografen kan jeg klart anbefale Cinemaxx København.

Inkompetent kundeservice
Havde fået en go-dream biograf-box i gave. Var ikke opmærksom på at billetterne kunne udløbe, men fandt dog ud af at CinemaxX kunne forlænge udløbsdatoen for 50 kr.
Desværre blev datoen kun forlænget på den ene billet. Efter henvendelse til kundeservice blev billetterne yderlige forlænget med 3 mdr., Men igen var det kun den ene billet. Begge gange blev det først opdaget, da jeg ville bruge billetterne i biografen.
Blev tilbudt mine 50 kr. tilbage eller 2 fribilletter til CinemaxX. Derved ville jeg miste enten hele go-dream gaven eller Meny billetterne (popkorn og sodavand).
Ikke noget med "undskyld, det er vores fejl".
Valgte de 50 kr., Da jeg ærligt talt var træt af "cirkus CinemaxX," og deres manglende kundeservice.

Antwoord van CinemaxX
Mega hyggelig biograf og super venlige…
Mega hyggelig biograf og super venlige mearbejdere! Lyden og oplevelsen kan klart anbefales!

Antwoord van CinemaxX
Lyden er alt alt for høj
Lyden er alt alt for høj. Man er døv og vred, når man går derfra. Det er den eneste biograf med det lydtryk. I burde advare om det. Hvorfor er det dog nødvendigt?

Antwoord van CinemaxX
Jeg synes at jeres biografer er gode og…
Jeg synes at jeres biografer er gode og oplevelserne er også gode men de rer 1 ting der kunne gøres bedre.
Reklamerne vare næsten 25 f*ckin min!!!

Håndtering af afgift på 1500 kr til mindreårige
hvis man bliver overmodig og vil snige sig ind uden billet, koster det en afgift på 1500 kr.
dette skete dette for min 14 årige søn og hans ven.
drengene havde sneget sig ind, og havde opholdt sig 5 minutter i en biograf sal.
dette skal man selvfølgelig ikke, men cinemaxx har håndteret sagen meget dårligt.
personalet på cinemaxx på fisketorvet kræver at man skal give sit cpr nr, selvom man ikke har pligt til det.
personalet fortæller drengene at de vil få en plettet straffeattest, hvis de ikke oplyser deres cpr nr.
drengene har oplyst navn, fødselsdato og adresse som man skal. (Min søns skrift er på girokortet).
derefter lukker personalet af for kontakt med forældrene, selvom drengene er mindreårige.
så bliver drengene placeret på en trappe i forhallen bag en afspærring og med vagter og politi.
det hele er til fuld skue for andre biograf gæster, som standser op og kigger på.
jeg er helt med på at man skal betale for en billet, men den måde I har klaret situationen på er helt ude af propertioner.
jeres håndtering af sagen er både konfliktoptrappende og temmelig klodset.
kunne cinemaxx mon også gøre mere ud af at skilte med at der er en meget høj afgift?
biografchefen skriver til mig at hun ikke vil lægge sag an mod drengene, selvom hun er berettiget til det.
hvordan hænger det sammen når man er under den kriminelle lavalder?
hvis jeg kunne give jer minus i stjerner, havde jeg desværre gjort det.
lad venligst være med at svare tilbage at man skal betale billet for at se film i biografen, den er jeg helt med på. Afgiften bliver også betalt..
denne mail handler om jeres håndtering af sagen.
mvh Victoria

Antwoord van CinemaxX
"VIP" sæder føles som træbænke med…
"VIP" sæder føles som træbænke med plastbetræk, uden vippe funktion eller andet.
Filmen gik ikke i gang og startede først efter at en gæst brokkede sig.
Filmen var så ikke i 3D, som den skulle være, og de brugte så 15 minutter på at få det til at virke.
Da filmen endelig startede 45 minutter for sent var vi gået
Avatar 3D, CinemaxX Fisketorvet

Antwoord van CinemaxX
Cinemaxx spammer mig med mail om min…
Cinemaxx spammer mig med mail om min kundetilfredshed.

Københavns dårligste biograf!
Københavns dårligste biograf!
Latterligt hårde sæder, kan ikke engang lænes tilbage og vi opgraderede endda til “VIP” sæder - har aldrig haft sværere ved at sidde igennem en 3 timers film!
Da vi så kommer ud, tager de 150kr for parkering!!! Sidste gang vi kommer i CinemaxX.

