Kleine 3 jaar geleden een matras gekocht bij Droomidee, met 10 jaar garantie. Lag in het begin heerlijk, maar sinds een aantal maanden extreme kuilvorming. Op sommige plekken is het materiaal volledig... Toon meer
Heel snel antwoord gekregen op mijn mails. Ik zou zeker nog bestellingen plaatsen alles is correct verlopen behalve dat mijn bestelling te laat werd doorgegeven voor de levering aan de planning, waard... Toon meer
Binnen 3 jaar tijd een scheur in het matras aan de traagschuim kant. Nu enige tijd bezig met contact (zowel per mail als telefoon) te krijgen met Droomidee, helaas zonder succes. Webshop is in... Toon meer
Ik heb helaas nu pas de reviews gelezen nadat ik een klacht heb ingediend bij droomidee. Levering matras eind mei 2022, nu doorgelegen, maar vooral uitgezakt. Matras steekt meer dan 5 cm over de bedra... Toon meer
Droomidee.nl is de online winkel voor topkwaliteit pocketvering matrassen! ✅ Niet goed? Geld terug! ✅ 100 nachten uitproberen ✅ Voor 15:00 besteld, morgen in huis! ✅ 10 jaar garantie
Kerkenbos 1226B, 6546 BE, Nijmegen, Nederland
- klantenservice@droomidee.nl
- www.droomidee.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Eindelijk een matras waarop ik…
Eindelijk een matras waarop ik uitgerust wakker wordt! Kan hem zeker aanraden!
Super bedrijf! 🎉
Super bedrijf! Een heel fijn matras voor een hele scherpe prijs en ook nog alles volgens afspraak, waar zie je dat nu nog? 🎉❤️
Wat een geweldig matras!
Wat een geweldig matras! Ik heb degene met het traagschuim en het ligt als een wolkje! Je komt trouwens niet vaak tegen dat een bedrijf zowel goede producten heeft, een goede prijs en ook nog een goede service! Het matras was snel geleverd en het contact met de klantenservice over mijn vragen was erg prettig!
Een super luxe matras
Een super luxe matras! Net of je in een op maat gemaakte matras ligt. Héérlijk. Heb gelijk voor al mijn kinderen bij besteld
Stipte levering en uitstekende produkt…
Stipte levering en uitstekende produkt kwaliteit!! Zeer tevreden!
Bezorging van matras professioneel…
Bezorging van matras professioneel verzorgd.
De beoordeling van de kwaliteit van het matras is nu nog niet mogelijk, dat zal de tijd moeten leren.
Mijn klacht is serieus genomen en…
Mijn klacht is serieus genomen en correct opgelost middels een snelle levering van een nieuwe matras. Ben erg blij mee !
Prima advies van Sabine
Prima advies van Sabine op klantenservice en keurig op tijd afgeleverd.
top kwaliteit voor een top prijs
Ik ben sinds de aanschaf van mijn droomidee matras niet meer wakker geworden 's nachts. Wat een verademing. Ik wil nooit meer een ander matras dan eentje van droomidee. Top kwaliteit voor een top prijs