Ik heb een koptelefoon besteld en betaald, maar Fonetastic heeft niets geleverd en reageert niet op communicatie. Niet via mails, niet via whatsapp, niet via marktplaats. Naar het geld kan ik waarsc... Toon meer
Imac 24 inch 16 gb besteld. Kreeg per omgaand de factuur en binnen een uur een zeer vriendelijk telefoontje, dat de verzending, door omstandigheden, twee dagen later zou gebeuren. Uiteindelijk, na nog... Toon meer
ze adverteren met levering binnen 2 werkdagen, na 3 werkdagen nog niks gehoord te hebben zelf maar even contact opgenomen. werd al vrij snel terug gebeld en netjes te woord gestaan. ze boden hun excus... Toon meer
Ik heb gevraagd om een factuur van mijn aangekochte IPad. Ze zouden de boekhouder contact met mij laten opnemen. Ik heb nooit meer iets gehoord. Ook nemen ze mijn telefoontjes niet op en reageren niet... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Fonetastic is uw expert op het gebied van zowel nieuwe als gebruikte telecom en hardware. Wij houden ons bezig met het in- en verkopen en inruilen van smartphones, tablets, ipads, laptops, smartwatches, PC’s, iMac’s en Macbooks etc. Al onze producten zijn origineel en van goede kwaliteit. U kunt zonder afspraak langs komen! Pinnen is mogelijk bij het ophalen en ook is het mogelijk om te bestellen via onze webshop!
Amsterdamsestraatweg 148, 3551CM, Utrecht, Nederland
- 0687941337
- info@fonetastic.nl
- www.fonetastic.nl
iPad snel geleverd en nieuw in de doos.
iPad snel geleverd en nieuw in de doos.
Ben er zeer tevreden over.
Keurig!
Prima. In 1e instantie wat reserves omdat de ipad niet de volgende dag werd bezorgd. Maar na een belletje te horen gekregen dat deze onderweg was maar post.nl vertraging had ivm het corina gebeuren. Week later keurig bezorgd en ook nog nagebeld door fonetastic of deze correct ontvangen was.
Keurig!
J. Bakels
Communicatie mag iets beter, goede prijs!
Ik heb hier een IPad besteld welke binnen 2 werkdagen binnen zou zijn. Momenteel is het 3 dagen geleden en ik heb nog geen bevestiging of track & trace code mogen ontvangen. Na appen met het bedrijf kreeg ik na even wachten reactie. Hierin stond gelukkig een track & trace code en als het goed is komt mijn pakket morgen binnen!
Opnieuw topservice en snelheid
Opnieuw topservice en snelheid. Geen idee hoe vaak we nu zaken hebben gedaan maar opnieuw voor herhaling vatbaar.
Snelle levering en goed contact
Snelle levering en goed contact met de verkoper. iPhone werkt naar behoren!
Hij komt netjes zijn afspraken na.
Top prijs/kwaliteit!
Prima prijs voor de telefoon. Update over tijd van levering kan beter!
Ik had mijn i7 9700k zondag besteld en…
Ik had mijn i7 9700k zondag besteld en maandag had ik hem gemaild en hij zei dat hij het die dag zou verzenden. Vandaag (Woensdag) nog een keer gemaild om te vragen voor mijn track en trace, waarna ik een paar uur later een Whatsappje kreeg waar hij netjes aangaf dat de verzending is vertraagd. Ik vroeg of ik het mocht komen ophalen en hij vond dat oke. Nu heb ik hem opgehaald en inderdaad was de processor nog geseald en nieuw in de doos. Hij doet het uitstekend. Ik ben blij dat hij heeft gereageerd op mijn mail. Als tip zou ik aan hem geven om iets vaker te reageren op bijvoorbeeld whatsapp/telefoon om de klant de vertrouwen te winnen, zo zal hij vanzelf ook merken dat er vaker besteld zal worden op fonetastic.
