27 mei een onderdeel besteld, kregen later mail dat het ineens uitverkocht was. Dus gekozen geld terug. We wachten nog steeds op terugbetaling. Bellen lukt niet want zijn te druk. Verzoek om mail te s... Toon meer
Pas op: artikelen worden niet retour genomen. Retourneer je onverhoopt toch een artikel via de door Cityparts zelf aangegeven procedure? dan wordt het aankoopbedrag niet gerestitueerd of in ieder ge... Toon meer
Wel ondanks de auto reply dat mijn mail pas over 3 dagen zou gelezen worden kreeg ik al na 1 uurtje Linda van customer aan de lijn, met uitleg waarom goederen niet verzonden waren. Bleek vertragi... Toon meer
Wij weigeren extreem hoge bedragen te betalen om reviews te kunnen verzamelen via dit platform. Onderstaande reviews bestaan dus voornamelijk alleen uit klanten die ontevreden zijn en geven uiteraard geen goed beeld van de werkelijkheid.
gildestraat 125, 2671BV, Naaldwijk, Nederland
Slechte communicatie, niet telefonisch bereikbaar, verkeerde product ontvangen en zelf op en neer moeten rijden om om te ruilen.
Onbeschofte medewerker in de zaak.
Nooit meer…

Antwoord van Cityparts.nl
Ik heb een gedeelte van een bestelling terug gestuurd, maar nog steeds niets gehoord of mijn geld terug gekregen. Ik heb gemaild, maar nog niets gehoord. Na het lezen van de andere reviews lijkt het er sterk op dat ik mijn geld kwijt ben.
08-06-2023: Ik heb al paar keer gemaild naar info cityparts.nl, is dat niet het juiste email?
Het order nr is 3088241, het pakket is bezorgt volgens de track and trade

Antwoord van Cityparts.nl
Ik heb 2 weken geleden een onderdeel besteld wat op de site op voorraad was na een 3 dagen nog niet verzonden, vorig week maandag mail gestuurd en hij zou mijn geld terug storten. We zijn weer een week verder ik geef hem paar uur Anders sta ik einde van de week op de stoep om het geld cash op te halen
Onderdeel stond op voorraad uiteindelijk na zelf vragen per email horen dat artikel niet leverbaar is maar binnen 5 werkdagen wel. na 5 werkdagen weer niks zelfde vraag zelfde antwoord. uiteindelijk na 3 weken order geannuleerd en geld zou terug gestort worden. nou geld terug storten gaat hetzelfde als artikel leveren veel beloftes maar weinig succes. tot heden betaling nog steeds niet terug gekregen.

Antwoord van Cityparts.nl
Online op zoek naar enkele onderdelen die cityparts bleek te hebben. Bestelling geplaatst, betaald en vervolgens kreeg ik een nette orderbevestiging per mail. Ik heb op vrijdag besteld en kreeg vandaag, woensdag mijn spullen netjes geleverd en er werd netjes over gecommuniceerd met track en tracecode.
Ik had de spullen misschien ietsje eerder verwacht omdat er wel geadverteerd wordt met hele snelle levering (voorraad).
Jammer van de vele negatieve recensies, daarom toch ook even een positief tegengeluid. Ik ben tevreden en bestel daar zeker nog eens.
Ik heb een onderdeel voor m’n brommer besteld bij de site. Kreeg een mail dat ik besteld had helemaal goed. Overigens krijg ik maar geen verzendmail of betalingsbevestiging. Het is mij nu onbekend of ik mijn pakket binnenkort nog ga ontvangen of dat er niks meer gaat gebeuren. Stond binnen 1 dag verstuurd maar daar is niks van waar.
Werkdag voor 17 uir besteld volgende dag in huis. Jammer dan. Vrijdagochtend besteld maandagavond nog niets ontvangen. Met geluk morgen. Beloof het dan niet dan ga ik gelijk naar een winkel.
2e en laatste teleurstelling bij city parts

Antwoord van Cityparts.nl
Tot op heden geen enkele reactie op e-mail. Hebben een onderdeel volgens afspraak terug gestuurd maar geen geld terug
Super slechte service levertijden worden niet aangehouden zoals afgesproken op de site wacht al langer als een week absurd ! Ook lekker handig dat ze geen telefoonnummer hebben waar ze op te bereiken zijn bestel lekker ergens anders!

