Dansk Retursystem Reviews

TrustScore 2 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der stod på hjemmesiden at en af 2 maskiner på Lystrup pantstation virkede da jeg kørte hjemmefra. Da jeg kom frem stod der på hjemmesiden at begge maskiner kører, men virkeligheden var at begge var l... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stod at der var en sluse available. Men da jeg kom var de ude af drift. Ventet 1,5 time, hvor der blev sagt at en anden teknikker skal komme og se på dem og de ved ikke hvornår de kom op og køre.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pantstationerne. Fungere så godt. Elsker at jeg ikke skal stå i kø i supermarked og aflevere 1 flaske af gangen. Super rar service og venter gerne 3-10 dage på mine pant penge går direkte ind på mi... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har flittigt brugt pantstation Slagelse men uanset hvornår man kommer på dagen er der evig lang kø efter man har ombygget og der nu kun er 1 automat og ikke som tidligere 2 automater. Samtidig tager d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Pantsystemet samler og sorterer tomme dåser og flasker, så de kan smeltes om til nye emballager og spare råstoffer og energi. Det er det hele værd.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er simpelthen for latterligt at der…

Det er simpelthen for latterligt at der altid er en times kø for at komme af med sit pant og det er er lige meget hvad tid man kommer...

30 augustus 2021

Hej Nulle
Vi oplever endnu en øget mængde indleveringer ved vores pantstationer.

Så dårlig gennemført

Sidste bygning
Plads til 2 personer
Du var hurtig igennem
Lukket sporadisk

Jeg har endnu ikke brugt den nye station fordi køen var over 1 time! Efter en halv time brugte jeg kvickly pant system, købte ind og kørte hjemad

På vejen forbi den stod fyren der før stod bag mig der stadig

28 augustus 2021

Hej Louise
Den nuværende pantstation i Helsingør, er en test af en ny model. Der vil på sigt komme en anden i stedet.
Følg endelig nyheder på vores hjemmeside www.pantstation.dk

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ideen er virkelig god om at man kan…

Ideen er virkelig god om at man kan masse-pante - Stort cadeau

Men automaten i Randers har ikke været i drift i 3-4 uger. Jeg håber snart, at der er udsigt til, at jeg kan benytte mig af pantstationerne

Der er plads til forbedringer med dette koncept

25 augustus 2021

Hej Dennis
Randers pantstation bliver fyldt og tømt hver dag.
Du kan holde øje med hjemmesiden https://danskretursystem.dk/pantstationer/.
MVH Ditte

Ekstremt ustabil virksomhed

Ekstremt ustabil virksomhed. Alt sejler.. Imponerende, at vigtigheden i "mindre plastik i naturen" bare falder til jorden, når det skal være så besværligt at få sine penge tilbage.
At en virksomhed som denne etter så mange år, stadig ikke fungere, men samtidigt optager grunde rundt om i landet, hvor andre virksomheder ku komme til i stedet for..

Selv de ansatte i "kundeservice" virker opgivende og ikke mindst trætte af det de laver....

Ideen var god nok, men langt fra virkeligheden kan vi blot konstatere efter så ekstremt lang tid...

22 augustus 2021

Hej Carsten
Vi beklager dine oplevelser ved aflevering af pant, og formoder det er vores pantstationer du refererer til.
Vi oplever en stigning på 60 % i mængderne der kommer retur og har øget vores tømningskapacitet alt det vi kan.
Og en gang imellem er pantstationer nødt til at lukke. Enten skal de tømmes for at give plads til flere flasker og dåser. Eller der er en teknisk fejl, som skal repareres.
Mvh. Beate

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Desværre kan man ikke give 0 stjerner!

Langt over halvdelen af gangene når jeg skal aflevere pant må jeg gå forgæves. Når maskinerne så for en gang skyld virker, så tager det en evighed at stoppe flaskerne ind i maskine.
Midt i afleveringen så er maskinen fuld. Så kan man vente 5-10min på at den kommer i gang igen, hvis den overhoved kommer til at virke igen.
Måske er man nød til, at tage det halve af pant emballagen med hjem igen eller finde en anden butik for at komme af med resten.
Jeg handle normal 1 gang om ugen. Besøger 1-4 forskellige butikker, i nærområdet. Det er faktisk lykkes mig, ikke at komme af med min pant på sådan en tur. Det er altså ikke et problem i en bestemt butik, men et generelt problem.
Maskinerne er alt for sårbare.

