1. juni købte vi 2 cykler hos cykelgruppen. De blev hurtigt klargjort og afsendt med Danske Fragtmænd. Her startede et kaotisk forløb, med forsvundet forsendelse, alverdens undskyldninger på mangl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dejligt med god behandling hos Egå Cykelcenter. Kan altid komme forbi med jernhesten og hurtigt få fixet punkteringer og andre “småting”. Havde en episode med en cykel der fik skiftet slange. Få dage... Toon meer
Jeg har kun haft positive oplevelser med Rowi cykler! Har efterhånden købt 3 cykler i butikken i Århus C, og har hver gang fået god vejledning og fin service. Seneste køb, en "Giant roam disc 0",... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tak for super service til Thomas og Mikkel hos Rowi/Cykelgruppen. Jeg havde lige fået stjålet min cykel, men ved hjælp af de to fandt jeg en tilsvarende hos dem, forsynet med kliklås og bagagebærer.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Cykelgruppen er en samling af de to aarhusianske cykelforretninger: Rowi Cykler & Egå Cykelcenter. Cykelgruppen.dk er vores fælles hjemmeside.
Frederiksgade 75, 8000, Århus C, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
I have recently moved to Aarhus and I needed a new bike. I have spent some time looking around online and at bike shops in town and then I finally chose Rowi mainly because of their huge selection of brands.
The staff was very nice and helpful and provided a truly enjoyable shopping experience. They were able to recommend the perfect bike for me according to my needs.
I am very happy with it!

Antwoord van Cykelgruppen
Den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet !!! Sjældent møder man så servicemindede folk !
Oveni det hurtig levering .

Antwoord van Cykelgruppen
Bestilte en cykel torsdag aften på click and collect og kunne afhente allerede fredag middag i butikkenn i Aarhus. Cyklen var samlet med bestilt udstyr monteret.

Det hele spiller.
Let at bestille over nettet.
Hurtig levering.
God indpakning
Så det kan ikke være meget bedre
Jon

Antwoord van Cykelgruppen
Har lige hentet min el-cykel og bliver glad i låget over deres nærværende ekspedition. Det er både i butikken og på værkstedet. Unge som ældre er de hjælpsomme og kommunikerende. TAK. Derfor handler jeg i butikken og ikke på web.

Antwoord van Cykelgruppen
Jeg var for nylig inde i Rowi Cykler i Århus for at kigge på en elcykel. Jeg blev mødt af et utroligt smilende og hjælpsom personale som med det samme var klar til at vise det store udvalg de har i butikken. Efter at have kigget på lidt forskellige og prøvekørt to cykler så fandt jeg den helt rigtige. Jeg kan virkelig anbefale at besøge Rowi cykler hvis du står og mangler en cykel.

Antwoord van Cykelgruppen
Opdatering: Jeg har nu været hos en ny cykelhandler med samme fejl, som Rowi har forsøgt at korrigere i løbet af de snart tre år, jeg har haft min elcykel. Hver gang Rowi har forsøgt at korrigere fejlen, har de haft min cykel i 1-2 uger. Alligevel er det ikke lykkedes dem at finde ud af, hvori fejlen bestod, hvorfor den blev ved med at vende tilbage. Og hver gang tog de mindst 500 kr. Jeg har nok brugt 3-4000 kr. på "fejludbedring" hos Rowi cykler. Den nye cykelhandler har haft cyklen i 24 timer, fundet fejlen og udbedret den. Jeg har haft min cykel i snart 4 måneder herefter, og den kører upåklageligt, uden nogen fejlmeldinger. De tog 250 kr. for deres arbejde. Synes egentlig, dette taler for sig selv. - Og Rowi, I behøves ikke svare mig, for jeg læser alligevel ikke jeres svar, da jeg ikke ønsker at blive svinet til, fordi jeg siger sandheden.

Antwoord van Cykelgruppen
Jeg købte en gazelle elcykel hos Rowi cykler (cykelgruppen) i Aarhus C i foråret 2021.
Efterfølgende har cyklen været til 2 services og kører fortsat godt.
Jeg har været forbi med cyklen et par gange med skærm der rasler og gearkabel der sad løst. Alle tre gange blev det rettet på stedet og uden betaling.
De er super søde og meget serviceminded.

Antwoord van Cykelgruppen
Jeg har ved ROWI i Aarhus C kun haft gode oplevelser. Personalet har altid været venlige og hjulpet med det der har været brug for alt efter om det har været service, reparation eller andet. Ligeledes har de et godt udvalg af cykler og tilbehør, så man ikke behøves gå andre steder hen for at finde de ting, som man har brug for.

Antwoord van Cykelgruppen
Jeg har, af de 3 afdelinger, kun været hos Egå Cykelcenter. Mit indtryk af de ansatte, jeg har haft kontakt med, er at de er finke og kompetente mennesker, som yder en god service. Jeg har ikke meget at sammenligne deres priser med, men kvaliteten og hastigheden på deres reparation-arbejde, samt ovennævnte gode service, vil jeg gerne give dem alle 5 stjerner.

Antwoord van Cykelgruppen
Købte en el-cykel for snart 6 mdr siden, Aarhus. Meget glad for min cykel som fungerer som lovet, idet vejledning og service. Fair priser. Ulrik