Het was een hele goede ervaring ik kreeg een uitstekende uitleg daar ben ik heel tevreden over. Heb telefonisch kontakt gehad en dat is een hele klant vriendelijke ervaring

een shop waar je als klant als Koning wordt behandelt, zelfs tijdens het weekend, pakket 3 dagen later uit Italie reeds geleverd, ook al was het deels maatwerk 5*

Poosje terug een STL modulator gekocht via DMR electronics. Blij verrast door de kwaliteit er van. Ook de service tiptop voorelkaar!

1. Elektronische onderdelen leverancier

Innovation in Studio & Broadcast Solutions Bij DMR Electronics streven we ernaar hoogwaardige broadcast-, studio- en FM zendapparatuur te leveren, zowel voor professionals als hobbyisten. Onze toewijding aan kwaliteit en uitstekende service maakt ons de ideale keuze in de wereld van elektronica en uitzending. Voordelen van Samenwerken met DMR Electronics: Kennis van Producten en Diensten: Direct contact met fabrikanten voor snelle service en de nieuwste technologische updates. Gratis Verzending: Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden, geldig tot 10 KG. Bonus Systeem: Spaar loyaliteitspunten bij elke bestelling en wissel ze in voor directe kortingen bij uw volgende aankopen. Referentie Programma: Geregistreerde klanten kunnen profiteren van ons referentieprogramma en 6% korting ontvangen voor zichzelf en hun vrienden door onze website aan te bevelen. Volume Korting: Bespaar meer bij grotere bestellingen met onze volume kortingen, geldig vanaf 2 dezelfde artikelen in uw winkelmandje. Veilig Betalen: Diverse betalingsmethoden, waaronder iDeal, Paypal en bankoverschrijving, bieden u veilige opties. DMR Electronics staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, de beste service en altijd voordelige prijzen. Wij zijn er om hoogwaardige elektronica-oplossingen te bieden voor al uw uitzend- en studio-eisen. U kunt op ons rekenen voor een professionele en soepele ervaring bij het verkrijgen van uw zendapparatuur.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

4,8

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Stl Modulator

Poosje terug een STL modulator gekocht via DMR electronics.

Blij verrast door de kwaliteit er van.
Ook de service tiptop voorelkaar!

19 februari 2026

Misschien wel de beste

Het was een antenne die ik nergens anders kon bestellen. Het is een zendantenne maar ik gebruik hem voor ontvangst. Hiervoor is het misschien wel de beste richtantenne voor DAB+. Alleen jammer dat hij zo zwaar is (7,5 kg) en zodoende is het lastig om hem hoog in een mast te krijgen. Een extra stevige mast is nodig.

29 oktober 2023

Een hoge kwaliteitsnorm

Dit bedrijf hanteert een hoge kwaliteitsnorm. Van de minst geringste afwijking van het apparaat wordt blijkbaar eerst een foto gemaakt en deze wordt vervolgens gemaild met de vraag of de bestelling nog kan door gaan. Zeer netjes.

Was het apparaat, in mijn geval een Rigexpert, zo opgestuurd geweest dan was me dat 'kleine productiefoutje' niet eens opgevallen.

Het pakket kwam zelfs eerder aan dan van tevoren vermeld.

Marc

21 maart 2023

De klant is koning zegt de ondernemer…

Sorry u was inderdaad niet het bedrijf waar ik een klacht over heb.

8 maart 2023
Logo DMR Electronics

Antwoord van DMR Electronics

Beste Ben en Greet,
Uw beoordeling behoord niet tot ons bedrijf. Nl, wij verkopen helemaal geen Magnetrons.

Zou u deze revieuw willen verwijderen. Dank alvast voor uw medewerking

Zeer goede service bij DMR Electronics

Zeer goede service bij DMR Electronics. Duidelijke informatie wanneer het product geleverd wordt. Goede kwaliteit en zorgvuldig afgeleverd. Een zeer goede aanrader om een product te bestellen. Zeer tevreden.

2 augustus 2022