Dansk Retursystem Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der stod på hjemmesiden at en af 2 maskiner på Lystrup pantstation virkede da jeg kørte hjemmefra. Da jeg kom frem stod der på hjemmesiden at begge maskiner kører, men virkeligheden var at begge var l... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stod at der var en sluse available. Men da jeg kom var de ude af drift. Ventet 1,5 time, hvor der blev sagt at en anden teknikker skal komme og se på dem og de ved ikke hvornår de kom op og køre.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pantstationerne. Fungere så godt. Elsker at jeg ikke skal stå i kø i supermarked og aflevere 1 flaske af gangen. Super rar service og venter gerne 3-10 dage på mine pant penge går direkte ind på mi... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har flittigt brugt pantstation Slagelse men uanset hvornår man kommer på dagen er der evig lang kø efter man har ombygget og der nu kun er 1 automat og ikke som tidligere 2 automater. Samtidig tager d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Pantsystemet samler og sorterer tomme dåser og flasker, så de kan smeltes om til nye emballager og spare råstoffer og energi. Det er det hele værd.

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

PANT STATION FYLDT ALTID

9/2 skrev jeg at jeg havde bøvl med at bestille pantkort. Det lå så i min postkasse dagen efter. Så det var jo sådan set fedt !! Problemet er, at pant stationen til dags dato, ikke en eneste gang har været klar!!!! Jeg tjekker ca hver anden dag. Det her dur ikke for mig...

Kan jeg aflevere mine poser et andet sted ????

21 februari 2022

Hej Samuel

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre at du er kørt forgæves. Jeg kan ikke se hvilken station det drejer sig om, så jeg kan heller ikke komme med alternativer. Men du er altid velkommen til at ringe til Kundeservice inden du kører afsted og blive informeret om driften. Ring på 43 32 32 32.

Suk for et firma

Suk. Der mangler ikke poser i detailhandel, men jeres evne til at modtage disse er en skandale.

17 februari 2022

Hej Claus
Vi kan desværre ikke se hvilken pantstation det drejer sig om.
Et godt råd er at følge med på https://danskretursystem.dk/pantstationer/. som vi opdaterer løbende.

Lang ventetid pga Elepanten

Oplever alt for ofte lange ventetider for at aflevere pant på ex Rødovre’s pantstation.
Her holder Elepanten’s medarbejdere i kø og optager automaten, så man som privat bruger skal vente 1,5 time .
Jeg har også skrevet dette på Elepantens egen trustpilot- men anmeldelsen blev slettet.
I bør lave eet ‘ Erhversvspor’ hvor pant firmaer kan aflevere samt flere private spor for private. En stor kassebil stoppet med fyldte poser af pant tager rigtig lang tid at få tømt i en automat.. forestil jer så situationen når der holder flere firma kassebiler stoppet til randen

12 februari 2022

Antwoord van Dansk Retursystem

De beklager udfordringer du har haft i forbindelse med aflevering på pantstationen, og jeg forstår din irritation over ventetiden. Pantstationen er dog for alle - også dem med mange emballager og erhvervsdrivende.
Jeg håber det er opklarende, og at du trods ventetid stadig har lyst til at benytte pantstationen. Mvh. Lina

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der var ingen grænser for hvor godt det…

Der var ingen grænser for hvor godt det ville blive da Rødovre Centrum og Dansk Retursystem lancerede
at de sammen ville opsætte en pantstation ved byens varetegn Vandtårnet.

Fakta er desværre at det tager lang mere end 5 minutter, siden åbningen er presset steget voldsomt
og i dag er gennemsnits-ventetiden på Ca. 1 ½ time

Af en eller anden grund har Dansk Retursystem kun valgt at opsætte en enkelt maskine – flere andre steder er der opsat to, alt andet lige formindsker det ventetiden.

I dag var den helt gal – først kørte vi til Tåstrup – kun for at se et opsat skilt hvor der stod af anlægget var lukket.

Efterfølgende blev vi henvist til Køge, hvad gør man ikke for den gode sag. Køges anlæg er udelukkende beregnet
til de Pantsække. Da vi havde indkøbt de berømte sække i den lokale Føtex brød også deres anlæg sammen.
Status – vi fik kørt 100 kilometre og kom ikke af med nogen flasker overhovedet.

