Dieven van je geld zijn het! Je boekt iets wat het hotel helemaal niet heeft! We hebben €1000 meer betaald voor een double room kamer (2 kamers aaneengesloten met een deur er tussen) en we krijgen een... Toon meer
Onbetrouwbare bedrijf. Ik zou met korting een hotelkamer kunnen boeken maar op de laatste betalingspagina was het volledige bedrag vermeld en van creditcard card geschreven. Klantenservice is een la... Toon meer
Heb ook een boeking gedaan bij expedia wel betaald maar geen boeking bekent. Word eerst beloofd binnen 10 werkdagen geld terug toen binnen 30 dagen, tot op heden niks nu zeggens ze een terugboekings... Toon meer
Tot twee keer toe een hotelkamer geboekt. Keurig doorgestuurd naar de bankieren app, na betaald te hebben een foutmelding in beeld. Volgens de klantenservice kunnen zij niet handmatig het geld terugs... Toon meer
OPLICHTING: Onverzekerd autovehuur door Expedia!!
Via google/rentalcars op de website van Expedia terechtgekomen voor autohuur bij Budget. Op de website van Expedia stond dat de auto casco verzekerd zou zijn, met een eigen risico van ongeveer 2000 euro. Dit is wat op de website stond:
"Je huurprijs is inclusief een standaard cascoverzekering met een eigen risico van TRY 70.000,00.
In het geval van een ongeluk of gebeurtenis waarbij schade aan de auto ontstaat, is het eigen risico het maximale bedrag dat je uit eigen zak dient te betalen voor schade aan de carrosserie van de auto."
Echter bij het ophalen van de auto bleek dit niet te kloppen en kreeg ik de auto niet mee zonder papieren te ondertekenen waarbij ik hoofdelijk aansprakelijk werd voor alle schade of een verzekering aanschaffen van ruim 200 euro. Daar sta je dan met kleine kinderen midden in de nacht op de luchthaven. Bellen en chatten met Expedia leverde niets op, sterker nog, ik kreeg het verwijt dat ik geen verzekering had genomen en mij werd verteld om kleine letters te lezen. Dat heb ik dus ook gedaan, en dit stond in de kleine letters die ik pas na de betaling opgestuurd kreeg:
"Eigen risico voor kwijtschelding botsschade (Collision Damage Waiver, CDW)/dekking verliesschade (Loss Damage Waiver, LDW) is TRY 75000,00.
Eigen risico voor diefstalbescherming (Theft Protection, TP)/diefstaldekking (Theft Waiver, TW) is TRY 42000,00–288000,00 afhankelijk van het soort huurvoertuig.
Deze bedragen zijn van toepassing als de kwijtschelding is inbegrepen in de tarieven of gekocht is.
Eigen risico is TRY 900000,00–6000000,00 als u geen CDW/LDW wilt aanschaffen of als dit niet inbegrepen is in het tarief.
U kunt het eigen risico verlagen door aanvullende dekkingsproducten aan te schaffen."
Bottom line, ik ben opgelicht door een bedrijf dat ANVR proof is en achteraf veel meer moeten betalen dan werd voorgeschoteld op de website, met valse beloftes. Foei foei en nog eens foei !!!
Lose beloofde
Expedia waardeloos!
Boeking mis gegaan beloofde om terug te betalen inmiddels 3 weken verder en nog geen geld terug. Stuur mij een mail met de vraag dat ik hun moet bellen voor bankgegevens ( moeten ze al langen hebben) vervolgens bel ik en resultat je krijgt voor geen mogelijkheid iemand aan de lijn..er speeld een bandje dus kansloos. Je wordt gewoon voor de gek gehouden nooit en ook nooit meer ga ik via hun iets boeken
Heel slecht
Er zou een kleine bijbetaling plaatsvinden voor andere data van een hotel maar het volledige bedrag is van mijn creditcard gehaald. Nu dubbel betaald. Ze beloven maar dat ik het terugkrijg. Niets van dat. Het kost zoveel tijd om je geld terug te krijgen, als je het al krijgt. Heel slecht. Niet boeken bij Expedia. Ze houden je aan de lijn, letterlijk en figuurlijk...
