Bestel niet bij dit bedrijf, ze geven je eerst een gedetailleerd overzicht wat er gaat gebeuren, na de 14 dagen gaat er "zogezegd" van alles mis: of het adres is niet juist en is het pakket retour na... Toon meer
Net als die vele mensen hieronder word ik ook aan het lijntje gehouden. Eerst amper reactie, dan loze beloftes en uiteindelijk gewoon flagrante leugens. Op 27/12 lieten ze me, nadat ik meermaals om... Toon meer
Schandalig bedrijf. BESTEL hier niks!!!! Ik kom heel graag met andere mensen in contact die ook hun spullen nooit gekregen hebben en geen geld hebben teruggekregen. Ik zou graag een gezamenlijke aangi... Toon meer
Bestelling: bedrukte sokken + onderbroek. Ik kreeg een ontvangstbevestiging waar duidelijk in stond omschreven welke stappen er in het proces zaten en hoe lang dat ongeveer zou duren. Eerder dan ver... Toon meer
FacePrints | Het Perfecte Cadeau
Nederland
- www.faceprints.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Rood hoofd op alle sokken
7 December een bestelling gedaan voor de kerst, pas begin januari ontvangen. Blijk ik een rood hoofd te hebben al alle sokken. Mail contact gehad en ze zouden nieuwe leveren. Vandaag 4 februari nieuwe ontvangen en weer hetzelfde rode hoofd er op. Daarna heb ik ze een vriendelijke mail gestuurd en deze review geschreven.
Nooit gekregen
Na 11 weken nog steets niet gekregen .
Na iedere cominucatie , kreeg ik tehoren dat het de volgende week geleverd wordt .Maar er kwam niets .
Na tussenkomst Test Aankoop binnen de 2u bedrag terug betaald. Raar he het was toch onderweg .
Geweldig!super uniek en kreeg ook nog…
Geweldig!super uniek en kreeg ook nog geschenk 😃
Na 3-4 weken wachten eindelijk sokken…
Na 3-4 weken wachten eindelijk sokken binnen. De kwaliteit is echt baggerslecht, lijkt nergens op vergeleken de foto's waarmee het bedrijf adverteert. 20 euro voor zulke slechte service en slechte kwaliteit gaat hem voor mij nooit meer worden.
De sokken zijn leuk geworden
Toch blij dat ik ze heb gekocht. Ik heb er wel 7 weken op moeten wachten. Volgens mij heeft het bedrijf tijdens de feestdagen gewoon meer bestellingen gehad dan ze aankonden. Ik kan daar, ondanks de wat stroeve communicatie, wel begrip voor opbrengen.
Na een maand nog steeds niet geleverd
Na een maand is mijn levering nog steeds niet aangekomen. Heb reeds enkele keren contact proberen opnemen met de klantendienst maar geen succes.
1 advies! Koop niet bij faceprints!
Hier niet bestellen! Ontevreden
Wat een slechte service!! Had ik deze reviews maar eerder gelezen. Levering duurde bijna 4 weken!! En inderdaad slechte communicatie per mail. Vaak geen reactie. Levering komt niet aan. Uiteindelijk geleverd en inderdaad geen goede kwaliteit en geen compensatie. Zeer ontevreden!
Waardeloos dit, nooit doen
Waardeloos dit, wordt niet aan de afspraken gehouden, maand te laat geleverd en kwaliteit is zeer slecht
Mailen wordt in eerste instantie genegeerd
Na toch iemand te pakken te krijgen; "Emma van Faceprints" en heen en weer mailen komt het er op neer dat ze zwart op wit aangeven met geen oplossing te willen komen; een harde nee
Slechte kwaliteit, lange levertijd
De levering heeft onnoemelijk lang op zich laten wachten waardoor het kerstcadeau zelfs geen nieuwjaarscadeau was maar eerder een vroeg Valentijnscadeau. Niet de bedoeling dus.
Door de uitvoerige uiteenzetting van het te doorlopen proces dat Faceprints beschrijft, waren de verwachtingen hoog gespannen. Ook in overeenstemming met de prijs die gevraagd wordt. Maar wat een teleurstelling!!
De kwaliteit van sokken en boxershort is echt bedroevend en ik ben ervan overtuigd dat het geen enkele keer gedragen wordt. Niet ademend, stugge sokken, goedkoop.
De foto’s zijn absoluut niet leuk bewerkt noch van goede printkwaliteit.
