Goed track and trace systeem met duidelijke tijdsblokken. Werden gebeld toen we (nog) niet thuis waren en met bezorgster afgestemd waar zij het pakket mocht laten. Super service.
Goed, maar niet duidelijk gecomminiceerd dat het pakket al dezelfde dag geleverd zou worden. Graag naast de tijd ook de datum in de mail met track en trace verwerken of er expliciet 'vandaag' bij verm... Toon meer
Op het laatste moment via track and track gezien dat het pakket niet geleverd kon worden: "neem contact op met uw leverancier". Bijzonder... Lijkt me dat Fadell dat moet doen om mij te informeren... Toon meer
Vrijdagavond 2 juni tussen 18.00 -22.30 uur in afwachting op mijn betaalde aankoop. Het zou bezorgt worden door de snelle service (waarvoor betaald) van Fadello. Via internet kon ik hun route volgen,... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Het in 2014 opgerichte bedrijf Fadello biedt 6 dagen per week, same day delivery in Nederland met behulp van een landelijk dekkend netwerk van externe vervoerders. Deze vervoerders worden door Fadello geselecteerd, getraind en doorlopend gecontroleerd op kwaliteit. Door continue innovatie van het sterke en schaalbare logistieke partnerwerk en platform, geeft Fadello alle stakeholders de controle over het bestel- en bezorgproces. Hierbij dienen alle activiteiten bij te dragen aan een goede balans van de elementen People, Planet en Profit.
Amersfoort, Nederland
- support@fadello.nl
- www.fadello.nl
Kijk goed wie de koeriersdienst is en …
Kijk goed wie de koeriersdienst is en ga NOOIT in zee met Fadello!! Pakket zou 's avonds bezorgd worden, niemand gezien! Terwijl er bij track&trace aangegeven wordt dat het bezorgd is, met daaronder een totaal andere handtekening. Kan ook geen mail verzenden of bellen naar hun!! Zeer onbetrouwbaar bedrijf en hoop dat het pakket achterhaalt wordt, inclusief de corrupte koerier!
Geen Same Day Delivery en geen oplossing
Bestelling ten onrechte niet geleverd op dezelfde dag. Volgens bezorger zou het gaan om een bedrijfspand, terwijl het een normaal appartementengebouw is waar andere parcels altijd geleverd konden worden.
Meer dan excuses werd er door de klantenservice niet geboden. Voor een terugbetaling van de extra kosten, moest er contact worden opgenomen met de webshop. Omgekeerde wereld dus. Terwijl Fadello in gebreke is, moet de klant het zelf maar regelen... Erg teleurstellend.
Overdag iets besteld bij foto booms wat …
Overdag iets besteld bij foto booms wat vanavond door Fadello tussen 18 en 22.30u bezorgd zou worden.
Het duurde mij te lang dus ik bekeek wat reviews van Fadello. Nou, ik hield mijn hart vast.
Totdat de vriendelijke bezorger om 22.38u op de stoep stond met mijn pakket.
Mijn zorgen waren voor niets geweest ;)
Same day is bij mij geen some day
Same day is bij mij echt same day. Geen smoesjes over dat je in een uithoek van Nederland zou wonen of dat je met ingehuurde koeriers werkt, want dan moet je het maar Some Day Delivery noemen.
Eerste keer met Fadello, prima
Eerste keer met Fadello, volgende keer weer. Ik heb vandaag al mijn rok aan, perfect voor het mooie weer :-). Netjes volgens afspraak bezorgd. Bezorger vriendelijk en beleefd ondanks mijn hond blaffende hond.
Een geslaagde race tegen de klok.
