Bij het boeken van de vakantie heb ik specifiek gekozen voor een vakantie alleen voor volwassenen. De zoekcriteria aangepast, naar adults only, kom ik terecht bij het geboekte hotel, maar het is zeker... Toon meer

Meerdere malen naar Egypte geweest met FTI.de Nooit problemen gehad. Zelfs de mogelijkheid gehad bij een zeer late last minute om af te rekenen op het vliegveld. Altijd gratis treintickets bij de boek... Toon meer

Jammer genoeg is het verblijf in IFA Ferienpark enorme ontgoocheling geweest. Prijs die wij betaalden voor 9 nachten, comfort Zimmer, was 1500 Euro. Kamer die wij hebben gekregen, nummer 1111, was... Toon meer

Echt geen 5* hotel: vieze kamers zonder airco maar wel met ongedierte op de kamer en in bed. Vieze eetzaal met weinig keuze, vies eten en rot fruit. Management niet bereid om te kijken naar de pro... Toon meer

1. Excursiebedrijf
  2. ook in
  3. Culturele rondleidingen
  4. Reisbureau
  5. Skivakanties
  6. Sporttourbedrijf
  7. Touroperator

Over FTI Touristik

Diese Unternehmensseite FTI Touristik auf Trustpilot bezieht sich nur noch auf das Portal von www.fti.de und alle Reisen die bei Drittanbietern (wie z.B. TUI, Alltours, DERTOUR, vtours, ...) gebucht wurden.

Am Montag, den 3. Juni 2024, hat die FTI Touristik GmbH, Obergesellschaft der FTI GROUP, einen Antrag auf Eröffnung eines Insolvenzverfahrens gestellt und bietet somit keine Reisen mehr in Eigenveranstaltung an.

2,3

Slecht

4K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

(4.391)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

zoek je problemen? boek hier

hadden in februari een vlucht geboekt voor oktober. na volledige betaling bericht dat deze vlucht niet bestaat. al een jaar niet. waardeloos alternatief. via Frankfurt !!! vliegen naar Spanje en anders bijbetalen. heb andere alternatieven gedaan van vluchten dichter bij huis. reageren ze niet op. heb zelf 6 dagen voor vlucht geannuleerd. waardeloos bedrijf. communicatie 0,0. wil je problemen hebben boek dan bij FTI. Wat een aanfluiting.

30 september 2021

Zeer tevreden over FTI

Zeer tevreden over FTI. Reis naar Turkije geboekt ging prima, ik had nog een paar vragen, 3x telefonisch contact met ze opgenomen en werd heel vriendelijk geholpen, echt superlieve medewerkers aan de telefoon gehad. Reis ook goed georganiseerd, transfer stond te wachten en ook het ophalen was mooi op tijd (zelfs eerder dan de afgesproken tijd). Reisleider was ook heel vriendelijk en legde ons alles uit, ook qua pcr testen enz. Alleen minpuntje is dat ik hem daarna had geappt met een vraag, maar helaas nooit een antwoord op gekregen en heb t zelf moeten uitzoeken. Maar dat neem ik FTI niet kwalijk. Ook beviel het hotel ons niet. Was zeker geen 5 sterren, veel minpunten om op te noemen. Heb toen ook gelijk gemaild met fti en gelijk antwoord terug van ze gekregen. Helaas konden ze niet veel voor mij betekenen en moest ik het met de reisleider bespreken. Hij zou proberen een andere hotel voor ons te vinden, maar daar ook nooit meer wat van gehoord. Dat was wel een teleurstelling. Maar wat betreft organisatie fti en de medewerkers, ben ik echt zeer tevreden en ga zeker de volgende keer weer bij hun boeken. I

21 augustus 2021

FTI raden wij aan

Naar Rhodos geweest in juli 2021, alles prima geregeld.
Reisleiding ter plaatse ook prima, duidelijke informatie.

In 2020 netjes ons geld terug gehad, nadat reis naar Egypte niet doorging.

In 2019 naar Turkije geweest.
Ook alles prima geregeld.

Wij zullen zeker FTI Reizen aanraden.

19 augustus 2021

Super fijne ervaring gehad

Super fijne ervaring gehad. Bij vragen over onze reis werden we goed geholpen. De transfers waren echt top geregeld. De laatste nacht kregen wij zelfs een ander hotel naast het vliegveld omdat onze vlucht vroeg in de ochtend vertrok.

19 augustus 2021

NOOIT MEER

Geen FTI kiezen! Je heb niks aan ze, ik heb ze onze hele vakantie niet gezien of gehoord! Toen ik met een medisch probleem zat, moest ik ze maar mailen! Geen reactie.. HET NOODNUMMER DOET HET NIET!!!

18 augustus 2021

Oplichting

Oplichting, pas op! Nooit hier boeken, tenzij je met de brokken wilt blijven zitten.

3 augustus 2021

Nooit boeken bij FTI

FTI is zoals de reviews al laten zien een grote grap. Onze terugreis vanuit Malta was geannuleerd dus moest er een nieuwe vlucht komen naar Nederland. In plaats van ons een directe vlucht te geven naar Amsterdam (die er gewoon was), besluit FTI om ons via München te laten gaan zonder dat onze koffers meegaan met het vliegtuig naar Amsterdam. Ze dachten ook dat het mogelijk was om dit op het vliegveld in München te kunnen regelen in 40 minuten. Zoals wij al verwacht hadden, hebben wij onze vlucht gemist in München. Nu we vast zitten in München kan dit bedrijf natuurlijk niks meer voor ons betekenen en zijn ze van ons af.

Wil je een reis met een hoop tegenslagen, boek dan bij FTI!