Ik kreeg een error na betaling
Ik kreeg een error na betaling. Het geld was van mijn rekening maar geen boekingsbevestiging. Na het lezen van de reviews raakte ik lichtelijk in paniek. Klantenservice gebeld op nummer 0202008459. Ze vragen hele tijd om boekingsnummer. Uiteindelijk gekozen voor geen mobiel nummer, vraag over factuur en daarna op 0 gedrukt (ook al was dat geen optie in het menu). Toen kreeg ik opeens je word doorverbonden met medewerker. Ik kreeg gelijk een medewerker aan de lijn. Heel vriendelijk. Boeking was wel binnengekomen. Hij heeft gelijk betaalbevestiging en boekingsbevestiging gestuur en die heb ik ook ontvangen. Daarna heb ik het hotel nog even gebeld en die hadden de boeking ook binnen gekregen. Ik ben dus wel tevreden buiten die error om. Ik hoop dat anderen hier wat aan hebben.
Waardeloos klantenservice
Onduidelijk waarom Expedia zo populair is. Er waren scam berichten gestuurd via hun app over me hotel reservering, waardoor ik me Credid Card heb moeten cancellen. Waardeloos klantenservice
Geld afgeschreven , geen reservering, totaal onbereikbaar
Hotel geboekt, afgeschreven van mijn rekening, error nessage expedia site, call support loopt dood zinder reserveringsnummer, instagram en X wordt ook niet geantwoord. Never again!
Dubbel afschrijven maar geen verantwoording nemen.
Hele lange tijd hier geboekt en nergens problemen gehad. Totdat de toeristenbelasting dubbel werd afgeschreven, bij Expedia EN op locatie. Expedia gebeld, want zij horen dat niet af te schrijven dat staat zelfs op de factuur! Maar tegen de tijd dat ik iemand aan de telefoon kreeg zei ze, heb je al contact opgenomen met de accommodatie. Nee dat het ik niet, want het is jullie fout, niet die van hun! Jullie hadden dat nooit mogen afschrijven. Nou na 20 minuten bellen nog geen steek verder. En dan nog wat, ik moet aan het begin aangeven welke taal ik spreek en dan krijg ik vervolgens iemand aan de telefoon die de taal amper spreekt en praktisch onverstaanbaar is. Dan vraagt ze of ze me terug mag bellen als de verbinding verbreekt, nou ja prima. Wordt de verbinding verbroken, belt ze een uur later pas terug. Echt schandalig! Nooit meer.
Auto gehuurd voor Rhodos via Expedia
Auto gehuurd voor Rhodos via Expedia. Expedia heeft niet aangegeven dat er € 120,-- bijbetaald moet worden voor chauffeur als die ouder is dan 69 jaar.
Achter een restitutie moet je zelf aan...
Via Expedia een boeking gemaakt en tijdig geannuleerd. Toch is het bedrag afgeschreven van de credit card. Bij de vraag om restitutie geeft Expedia aan dat je dit met het hotel zelf maar moet regelen. Toegevoegde waarde van de Expedia als mediator er dus niet.
Slechte communicatie
Ik dacht Expedia zou wel een betrouwbare site zijn om vliegtickets op aan te schaffen! Er is geen normaal contact mee te krijgen, echt dramatisch!
Account opzeggen onmogelijk
Probeer maar eens je account op te zeggen bij Expedia! Dat kan niet via je eigen account, er is nergens een knop deactiveren te zien. Je moet bellen of chatten. Zelfs dan gaat het niet meteen, maar moet een team van Expedia dat voor je doen, dat kan 3 tot 4 dagen duren. Ik ben baas over mijn eigen account bij allerlei organisaties maar niet bij Expedia. Waardeloos is dit.
Nu al 11 dagen aan het wachten op terug…
Nu al 11 dagen aan het wachten op terug storten van mijn geld. Eerst heb ik betaald en binnen 10 minuten kreeg ik een bericht dat er iets mis was gegaan en ik mijn geld met 6 dagen terug gestort zou krijgen. Niet dus! Ook de klantenservice is extreem vaag met geautomatiseerde antwoorden. Nee voor mij nimmer meer Expedia, wat een waardeloos bedrijf zeg! Je bent echt gek als je via dit bedrijf probeerd te boeken.. De concurrenten zijn veel klantvriendelijker en zeker betrouwbaarder...