Een pakket bij Sans-Online besteld met een Fadello verzending. Omdat ik zelf na 20:00u niet meer thuis zou zijn, heb ik 's middags contact opgenomen met de klantenservice van Fadello en mijn telefoonnummer achter gelaten om mij te bellen zodra er meer bekend was over de aflevertijd. Zoals beloofd, een belletje rond 17:30u dat mijn pakket tussen 19:15-19:30u geleverd zou gaan worden. Uiteindelijk 19:35u geworden en ik kon diezelfde avond met m'n nieuwe outfit op tijd vertrekken naar een verjaardag. Thanks Fadello!
Snelle service en een blij zoontje voor mij!
Zondag met de voetbal had mijn zoontje zijn voetbalschoenen helaas kapot gelopen. Als werkende moeder lukt het mij niet om op dinsdag voor zijn training nog de stad in te gaan voor nieuwe schoenen. Dat deze gisterenavond (maandag) nog geleverd konden worden was voor mij een enorme opluchting. Ik blij en zoontje blij, super geregeld!
Supersnelle en goede service!
Ik heb een pakketje besteld bij Greetz. 's ochtends besteld en om 18.30u dezelfde dag nog in huis! Ik was even op zolder bezig en hoorde de bel niet. Ik werd meteen gebeld op mijn mobiele telefoon door Fadello en kom gelukkig toch nog het pakketje in ontvangst nemen. Ik begrijp de slechte recensies niet.
Prima service
Vorige week een pakketje met zelfde avondlevering gekozen omdat ik zelf geen cadeautje meer kon kopen. De bezorger stond om half 9 netjes aan de deur. Fijne ervaring!
Maandag ochtend online een jurkje besteld en gekozen voor de op dezelfde dag leveren. Ik was bang dat het niet op tijd zou komen maar rond 19uur stond er een koerier voor mijn deur met mijn bestelling! Goede service!!
Saved by Fadello
Gisteren heb ik een bos bloemen besteld bij Greetz. Door de service van Fadello kon deze dezelfde avond nog geleverd worden!! Super fijn! Had zelf echt geen tijd meer om een cadeau te halen, dus dit was perfect!!
Levens belangrijke medicatie
De Apotheek heef de medicijnen die uiterlijk donderdag in huis moeten zijn op maandag aan het bedrijf aangeboden. Ik kreeg een mail dat het met een verkeerde zending is verstuurd ze zouden de volgende dag het pakje nog afleveren. Vergissing mogelijk maar dinsdag geen pakje woensdag gebeld pakje lag nog op de plank ik heb ze uitgelegd dat het heel belangrijk was dat ze het zouden bezorgen. Ik werd naar de Apotheek verwezen, deze moest op donderdag speciaal een ander koeriersdienst in schakelen om dat Fadello niet bereid was hun fout te corrigeren! Ze hebben met excusesafgedaan
De drama's van Fadello
Wij bieden de SameDayDelivery service aan voor onze klanten. Gelukkig hebben onze klanten begrip voor het feit dat wij geen druk kunnen uitoefenen op hun werkwijze, maar heeft er wel in geresulteerd dat wij per direct stoppen met dit vervoersbedrijf.
De ene helft verloopt vlekkeloos (positief), andere zendingen raken zoek of worden niet afgeleverd. Kan gebeuren, maar zorg dat deze afhandeling TOP verloopt en dat gebeurd niet! Ingediende claims worden niet afgehandeld en staan open MET verzekering vanaf januari 2017! Mislukte aflevering door falen van de koeriers, worden gewoon doorbelast en is claimen niet mogelijk.
Ook de koeriers zelf zijn ongeïnteresseerd en moeten een visitekaartje voor ons bedrijf zijn. Ook absoluut niet het geval, sommige praten niet eens fatsoenlijk Nederlands, komen aanrijden met meerdere jongens in een busje met harde muziek en is absoluut niet wat wij willen. Geen vaste gezichten bij de afhaling van de pakketten. De ene keer moet je tekenen voor afhaling, de andere keer nemen ze het zo mee. Waar is mijn bewijslast van overdragen op dat moment?
