Ik heb een tour geboekt voor 2 personen bonaire noord. Omdat ik na 2 dagen geen reactie had ontvangen diverse mails gestuurd en geprobeerd te bellen om informatie. Alles zonder resultaat. Advies boek... Toon meer

Ik boekte voor 27 december een guide in Antwerpen. € 280 armer en geen voucher of guide gezien. Ik ga nu een advocaat inschakelen om hun van het net te laten verwijderen. Dit is een malafide onb... Toon meer

Boottrip geboekt in Curaçao in april, onze reis werd geannuleerd door Corona. Wij zijn helemaal niet van plan om op korte termijn nog een reis te maken en onze voucher dus te gebruiken, dus wij vroege... Toon meer

Onlangs online excursie mangrovetour geboekt op bonaire. Betaald met IDeal. Betreffende lokale organisator heeft geen opdracht en betaling van Guideandgo ontvangen. Volgens de lokale waren wij al de d... Toon meer

1. Kaartverkoper voor evenementen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bespaar tijd & geld en bestel vooraf je tickets voor onvergetelijke tours, activiteiten en excursies.

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

super servies

super servies , ons probleem hebben jullie fantastisch goed en snel opgelost bedankt. Roger en Margon.

15 februari 2019

Geweldige rondleiding op Gibraltar na ongemakkelijke reis

Reis naar Gibraltar: ongemakkelijk (te weinig beenruimte) en langdurig door vele tussenstops (3,5 uur!). Ook de opstapplaats in Malaga was pas na mailwisseling duidelijk. Rondleiding met Engelse gids was top (5 sterren!). Veel gezien en boeiend commentaar.

8 februari 2019
Logo GuideandGo

Antwoord van GuideandGo

Beste Henk,

Dank je wel voor je beoordeling en fijn om te horen dat je een leuke rondleiding hebt gehad met een top gids.
Echter, deze ruimte is bedoelt om de aankoopervaring (het online aankopen van een ticket of tour) te beoordelen en niet de tour zelf.

Hoe spijtig ook dat je te weinig beenruimte had -wij zullen dit uiteraard wel doorgeven aan de touroperator ter plaatse- echter deze ruimte is niet voor een beoordeling van de touroperator maar voor GuideandGo. Wij gaan er derhalve vanuit dat je de aankoopervaring bij GuideandGo als een 5-sterren service hebt ervaren.

Dank je wel.
Team GuideandGo.com

Parijs beter bij de bron boeken

Onduidelijke voorinformatie, want het lijkt alsof je een dagdeel toegewezen krijgt ipv een vast tijdstip. Daarnaast een bijzonder inflexibele service, omdat wijzigen/ annuleren niet mogelijk is. Volgende keer weer bij de bron boeken, waar je wel per uur kunt boeken.

4 februari 2019
Logo GuideandGo

Antwoord van GuideandGo

Beste Steven,

In de tekst staat duidelijk: Je krijgt na het boeken een starttijd toegewezen voor je bezoek aan de Eiffeltoren. Je boekt een middag ticket voor de Eiffeltoren. Je ontvangt het toegangsticket van ons waarna je direct verzoekt om het te wijzigen naar een andere tijd.

In de tekst van het Eiffeltoren ticket staat zeer duidelijk vermeld: boekingen kunnen niet worden gewijzigd of geannuleerd. Dit is niet omdat wij een -inflexibele service- hebben maar omdat de Eiffeltoren ticket desk deze voorwaarden hanteert.

Kortom: de verstrekte informatie voordat je het ticket aankoopt is ons inziens zeer duidelijk.

GuideandGo beoordelen met een 2-sterren review lijkt ons derhalve niet correct.

Met vriendelijk groet,
Team GuideandGo

Super tevreden

Wat hebben wij vandaag een ongelofelijke mooie dag gehad. In plaats van een Jeep safari kregen we private tour. Onze chauffeur, gastheer, reisleider, Alen Vinck was een topper. Hij heeft ons de mooiste en meest bijzondere plekken van het eiland laten zien. Heeft ons alles vertelt over de geschiedenis en cultuur van het eiland. Wij hebben echt ontzettend genoten van deze bijzondere dag. Alan heeft ons zoveel moois laten zien, terug komen op dit prachtige eiland is voor een ons must. Heel veel dank, ook aan Alen, voor deze fantastische ervaring.

31 januari 2019

Super vakanties

Makkelijk in gebruik als je al op je vakantiebestemming bent. En veel keuze waarvoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

29 januari 2019

De trip was heel leuk maar.....

De cheffeur kwam 2 uurtjes te laat dat was jammer.
De trip was heel leuk! Er was een dansshow, henna onbeperkt eten en drinken (shisha voor de liefhebbers) en nog meer activiteiten. Het eten was lekker alleen week het een beetje af van de traditionele cultuur (alleen barbequen). wij zaten in de 4x4 met 7 personen. Ik zat helemaal achter in met mijn man waardoor ons hoofd elke keer tegen het dak aan kwam, dit was wel pijnlijk. Misschien is het beter om met 5 personen in de 4x4 de woestijn safari door te brengen.

28 januari 2019

Top communicatie en tours

Tijdens onze vakantie op Curacao gaan wij met GuideandGo een jeeptour maken naar de ruige kant van het eiland. Ik had een vraag en deze werd supersnel beantwoord via de mail. Omdat wij geen snorkelspullen hebben wordt dit voor ons geregeld. Ik vind het ook fijn dat we opgehaald worden bij ons hotel. Top communicatie dus en een redelijke prijs. We hebben er superveel zin in.

31 december 2018

Super service

Super service, ik had een fout gemaakt in mijn bestelling,...Dit is netjes opgelost,....meer dan tevreden klant.
De kopenhagencard is ook zeker een aanrader!!

29 december 2018

Aanrader

Echt een topper.Indrukwekkend en de gids
was top, veel informatie en heeft ons een super dag laten beleven.

15 december 2018