Antwoord van CinemaxX
Hvordan kan det passe at man skal ind…
Hvordan kan det passe at man skal ind og se avatar og der de første 30-40 minutter går på reklamer. Det var så langtrukkent at da filmen gik i gang faldt jeg i søvn i en halv time….

Antwoord van CinemaxX
CinemaxX har sig selv nærmest og ikke deres gæster!
Dårlig service i forbindelse i bio og efterfølgende dialog med deres service afdeling. CinemaxX har sig selv nærmest og ikke deres gæster.
Jeg har skrevet til jeres kundeservice og der har det har ikke ønsket at hjælpe vedrørende problemer med udfordring på 2 billetter jeg havde købt. Så efter at have købt slik, popcorn og sodavand efter vi med at køre hjem uden at få ser den planlagte film. Meget dårlig oplevelse.

Antwoord van CinemaxX
Tag i Cinemaxx og kom hjem med høretab og tinnitus
Jeg har (som Daniel længere nede) desværre også været inde og se Avatar 2 i Cinemaxx, dog i 2D i Aarhus. Min (og min kærestes) oplevelse har dog været præcis den samme som Daniels, nemlig at lydniveauet i salen var så højt at det var en virkelig ubehagelig oplevelse hele filmen igennem. Hver eneste gang der kom en høj lyd i filmen var det virkelig ubehageligt og det skar virkelig i ørerne så højt som det var. Nu her flere timer efter filmen er slut ringer og runger det stadig i mine ører, og vi føler stadig begge at vores hørelse er påvirket. Det var 100% unødvendigt at lydniveauet skulle være så højt, da selv dialog var meget høj. Vi bemærkede også at vi ikke var de eneste der reagerede negativt hver gang der var en høj lyd. Jeg kan ikke anbefale nogen der gerne vil værne om deres hørelse at tage i Cinemaxx.

Køb aldrig gavekort.
Køb aldrig gavekort.! Betal når i gerne vil i biografen - Tyveri ved højlys dag.
Jeg fik to billetter af min kære svigerfar i julegave sidste år “Luksusbiografbiletter” som skulle indenholde alt. Jeg ved Avatar 2 kommer i 2023 derfor venter jeg med at bruge dem. Da jeg så at de kun holdte i 1år fik jeg travlt.. jeg booker billetterne og vi sidder her nu. Popcorn og cola som fuldte med i billetterne kan så ikke bruges da det udløb igår og ingen vil hjælpe, kundeservice talte jeg med Emma efter at have siddet pg ventet i 3 kvarter som nærmest fejede mig af og sagde jeg kunne jo have valgt at gå i biografen tidligere. Tak for støtten og tak for ordenligheden og tak for spildte billetter. Jeg har allerede understeget overfor min svigerfar at han ikke længere skal give mig gavekort til cinemaxx istedet holder jeg mig til nordisk film biografer hvor gavekortene holder i 2år i hvert fald det sidste jeg fik. Indløste alle billeter før de udløb. Meningsløst man kan bruge det ene og ikke det andet. Så dårlig stil altså.!
Da vi kommer ind i biografen bliver vi mødt
Med beskidt/fedtet bord på V.I.P pladsen.
Tog hele vejen med min kone fra Næstved til københavn for at give hende en god oplevelse.. Jeg har nu måtte love hende næste tur i biffen bliver til nordisk film i Næstved