Niks gehoord, niks gekregen. Waardeloos
Vijf dagen geleden mijn product besteld, helemaal niets meer van Fonetastic gehoord behalve een verzoek om een review in te vullen.
Ik ga ze straks bellen waar mijn order blijft.
Waardeloos dit
top webshop
Ik dacht eerst even of het allemaal wel waar was en de producten allemaal eerlijk waren maar heb inmiddels meerdere spullen gekocht en ze zijn vaak binnen 2 dagen binnen. En ze zijn altijd beleefd
Apple Watch 5 44 mm nieuw in seal
Apple Watch 5 44 mm nieuw in seal voor ruim 60€ goedkoper dan bij andere verkoop punten. Zaterdag besteld donderdag ontvangen. Netjes een telefoontje gehad op maandag van eigenaar dat er iets wat vertraging was opgetreden. Ik zou hier weer kopen👍🏻
Zeer goede prijs voor nieuwe iPhone 8
Zeer goede prijs voor nieuwe iPhone 8. Verzenden duurde alleen iets langer dan gehoopt en op navraag kwam geen antwoord. Maar dat was bij de eerste telefoon niet het geval maar toch 1 ster minder deze keer.
Communicatie was een beetje stroef
Communicatie was een beetje stroef. Maar als je een gopro max tegen deze prijs kan krijgen maakt dat niet uit! Zou zo weer iets bestellen bij dit bedrijf. Meneer belde terug dat de gopro wat vertraging had opgelopen. Erg netjes.
Product inmiddels ontvangen
Product inmiddels ontvangen. Dat duurde wel lang. Ze waren heel slecht bereikbaar. Tel. Helemaal niet en ook via berichten geen reactie. Heel vervelend. Maar uiteindelijk product gekregen voor goede prijs.
Uitstekend verzorgd.
snelle service
snelle service, product op vrijdag besteld, zoals beloofd binnen twee werkdagen in huis (dinsdag).
Bestelling rode iPhone XR met hoesje en screenprotector
Vorige week donderdag een nieuwe rode iPhone XR met hoesje en screenprotector besteld en betaald. Daarna niets gehoord. Een aantal keren geprobeerd te bellen, lukte niet.
Ook vele mailtjes gestuurd, uiteindelijk een antwoord gehad, wegens verbouwing was er eigenlijk geen contact mogelijk.
Maar er werd beloofd dat ik hem morgen, dinsdag in huis zal hebben.
Echter vandaag, maandag geen track en trace code gehad! En weer gemaild. Geen antwoord gehad!
Update: dinsdag 18-2, Inderdaad na mijn mailtjes niets gehoord, ook weer gebeld, ze nemen niet op! Maar weer de voicemail ingesproken! Ook geen track en trace code ontvangen! Ik wil mijn betaalde spullen hebben! Ik snap niet dat mensen dit bedrijf een goede waardering geven! Ze zijn onbereikbaar!
Update dinsdag 18 februari 16:00 uur: Ik krijg net een melding in de PostNL app dat het pakketje morgenmiddag bezorgd gaat worden.
En dus niet meer vandaag, wat mij was beloofd! Als het dan maar bezorgd gaat worden!! En ja, nog steeds geen bericht of telefonisch contact gehad!
Update 19 februari: Eindelijk alles ontvangen.
Met een gratis extra hoesje.
Wel leuk, alleen is de screenprotector niet erg goed. De rest is in orde.
Al met al is het uiteindelijk goed gekomen, echter zonder verder contact.
Ik denk niet dat ik hier ooit nog wat koop, gezien het zeer slechte contact!
Super blij met nieuws i7 9700k ik geven…
Super blij met nieuws i7 9700k ik geven jullie een 10 ik kom blijven jullie weer nieuws onderdelen
Ging allemaal snel
Ging allemaal snel.
Drie iPhone gekocht Alleen 1 hebben ze later opgestuurd die kwam wat later. Door het te laat opsturen heb ik gratie hoesje bij gekregen. Top service.