Het grootste toppunt was dat wij een zending hadden meegegeven en dat er op de Track & Trace voor de klant een melding komt te staan dat wij het pakket niet zouden hebben meegegeven wat WEL het geval was! Praat dat maar eens goed bij een klant!
Bestelling niet volledig geleverd
Ook ik heb bij Bax-Shop een bestelling gedaan: 'Voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis'. Nooit problemen met Bax gehad en ook dit keer ligt de oorzaak niet bij Bax, maar bij Fadello.
Slechts 1 van de 2 dozen is geleverd, maar de onvriendelijke koerier wilde me laten tekenen voor ontvangst van beiden pakketten. Uiteraard niet gedaan, maar vreemd is het wel. Pas na het plaatsen van m'n bestelling las ik de reviews en waar ik bang voor was is dus ook bij mij gebeurt. 1 keer, nooit meer Fadello....
Een aap kan nog beter bezorgen
dit bedrijf is een grap ze krijgen 4 euro van mij maar ze proberen geen eens te bezorgen:
1ste dag kreeg ik geen bezorger voor de deur, 2de dag ook geen bezorger voor de deur. En dan staat er 'je bestelling kon niet afgeleverd worden' he Fadello knijp deze woorden in je oren. JE MOEDER KON NIET AFGELEVERD WORDEN !
sorry voor mijn woorden maar ik zeg hetzelfde alleen iets formeler fan jullie.
Samengevat: Een aap kan beter bezorgen dan Fadello, apen proberen het tenminste.
Goed
Op tijd bezorgd, vriendelijk geholpen, geluk gehad gezien de reviews.
Top service
Pas na het plaatsen van mijn bestelling vrijdagavond, ben ik op zoek gegaan naar beoordelingen over Fadello. (Aangezien ik dit bedrijf nog niet kende). In eerste instantie schrok ik van de slechte beoordelingen. Maar mijn bestelling was nu eenmaal al geplaatst, en kon ik dus niet meer doen dan afwachten of de levering ging lukken.
En ik mag niet klagen, want de koerier stond namelijk om stipt 18.30 voor de deur. Bedankt Fadello !
Mijn webshop wil nooit meer Fadello
Waardeloos. Mijn fulfilment bedrijf werkt hiermee maar ik heb ze gevraagd Fadello nooit meer te gebruiken.
Klanten blijven speciaal thuis maar Fadello komt niet opdagen, meldt "levering is niet gelukt, bel uw webhop" . Vervolgens weten wij van niets en moeten we onze klanten vertellen dat we ook niet weten waarom het niet is gelukt.
Zeer, zeer slechte service!
Jezus wat een ontiegelijk slechte service! Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Twee opeenvolgende avonden gewacht op het pakketje en nu de derde avond hebben we nog steeds niets binnen. Volgens het bedrijf waar ik het e.e.a. heb besteld en betaald, hebben ze het bij Fadello enorm druk. Klinklare onzin! Ik ga er niet vanuit dat zij het drukker hebben dan PostNL, DHL of welke andere bezorgdienst dan ook. Werkelijk een verschrikkelijk bedrijf. Ik zou haast denken aan malafide praktijken. Dit bedrijf mag echt kapot gaan en snel ook!!
Bedroevend slecht! In alle opzichten.
Wij maken met onze webwinkel nu al geruime tijd gebruik van de diensten van Fadello. In heb begin tot grote tevredenheid van zowel onze klanten en ons zelf. Maar vanaf afgelopen december is er iets veranderd. 90% van onze pakketten zijn sindsdien niet meer volgens afspraak afgeleverd. De eerste paar keer dacht ik nog, zal wel erg druk zijn. Maar nu beloven ze vanavond te leveren (na 3 dagen) en tevens contact op te nemen met mijn klant om een tijd af te spreken. Niet dus!
Per direct gestopt met Fadello en vanaf morgen starten we met Redjepakketje. Mogelijk werkt dit beter!