Det er jo ikke fordi jeg er imod affaldssortering eller pant systemer.
Ideen med ’Closed Loop’, hvor man kender og har kontrol over de forskellige materialers vej gennem systemerne, er fint. Så får man ikke blandet fødevare emballage med alt muligt andet affald.

Men pålægger man borgerne sådanne systemer så skal man sørge for, at de er effektive, virker hver gang, har kapacitet nok, er nemt tilgængelige og de ikke forårsager unødigt tidsspilde og brændstof forbrug.
Den miljømæssige gevinst kan lynhurtigt gå fløjten, frem for bare at komme emballagen i en af de utallige affaldscontainere vi har. Det bliver hurtigt et politisk projekt, som spilder folks tid, frem for en miljømæssigt gevinst!

De nye pantstationer er idémæssig et skridt i den rigtige retning.
Der er bare alt for få af dem. De har ikke døgnåben og de tømmes / serviceres alt for sjældent så man også her må kører forgæves.

Danmark har IKKE et effektivt retur pant system på nuværende tidspunkt. BASTA! Måske fordi der ikke er konkurrence på området men monopol lignende tilstand.

18 augustus 2021

Hej Erik
Jeg er virkelig ked af, at du har så dårlige oplevelser med pantafleveringen og takker for din kritik. Jeg kan desværre ikke ud af din anmeldelse se hvilken pantstation og hvilke flaskeautomater, som du er så uheldig med. Dog tænker jeg, at det nok er en pantstation i Jylland – for her er vi nemlig i særligt udfordret i øjeblikket, da der er så meget tryk på pantstationerne med pantsække i det jyske. Lige nu er der fortsat højsæson for pantaflevering og det er bl.a. også grunden til, at de så hurtigt bliver fyldt. Desværre er det ikke muligt at udvide antallet af tømninger. Vores fabrikker kan nemlig ikke følge med i optællingen af de mængder, som kommer ind lige nu – selvom de arbejder på højtryk og tilmed har indført en ekstra linje til optælling på fabrikken. Derudover er der i første halvår af 2021 afleveret 56% mere i pantstationerne end i første halvår 2020, hvor der blev afleveret 50% mere end i 2019. Det er to år i træk med massive mængder, og det er langt mere end hvad pantstationerne kan håndtere.

Derfor er der også planer om at bygge flere pantstationer. Vores ambition er, at der er 36 pantstationer i 2025, og vi starter med at bygge de eksisterende pantstationer om til en ny model, hvis dette kan lade sig gøre, hvor man hælder sine flasker og dåser direkte i maskinen. Pantstationen i Aalborg står også for tur, her kan I regne med at have en helt ny pantstation i løbet af 2022. Vi informerer mere om det, når vi går i gang.

I den nye pantstation, som er af samme model som den der er i Høje Taastrup, Slagelse, Rødovre og Kalundborg, mases flasker og dåser på stedet, så de ikke fylder så meget, og dermed bliver pantstationen ikke fyldt, hvilket er det helt store problem med de nuværende sækkestationer som dem i Jylland. Samtidig får man pengene på sin konto indenfor en enkelt bankdag.

Du kan læse mere om det her: https://danskretursystem.dk/presse/pant-ambition-36-nye-pantstationer-i-2025/

Mht. butikkernes flaskeautomater, så kan der være flere årsager. Det kan være, at automaten ikke er ordentligt rengjort, at emballagen ikke er korrekt tilmeldt fra producenten eller emballagen, stregkoden og pantmærket fx ikke er intakt og derfor ikke kan læses korrekt. Uanset, så kan du altid få pengene udbetalt af personalet i butikken – så længe der er synligt pantmærke og emballagen er intakt.

Du er også velkommen til at sende os billeder af de emballager, som maskinen ikke tager med synligt billede af stegkoden og pantmærket samt oplysning om hvilket supermarked, som du har forsøgt at aflevere dine emballager hos, så undersøger vi det meget gerne nærmere. Her kan du skrive til os på: kundeservice@dansk-retursystem.dk

Mvh May-Britt

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

"dårlig" er en underdrivelse!

"dårlig" er en underdrivelse!
Er I uforstående overfor min kommentar, kan i vidst bare læse de tidligere kommentarer én gang til. Jeg har spildt nok tid på at komme af med min pant allerede.
Point for fin idé - en skam i ikke kan magte det.