Antwoord van CinemaxX
Dårlig oplevelse - dårlig parkeringsinformation til kunder
Jeg køber en billet på Kino.dk til Avatar i Cinemaxx Fiksetorvet - der er ingenting nævnt vedr. en speciel proces for parkeringsforhold ved biografen ved køb herpå. Vi ankommer kl 19:55 (filmen starter 20:00) og parkerer på Fisktorvets tag, det er første gang vi er her, og drøner lidt rundt for at finde indgangen til Cinemaxx, skynder os med at købe lidt slik og drinks og når ind til forestillingen inden den begynder. Filmen varer lidt under 4 timer så vi skulel være her over de 2 timers gratis parkering for Fisketorvet. Vi ser ingen informationer vedr. specielle parkeringsforhold som man skal ordne inden forestillingen (der er åbenbart et sted i slik butikken - som var prop fyldt med mennesker hvor man skulle indtast sin nummerplade). Vi er her for at have en sjov aften og man burde ikke løbe hovedløst rundt og stresse over parkering før forestillingen når intet er klart blevet informeret om dette (de kunen feks have en besked inden man henter sin bilelt - "husk din parkering bla bla"). Ingen af de ansatte (slik butik, billet tjek) nævner heller noget til os (bare et hurtigt "husk hvis du er i bil at indtaste din nummerplade ved automaten" - det ville tage 1 sekund at nævne). Vi har betalt 400kr for billetter og vil selvfølgelig ikke misse starten så vi går ind. Efter forestillingen, tænker jeg at enten er der sikker generelt gratis parkering her på dette tidspunkt eller man man ordner det ved parkeringsautomaten, givet jeg intet har set andre steder (der står intet på min billet bekræftelse fra Kino.dk). Vi går tilbage mod bilen, der er lang kø ved automaten (kun 1 af 4 der virker). Checker min nummer plade og får at vide at jeg skylder 120kr for pakering! Hvad? Jeg betaler (ønkser ikke en bøde) og ønsker kvittering (ingen papir så får den ikke). Henvender mig til Fisketorvets parkering dagen efter med bevis på min biograftur og billet, tænker det burde være ingen problem og god kundeservice at tilbagebetale denne parkering når de ser det bare er procesmæssig fejl/manglende information der har gjort at jeg ikke fik min gratis parkering ved aflsuttet besøg. Jeg får et afslag samme dag med et standard svar at hvis jeg ikke har registreret min nummerplade så vil de ikke refundere min parkering!
Håber CineMaxx vil gøre noget ved det, men det ødelagde virkelig humøret efter en aften som skulle have været sjov og nem. Tror ikke jeg kommer her igen efter den behandling.

Ikke 7.1 i CinnemaxX Sal 2 Fisketorvet
CinnemaxX Sal 2 Fisketorvet.
Lyden var desværre IKKE 7.1
Mon Dolby ved det???
Musikken spiller kun i venstre side af salen. Effekterne blev spillet i alle 7 og dialogen stod fint i midten, men når musikken ikke fylder salen så bliver oplevelsen desværre ødelagt for mig

CinemaxX Aarhus
CinemaxX Aarhus
Jeg havde mistet mine billetter ifm at jeg havde fået min pung stjålet. Billetterne lå i min pung. Jeg regnede faktisk ikke med, at det ville lykkes at kunne komme i biffen.
Men med et fantastisk personale, som hjalp mig med at genskabe mine billetter blev min dag reddet.
Tusind tak MARIE og kolleger.

Antwoord van CinemaxX
Jeg må desværre tilslutte mig de mange…
Jeg må desværre tilslutte mig de mange dårlige anmeldelser. I går aftes forsøgte jeg at bestille fra mit arbejde og under processen beder dem mig om at ændre mit tlf nr til 8 cifre. Dette gør jeg så men dette accepterer den ikke og jeg kan ikke komme videre, så må venter til at jeg kommer hjem.
Jeg er på min hjemmecomputer og bestiller på netsiden og indtaster derfor min GoDream kode og når frem til betaling, og så melder den om fejl. Nu er mine rabatkoder låst af systemet og kan derfor ikke benytte dem og kundeservice er lukket da kl kun er 12. Jeg venter en time for at se om de er blevet frigjort da jeg ikke regner med at systemet har forstået dem som helt benyttet da købet ikke er færdigt, hvilket de ikke var, men pladserne var nu væk. Jeg bestiller på ny med rabatkoderne og det samme sker igen. De er nu igen låst og jeg må ringe til kundeservice og sidder i dette skrivende øjeblik på 25. min i kø. Nede i bunden står der "din bestilling" med 2 stk billetter men der er ingen Kurv eller link til at færdiggøre bestillingen, samt at man decideret skal lede efter at kunne ændre i sin profil.
Dog var kundeservice fine til at hjælpe da jeg endelig kom igennem, men har sammenlagt brugt et par timer på at købe et par simple billetter, der normalt tager 5 min. plus jeg missede de før-bestilte gode sæder.
De to stjerner var for kundeservicen.

Dårlig kundeservice
Havde ikke fået registret min bil fordi de havde lavet om på systemet, siden sidt jeg var der. Måtte betal for parkering. Ingen hjælp at få i supporten.

Antwoord van CinemaxX
Elendig service når man ringer … ventet…
Elendig service når man ringer … ventet i over 20 min på st komme igennem og måtte lægge på til sidst og sagde jeg var nr 1 i køen .. virkelig dårlig service, når man gerne vil have refunderet sin billet !!!