Måske skulle man overveje en ny leverandør, alle ved at et monopol ikke er fordrende for god kundeservice.

6 februari 2022

Tak for din anmeldelse Tom

Jeg skal beklage ventetiden ved stationen. Vi har oplevet en stigning på returmængderne på over 60 % bare det seneste år, derfor kan der i travle periode desværre opstå kø. Vi arbejder på at udvide systemet. Du kan altid tjekke driften på din lokale pantstation her www.pantstation.dk

Hvis du en anden gang oplever så lang en kø vil jeg anbefale dig at gå i den lokale dagligvarebutik og aflevere i en af de over 3000 automater der findes over hele landet. Indtil videre er pantstationerne kun et supplement til returautomaterne.

Pantstation sjældent tilgængelig

Pantstation sjældent tilgængelig - altid fuld eller ude af drift. Driftsstatus er ikke altid retvisende.

Service niveauet og tilgangen til kunder ses kun i monopol lignende virksomheder hvor god kundeservice ikke er en nødvendighed for at fastholde kunder.

4 februari 2022

Antwoord van Dansk Retursystem

Tak for din anmeldelse Jørgen.

Jeg kan desværre ikke se hvilken station du anmelder, men generelt kan jeg sige at vi har oplevet en stigning på returmængderne på over 60 % bare det seneste år, derfor kan der i travle periode desværre opstå kø og de bliver hurtigt fyldt. Vi arbejder på at udvide systemet.

Du kan altid tjekke driften på din lokale pantstation her www.pantstation.dk

Du er også velkommen til at ringe til Kundeservice på 43 32 32 32 som også kan oplyse status på driften.

Ikke plads til private

Vi kører tit forgæves til vores pantstation, da der altid holder mindst to erhvervsbiler med bilen fyldt med pant fra ElePanten. Det betyder at stationen altid er hurtigt fyldt og mange kører igen fordi man ikke vil vente på at erhvervsbilerne har tømt deres biler for flasker.

2 februari 2022

Hej Louise
Det er ærgerligt at køre forgæves til vores pantstation. Pantstationen er til fri benyttelse af alle, der vil aflevere pant.
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 43323232/1, for at høre fyldningsgraden, inden du tager dertil.
Pantstationerne er et supplement til butikkernes flaskeautomater.
Mvh.
Pia

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

altid ude af drift eller fyldt.

29 januari 2022

Tak for din anmeldelse Mette

Vi anbefaler altid at man enten tjekker hjemmesiden www.pantstation.dk eller ringer til kundeservice på 43 32 32 32 inden du kører afsted mod stationen. Her kan du få seneste information om driften.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg blev overtalt til at købe…

Jeg blev overtalt til at købe pantsække.
Mit første møde med station Herning, ude af drift.
Nu er det 7 dage siden, og der er stadig lukket i Herning.
Tag pant med hver gang du handler i supermarked. 😉

27 januari 2022

Hej Erland
Jeg beklager meget, at du er kørt forgæves til pantstationen.
Der er meget travlt på pantstationerne. Vi anbefaler derfor, at tjekke pantstationernes driftsstatus på vores hjemmeside Pantstationer - danskretursystem.dk
Inden man kører hjemmefra, så du forhåbentlig undgår at køre forgæves.
Hilsen Lina

Aalborg

I Aalborg er konstant fyldt eller ude af drift❌😩

22 januari 2022

Antwoord van Dansk Retursystem

Ja der er desværre pres på Pantstation Aalborg, vi har øget kapaciteten, så meget vi kan. Når den bliver brugt så meget giver det også en delt drift problemer.

Total elendigt system

Her kommer jeg ikke mere, efter det er lavet om fra at aflevere hele poser, som fungerede, til at sortere flasker og dåser/plast på stedet. (Helsingør)
Først frem med dankort til station 1. Halløj, vi er i 2022, man skal kunne bruge telefonen!
Aflevere flasker - en for en!
Dankort frem igen til næste station, hvor dankortlæser sidder på venstre side af sluse og display på højre.
Hov - kort ikke læst. På den igen!
Hælde dåser og plastflasker i. Tromle tromle . .
Fejl! “Ring til personale. . .”
Jeg gav op, behold bare mine pantpenge - her kommer jeg ikke mere!