Echt zonde van het geld en geen fijn cadeau om af te geven.
Hier niet bestellen!
5 weken moeten wachten op mijn bestelling! Geen reacties op mijn mails.
Slechte service!
Besteld ruim voor kerstmis en pas 10…
Besteld ruim voor kerstmis en pas 10 januari ontvangen...
Print was ok maar kerst-effect = NUL
Drama
6 december besteld als kerstcadeau. Met 10-14 dagen levertijd die zij aangeven leek dit me ruim op tijd voor kerst. 11 januari bezorgd, tussendoor meerdere mails geschreven waar ze niet op reageren. Kwaliteit van het product is waardeloos, foto is veel te donker afgedrukt, je ziet amper meer wat het voorstelt.
Waardeloze service, waardeloze levertijd, waardeloos product.
Slechte ervaring
Slechte ervaring. 3 Paar sokken besteld met verschillende foto’s. Verzending duurde te lang maar dat kan ook aan PostNL liggen. De kleuren van de geprinte foto’s leken nergens op. Contact opgenomen met klantenservice. Begripvolle reactie. Zou nieuwe krijgen maar er gebeurde niets. Opnieuw contact opgenomen en deze nieuwe sokken werden met 10 dagen bezorgd. Helaas weer met dezelfde foute kleuren. Kortom, dure sokken en weggegooid geld!
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring! Komen hun verwachte levertijd absoluut niet na! Vervolgens sturen ze sokken waarbij een groot gedeelte van de foto blijkt weggevallen. Laat dan eerst een voorbeeld zien aan de opdrachtgever alvorens je tot drukken overgaat. En als je dan probeert hierover contact te zoeken blijkt er ineens geen enkele mail beantwoord te worden. Ik zal echt niemand aanraden om ook maar iets te bestellen!
Geen ster waardig
Geen ster waardig. Maand voor kerst besteld met 2 weken verzend zogenaamd. We zitten nu halverwege januari en ik heb ze eraan moeten herinneren dat ik nog geen pakketje binnen heb gekregen en/of uberhaubt updates.
Vervolgens reactie gekregen dat ik me geen zorgen hoefde te maken omdat het "meestal binnen 14 dagen" wordt verzonden terwijl ik er al 1.5 maand op wacht.
Totaal ander design gekregen
Onderbroek met meerdere leuke foto’s besteld voor mijn ongeneeslijk zieke vriend. Hebben ze maar 1 foto voor het design gebruikt terwijl ik duidelijk meerdere heb opgestuurd en nog via de mail contact heb gehad met ze. Heb ik dus best veel geld betaald voor iets wat niet volgens mijn wens is gemaakt. Vervolgens heb ik contact met ze op genomen maar wilde ze perse dag ik een nieuwe bestelling zou plaatsen en anders konden ze niks doen.
Begin december gepersonaliseerde…
Begin december gepersonaliseerde kerstsokken als kerstcadeau besteld. Vandaag (13 januari!) Ontvangen. De kwaliteit is ook ronduit slecht. De rode verf is helemal uitgelopen aan de binnenkant en de foto is wazig. Je krijgt wel 5 mails over hoe zwaar ze aan quality checks tillen en dat alles goed gecontroleerd wordt, en dan krijg je zoiets toe? Nooit nog bestel ik daar iets. Een schande.
Lange levertijd en slechte kwaliteit
Lange levertijd, je wordt met vage mailtjes geinformeerd (emma van faceprints enz...)hoe de status is.
Bestelling ontvangen, wat een prachtige foto, onze designers zijn er mee bezig, je bestelling is vertraagd en meer van dit soort bla, bla...
Maar 4 weken voor een paar sokken is buiten proporties.
En de kwaliteit van de print op de sokken is ronduit slecht.
30 euro is het niet waard.
Extreem lange levertijd en slechte kwaliteit
Extreem lange levertijd waar geen enkele logica inzit, 3 weken maar liefst terwijl 10 dagen beloofd is. Daardoor te laat voor kerst terwijl ruim op tijd besteld. Geen reactie op e-mails, slechte kwaliteit sok en print.
Al met al, waardeloos en weggegooid geld.
laattijdige levering
De kwaliteit van de sokken is best oké, maar ik ben enorm ontgoocheld in de levertijd. Ik heb bijna een maand moeten wachten, waardoor mijn kerstcadeau dat op 6 december al was besteld pas op 30 december is aangekomen....