Antwoord van Cityparts.nl
Ik heb een erg slechte ervaring met dit bedrijf. Ik had lagers besteld. Op de website stond 2 a 4 werkdagen levertijd. Na 4 dagen gemail, blijkt dat het pakket eerst naar hun wordt gestuurd en dan naar mij. Twee dagen gewacht en weer gemailt. Blijkt het product vertraging te hebben. Weer 2 dagen gewacht. Niks gehoord. Na 9 dagen wachten in totaal heb ik een annuleringsmail gestuurd. Wordt vervolgens een dag later het product alsnog verstuurd zonder een reactie op mijn mail te hebben gehad. Nu moet ik alsnog het pakketje in ontvangst nemen en vervolgens ongeopend weer terugsturen. Dit kost mij 2x onnodige verzendkosten.Ik vond de communicatie van dit bedrijf erg slecht. Ik zal er ook niet meer bestellen in het vervolg.
Marcel Scholte

Antwoord van Cityparts.nl
Een goeie ervaring! Snel verzonden en ontvangen.
Het pakket kon je ook fijn volgen dmv een track and trace code van post.nl.
Het ging om een radiateur voor een Gilera Runner 50cc het product zag er goed uit, en doet wat moet doen.... koelen .
Mvgr,Michael van der Wel.
een mens koopt een carburateur 4takt
Carburateur Sym Mio / Sym Cello / Sym Orbit 2 / Sym Fiddle 2 / Sym Allo / Sym Cello / Peugeot Speedfight 3 4t / Peugeot Kisbee 4t / Peugeot Viva City 2008 4t / Tweet 4t .ik plaats hem na ongeveer 3a4 maand van goed werken en goed rijden met de scooter begint de scooter in eens niet meer te trekken blijft niet mooi meer draaien gas klep blijft gangen ik stuur hem binnen op mijn kosten en wat krijg je per mail hij is niet stuk hij werkt prima ze hebben hem gewoon weer opgestuurd zonder er iets aan te doen geld weg en carburateur ook niet goed meer dus 90€ weg van de carbu verzending geld ook weg geen garantie ook weg ik heb er ook filmpje bij verstuurd en daar is mooi op te zien en luisteren dat de gasklep wel blijft gang ik zelf bestel niet meer bij cityparts.nl heel slechte firma produckt was ook te laat geleverd
Op de website staat voorradig voor bepaalde tijd besteld volgende dag verstuurd. Na de bestelling te hebben geplaatst/betaald was het niet op voorraad. 1 tot 3 werkdagen levertijd!?
Op de site staat snel reactie via WhatsApp. Dat was totaal niet ik heb 3 dagen moeten wachten voor ik iets hoorde. Met dat bericht kreeg ik nog geen antwoord op mijn vragen.
Via de mail duurt een reactie 24 uur. Omdat de klantenservice alleen bereikbaar is op werkdagen tussen 9.00u en 12.00u!?
Telefonisch zijn ze helemaal niet te bereiken zelfs kunnen ze niet terug bellen op verzoek.
In het mail contact kreeg ik het idee dat cityparts.nl geen eigen magazijn heeft. En alle onderdelen elders gaat halen doormiddel van 2 leveranciers. Dat was hoe ze het beschreven.
Beloof niks als je het niet kunt nakomen. Zorg ervoor dat je klantenservice bereikbaar is. Beter is via telefoon zolang de mensen aanwezig zijn.
Ik vind dat cityparts.nl heel slecht scoort (eigenlijk faalt) in hun contact naar hun klanten toe.
En de reactie op deze review door cityparts.nl staan alleen maar smoesjes om hun falen te verdoezelen. Ga naar andere onderdelen website er zijn veel betere!

Antwoord van Cityparts.nl
Goed hoge kwaliteit snelle levering veel aritikelen te koop
Top webshop!! Heb nu al verschillende onderdelen voor mijn sym orbit 2 besteld. Levering is zeer snel en je kan je pakketje volgen via track en trace. Bij andere vergelijkbare sites, duurd het voor hetzelfde product soms langer dan een week.
Heel slecht bedrijf. Er staat bij sommige producten dat je het de volgende dag binnen krijgt. Na 3 dagen wachten een mail gestuurd. 2 dagen later een mail terug dat ze het de volgende dag opsturen. Volgende dag nog steeds geen verzend bevestiging gehad! Dus weer een mail sturen zeggen ze dat ze het morgen of over morgen opsturen. Weer gewacht weer niks! Niks bestellen hier!
Goed duidelijk kunnen bestellen alleen track and tracé doet het niet voor de rest perfect
Zeer snelle reactie en duidelijk communiceren met zeer snelle verzending.
Top service. Snelle levering en vriendelijke. Medewerkers bij de service
Egt een aan rader