De'LonghiReviews

24.731
TrustScore 4 uit 5

3,9

Na veel jaren andere merken gebruikt te hebben, heb ik nu een De'Longhi koffieautomaat gekocht. Op een dinsdag besteld en donderdag al geleverd vanuit Italië. Alles verliep smetteloos en was goed... Toon meer

DeLonghi heeft bij mij altijd al een pre gehad. Mooie machines, duidelijke befiening en belangrijkste een goede bak koffie. Het was een een bestelling vanuit Italie wat nogal wat voeten in de aarde h... Toon meer

Ik heb de Eletta Ultra nu 3 weken in huis. En tot nu toe ben ik echt tevreden met mijn aankoop. Super makkelijk te installeren en heel gebruiksvriendelijk. De voor geprogrammeerde opties zijn ook echt... Toon meer

Na weken gewacht te hebben met bestellen totdat er een mooie actie kwam, heb ik uiteindelijk de koffiemachine besteld met 3 gratis artikelen ter waarde van 150 euro maar deze heb ik echter nooit mogen... Toon meer

1. Koffie-apparaat leverancier
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Huishoudelijke apparatuur klantenservice

Over De'Longhi

De’Longhi is the global appliance brand that offers customers innovative products with a unique combination of style and performance.  Born in 1974 as a brand of electric radiators, De’Longhi has grown significantly and broadened its product range over time to offer innovative appliances across a range of products used throughout the house.

From coffee machines to kettles and toasters, air conditioning units to dehumidifiers, a De’Longhi product always turns everyday activities and moments into something special.

www.delonghi.com/contact-us

Goed

TrustScore 4 uit 5

25K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(24.731)

13.913 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het is om te zien al een mooi apparaat

Het is om te zien al een mooi apparaat. De bediening van deze machine is goed te doen. Je wordt op de hoogte gebracht om te spoelen en te vullen. En ik ga er ook van uit dat hij het ook doet bij ontkalken en bij een nieuw filter. Ik ben tot nu zeer tevreden.

4 juni 2026

Het product in goede staat ontvangen…

Het product in goede staat ontvangen maar de vervoerder wss onduidelijk in tijd van aflevering met ook een bericht dat ik hem in Dordrecht eerder kon afhalen wat niet klopte, 2 x voor niets naar Dordrecht geweest dat als heel slecht ervaren

5 juni 2026

Belachelijk slechte service - airco DOA

Belachelijk slechte service! Na een week wachten een loeizware airco van bijna 1000 euro kapot (DOA) geleverd, en dan moet je zelf maar regelen dat deze naar een verzendpunt gebracht wordt - want een ophaalafspraak kan alleen bij reparaties. De’Longhi heeft een defect apparaat toegestuurd, en maar levert vervolgens geen enkele service, dat kan echt niet! Het gesprek met de klantenservice sloeg ook nergens op, volgens mij was dit een chatbot maar dat werd nergens vermeld. Koop geen producten bij De’Longhi, na de betaling kun je het verder zelf uitzoeken

26 juni 2026
Logo De'Longhi

Antwoord van De'Longhi

Beste,

Het spijt ons te horen dat je een defect product hebt ontvangen en de service als teleurstellend hebt ervaren.
Dit is niet de ervaring die wij je willen bieden. Onze klantenservice is geen chatbot.
Indien een bestelling transportschade heeft opgelopen en je deze niet wenst te behouden (wat begrijpelijk is) blijft enkel het retourneren van je bestelling over. Helaas bestaat hier geen ophaalservice voor. Excuus voor het ongemak.

Team service DeLonghi

Kwam in goede orde aan

Kwam in goede orde aan, maar bestellen en gebruik van kortingscode ging niet eenvoudig, had daar zelfs de helpdesk voor nodig. Ook duurde het redelijk lang voordat het geleverd werd. Overigens zeer tevreden over de koffiemachine

2 juni 2026

Eletta Explore

Eletta Explore: Fijne machine, makkelijk in onderhoud. Zet goede koffie.
Snelle en correcte levering. Bestelproces ook prima.

9 juni 2026

Een aanrader

Nette en correcte levering. Super toestel, duidelijke instructies en functioneert naar wens. Eenvoudig om cappuccino, espresso, lungo etc maken…heel veel mogelijkheden. Eenvoudig schoon te maken. Een aanrader

31 mei 2026

Apparaat ontvangen had een scheur in…

Apparaat ontvangen had een scheur in watertank, nu al 1,5 week aan het wachten op deze watertank, geen reactie. geen bevestiging wanneer dit onderweg is. Na contact met klantenservice nog steeds geen reactie. Ook de gratis extra’s niet ontvangen; nu meermaals gevraagd waar dit blijft. Klantenservice zegt dat het later die dag de bevestiging komt. Niets ontvangen, ook hierna contact met klantenservice zonder een duidelijke reactie, alleen het logistieke team is ermee bezig. Net als de watertank. Ondertussen is mijn incomplete koffiemachine zonder de zogenaamd nog te ontvangen meebestelde extra koffie een lomp stuk ijzer en plastic van 900,-
Denk dat ik de hele handel maar retour stuur en een ander merk koop. Dit werkt gewoon niet

7 juni 2026
Logo De'Longhi

Antwoord van De'Longhi

Beste Mark,

Wij waarderen je feedback en betreuren ten zeerste de problemen met de watertank van je nieuwe espresso volautomaat. Je dossier is inmiddels in behandeling bij onze klantenservice en zullen je hierover zo spoedig mogelijk berichten. Excuus voor het ongemak.

Team service DeLonghi

Uitstekende ervaring met een premium product

Ik geef De’Longhi graag 5 sterren. De hele ervaring was zeer positief: de bestelling verliep vlot, de levering was zorgvuldig en het product werd in perfecte staat geleverd.

Ik heb gekozen voor de Pinguino GentleJet Inverter, een duur maar duidelijk premium en vrij nichegericht product. De kwaliteit, afwerking en prestaties maken meteen duidelijk waarom dit toestel zich in een hogere prijsklasse bevindt. Zulke kwaliteit is niet gemakkelijk te vinden, en ik ben tot nu toe zeer tevreden met mijn aankoop.

Het enige minpuntje is dat de korting voor inschrijving op de nieuwsbrief niet geldt voor recente producten, en dat de klantenservice daar helaas niets aan kan veranderen. Dat is jammer, maar het doet niets af aan mijn algemene tevredenheid over het product, de levering en de ervaring als klant.

20 mei 2026