11 augustus 2021

Hej Chris
Vi beklager du er kørt forgæves.
Vores pantstationer er meget benyttet og har oplevet en stigning på op til 40 % mere pant.
Du er velkommen til at følge driften af din lokale pantstation på hjemmesiden https://danskretursystem.dk/pantstationer/ klik på landkortet og efterfølgende på "se mere", inden du kører derud.
Tak fordi du syntes om vores idé.

Aalborg

Aalborg: For Gud ved hvilken gang, kunne man så i formiddags, tage sine pantsække på nakken og køre hjem igen. Havde naturligvis tjekket 5 min. forinden, at stationen ikke var fyldt. Det var den så alligevel.
De to andre der kørte slukøret hjem, havde samme opfattelse af pantstationen som jeg; mindst hver anden gang, kører mam forgæves. Og når mam så en sjælden gang har heldet med sig, tager selve ekspeditionen en evighed. Pantstationen i Aalborg er en katastrofe, hverken mere eller mindre!
Og retter man henvendelse til Dansk Retursystem, så får man en sang fra de varme lande om, at liiiiige præcis i disse dage, oplever man ekstraordinært mange kunder. Gider I lige……

7 augustus 2021

Hej Hans Jørgen
Vi beklager meget, at du er kørt forgæves til pantstationen, og at nedbrud ikke fremgik af hjemmesiden.
Vi opdaterer vores hjemmeside https://pantstation.danskretursystem.dk/ hurtigst muligt efter eventuelle nedbrud, eller hvis pantstationen er fyldt.
Du er også meget velkommen til at ringe til os i hverdagene, og få oplyst driftsstatus på pantstationen. Mvh. Lina

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stod i kø over en time i går

Stod i kø over en time i går, hvor systemet gik ned 3 gange, prøvede “lykken” 17.45 i dag, men der var så lukket på trods af der skulle være åben til 18.00.
Kan man evt. åbne den gamle station, til der er styr på den nye.
Det lyder ikke på kommentarerne at det er et enestående tilfælde.

31 juli 2021

Hej Tina
Beklager din oplevelse på pantstationen.
Stationen er mere brugt i øjeblikket og vi har oplevet en stigning på 60 % i mængderne der kommer retur. Stationen er stadig en test og vi desværre ikke undgå nedbrud engang i mellem. Men vi arbejder på at øge både stabiliteten og kapaciteten og planlægger at bygger flere stationer over hele Danmark, så vi får øget den samlede kapacitet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En anderledes oplevelse! Ja tak - det tror jeg på!!!

Jeg har nu gennem ca 14 dage forsøgt at aflevere retur dåser og flasker. Både i Helsingør og Rødovre. Samme fuldstændige ringe oplevelse af nedbrud og lange køer, på oftest over en time. Helsingør har fået ny automat, der tæller mens man venter. Det tager ca 3 minutter pr sort pose/sæk, når det altså virker, grundet daglige nedbrud og dårlig opdatering af hjemmeside, som åbenbart er nødvendigt, man som kunde, skal orientere sig imod inden, der skal pantes.
Åbningstider er mellem 10-18. Fuldstændig ubrugelige, hvis man skal passe 9-17 job. Hvorfor er de ikke åbne fra 6-23 eks. ?

I går og her til morgen forsøgt i Rødovre. Samme fuldstændige vanvittigt oplevelse. Åbningstiden er her fra kl 0800, men allerede 0803 var maskinen i stykker igen. Dette ej heller opdateret på hjemmesiden. I går var der nedbrud fordi en flaske blev knust i tragten. Undskyld mig, men er systemet ikke gearet til en flaske kan knuses - det kan være meget svært at undgå på den måde tragten er udformet på.

ANBEFALINGEN til andre, pant løbende i dagligvare butikker, og ikke vent til store sække skal afleveres på panstationer. Systemet er så dårligt og skrøbeligt. Utroligt når DK bryster sig med, at vi er så gode til kunne håndtere pant.

Det fungerede med de gamle pantsække og ikke det her optælling mens man venter.

Sloganet... Mja. "En anderledes oplevelse..." Den lader vi stå....

