De Splenter Schoenen  Reviews

2.193

4,6

Schoenen besteld bij dit bedrijf uit het mooie Zeeland en vond het zeker voor herhaling vatbaar! Goed functionerende, moderne en overzichtelijke webwinkel met een breed assortiment merken in zeer div... Toon meer

Bij toeval ontdekte ik jullie winkel online en heb fantastisch mooie laarsjes gekocht. Ze zitten heerlijk, zijn chique en beeldig, maken mijn voeten ook optisch veel slanker. Ben er heel blij mee!

Mooie prijs. Verzendkosten voor eigen rekening bij sale artikelen is matig. Ook retour dient zelf betaald te worden, niet echt meer van deze tijd. Zo kosten de schoenen ineens een stuk meer. Verpakkin... Toon meer

Snelle levering van mijn Xsensible sneakers, Ook leuk om ze met 20% korting te kunnen kopen.👍 Hartelijke groeten, Van,Gerrie Logtmeijer.

1. Schoenenwinkel

Bij De Splenter Schoenen vind je een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen, tassen en accessoires. Altijd scherp geprijsd! Onze deskundige medewerkers adviseren je graag en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Geniet van de gezellige sfeer in onze winkels. Wil je sportief gekleed, casual of feestelijk? Bij De Splenter Schoenen heb je keus uit meer dan 140 topmerken! Onze steeds wisselende collectie wordt steeds met zorg en aandacht voor exclusiviteit, kwaliteit en comfort samengesteld. Koop gemakkelijk, veilig en snel online en betaal achteraf.

Uitstekend

Een review schrijven

Snelle levering. Top

18 mei 2021

Dag Esther,

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering van je bestelling. Veel plezier van je aankoop toegewenst.

Dag Susanne,

Dank je wel voor je compliment over onze duidelijke website en snelle levering. Wij waarderen het zeer, dat je via dit platform je feedback hebt willen geven. Veel plezier van je aankoop toegewenst.

Helemaal goed

14 mei 2021

Dag Brekkie,

Dat horen we graag, dat je online bestelling helemaal goed is! Dank je wel voor het delen van je online shopervaring via de platform. Wij waarderen dat zeer.

Veel plezier van je aankoop toegewenst.

Prima geregeld

Prima geregeld, snelle bezorging.

14 mei 2021

Dag Ingrid,

Hartelijk dank voor je feedback via dit platform. Wij waarderen het zeer dat je tijd hebt vrijgemaakt om je online shopervaring hier te delen. Fijn om te horen dat je hebt ervaren dat de afhandelingen en bezorging van je bestelling snel en naar tevredenheid was.

Veel plezier van je aankoop toegewenst.

Snelle

Snelle, nette verzending. Leuke aanbieding.

12 mei 2021

Dag Laura,

Dank je wel voor je complimenten over de snelle en nette levering én onze aanbieding. Veel plezier van je aankoop toegewenst.

Dag Henk,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle en prettige afhandeling van je online bestelling. Dit horen we graag. Veel plezier van je aankoop toegewenst.

Alles klopte

Alles klopte; prijs, kwaliteit, levering!

12 mei 2021

Dag R,

Wat een mooie beoordeling en review! Dank je wel hiervoor. Fijn dat je je tevredenheid via dit platform hebt willen delen. Wij waarderen dit zeer. Veel plezier van je aankoop toegewenst.

Dag Marianne,

Hartelijk dank voor je compliment over de snelle en correcte levering. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier van je aankoop toegewenst.

Dag Twan,

Dank je wel voor je compliment over de mooie prijs van je aankoop en de snelle levering. Veel plezier van je schoenen toegewenst.

Françoise | De Splenter Schoenen

Heel tevreden met nieuwe sneakers

Heel tevreden met nieuwe sneakers. Wel aantal verbeterpunten: geen bevestiging van de aankoop en verzenden ontvangen. Diverse malen gebeld maar geen gehoor. Uiteindelijk contact gekregen en prima te woord gestaan.

