Ik heb een koptelefoon besteld en betaald, maar Fonetastic heeft niets geleverd en reageert niet op communicatie. Niet via mails, niet via whatsapp, niet via marktplaats. Naar het geld kan ik waarsc... Toon meer
Imac 24 inch 16 gb besteld. Kreeg per omgaand de factuur en binnen een uur een zeer vriendelijk telefoontje, dat de verzending, door omstandigheden, twee dagen later zou gebeuren. Uiteindelijk, na nog... Toon meer
ze adverteren met levering binnen 2 werkdagen, na 3 werkdagen nog niks gehoord te hebben zelf maar even contact opgenomen. werd al vrij snel terug gebeld en netjes te woord gestaan. ze boden hun excus... Toon meer
Ik heb gevraagd om een factuur van mijn aangekochte IPad. Ze zouden de boekhouder contact met mij laten opnemen. Ik heb nooit meer iets gehoord. Ook nemen ze mijn telefoontjes niet op en reageren niet... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Fonetastic is uw expert op het gebied van zowel nieuwe als gebruikte telecom en hardware. Wij houden ons bezig met het in- en verkopen en inruilen van smartphones, tablets, ipads, laptops, smartwatches, PC’s, iMac’s en Macbooks etc. Al onze producten zijn origineel en van goede kwaliteit. U kunt zonder afspraak langs komen! Pinnen is mogelijk bij het ophalen en ook is het mogelijk om te bestellen via onze webshop!
Amsterdamsestraatweg 148, 3551CM, Utrecht, Nederland
- 0687941337
- info@fonetastic.nl
- www.fonetastic.nl
Product top en volgens beschrijving
Product top en volgens beschrijving. Levering pas na 8 dagen en geen communicatie over de vertraging. Had bijna aangifte internetoplichting gedaan, maar telefonisch is het uiteindelijk goed opgelost.

Antwoord van Fonetastic
Zeer snelle levering en Ipad perfect in…
Zeer snelle levering en Ipad perfect in orde

Antwoord van Fonetastic
Prima prijs en prima contact
Prima prijs en prima contact gehad. Duurde wat langer ivm paasdrukte. Maar geduld is een schone zaak. Ben er heel blij mee.

Antwoord van Fonetastic
Gewoon zoals het hoort te zijn
Gewoon zoals het hoort te zijn. Top.

Antwoord van Fonetastic
Lage prijs EU( Spaans) toestel van…
Lage prijs EU( Spaans) toestel van Samsung s10 gekregen. Verzending was snel. Door corona duurde het wat langer.
Super prijsje voor een top processor
Super prijsje voor een top processor (i7 9700K)! 30% goedkoper dan waar dan ook. Kudos!
Enkel spijtig dat het vrij lang geduurd heeft, eer ik mijn pakketje geleverd kreeg.
Will buy here again!

Prima en betrouwbaar.
Prima! Bij Fonetastic kun je betrouwbaar bestellen tegen scherpe prijzen!
Alles goed geregeld geen verbeter…
Alles goed geregeld geen verbeter punten kunnen bedenken
Levering was snel
Bedrijf levert op tijd. Volgens afspraak.
Bedrijf levert op tijd. Goed product, maar bereikbaarheid matig. Verders geen aanmerkingen.
Goede prijs kwaliteitsverhouding en…
Goede prijs kwaliteitsverhouding en snel verzonden.
Snelle service, scherpe prijzen!
Er zijn meerdere winkels en verkoopadressen die vanuit hetzelfde principe nieuwe toestellen inkopen bij particulieren en doorverkopen tegen scherpe prijzen. Fonetastic heeft hele scherpe prijzen voor gloednieuwe toestellen die beter zijn dan sommige tweedehands prijzen op Marktplaats. Snelle levering van nieuwe iPhones, binnen 2 dagen, ondanks de corona virus vertragingen bij de pakketdienst.
Supersnel en netjes verstuurd
Supersnel en netjes verstuurd. Voldoet volledig aan omschrijving
Gewoon goeie iPad voor een hele scherpe…
Gewoon goeie iPad voor een hele scherpe prijs! Zonder strubbelingen.
Apple I pad met goede korting!
Zondag avond besteld een I pad 10.2. 128 gb.
Met wat vertraging bij de post kwam het donderdag morgen binnen.
Fijn bedankt!!
Beter kan niet
Snelle levering, veel goedkoper dan bij andere winkels, helemaal blij
Doos was niet geseald
Edit:
Het ging om een foutje en ik ben tevreden met de oplossing. Fonetastic verkoopt ook nieuwe (van particulieren overgenomen) telefoons die uit de doos zijn gehaald ter controle. Daar viel mijn telefoon onder, maar dit was verkeerd aangegeven op de website. Omdat de telefoon daadwerkelijk zo goed als nieuw is, ben ik akkoord gegaan met een compensatie ter waarde van het verschil tussen de prijs van een gesealde en dat van een 'open doos' telefoon. Er werden meerdere opties ter compensatie aangeboden.
Originele review:
De doos was niet geseald, terwijl dit wel vermeld stond op de website. Een onjuistheid dus. De telefoon lag los in de (ongesealde en niet compleet afgesloten) doos en viel er bijna uit bij het openen. Ook is de telefoon voorgeconfigureerd. Het 'Aan de slag' scherm wordt overgeslagen en telefoon start direct op.
Omdat ik dit een beetje jammer vind, had ik vorige week een mail gestuurd. Hier is nog niet op gereageerd.
De telefoon is zo goed als nieuw, maar in mijn ogen dus niet geheel 'nieuw'. Jammer dat dit niet correct gecommuniceerd is. De verzending verliep vlot (2 dagen na bestelling binnen).
Geduld maar dan krijg je ook iets
Na toch een paar keer gebeld te moeten hebben voor een paar wijzigingen heb ik uiteindelijk alles binnen gekregen volgens afspraak.
Excellente prijs voor mijn Samsung…
Excellente prijs voor mijn Samsung Galaxy S10.
Helaas laat communicatie en bereikbaarheid te wensen over.
Wel betrouwbare leverancier.