Ik heb een tour geboekt voor 2 personen bonaire noord. Omdat ik na 2 dagen geen reactie had ontvangen diverse mails gestuurd en geprobeerd te bellen om informatie. Alles zonder resultaat. Advies boek... Toon meer
Ik boekte voor 27 december een guide in Antwerpen. € 280 armer en geen voucher of guide gezien. Ik ga nu een advocaat inschakelen om hun van het net te laten verwijderen. Dit is een malafide onb... Toon meer
Boottrip geboekt in Curaçao in april, onze reis werd geannuleerd door Corona. Wij zijn helemaal niet van plan om op korte termijn nog een reis te maken en onze voucher dus te gebruiken, dus wij vroege... Toon meer
Onlangs online excursie mangrovetour geboekt op bonaire. Betaald met IDeal. Betreffende lokale organisator heeft geen opdracht en betaling van Guideandgo ontvangen. Volgens de lokale waren wij al de d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bespaar tijd & geld en bestel vooraf je tickets voor onvergetelijke tours, activiteiten en excursies.
Joop Geesinkweg 901-999, 1096 AZ, Amsterdam, Verenigde Staten
- +31 (0)20 7606081
- support@guideandgo.com
- www.guideandgo.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
super servies
super servies , ons probleem hebben jullie fantastisch goed en snel opgelost bedankt. Roger en Margon.
Mooi dat je thuis al kan regelen en…
Mooi dat je thuis al kan regelen en niet daar alles hoef uit te zoeken en alles goed en snel ontvangen
Geweldige rondleiding op Gibraltar na ongemakkelijke reis
Reis naar Gibraltar: ongemakkelijk (te weinig beenruimte) en langdurig door vele tussenstops (3,5 uur!). Ook de opstapplaats in Malaga was pas na mailwisseling duidelijk. Rondleiding met Engelse gids was top (5 sterren!). Veel gezien en boeiend commentaar.

Antwoord van GuideandGo
Zo aardige chauffeur echt perfect
Parijs beter bij de bron boeken
Onduidelijke voorinformatie, want het lijkt alsof je een dagdeel toegewezen krijgt ipv een vast tijdstip. Daarnaast een bijzonder inflexibele service, omdat wijzigen/ annuleren niet mogelijk is. Volgende keer weer bij de bron boeken, waar je wel per uur kunt boeken.

Antwoord van GuideandGo
Super tevreden
Wat hebben wij vandaag een ongelofelijke mooie dag gehad. In plaats van een Jeep safari kregen we private tour. Onze chauffeur, gastheer, reisleider, Alen Vinck was een topper. Hij heeft ons de mooiste en meest bijzondere plekken van het eiland laten zien. Heeft ons alles vertelt over de geschiedenis en cultuur van het eiland. Wij hebben echt ontzettend genoten van deze bijzondere dag. Alan heeft ons zoveel moois laten zien, terug komen op dit prachtige eiland is voor een ons must. Heel veel dank, ook aan Alen, voor deze fantastische ervaring.
Super vakanties
Makkelijk in gebruik als je al op je vakantiebestemming bent. En veel keuze waarvoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen.
De trip was heel leuk maar.....
De cheffeur kwam 2 uurtjes te laat dat was jammer.
De trip was heel leuk! Er was een dansshow, henna onbeperkt eten en drinken (shisha voor de liefhebbers) en nog meer activiteiten. Het eten was lekker alleen week het een beetje af van de traditionele cultuur (alleen barbequen). wij zaten in de 4x4 met 7 personen. Ik zat helemaal achter in met mijn man waardoor ons hoofd elke keer tegen het dak aan kwam, dit was wel pijnlijk. Misschien is het beter om met 5 personen in de 4x4 de woestijn safari door te brengen.
heel duidelijk wat je krijgt voor je…
heel duidelijk wat je krijgt voor je geld
Alles prima verlopen bij Blue Finn…
Alles prima verlopen bij Blue Finn charters.
Corecte communicatie!
Ze doen wat ze zeggen
Ballonvlucht in Marrakech goed en duidelijk geregeld
Goede service en snel.
snelle terugkoppeling van de mail
Prima geholpen
Top communicatie en tours
Tijdens onze vakantie op Curacao gaan wij met GuideandGo een jeeptour maken naar de ruige kant van het eiland. Ik had een vraag en deze werd supersnel beantwoord via de mail. Omdat wij geen snorkelspullen hebben wordt dit voor ons geregeld. Ik vind het ook fijn dat we opgehaald worden bij ons hotel. Top communicatie dus en een redelijke prijs. We hebben er superveel zin in.
Super service
Super service, ik had een fout gemaakt in mijn bestelling,...Dit is netjes opgelost,....meer dan tevreden klant.
De kopenhagencard is ook zeker een aanrader!!
Je krijgt wat je is beloofd!
Je krijgt wat je is beloofd!
Prachtige dag Klein Curacao.
Aanrader
Echt een topper.Indrukwekkend en de gids
was top, veel informatie en heeft ons een super dag laten beleven.