25 juli 2021

Hej Henrik

Tak for anmeldelse. Vi beklager selvfølgelig den oplevelser du har haft med vores pantstationer i Helsingør og Rødovre.

Stationerne er stadig teststationer og med en øjeblikkelig stigning i returmængderne på 60 % kan vi desværre ikke undgå nedbrud eller kø.
Vi arbejder hele tiden på at gøre det bedre og sikre mere stabil drift, men 8 ud af 10 gange vi har et nedbrud, skyldes til at forbrugerne smider skrald eller andet der ikke er pant i vores automat.

De nuværende åbningstider skyldes at vi ønsker at bemanding i hovedparten af timerne men jeg vil meget gerne videregive ønsket om et øget åbningstid.

De kommende år bygger vi yderligere 36 pantstationer i hele Danmark og får dermed øget den samlede kapacitet. Men pantstationen er stadig kun et supplement til de mere 3000 automater, hvor du kan aflevere din pant.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu har jeg forsøgt at komme af med mine…

Nu har jeg forsøgt at komme af med mine flasker i 14 dage uden held på grund af enorme køer og maskiner der ikke virker.

Jeres service er elendig. Hvis I ikke kan gøre det bedre så luk forretningen og overlad det nogen der kan!

17 juli 2021

Tak for din anmeldelse Mikkel

Jeg kan ikke se hvilken station du har forsøgt at aflevere på, men vi beklager selvfølgelig at du er kørt forgæves. Vi har oplevet en øgning i returmængderne på 60 % og kan desværre ikke øge vores kapacitet yderligere lige nu.

Vi arbejder på at ombygge de eksisterende pantstationer som bruger sæk, til, at man kan aflevere i egne sække, hvor panten bliver optalt mens du står ved automaten og pengene kommer hurtigere ind på kontoen.

Når emballagerne er optalt, bliver de mast - og derved øges volumen på pantstationen. Dette vil gøre at der kan være væsentligt mere i dem og derved undgår vi at de bliver fyldt så hurtigt.

Du kan altid gå ind på vores hjemmeside; Pantstation.dk der vil der stå hvis Pantstationen er fyldt eller ude af drift, endvidere er du altid velkommen til at ringe til os, mandag til torsdag fra 7-17 og fredag til kl. 16.30 - så kan vi fortælle dig status på Pantstationen, inden du køre hjemmefra.

Kundeservice

Jeg takker for god kundeservice og hurtig svar på mail. Den eneste grund til, at jeg ikke giver flere stjerner er, at det er svært, at komme af med sine pant flasker, da i er meget besøgt og derfor bliver der hurtigt fyldt op i Herning. Håber i får mulighed for at udvide i fremtiden. Da det er et godt koncept.

16 juli 2021

Hej Sabine
Dejligt at høre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så ansæt da nogle folk til at tømme de…

Så ansæt da nogle folk til at tømme de pantstationer,
For dælen det er ringe!

14 juli 2021

Hej Erik
Tak for din besked.
Vi ved godt det er blevet en stor succes og alle vores Pantstationer er virkelig godt besøgt.
Mængderne på pantstationerne har i 20/21 – helt uventet – nået så højt et niveau, at vores kapacitet er overskredet. Vores fabrikker kan ikke følge med og tælle pantsækkenes indhold.
Vi øger ikke kapaciteten yderligere, da pantstationen da Pantstationer, der tager Pantsække, er en test.
Hvis du som forbruger kommer til en Pantstation, der er lukket eller hvor der allerede er kø, så opfordre vi til, at du kører forbi et supermarked og afleverer din pant. Pantstationerne er stadig kun et supplement til supermarkederne.
Mvh. Marianne

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man skulle have lov til at ligge…

Man skulle have lov til at ligge benzinpenge på jeres flaskebon, idag d 11/07-21 står der i er åben fra kl. 10:00. Jeg kom kl 10:15 og der var så lukke gik over og handle lidt og kom 10:30 der var såmænd lukke endnu. 5-6 køre jeg fra Kokkedal til Helsingør ( 22 km hver vej, ) så det vil sige ca. 240 km om året ( det er live før jeg bare smiger dåser plastflasker ud i min skraldespand. For at køre op at aflevere dem er spild af tid og benzin.
Kigger altid på jeres hjemmeside om der er problemer eller om der er lukke inden jeg køre hjemmefra.