9 mei 2021

Dag Rudy,

Jammer om te horen dat je teleurgesteld bent. Je geeft als verbeterpunt aan dat je geen bevestiging van je bestelling hebt ontvangen en/of verzenden. Wij hebben je echter direct na het plaatsen van je bestelling een bevestiging verzonden. Op 3 mei heb je een bericht gestuurd met de vraag of je bestelling ontvangen is. Dit bericht is door ons diezelfde dag ook beantwoord en daarin hebben we je bestelling bevestigd. Op 4 mei hebben we je zoals telefonisch ook is toegezegd een verzendbevestiging gestuurd met link naar Track & Trace.

Helaas werden die berichten bij je provider om de één of andere reden niet doorgezet. Dit is voor ons ook een bijzonder vervelende situatie maar tot mijn spijt kunnen wij daar geen invloed op uitoefenen.

Betreft telefonisch contact, is het mogelijk dat wij op sommige momenten, door drukte, niet altijd even goed bereikbaar zijn. Uiteraard doen wij er alles aan om de overlast hiervan zo veel als mogelijk te beperken.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het telefonisch contact en je nieuwe sneakers. Veel plezier van je nieuwe schoenen toegewenst.

Prima 👍

Prima levering👍

9 mei 2021

Dag Menno,

Dank je wel voor je compliment over de prima levering. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer.

Françoise | De Splenter Schoenen

heb mijn schoenen nog niet

heb mijn schoenen nog niet , ook geen bericht wanneer ik ze kan ophalen.

8 mei 2021

Dag P,

Feedback vinden wij belangrijk, maar toch wil ik graag op je beoordeling reageren. Je geeft aan dat je je schoenen nog niet hebt en ook geen bericht hebt ontvangen wanneer je ze kan ophalen. Dit vinden wij heel spijtig te horen. Wij hebben je namelijk 4 mei al bericht gestuurd dat de schoenen voor je klaar staan in de winkel van je keus. Blijkbaar heb je dit bericht gemist of is dit mogelijk in je spambox terecht gekomen?

Tot snel in onze winkel en alvast veel plezier van je aankoop.

Françoise | De Splenter Schoenen

Prima service kreeg snel wat ik had…

Prima service kreeg snel wat ik had besteld, netjes verpakt.

8 mei 2021

Dag Hanneke,

Dank je wel voor je feedback via dit platform. Wij waarderen het zeer dat je tijd hebt vrijgemaakt om je online shopervaring hier te delen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je bestelling snel en netjes verpakt geleverd is. Veel plezier van je aankoop toegewenst.

Françoise | De Splenter Schoenen

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Met zorg geleverd

7 mei 2021

Dag Geluk,

Dank je wel voor je compliment over de snelle levering, onze updates over je bestelling en de wijze van bezorgen. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij waarderen het zeer dat je tijd hebt vrijgemaakt om je online shopervaring op dit platform te delen. Veel plezier van je aankoop!

Super service

4 mei 2021

Dag Ingrid,

Dank je wel voor dit mooie compliment. Fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service.

Françoise | De Splenter Schoenen

Goede schoenen, fijn geholpen, klantvriendelijk en deskundig

Goede schoenen van een gerenommeerd merk, prettig geprijsd, snel en correct geleverd, vriendelijk en deskundig personeel.

4 mei 2021

Dag C,

Wat een mooie beoordeling en review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij waarderen het enorm dat je je tevredenheid hebt willen delen op dit platform. Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer.

Dag Ingrid,

Bedankt voor je compliment over de levering van je bestelling. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer.

Françoise | De Splenter Schoenen

Door drukte duurde het iets langer…

Door drukte duurde het iets langer voordat de schoenen arriveerden.
Verder blij met deze schoenen en zeker ook met de prijs.

Dag W,

Fijn dat je begrip hebt voor de iets langer levertijd dan je verwachtte. Door de extra vrije Koningsdag en het grote aantal bestellingen duurde levering inderdaad langer dan gewenst. Leuk om te horen dat je blij bent met je schoenen, én de prijs. Veel plezier ervan!

Mooie schoenen en een mooie prijs

Mooie schoenen en een mooie prijs
PME lockplate!

Dag Eric,

Leuk om te horen dat je tevreden bent met je PME Lockplate en over onze prijs. Wij waarderen het enorm dat je je waardering via dit platform hebt willen delen.

Veel plezier van je mooie PME Legend-schoenen en graag tot een volgende keer.

Goed spul en niet duur

Snel, goed spul en niet duur

Dag meneer Zandstra,

Hartelijk dank voor je compliment over onze artikelen en prijs. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer.