Halal Meat Express

Op 25 mei hebben wij onze bestelling gedaan voor eid el adha. Deze bestelling is geannuleerd en wij zouden ons geld terug krijgen. Het is nu 21 december en wij en velen anderen hebben ons geld nog nie... Toon meer

Precies zoals in vele reviews staat. Een gedeelte van mijn betaling voor slachtfeest eid el adha (juni 2025)heb ik niet teruggekregen (vandaag is 25 dec 2025). Ze reageren nergens op en nergens react... Toon meer

Enkele dagen geleden ontving ik mijn eerste bestelling. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het vlees. Het gebakken vlees was zacht en sappig. Wat ik verder zou willen zien, is dat ze hun asso... Toon meer

Blij dat ik Halal Meat Express heb gevonden, want ik was al een tijd op zoek naar grasgevoerd vlees zonder troep (medicijnen) voor een schappelijke prijs. Uitgebreid assortiment én kwalitatief goed vl... Toon meer

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Doe aangifte en onderneem acties!

Inmiddels hebben wij contact opgenomen met de politie en zij hebben ons geadviseerd om aangifte te doen van oplichting bij aankoop. Zij gaven aan dat alle gedupeerden dit moeten doen, zodat er sneller actie ondernomen wordt richting deze oplichters. Toen ze vroeg naar de bedrijfsnaam gaf ze aan dat deze bekend bij hen is, dus dat zegt al voldoende. Mensen ik wil jullie op het hart drukken om aub aangifte te doen, dit kan door contact op te nemen met de politie op het telefoonnummer (0900) 8844 zij leggen je dan uit dat je aangifte moet doen via de website van de politie, klik dan op “aangifte of melding” doen en dan scrol je naar beneden en klik je op “ga naar alle aangifte-en meldformulieren” en dan klik je op “ aankoopfraude” en dan kies je je doel ik heb gekozen voor “ ik wil mijn spullen terug/ schade vergoed”
Neem ook contact op met het juridisch loket en vraag ze of ze onze belletjes kunnen samenvoegen tot 1 grote zaak, ook dat ga ik nu doen. En neem contact op met jullie rechtsbijstand.

Dit soort oplichters mogen hier niet mee weg komen!

19 juni 2025

Offerlam (€476.04) op 16/5/2025 besteld…

Offerlam (€476.04) op 16/5/2025 besteld (bestellingnr. 17493). 10/6/2025 wordt annulering aangekondigd, terugboeking zou plaatsvinden. Tot op de dag van vandaag (18/6) nog geen geld terug en geen bericht meer ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd, whatsapp wordt je weer doorverwezen naar mail. Contact opgenomen met de bank, melding maken op de politie website. Landelijke meldpunt, internet oplichting. Aangifte Fraude. Ik heb ze net nog 1 keer een mail gestuurd en anders, aangifte doen voor internet oplichting! Overigens gezocht op kvk nummer 93217765 zoals vermeld op de website, slechts 1 werknemer geregistreerd en verschillende adressen online??? Meer en Vaart 120A Amsterdam. Ingelanden weg 1, Amsterdam. Spaarnwoudenberg 1123G, Vijfhuizen.

16 mei 2025

OPLICHTERS

Bestelling 28 mei gedaan. Geen levering. Radiostilte. Nergens op bereikbaar.
Schande hoe dit bedrijf met het geld van haar klanten omgaat. Ze bezorgen je een lelijke immateriele achade naast de materiele schade.
Jullie worden hiervoor NIET vergeven!

28 mei 2025

Bedrijf heeft offerschaap niet geleverd…

Bedrijf heeft offerschaap niet geleverd en heeft geld nog steeds niet terugbetaald. Geen reactie op mails en telefoontjes. Eigenaar telefonisch gesproken en zeer onbegripvol en onvriendelijk. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen was hij boos omdat klanten om teruggave van geld vroegen. Kreeg toezegging van terugbetaling voor afgelopen week (meer dan drie weken geleden betaald). Maar nog steeds geen geld op rekening. Voor een 'halal' winkel gedraagt de eigenaar zich totaal niet koosjer. Geduld is op en aangifte is inmiddels gedaan van o.a. oplichting.