11 juli 2021

Hej Tonni
Vi er kede af at du er kørt forgæves. Vi har siden corona oplevet en voldsom stigning i returmængderne der til tider gør det svært at følge med returmængderne. Du er på hverdage velkommen til at ringe til Kundeservice før du kører afsted på 43 32 32 32. Her kan du få seneste opdatering på den enkelte stations drift.

Har simpelthen fået nok

Har simpelthen fået nok! Jeg ringer til Dansk Retursystem. For at få afvide hvornår pantstationen i Horsens bliver tømt. Da jeg snart har hele garagen fyldt med pantsække der går måneder Tilbage, i det at stationen enten altid er fyldt, eller ude af drift!
De bekræfter at der er planlagt en lastbil til afgang fra Løsning kl. 12.00.

Da jeg står ved pantstationen 12.30 er det stadig ingen lastbil, heller ikke efter jeg har ventet i 20 min.

Jeg ringer ind igen. Og denne gang kan man slet ikke forstå at jeg har fået den information afvide, da det slet ikke står i systemet!!!! Men får derimod afvide at jeg skal tjekke hjemmesiden eller ringe til kundeservice! Jeg ringe jo netop til kundeservice første gang!!!!! Og intet menneske kan stå standby på en hjemmeside 24/7!!!!

Så nu pakker jeg bilen med pant! Og kører til Løsning .. jeg stiller alle sækkene foran døren og køre igen! Har fået nok!!!

Hjemvendt fra Løsning. Aldrig har jeg mødt så arrogant en medarbejder, i jeres reception. Han var fløjtende ligeglad med mit problem, trak bare på skuldrene og sagde. Det bedste tidspunkt er om morgenen når bilen har været der... Han ville ikke engang undersøge hvornår næste morgen var... "Ellers måtte jeg jo bruge pant maskinerne" og hvad så med poserne som jeg har betalt for? Det kunne han ikke hjælpe med, og virkede ret så ligeglad. Ikke engang jeres kunde kontakt ansigt til ansigt er god... Her i hustanden går vi tilbage til tysk emballage. Det er er nemmere at komme af med. Der skal sækken bare i jern containeren på genbrugspladsen!

5 juli 2021

Hej Stephen
Det er jeg ked af at høre.
I skrivende stund er pantstationen i Horsens tømt og i drift igen.
Vi har fået ny hjemmeside, hvor du klikker på den lokation på landkortet det drejer sig om, klik derefter på ”se mere”, så får du seneste opdatering.
Det hjælper dig ikke nu, for den oplevelse du har haft, det er jeg klar over.
Kundeservice forholder sig til vores hjemmeside, som er der vi kan se om pantstationen er i drift.
Der er vældigt travlt på vores pantstationer og har været det siden covid-19 gjorde sit indtog.
Det er rigtig godt at så mange panter, så vi kan få emballagerne genanvendt cirkulært.
Pantstationerne er et supplement til butikkernes flaskeautomater.
Beklager endnu engang dine oplevelser.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Til den der svarer fra Dansk…

Til den der svarer fra Dansk Retursystem:
Jeg har lige fået svar på min anmeldelse, men kan ikke få lov at svare på denne- derfor dette skriv.
I skriver, at jeg kan checke status for pantstationen inden jeg kører hjemmefra. Læs mit skriv - det HAVDE jeg gjort, så det system virker åbenbart heller ikke. Det er virkelig amatøragtigt. Hvis I påtager jer opgaven, så løs den. Ellers gør I grin med folk der kører forgæves ofte. Ja, den skal tømmes, men så må I konstatere, at det ikke sker ofte nok. Jeg ville normalt ikke skrive her, men det er jo ikke 1 eller 5 gange den er ude af drift - det er jo nærmere en undtagelse, hvis den virker.
Og kan da hurtigt se på denne side, at jeg ikke er den eneste. Det kan I da ikke sidde overhøring. Så det svar jeg fik var ubrugeligt, det betød bar,e at jeg igen fik et standardsvar uden at I reelt havde læst min anmeldelse

5 juli 2021

Hej Helle
Det er træls. Vi opdaterer hjemmesiden hurtigst muligt.
På vores nye hjemmeside, klikker du på landkortet hvor din pantstation ligger, tryk på "se mere" for information om driften.
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 43323232 for fyldningsgraden inden du kører derud.
Vi beklager din oplevelse.

fuldkommen inkompetente.

