De'LonghiReviews

24.764
TrustScore 4 uit 5

3,9

Na veel jaren andere merken gebruikt te hebben, heb ik nu een De'Longhi koffieautomaat gekocht. Op een dinsdag besteld en donderdag al geleverd vanuit Italië. Alles verliep smetteloos en was goed... Toon meer

DeLonghi heeft bij mij altijd al een pre gehad. Mooie machines, duidelijke befiening en belangrijkste een goede bak koffie. Het was een een bestelling vanuit Italie wat nogal wat voeten in de aarde h... Toon meer

Een oven besteld in november, kapot in december. Deden moeilijk over het terugsturen, in april kunnen terugsturen. Eind april terug ontvangen, oven was langs buiten gedeukt op meerdere plaatsen, terug... Toon meer

Het koffieapparaat was snel binnen, en wat een mooi apparaat is het! Instellen ging heel makkelijk en de bediening kan zelfs een kind doen. Nog nooit zo`n mooi koffieapparaat gehad. Ik had de groene,... Toon meer

1. Koffie-apparaat leverancier
  2. Huishoudapparatuur winkel
  3. Huishoudelijke apparatuur klantenservice

Over De'Longhi

De’Longhi is the global appliance brand that offers customers innovative products with a unique combination of style and performance.  Born in 1974 as a brand of electric radiators, De’Longhi has grown significantly and broadened its product range over time to offer innovative appliances across a range of products used throughout the house.

From coffee machines to kettles and toasters, air conditioning units to dehumidifiers, a De’Longhi product always turns everyday activities and moments into something special.

www.delonghi.com/contact-us

Goed

TrustScore 4 uit 5

25K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(24.764)

13.968 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een de longhi Icona Vintage Gekocht…

Een de longhi Icona Vintage Gekocht een jaar geleden. Het apparaat werkte al niet bij aankomst en kon hem terug sturen, ik heb 2 maanden moeten wachten voor ik iets hoorde! Inmiddels is het apparaat 3 keer weg geweest en bijna een jaar verder. Het is om te huilen, bouwt geen druk op waardoor de koffie niet doorloopt. Verspeelde koffie, tijd met terug sturen, en alle kosten die er mee gemoeid zijn. De longhu oud je aan het lijntje en wil geen goede oplossing geven. Nooit meer!!!!!

15 mei 2026

Antwoord van De'Longhi

Het spijt ons te horen over de aanhoudende problemen met je Icona Vintage machine en de lange wachttijden. We begrijpen je frustratie over de herhaalde reparaties en het niet goed functioneren van het apparaat. Dit is zeker niet de ervaring die we willen dat je hebt. Wij hebben je via e-mail voorzien van de benodigde informatie om dit op te lossen.
De'Longhi team Service

Fijn apparaat

Duidelijke informatie, leuke korting gekregen. Wat ik jammer vindt; is dat er geen waterfilter is meegeleverd. Apparaat werkt simpel er komt heerlijke koffie uit. Als je een bekertje plaatst dan loopt deze door de trilling onder de koffieuitloop vandaan, want de onderplaat is te glad en heeft geen antislip.

1 mei 2026

Helemaal tevreden

We hebben een simpele De’Longhi Magnifica S Smart gekocht en zijn er helemaal tevreden mee. De koffie smaakt heerlijk, het systeem is eenvoudig in gebruik en het apparaat maakt verrassend weinig geluid. Ideaal voor dagelijks gebruik als je zonder gedoe een goede kop koffie wilt zetten.

1 mei 2026

klantenservice top

De bestelde aankopen werden niet geleverd. Echter, de afhandeling door jullie kan ik zeer sterk appreciëren. Ik ga mijn geld teruggestort krijgen. Ik kreeg dagelijks info over wat er ging gebeuren. Top

29 april 2026

Antwoord van De'Longhi

We waarderen je feedback en het spijt ons dat je bestelling niet is geleverd. We zijn blij dat de afhandeling naar wens was en dat je dagelijks informatie ontving. Hopelijk mogen we u in de toekomst nog begroeten op onze webshop.Met vriendelijke groet,
Team De'Longhi Service

Alleen

Alleen, heeft het mij wat moeite gekost om het toestel op te starten. Gezien ik dit toestel on line heb gekocht, had wat meer uitleg nuttig geweest.

29 april 2026

Prima service

Prima service. Makkelijk bestellen en snel geleverd en de kwaliteit die je van delongi gewend bent... hopelijk weer een paar jaar probleemloos genieten

28 april 2026

Voor mij nooit meer een DeLonghi

Voor mij nooit meer een DeLonghi! Meteen na aankoop (dec ‘25) van een dure koffiebonenmachine al problemen met de melkschuimfunctie, krijg alleen (ongeacht welke melk en zorgvuldige schoonmaak na ieder gebruik) geschifte warme melk… Omdat het nog (ruim) binnen garantie valt komt er een monteur aan huis maar er wordt door hun gewoon een datum gestuurd via sms en mail wanneer ze komen en als het dan niet schikt bel je de klantenservice en wordt je niet erg vriendelijk te woord gestaan! Er wordt gewoon opgenomen zonder te groeten dus je weet niet eens met wat of wie je te maken hebt! In de mail staat schikt het niet neem dan contact met ons op maar de afspraak verzetten kan niet telefonisch krijg ik te horen, je geeft door welke dagen dan evt wel kunnen en dan krijg je via de mail een ander voorstel😓

5 mei 2026

Abnormaal slechte klantenservice

Abnormaal slechte klantenservice, de apparaten doen het na een week nimeer en als je belt om te weten wat er is krijg je een team van idioten die met niks helpen

4 mei 2026

Antwoord van De'Longhi

Het spijt ons te horen over de problemen met uw apparaten en de klantenservice. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Helaas hebben wij op de vraag voor aanvullende gegevens geen reactie meer mogen ontvangen. Wie kunnen je daardoor helaas niet verder helpen en zullen dit dossier sluiten. Mocht je nog vragen hebben in de toekomst, horen we het graag van u
Team De'Longhi Service