31 mei 2025

Hallo

Hallo, ik had voor het offerfeest 436eur voor een rund betaald alles bleek perfect te verlopen tot we vlak voor het offerfeest bericht krijgen dat het niet doorgaat door omstandigheden zn dat we ons gzld terugkrijgen.
Nu kan ik wel begrijpen dat het niet doorgaat door omstandigheden... maar ondertussen heb ik en mijn broer verschillende mails gestuurd en berichten via watsapp en alle manieren geprobeerd om een uitleg te krijgen waarom we de dag van vandaag nog steeds geen terugbetaling hebben gekregen? We zijn nu ondertussen bijna 1 maand verder???? Los hiervan als hier nog andere slachtoffers zijn die die mee gerechtelijke stappen willen nemen.let us know. Bestelling #17544

16 juni 2025

Het ontbreekt aan communicatie

Dinsdagmiddag 27/5 vlees besteld voor de BBQ zodat het vrijdag binnen zou zijn. (Rekening mee gehouden dat Hemelvaart er tussen zat). Vrijdag 30/5 geen mail, geen vlees.
Zelfde avond WhatsApp gestuurd. Werd niet op gereageerd.
Zondag 1/6 e-mail gestuurd, geen reactie
Maandag 2/6 algemene e-mail dat vlees dinsdag geleverd zou worden.
De BBQ avond was al lang voorbij.
Het vlees was (op de hele kippen na) ontdooid toen het geleverd werd. Erg jammer...als ik dit geweten had, had ik niet besteld

27 mei 2025

Reageer nou eens op mijn email/telefoontjes of de appjes die ik naar jullie blijf sturen. Hoor al een week helemaal niks van jullie en mijn bestelling is nog steeds niet binnen. Als ik uiterlijk morgen geen mailtje van jullie terug krijg zal ik hier een uitgebreide review plaatsen met wat er hier allemaal mis is met jullie bedrijf. Echt schandalig

5 juni 2025

MEGA SLECHTE SERVICE EN COMMUNICATIE

Bestelling gedaan en deze konden ze niet optijd leveren dan hoe ze het in hun voorwaarden vermelden. Nu krijg ik van KLARNA dat ik deze factuur moet betalen terwijl ik geen bestelling heb ontvangen. Paar keer met Halal meat Express contact gezocht. Geen reactie!!! echt heel slecht. Wacht nog steeds op een reactie. Of bezorg als nog de bestelling of crediteer de factuur?

18 april 2025
Logo Halal Meat Express

Antwoord van Halal Meat Express

ANNIKA, wij hebben op uw email gereageerd.
u heeft te laat besteld waardoor wij niet voor het weekend kunnen leveren als u onze leverdagen ziet dan dient u voor 11:uur te bestellen

Bestelling ontdooid ontvangen, klantenservice reageert niet

Ik heb vaker een bestelling gedaan en dat ging altijd goed, het vlees lijkt ook van goede kwaliteit. Helaas was mijn laatste bestelling een dag vertraagd door het transport bedrijf en daarna is het vlees helemaal ontdooid aangekomen.
Al het vlees, een hele kip, de icepacks in de doos, alles was compleet ontdooid terwijl het bevroren bezorgd zou moeten worden.
Het heeft echt lang buiten de vriezer moeten staan om zo'n hele doos te laten ontdooien dus ik durf dit vlees niet meer te eten, ik weet niet of dit veilig is.
Ik heb verschillende keren contact geprobeerd op te nemen met halal meat express, via meerdere mails en whatsapp, maar ik heb geen enkele reactie gekregen. Dit is nu twee en een halve week geleden. Ik vind het heel erg klantonvriendelijk dat ik geen enkele reactie krijg van dit bedrijf.
Ik zal hier helaas niet meer bestellen als ze zo met hun klanten omgaan.

2 mei 2025

Een week later pas mijn bestelling ontvangen..

Een week later pas mijn bestelling ontvangen. 2 dagen eerder een e-mail ontvangen dat ik het de volgende dag zou ontvangen en dat was niet het geval. de hele dag maar thuis vastgklemd gezeten en toen ik na 22:00 uur belde kreeg ik te horen dat het de volgende dag pas geleverd zou worden. Hoe moest ik dat weten als ze een dag eerder mailen dat het de volgende dag geleverd worden. slechte service!

1 mei 2025

Producten niet geleverd gekregen

Producten niet geleverd gekregen, 3 dagen voor THT tijd. Op verschillende wijze zoek ik contant met dit bedrijf. Ze reageren nergens op. En dat onder het mom van Halal? Niks halal aan als je oneerlijk geld maakt over de rug van je mede mens. Ontzettend jammer!

29 april 2025

Als je een klacht hebt, wordt je niet serieus genomen!

Op 14 April maakten wij zoals gewoonlijk als vaste klant een bestellin met bestel nummer
Bestelling #17277. Dag daarna was ik met mijn vrouw op reis. Op 15 april nam 1 van onze kinderen de bestelling in ontvangst. Toen wij weer thuis waren, ontdekken we dat 1 artikel er niet bij zat. Een artikel van bijna 60 euro. Ik heb wel een paar x op een dag gebeld, geen antwoord. Vervolgens een e mail er achter aan. Geen gehoor en heb wel een paar e mails gestuurd, zonder succes. Als je wat besteld wordt het snel en goed geregeld alleen jammer dat als het een keer fout gaat de service ver onder de maat is en verliest men een vaste klant

22 april 2025