19 januari 2022

Hej Erik
Vi er kede af den dårlige oplevelse, du har haft på vores pantstation.
Vi er klar over at teststationen i Helsingør langt fra fungerer optimalt. Derudover har vi oplevet en stigning i mængderne på pantstationen på 60 %, hvilket også har presset kapaciteten. Vi arbejder på at etablere en station magen til den vi har i Høje Taastrup med 2 sluser. Her kan man aflevere glasflasker, plastflasker og dåser i samme sluse, så 2 personer kan aflevere samtidigt. Vi arbejder stadig på at få de rette tilladelser. Så snart vi ved mere, melder vi det ud.

Ændret afleveringssted.

Fungerer aldrig...

16 januari 2022

Hej Jan

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Konstant fyldt eller ude af drift

Konstant fyldt eller ude af drift. Løsning: tøm dem noget oftere.
Tilføjelse: Det drejer sig om pantstationen i Randers. Konstant fyldt eller også virker den ene afleveringsluge ikke.

16 januari 2022

Hej Anders

Ude af drift konstant

Ude af drift konstant, typisk det offentlige. Havde det været en privat virksomhed, var der styr på det.

15 januari 2022

Hej Peter

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Desværre kan jeg ikke give nul…

Desværre kan jeg ikke give nul stjerner.

Jeg og de andre folk der handler i Irma på Peter bangs vej, 2000 Frederiksberg, går ugentligt forgæves, når jeres maskine er i stykker. Det er et problem, som har stået på i årevis. Ydermere, så er der adskillig pant, som maskinen ikke registrerer. Dvs. man bliver jævnligt snydt. At stå oppe ved kassen og bede om 3 kr. her og 4,5 der, er et irritationsmoment af de helt store.

Maskinen er et levn fra dengang der var fakta, og er en skændsel.

9 januari 2022

Hej
Vi er kede af dine udfordringer med at aflevere pant i Irma.
Det er butikkens ansvar at bestille en tekniker når automaten
Er ude af drift.
De vurderer selv hvornår en udskiftning af automaten
Er nødvendig.
MVH. Beate

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man gider efterhånden hverken bruge…

Man gider efterhånden hverken bruge automaten eller kommenterer på Trustpilot. Begge dele preller tydeligvis af på jer.
Stationen i Kalundborg fungerede fremragende, indtil I begyndte at eksperimentere, inden forsøget i Slagelse var færdigt. Fra ubemandet er I gået over til bemandet - det må uundgåeligt være en streg i regningen for jer. Utallige gange er vi kørt forgæves til Kalundborg fra Svebølle, blot for at tage vores pænt med hjem igen
Pantstationen Er og bliver en øv-oplevelse..

2 januari 2022

Tak for din tilbagemelding Kurt

Vi er kede af at høre om den negative oplevelse på vores station i Kalundborg. Vi anbefaler altid at du tjekker hjemmesiden pantstation.dk inden du kører afsted. Her kan du finde opdateret information om driften.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det gider jeg ikke spilde mere af mit…

Det gider jeg ikke spilde mere af mit liv på. Første gang var stationen fuld og dermed ude af drift. Anden gang tjekkede jeg driftsstatus, den var grøn, holdt i kø og kunne konstatere at alle foran mig havde problemer, tog poserne ud og ind, dem foran mig gav op. Da jeg kom til ville automaten ikke validere mit kort. Jeg råbte “p.. og pa….”, tog mit kort (som virker fint andre steder) og lovede mig selv, at det ville jeg ikke bruge tid på igen. Det er en OMMER!

30 december 2021

Tak for din anmeldelsen Anders

Jeg kan ikke se hvilken station du har forsøgt at aflevere på men jeg beklager at du ikke kunne aflevere din pant.

Du er altid velkommen til at ringe til kundeservice inden du kører afsted mod stationen. Hos Kundeservice kan vi se den aktuelle drift og informere om eventuelle problemer. Ring på 43 32 32 32 på hverdage.

Deres stationer virker aldrig

Deres stationer virker aldrig, den eneste grund til 1 stjerne, er fordi deres hjemmeside af og til faktisk informerer om deres stationer ikke virker…..

