Total iorden. Vi har fået et gelænder/ håndliste på mål. Havde først bestilt et færdigt et fra Dolle fra anden leverandør, hvor de skulle sættes sammen . Måtte sende retur - alt for grimt. Dette produ... Toon meer
Varen blev ikke leveret den aftalte dag, fredag, men kom så om mandagen. Det ville have været fint på forhånd at vide, at det ikke kunne leveres på den aftalte dag. Jeg blev endda ringet op onsdag,... Toon meer
Det er et fantastisk system som Gelænderbutikken har udviklet. Det er superlet at designe sit eget rækværk eller gelænder på hjemmesiden. Man betale og bestille alle komponenterne, som herefter bliver... Toon meer
Fra start til færdigt projekt god vejledning på video. Før afsendelse fik billede af det afsendte. Ved modtagelse fik mail om indhold i forsendelse til tjek. Spørgsmål undervejs besvaret hurtigt. Det... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Åkerslundsgatan 10, SE-26273, Ängelholm, Zweden
- 78 79 12 20
- info@gelaenderbutikken.dk
- www.gelaenderbutikken.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
amazing service
amazing service. all the parts were well packed. I felt like receiving an Apple product! The quality is very high too, and they pay attention to the details.
100% tilfreds!
Super hurtig service/levering
Super hurtig service/levering. Der kunne dog godt havde været forboret huller/gevind
De bedste anbefalinger her fra
De bedste anbefalinger her fra. Hjemmesiden er professionel og meget brugervenlig, så det var nemt at bestille. Ordren blev leveret på bekræftet dato, og det var en kort produktions-/leveringstid, synes jeg. Produktet er af høj kvalitet og super flot, og alt er med til monteringen. Samt en overskuelig og nem monteringsvejledning. Vi er fuldt ud tilfredse.
Super god service
Vi har haft en super god oplevelse med Gelænderbutikken. Hurtig levering og fine produkter, og så er deres kundeservice outstanding!
Meget tilfreds med produktet
Meget tilfreds med produktet - og til en fair pris. Der var stor hjælp under bestillingen og alt passede da vi monterede det. 5 *****
Vi har handlet i Gelænderbutikken
Vi har handlet i Gelænderbutikken. Varen kom til tiden, flot pakket ind, og alt var med. Det passede helt perfekt og alt materialet er meget flot lavet. En helt fantastisk dejlig oplevelse. Hilsen Kirsten og Poul - Erik
alt fungerer som var firmaet iso 9000…
alt fungerer som var firmaet iso 9000 certificeret
Good quality product (customised…
Good quality product (customised bannister) and quick delivery.
super god hjemmeside
super god hjemmeside, kom til aftalt tid, rigtig god monteringsanvisning mv.
der handler jeg gerne igen
Fantastisk levering og vejledning
Fantastisk levering og vejledning. Super super jeg kan varmt anbefale at handle hos gelænderbutikken.
Meget nemt og hurtig levering
Meget nemt og intuitivt når man skal bestille. Man får præcis de mål man skal bruge. Levering gik stærkt og spillede også. Der var meget brugervenlige manualer med også. Så stor ros for hele forløbet.
Hurtig levering og super kvalitet
Hurtig levering og super kvalitet. Nem at samle og sætte op, men stadig solid når det er opsat. 5 stjerner herfra.
Nem bestilling
Nem bestilling, rigtig god kommunikation og levering af et flot produkt, til tiden præcist som lovet
Helt som lovet og forventet vi har…
Helt som lovet og forventet vi har været meget glade for forløbet og det leverede produkt.
Hurtig levering. Medfølgende instruktion udmærket. Gode hjælpemidler - god service.
Hurtig og kompetent betjening
Hurtig og kompetent betjening. God vejledning og super kvalitet.
Hurtig sikker og god levering
Det her er et produkt der virkelig kan…
Det her er et produkt der virkelig kan anbefales. Man får faktisk et helt koncept tilsendt med ALT der skal benyttes. Produkterne er i høj kvalitet, der er de ting med man nemt kunne mangle (f.eks. en gevindtap) og så er der en rigtig god instruktion som er nem at følge. 7 stjerner herfra - og så er prisen meget rimelig og levering punktlig!
God service og et produkt som forventet