De Splenter Schoenen  Reviews

2.193

4,6

Schoenen besteld bij dit bedrijf uit het mooie Zeeland en vond het zeker voor herhaling vatbaar! Goed functionerende, moderne en overzichtelijke webwinkel met een breed assortiment merken in zeer div... Toon meer

Bij toeval ontdekte ik jullie winkel online en heb fantastisch mooie laarsjes gekocht. Ze zitten heerlijk, zijn chique en beeldig, maken mijn voeten ook optisch veel slanker. Ben er heel blij mee!

Mooie prijs. Verzendkosten voor eigen rekening bij sale artikelen is matig. Ook retour dient zelf betaald te worden, niet echt meer van deze tijd. Zo kosten de schoenen ineens een stuk meer. Verpakkin... Toon meer

Snelle levering van mijn Xsensible sneakers, Ook leuk om ze met 20% korting te kunnen kopen.👍 Hartelijke groeten, Van,Gerrie Logtmeijer.

1. Schoenenwinkel

Bij De Splenter Schoenen vind je een groot assortiment damesschoenen, herenschoenen, tassen en accessoires. Altijd scherp geprijsd! Onze deskundige medewerkers adviseren je graag en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Geniet van de gezellige sfeer in onze winkels. Wil je sportief gekleed, casual of feestelijk? Bij De Splenter Schoenen heb je keus uit meer dan 140 topmerken! Onze steeds wisselende collectie wordt steeds met zorg en aandacht voor exclusiviteit, kwaliteit en comfort samengesteld. Koop gemakkelijk, veilig en snel online en betaal achteraf.

Uitstekend

Een review schrijven

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Bedankt

Dag Joch,

Dank je wel voor je compliment. Wij zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer.

Snel en goed!

Dag Hilde,

Dank je wel voor je feedback over je online bestelling via dit platform. Dit waarderen wij zeer. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer.

Super service !

Dag Femke,

Van zo'n mooi compliment gaan we bijna blozen. Dank je wel hiervoor. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer.

Françoise | De Splenter Schoenen

Snelle levering, goed verpakt met een aardig briefje!

7 maart 2021

Dag Y,

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Dit horen we graag. Dank je wel voor het delen van je online shopervaring via dit platform. Wij waarderen dit zeer.

Dag Susan,

Dank je wel voor het delen van je online shopervaring bij De Splenter Schoenen. Fijn om te horen dat je dit als goed, snel en duidelijk hebt ervaren.

Françoise | De Splenter Schoenen

Besteld en correct antwoord gekregen

Besteld en correct antwoord gekregen. Opgehaald en het was perfect

Dag Miet,

Hartelijk dank voor je compliment over onze klantenservice. Leuk om te horen dat je helemaal tevreden bent. Wij waarderen je feedback via dit platform zeer.

Veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer, online of in onze winkel.

Dag Wim,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij waarderen het enorm dat je tijd hebt vrijgemaakt om je feedback via dit platform te delen.

Veel plezier van je aankoop toegewenst en graag tot een volgende keer.

Françoise | De Splenter Schoenen

Keurig geleverd binnen de opgegeven…

Keurig geleverd binnen de opgegeven tijd , mooie schoenen zeer tevreden

Dag Wijnhold,

Hartelijk dank voor je compliment over de levertijd. Wat leuk om te horen dat je zeer tevreden bent over je mooie schoenen. Dit horen we graag. Heel veel plezier ervan en graag tot een volgende keer.

Françoise | De Splenter Schoenen

Een snelle en goede service

Een snelle en goede service. 👍

Dag Ingrid,

Hartelijk dank voor je complimenten over onze snelle en goede service. Wij waarderen het zeer dat je tijd hebt vrijgemaakt om via dit platform je online shopervaring bij de Splenter Schoenen hebt willen delen.

Dag Lida,

Dank je wel voor je complimenten over de snelle en nette levering van je online bestelling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij waarderen je feedback via dit platform zeer.

Perfect!

Snelle levering, keurig in doos. Prachtige schoen overigens! Kortom, blij!

5 maart 2021

Dag Petra,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe schoenen. Dit horen we graag. Dank je wel voor het delen van je online shopervaring bij De Splenter Schoenen op dit platform. Wij waarderen het zeer dat je hiervoor tijd hebt vrijgemaakt.

2 paar besteld, 1 paar geleverd

Ik ben tevreden over de aankoop van de schoenen. Ik heb 2 paar besteld. Het eerste paar is binnen een paar dagen geleverd zonder problemen. Het andere paar kon niet geleverd worden ookal was het al besteld en betaald. Dat vind ik wel jammer. Ik had liever gehad dat de gegevens up to date waren en dat er gelijk een melding zou komen op het scherm dat hij niet meer leverbaar was.