26 juli 2021

Via een third party een reis geboekt…

Via een third party een reis geboekt bij FTI, de reis gaat niet door, maar dat vergeten ze even door te geven, aan mijn reisburo. En zeggen dat ik geduld moet hebben, dit gaat automatisch, maar ja ik zou over 1 week al vertrekken. Hoe lang moet mijn reisburo nog wachten. Ze willen mij met alle liefde omboeken. Maar zonder groen licht van FTI, kunnen ze niks. We hebben het over 1wk van te voren, 7 dagen. En comminicatie 000000. Snap nu de slechte revieuws. Ik ga nu via FTI en denk dat hun nu gewoon willen dat ik uberhaupt niet ga.

5 juli 2021

Nog steeds niet terug betaald

Zo afschuwelijk probeer al af april onze reis voucher in te wisselen en heb al zoveel correspondentie liggen. Niet normaal FTI group DE neem je verantwoordelijkheid!
Mensen boek aub hier geen vakanties al die mooie berichten en nakomen van de afspraken ho maar

20 oktober 2020

code oranje kennen ze niet (Covid-19)

code oranje kennen ze niet (Covid-19)

Reis geboekt naar Spanje en bij het veranderen van heel maar Oranje wordt je niet eens benaderd door hen om de opties door te spreken voor een versnelde terugreis.

reactie vanuit FTI ronduit bedroevend. Komt er op neer dat ze het niet nodig vonden om de reizigers te benaderen.

Reizigers die nog langer dan een week zouden blijven zouden benadert zijn maar diegene die korter zouden blijven waren de moeite niet waard om te informeren.

Daarnaast ons gezin niet op de passagierslijst aanmelden waardoor je niet kan boarden en het maar gokken is of je mee kan met het vliegtuig. Alle 14 passagiers die geboekt hebben bij de FTI stonden daar dan in de vertrekhal zonder enige hoop dat men geholpen zou worden.
kosten voor de reservering van de stoelen ook kwijt omdat de FTI de zaken niet goed op orde had.

Het is dat ik hier geen foto’s kan toevoegen van hun reactie richting ons. De schuld bijna bij ons neerleggen en zelf verzaken om de verantwoordelijkheid te nemen

Gewoon Schandalig.

12 oktober 2020

Idd oplichtings bende

Idd oplichtings bende, ik moest ineens 50% annulerings- kosten betalen waar 25 of 30% bij zelf annuleren oke was geweest. Oplichters van de bovenste plank. Je moet hier echt nooit boeken. Krijgt ook geen contact via mail of telefoon ja alleen als je een betaling wilt doen.

4 augustus 2020

Onbetrouwbaar!!!

Vanaf april bezig om mijn geld terug te krijgen. Bellen , aangetekende brief, mailen . Een compleet dossier ondertussen. Voucher innen voor terugbetaling geeft steeds error, site bestaat niet. Ik heb nog nooit zo’n slechte correspondentie gehad!! Ik wacht nog steeds op mijn geld!! Hier aub niet boeken komen hun geloften niet na. Je wordt van de kast naar de muur gestuurd. Dan heb je met ene katharina te maken, dan Gustav-weisskopf, Paul bandes etc. Bel je is de lijn afgesloten kortom zeer onbetrouwbaar! Nooit boeken hier !!!!

29 juli 2020

Slecht

Slecht! Totaal niet meelevend met de passagier. Ivm corona is de situatie in Spanje gewoon spannend aangezien sommige landen weer richting code oranje gaan. We wilden onze aanbetaling gebruiken om om te boeken naar een hotel in Nederland. Of we bovenop de aanbetaling even nog €300 willen betalen. In totaal bijna €900,00 aan annuleringskosten! Gestoord. Geen aanrader en voortaan toch even 2 keer nadenken of we via vakantiediscounter/FTI boeken.

14 juli 2020

Nooit meer via FTI reis boeken,.

Nooit meer via FTI reis boeken,.
Zou maandag 20 juli naar Malta gaan, tot op heden nog niet gehoord of reis word geannuleerd.
Ze hadden vrijdag 3 juli reisbureau telefonisch bevestigt dat de reis word geannuleerd.
Week later nog geen bevestiging gestuurd naar reisbureau, en bleek dat persoon verkeerde info had door gegeven aan reisbureau.
Info was reizen tot 13 juli worden wel geannuleerd.

Krijgen pas 15 juli te horen of het wel/niet doorgaat.
Dan zit je niet eens meer op 10 dagen om te kunnen omboeken.

Vervolgens hebben ze reisbureau bericht dat Hotel niet open is en een ander optie hadden.

Ging hier niet mee akkoord.

We willen nu helemaal niet meer vliegen i.v.m. partner die diabeet is en niet mag i.v.m. gezondheid om daar heen te gaan

14 juli 2020

oplichters

vandaag te horen gekregen (nadat het reisburo waar we een reis van FTI geboekt al dagen bezig is geweest FTI te pakken te krijgen) dat onze reis as vrijdag 10 juli 2020 (lees over 3 dagen dus) niet doorgaat. Het hotel, Atlantis beach in Kos, zou nog steeds niet open zijn vanwege corona. we hebben 2 weken geleden geprobeerd te annuleren, op hun site stond dat dit mogelijk was, dat men een voucher kreeg, geldig tot oktober 2021) maar telefonisch werd je afgesnauwd, en werd verteld dat we niet konden annuleren, maar dat de reis gewoon door ging. En als de reis niet door kon gaan ze dit tijdig zouden laten weten. Dus niet, dankzij de inzet van het reisburo weten we nu dat de reis niet door gaat. Dit was de eerste maar zeer zeker ook meteen de allerlaatste keer dat ik ooit nog iets bij FTI boek, wat een oplichters zeg

8 juli 2020

Is dit jouw bedrijf?