Gelænderbutikken.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varen blev ikke leveret den aftalte dag, fredag, men kom så om mandagen. Det ville have været fint på forhånd at vide, at det ikke kunne leveres på den aftalte dag. Jeg blev endda ringet op onsdag,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et fantastisk system som Gelænderbutikken har udviklet. Det er superlet at designe sit eget rækværk eller gelænder på hjemmesiden. Man betale og bestille alle komponenterne, som herefter bliver... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fint produkt

Bestilte og kunne mod ekstra betaling, få leveret på kort tid...
Måske lidt uetisk forretningsmodel, men rart, at kunne bruge det..
Vi har haft en del problemer med skruerne til stål håndlisten - de knækker og det kan ikke være et ukendt problem, da ganske mange knækkede for os

Men når det står færdigt - så ser det rigtig flot ud..

Dog mangler en lille stål liste i u-profil til, at montere ovenpå glaspladerne - så holder de meget længere

19 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ved bestilling blev vi oplyst en…

Ved bestilling blev vi oplyst en leveringstid på 14 dage. Efter 4 uger har vi intet hørt fra firmaet, men kan se på vores ordreside at hegnet ikke er produceret endnu. Jeg har nu en terrasse uden hegn, om derfor ikke kan benyttes hele sommeren.

18 juli 2022
Review zonder uitnodiging
Logo Gelænderbutikken.dk

Antwoord van Gelænderbutikken.dk

Hej, tak for jeres feedback. Kan desværre ikke finde nogen bestilling på dit navn så i må meget gerne vende retur til os på mail eller telefon med jeres ordrenummer. Så kan vi se hvad der er gået galt og vil selvfølgelig gøre hvad vi kan for at finde en løsning til jer hurtigst muligt.

Venlig hilsen, Frederik Thomassen / Gelænderbutikken.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Good quality and very good service

My contractor referred me to this company for a railing project I needed on my back porch. I contacted them and they did a drawing and design for me and sent me detailed info and prices. I had to adjust delivery dates as I was on vacation and they did so easily. The material showed up on time and they spoke to my contactor about any questions we had and the work looks really good completed. Overall, I great experience with a professional outfit.

14 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra start til færdigt projekt god…

Fra start til færdigt projekt god vejledning på video. Før afsendelse fik billede af det afsendte. Ved modtagelse fik mail om indhold i forsendelse til tjek. Spørgsmål undervejs besvaret hurtigt. Det er top information og super service. Kvalitets produkt der passer på mål.

1 juli 2022

Total iorden

Total iorden. Vi har fået et gelænder/ håndliste på mål. Havde først bestilt et færdigt et fra Dolle fra anden leverandør, hvor de skulle sættes sammen . Måtte sende retur - alt for grimt. Dette produkt er absolut mer prisen værd . Kort levering - nem bestilling . Top karakter herfra !

22 juni 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nem bestilling og rimelig pris for 15m…

Nem bestilling og rimelig pris for 15m wire-gelænder. Levering som aftalt uden forsinkelser.
Mine eneste små anker er at der kunne være rigtigt rart hvis skruehuller med gevin i rustfrit-stål håndliste var præfabrikeret, og ikke noget man selv skal stå og bakse med. Yderligere virker metallet som pianoskruer og bolte er lavet af, ikke til at være helt i top. 2 bolte knækkede for mig og 3-4 pianoskruer kan ikke strammes helt så meget som jeg kunnen ønske da umbrako hullet blev kørt op.
Det skal dog siges der er lidt reservedele af begge typer.
Det endelige resultat er meget fint for en amatør som mig der ikke er helt uvant med at bruge mine hænder.

19 juni 2022

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, godt og meget pænt udført arbejde og god og meget venlig kommunikation. Gelænderbutikken får de bedste anmeldelser fra mig, og jeg har allerede anbefalet Gelænderbutikken til flere som har været begejstret over udførelsen af mit gelænder :-)

6 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg har intet at udsætte på dette…

jeg har intet at udsætte på dette produkt - et lille rustfri gelænder til en veluxterrasse - jeg fandt deres hjemmeside, der var nem - meget overskuelig og visuel rigtig godt indtryk - jeg bestilte - betalte 14.500,- og fik en mail med produktionsdato - 7 dage og så var jeg spændt og på dagen mail med nu var det færdigt og blev afsendt med speditør - forventet næste tirsdag hvor det ankom - god vejledning i video - nem at sætte sammen og fremragende kvalitet - er selv gammel rustfri smed - virkelig anbefalelsesværdig - der burde være et showroom i dk - så ville I sælge meget mere

13 mei 2022
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var som bestilt og der blev…

Alt var som bestilt. Let forståelig instruktionsfilm er tilgænglig .
Der blev medsendt alt hvad der skulle bruges for at samle gelænder ( skruer til fastgørelse, bor ,snittap umbraconøgle )
Egon Ribe

19 april 2022

Perfekt produkt

God hjemmeside, venlig kundeservice, fin rådgivning, hurtig levering. Fik en håndværker til at montere håndlisten med 5 støtter (jeg er ikke den praktiske gris). Ser perfekt ud, og resultatet blev så godt som forventet. Håndlisten er praktisk i brug. Jeg er meget tilfreds !!!

9 maart 2022