4 maart 2021

Dag 'Klant',

Wij begrijpen dat je teleurgesteld bent als de schoenen die je bestelde niet geleverd kunnen worden. Ik kan je verzekeren dat wij er alles aan doen om dergelijke situaties te voorkomen. Helaas kunnen we dit niet 100% uitsluiten. Uiteraard hebben we je per omgaande terugbetaald.
We bedanken je voor je feedback. We blijven alert om dergelijke situaties te voorkomen en wensen je veel plezier van je geleverde schoenen.

Chantage

Ik heb vieze schoenen ontvangen met korting die retour gestuurd mochten worden. Na retour sturen was de staat van de schoenen ineens mijn probleem. Werd zelfs beweerd dat de schoenen in perfecte staat zijn verstuurd. Ik kreeg de keus om 15 euro bij te betalen om deze gebruikte schoenen weer terug te krijgen of anders zouden ze worden vernietigd. Dit zijn chantagepraktijken. Pas op!

Dag Rik,

Nadat we je schoenen retour ontvingen, hebben we per omgaande contact met je gezocht en je op de hoogte gebracht van de staat waarin de schoenen geretourneerd waren. We hebben dit onderbouwd met foto's en je gewezen op de voorwaarden voor retour. In de staat waarin wij ze ontvingen zijn de schoenen niet meer geschikt voor verkoop en kunnen wij niets anders dan ze vernietigen. De schoenen waren duidelijk gedragen en niet in die staat verzonden. Omdat wij niet over kunnen tot creditering stellen we je wel in de gelegenheid om de schoenen terug te ontvangen. Voor de kosten die hiermee gemoeid zijn, vragen we een vergoeding.

Françoise | De Splenter Schoenen

Snelle verzending en updates over…

Snelle verzending en updates over zending en retour.

Dag Tineke,

Dank je wel voor je feedback over je online bestelling via dit platform. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid waarmee je bestelling werd verzonden en de updates over de verzending en retour.

Françoise | De Splenter Schoenen

Prima verzorgde bestelling Mooie…

Prima verzorgde bestelling Mooie schoenen blij mee

Dag Pieter,

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de verzorging van je bestelling en je mooie schoenen. Wij waarderen je feedback zeer en vinden het super om te horen dat je blij bent met je nieuwe schoenen. Veel plezier ervan.

Van Bommel schoenen bestelt

Van Bommel schoenen bestelt. Bij 1 schoen zichtbare verdroging/kreukels. Fotos gestuurd naar de klantenservice met de vraag wat ik hiermee kon en/of ik de schoenen kon ruilen? De reactie die ik kreeg was "het ene leer is gladder dan het andere, hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd" dit is niet mijn vraag! Waardeloos antwoordt.. en slechte service!

Dag Arjan,

Jammer te horen dat je niet tevreden bent. We hebben contact gehad en je uitleg gegeven over materiaaleigenschappen van leder. Leder is een natuurlijk product . Het leder van de schoen is niet verdroogd. Wel is er een soortgelijke structuur te zien die ook zichtbaar is op het paar dat voor onze website gefotografeerd is.

Uiteraard geldt ook voor jou, wanneer je niet tevreden bent met het artikel, mag je gebruik maken van je herroepingsrecht zolang voldaan wordt aan de voorwaarden voor retour.

Dag P,

Dank je wel voor je compliment over de snelle en nette levering. Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Françoise | De Splenter Schoenen

Snelle levering, keurig verpakt!

2 maart 2021

Dag mevrouw Christen,

Hartelijk dank voor je compliment over de snelle levering en keurige verpakking. Wij waarderen het zeer dat je via dit platform feedback hebt willen geven.

Françoise | De Splenter Schoenen

De schoenen 🥿 die ik besteld had…

De schoenen 🥿 die ik besteld had kwamen keurig op tijd binnen en waren perfect.

2 maart 2021

Dag Y,

Van blije klanten en zo'n mooie beoordelingen worden wij ook blij! Dank je wel voor het delen van online shopervaring. Wij waarderen het zeer dat je hiervoor tijd hebt vrijgemaakt.

Veel plezier van je mooie schoenen en graag tot een volgende keer.

5 sterren zeker waard

Goede zaak, had schoenen besteld waren super snel binnen. Goede communicatie en goede prijs. Zeker een aanrader.

1 maart 2021

Dag Dennis,

Wat een mooie feedback! Dank je wel hiervoor. Wij zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over de snelheid van de levering, de communicatie en de prijs. Dank je wel voor je aanbeveling.