Ik werd misleid
Ik werd misleid, nergens werd vermeld dat met betrekking tot mijn vlucht van AMS naar Jakarta, ik bij de tussenstop in Doha, mijn koffer op moest halen, door de douane heen en weer terug en inchecken voor het laatste stuk naar Jakarta.
Hier kwam ik pas achter toen ik enkele uren voor vertrek wilde inchecken voor de reis.
De incheckmedewerkers gaven aan dat de ene luchtvaartorganisatie niet samenwerkt met de andere organisatie. TE GEK VOOR WOORDEN.
Expedia had deze tickets niet op deze manier mogen verkopen! Als ik op een behoorlijke manier, van te voren, geïnformeerd werd, had ik dit natuurlijk nooit geaccepteerd.
Het is ook niet mogelijk om een klacht in te dienen.
Ik heb me gek gezocht op de site, alleen een telnr. kunnen vinden, waar ze me ook niet verder konden helpen
Dus beste mensen, boek nooit bij deze flutorganisatie. Goedkoop = duurkoop
Expedia heeft verborgen kosten
Expedia zegt dat je betaald incl toeslagen en belastingen, bij hotel moesten we toch toeristenbelasting betalen. Hier was door expedia niets over gezegd.... Dis voel ik me toch genept... Volgende keer weer via boeking.com boeken die zijn daar helder on
Positief!
Ondanks alle negatieve ervaringen toch bij Expedia geboekt. Alles verliep soepel, het was een stuk voordeliger om het via Expedia te boeken tov andere partijen.
Binnen 5 a 10 minuten boekingsbevestiging, vluchten zijn direct op de website van de luchtvaartmaatschappij in te zien.
Net zoals een aantal jaar geleden een meer dan prima ervaring.
Heel slechte service
Heel slechte service. Vlucht van houston naar birmingham was verl te krap geboekt hadden ze moeten weten. Geen ondersteuning als er iets is. Autohuur helemaal een ramp, ze bieden auto aan op je vlucht. Je vult ophaal er retour locatie in volgens je vlucht. Vliegveld naar vliegveld. Vervolgens op locatie kom je er achter dat je alleen kan ophalen en terug brengen op 1 locatie waar je aan kwam.
Bestolen door Expedia
Bestolen door Expedia. Onvolledige boeking door Expedia met tussenstop ChiangMai via Bangkok naar Koh Samui.
513,61 euro afgeschreven van mijn bankrekening en geen tickets.
Boek nooit via Expedia als je niet bestolen wilt worden
Betaald, geen bevestiging, geld weg!
Hotelkamer geboekt en betaald via Ideal. Geen bevestigingsmail ontvangen. Contact met een medewerker is onmogelijk want je moet tel nr of itineray nr ingeven, en deze heb ik dus niet ontvangen.. Het op de banktransactie vermelde nummer is ook onbekend bij Expedia. Hun email adres werkt ook niet. Wist niet dat dit zo'n oplichtersclub is. Boek hier niet!
Mijn account verdwenen.
Mijn account was plots verdwenen.
Ben al jaren GOLD member en had 568 euro aan rewards gespaard.
Alles was weg.
Niemand bij Expedia kon of wilde helpen.
Als antwoord kreeg ik, dat ik dat zelf had gedaan en dat de huidige tool, die ze gebruiken, dat niet ongedaan kon maken. Ze zeiden zelfs dat ze last van storingen met het systeem hadden.
Dat zoiets zo maar kan.........schande!!!!
Huis geboekt en betaald via Expedia
Huis geboekt en betaald via Expedia. Zelf via contact met eigenaar erachter gekomen (4 dagen voor vertrek) dat de accomodatie gecanceld is. Niks geen bericht ontvangen van Expedia. Geprobeerd via de chat een klacht in te dienen of iets van compensatie te krijgen, maar nee hoor daar doen ze niet aan. Nu kan ik zelf last minute iets anders regelen, en meedenken in een goede deal voor een andere accomodatie, dat kunnen ze niet, want hun systeem bepaald de prijzen en kunnen ze niet aanpassen. Totaal geen service, voor ons nooit meer expedia.