www.dixons.nl Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

1 ster is al te veel. Wat een waardeloos bedrijf. Eind februari ging mijn tablet die op dat moment 5 maanden oud was. Precies in de periode dat het met de Dixons winkels niet goed zou aflopen. Na 2 re... Toon meer

Op advies hebben wij een Sitecom router gekocht bij Dixons Schalkwijk en na deze een tijdje gebruikt te hebben, bleek deze het niet goed te doen. Een slechte verbinding en we moesten steeds opnieuw... Toon meer

Erg jammer! Op de site staat duidelijk voor 23:30 besteld de volgende dag in gratis huis! Hierdoor de keuze gemaakt om bij jullie te bestellen! Kreeg ook meteen bevestiging dat bestelling verzonden wa... Toon meer

1. Softwarebedrijf

Over www.dixons.nl

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dixons biedt op het gebied van consumentenelektronica een prettige omgeving om je te oriënteren op de beste A-merken laptops, tablets, smartphones, camera’s en meer. Een plek waar advies & demonstraties op maat gegeven worden. We bieden een steeds wisselende demoselectie met de nieuwste oplossingen en keuzehulp om tot de juiste aankoop te komen.

- 3 jaar garantie op Apple

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Trust touchscreen pen

Het lijkt erop dat de bestellingen die ik gedaan heb,
Wat lang in de schappen hebben gelegen,
Dat daar door wat corrosie
op het artikel ontstaan is!

4 februari 2015

Dixon heeft concurrerende prijs en snelle/gratis levering

Ipad air 2 gekocht, aangezien zijn 3 jaar garantie leveren op de Ipad air en een concurrerende prijs hebben deze hier besteld.
In de loop der jaren hier al meer producten besteld en altijd tevreden over Dixons.

Dus zeer tevreden over Dixons, ga zo door Dixons

Groeten, F. de Vries

Vlekkeloze service

Goede en overzichtelijke manier van producten kiezen en een helder vervolg voor de thuisbezorging. Natuurlijk ook een goede prijsstelling, maar niet gevolg door extra bezorgkosten en dergelijke - een prima bedrijf!

traag

Helaas heb ik mijzelf niet goed geïnformeerd over deze laptop. Voor deze prijs mag ik niet veel verwachten, hij werkt goed maar mijn enige klacht is dat hij erg traag is. Dit ligt overigens niet aan Dixons.

uitstekende service

Verschillende keren besteld bij Dixons, omdat zij de goedkoopste waren en bovendien snel konden leveren. Zelfs een zeer late bestelling (net voor 23:30 uur) werd de volgende dag keurig verpakt om 13:00 uur gratis geleverd. Die belofte hebben ze waar gemaakt.

Goeie servies

Alle ik goed gegaan alleen had ik liever dat post NL ook 's avonds kon af leveren want ik was de 1ste dag niet thuis en toen moest ik wachten tot de 2de dag maar ver wel oke

Laptop

In heb een laptop gekocht online en Windows 8 doet niet helemaal. Als ik naar de technichse help nummer wil bellen moet ik 70cent!!! Betalen per minut!!!

Vind ik heel slecht!!!

3 februari 2015

Niet tevreden over het product

De virusscanner MCafee meegeleverd met dit product werkt niet naar behoren. Meteen na opstarten en verbinding maken met internet kreeg ik meerdere meldingen van virussen op de pc. Tijdens contact met het callcenter werd mij verteld dat zodra ik verbinding met internet maak Dixons niets voor mij kan doen. Omdat virussen nu eenmaal snel binnengehaald worden. Slechte service dus. Zelf een aantal programma;s erop gezet die virussen en malware verwijderen. Er lijkt nog steeds een constante stroom van malware en virussen binnen te willen dringen die nu wel geblokkeerd worden door een andere virusscanner die ik er zelf op heb gezet.

bestelde Samsung tablet

De bestelde tablet was de volgende dag in huis en de bestelling verliep vlekkeloos en dus super Goed en snel
Dixons doet wat hij belooft!!!!

Aanschaf iPad 2 Air

IPad Air 2 In de namiddag besteld bij Dixons. Gekozen voor Dixons vanwege langere garantieperiode. Volgende ochtend thuis afgeleverd. Ik kan niet anders dan tevreden zijn.