21 december 2021

Hej Thomas,
Vi beklager hvis din oplevelse er at Pantstationerne aldrig virker. Der bliver afleveret 60% flere emballager, så de fyldes også meget hurtigt. Vi opdaterer driftsinformationer på hjemmesiden www.pantstation.dk
Vi vil de kommende år bygge et netværk af Pantstationer i hele landet og gøre det let for alle at komme af med pant. I første omgang bygges de eksisterende Pantstationer om og nye kommer til, så i alt 36 Pantstationer i 2025 står klar til at tage imod store mængder pant hurtigt og enkelt. På sigt kan der komme endnu flere fx i forbindelse med landets genbrugspladser. De nye Pantstationer kan indeholde langt flere emballager før Pantstationen skal tømmes.
Mvh Vibeke

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så har jeg stået endnu en gang i…

Så har jeg stået endnu en gang i supermarkedet og bøvlet med en pantmaskine som efter ikke at acceptere flasken de første 3 gange den blev puttet ind, insistere på bunden først på trods af at det var det jeg gjorde, for så endelig efter 6 flasker at gå i ude af drift mode, jeg havde 20. Har også oplevet at prøve 4 forskellige supermarkeder hvor alle maskiner var ude af drift. Dette er på Østerbro København. At skrive på hjemmesiden at butikken så bare skal tage imod flaskerne er noget pjat. Det kan de jo ikke. Så har jeg prøvet at samle til bunke og aflevere på den store flaskemodtager ved Prøvestenscentret i Helsinger. Det virker ofte, dog er der altid en betragtelig kø. Jeg hører på skåltalerne for vores fantasiske pantsystem at over 50% af panten afleveres. Det må betyde at der er rigelig med pantpenge tilovers som kan bruges til at lave noget som virker hver gang. Jeg har aldrig oplevet problemer når jeg blev opkrævet pant, men har nu gjort den erkendelse at mit liv er for kort til at få panten igen. Pantmærket er at betragte som en ekstra afgift og hvis de så går til at betale løn til hende automatikmakanikeren fra hjemmesiden, så fred være med det. Alle dåser og flasker ryger ud med affaldet fremover.

22 november 2021

Hej Sigurd
Hvis butikkernes flaskeautomat er ude af drift, har du krav på at få din pant udbetalt i kassen, da butikken har returtagningspligt.
Vi er klar over at teststationen i Helsingør langt fra fungerer optimalt. Derudover har vi oplevet en stigning i mængderne på pantstationen på 60 % alene i 2021, hvilket også har presset kapaciteten.
Du er velkommen til at ringe til vores kundeservice på 43323232.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Første gang jeg prøvede det nye…

Første gang jeg prøvede det nye retursystem, hvor man hælder alle sine plastflasker & dåser i maskinen.
Systemet er som sådan ok, men det kan ikke være rigtigt at man skal vente over 1 time, og så var der kun 4 i køen foran mig, godt nok havde de flere poser hver, men det er en ommer. Der burde MINIMUM være 2 maskiner ved Prøvestenen/Helsingør til plastflasker & dåser.

15 november 2021

Hej Frank,
Vi beklager at du oplever kø, og at det tager tid at aflevere.
Den gamle var slidt efter mange års massivt brug, og alternativet var at lukke den. Derfor så vi det som en god mulighed at teste den nye model, som både er driftssikker og mere miljøvenlig.
Vi vil teste, om en ny model fra norske TOMRA vil egne sig til det danske marked, og det er nu op til Pantstationens brugere i Helsingør og omegn at prøve af. Hvis vi ikke tester, får vi ikke udviklet de bedste løsninger til forbrugerne.
Til orientering vil der komme en ny Pantstation i Helsingør, men vi ved desværre ikke endnu hvornår.
Mvh Vibeke

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har de sidste par gange oplevet at…

Jeg har de sidste par gange oplevet at jeg ikke fik de penge for mine sække som jeg skulle enten er de gået i stykker eller som de skriver udenlandske dåser/flasker.
Fra køge retur
Jane

6 oktober 2021

Hej Jane
Du er velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice på 43 323232, så vi kan få oplyst sækkenummeret og hjælpe dig.