fuldkommen inkompetente.
vi har et hotel og i de sidste 2 år har de overholdt afhentningen 1 gang.
Typisk sender de en besked mellem 16 og 17 at de tilfældigvis ikke kunne komme forbi eller vi var lukket eller andet og så har man brugt tid forgæves på at stille sække frem. Vi er et hotel for helved vi er har fra tidlig morgen til sen aften og så sender de os en besked om vi er lukket, det er så latterligt.
Man kan også lige så godt glemme om deres kunde service, de er lige så uduelige eller indsende en klage. de snakker bare en efter munden og så hører man ikke mere og det hjælper ingen ting.
Hvis det var et privat firma var de lukket for længst

4 juli 2021

Hej Casper

Tak for anmeldelse.

Vi beklager dine udfordringer ved indsamling af returpant.

Du er velkommen til at sende en skriftlig klage til vores kundeservice på mailen kundeservice@dansk-retursystem.dk

Jeg kan oplyse følgende:
Dansk Retursystem blev stiftet i 2000 som et aktieselskab med fire ejere. Samtidig blev det bestemt i pantbekendtgørelsen, at selskabet er non-profit. Det sikrer, at pantsystemet alene har som formål at få flest mulige tomme dåser og flasker genanvendt til nye dåser og flasker.
Dansk Retursystem er dermed et eksempel på, at offentlige myndigheder og private virksomheder samarbejder om en opgave til gavn for samfundet.
I dag er Dansk Retursystem ejet af:
•Dansk Retursystem Holding (85,62 %)
•Harboes Bryggeri (14,27 %)
•Bryggeriet Vestfyen (0,1 %)
•Mineralvandsfabrikken Frem (0,01 %)
Dansk Retursystem Holding består af Carlsberg, Royal Unibrew, Thisted Bryghus og Bryggeriet Fuglsang. De var medlem af Bryggeri-foreningen, da Dansk Retursystem blev stiftet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt afhentning i min…

Jeg har bestilt afhentning i min forretning 2 gange da keg er registreret kunde hvor de selv henter pant hos mig.

2 gange inden for 2 uger havde jeg bestilt afhentning hvor de ikke er dukket op? Og så er i ikke til at træffe på tlf!!

Og jeres pant stationer er hele tiden fyldt op. Luk det ned det sparer os for tid

2 juli 2021

Hej Marrakkech

Tak for anmeldelse.

Jeg er ked af at høre dine udfordringer ved indsamling af returpant.

Jeg vil anbefale dig at kontakte vores kundeservice for indsamling.

Det er korrekt at vores pantstationer fyldes enormt hurtigt .

Det kan anbefales kigge på hjemmesiden www.pantstation.dk, for at se driften af din nærmeste pantsation, inden du kører dertil. Vi opdaterer denne hurtigst muligt.

Værste sted overhovedet.

Virker ikke d den er fyldt. Ny container bliver sag ind, men de kan åbenbart ikke finde ud af at få den til at virke. Det er sidste gang jeg kommer her. Fremover bliver det supermarked.

26 juni 2021

Hej Gitte
Tak for din henvendelse.
Vores pantstationer er et supplement til butikkernes flaskeautomater.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ude af drift igen !!!!!!!!!!!!

Troede 3 gang var lykkens gang, men nej nej nej - ude af drift igen Over Bækken 2, Aalborg.
PS. I behøver ikke svare, at I beklager jeg er kørt forgæves 😫😫😫

25 juni 2021

Hej Pia
Tak for din henvendelse.
Det er naturligvis ærgerligt at køre forgæves.
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice inden du tager til pantstationen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så kørte vi igen forgæves

Så kørte vi igen, igen forgæves til både Høje Tåstrup og Rødovre,men vil ikke afsætte en hel dag af for at aflevere. I kan ligeså godt fjerne automaterne. Enten er der meget lange køer, de er fyldte eller bare ikke fungerer. Kunne jeg give 0 stjerner gav jeg det.

14 juni 2021

Hej Hanne
Vi er kede af at du er kørt forgæves flere gange. Vi har haft en stor stigning i afleveret pant det sidste års tid. Derfor anbefaler vi altid at du tjekker hjemmesiden https://pantstation.danskretursystem.dk/ inden du kører derud. Er stationen ikke nævnt her, er den i drift.
MVH Ditte