Op 25 mei hebben wij onze bestelling gedaan voor eid el adha. Deze bestelling is geannuleerd en wij zouden ons geld terug krijgen. Het is nu 21 december en wij en velen anderen hebben ons geld nog nie... Toon meer
Halal Meat Express
Precies zoals in vele reviews staat. Een gedeelte van mijn betaling voor slachtfeest eid el adha (juni 2025)heb ik niet teruggekregen (vandaag is 25 dec 2025). Ze reageren nergens op en nergens react... Toon meer
Enkele dagen geleden ontving ik mijn eerste bestelling. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het vlees. Het gebakken vlees was zacht en sappig. Wat ik verder zou willen zien, is dat ze hun asso... Toon meer
Blij dat ik Halal Meat Express heb gevonden, want ik was al een tijd op zoek naar grasgevoerd vlees zonder troep (medicijnen) voor een schappelijke prijs. Uitgebreid assortiment én kwalitatief goed vl... Toon meer
dit is het beste en meest verse vlees.
Oplichting! Zeer slecht bedrijf.
Ten eerste werd de bestelling te laat geleverd. Kreeg niet eens een melding daarvan en ook niet eens de vraag wanneer het wel zou schikken. Ik had een pre order gedaan omdat we de avonden erna niet thuis waren om de bestelling te kunnen ontvangen. Dus had ik van tevoren nog overlegd of het wel op de datum kon die ik had aangegeven. En dat kon! Nou, dus niet! Ik kreeg het dus 2 dagen later geleverd dan ik had aangegeven. Ik had ze nog gemaild erover en toen werd dus gezegd dat het 2 dagen later geleverd zou worden. Ik een boze mail teruggestuurd met als vermelding dat ik hoopte dat het nu inmiddels afgelopen donderdag goed zou verlopen en had geen reactie gehad verder.
Eenmaal geleverd ontbrak er gewoon 1 kilo rundergehakt! Op de pakbon stond erachter ook -2! De helft van het vlees was ontdooid omdat de koelingselementen niet goed waren verdeeld. Ik weer een boze mail teruggestuurd met het bewijs en had gezegd dat ik mijn geld terug wil hebben, wat 13,98 euro is. Heb nog niks vernomen van hun. Als ik volgende week niks te lezen krijg en mijn geld niet terug heb, ga ik flink maatregelen nemen! Voelen ons echt opgelicht door dit bedrijf! Bestel hier NOOIT meer!
Tomahawk steak
Ik heb bij Halal Meat Express een “Tomahawk steak” besteld, maar wat ik kreeg had niets met een echte steak te maken. In plaats van een mooi gemarmerd stuk rundvlees, kregen we een smakeloos stuk kalfsvlees dat eerder op kip of kalkoen leek. We hebben het precies volgens de juiste methode op de BBQ bereid, maar de smaak en textuur waren ver onder de maat.
Daarnaast hadden we ook botmerg besteld, maar kregen simpelweg botten zonder enig teken van merg. Dit voelt als pure oplichting. Als je premium vlees verwacht, blijf dan ver weg van deze winkel. Absoluut geen waar voor je geld en een grote teleurstelling!
Slechte service komen afspraken niet na…
Slechte service komen afspraken niet na en creditering van een bestelling die nooit/ te laat was aangekomen heeft ook na verschillende vragen nooit plaatsgevonden
Pas op, geen klantenservice
Honderd euro vlees besteld, zeer slechte kwaliteit. Over gemaild, eventueel gekoeld retouren of iets dergelijks. Maar nergens wordt op gereageerd.
Het emailadres voor klachten dat op de site staat bestaat niet eens.
Er kwam enkel reactie opeens na het plaatsen van deze review.

Smaakvol
In een woord ; Top !
Ik kreeg wat ik had bestel , wat er was beloofd , en wat ik had verwacht.
Het vlees , zowel van lam als kip smaakt zoals hoort te smaken , en dat bijzonder moment ervaar je wanneer je aan tafel zit .
Dank jullie , goede mensen !
Meer dan de helft van de bestelling ontbreekt. En er wordt nergens op gereageerd
Ik heb het grootste en duurste gedeelte van mij bestelling niet ontvangen deze ontbrak. En nu wordt er niet gereageerd op e mails of WhatsApp en ook de telefoon wordt niet op genomen. Ik heb 2 keer bij jullie besteld en beide keren heb ik alleen maar problemen gehad. De eerste keer heeft ook maanden geduurd voordat het was opgelost. En nu krijg ik gewoon geen reactie

Antwoord van Halal Meat Express
Bestelling ging soepel en netjes
Bestelling ging soepel en netjes. Bezorging tot en het vlees is erg lekker. Een zeer goede eerste ervaring
Je krijgt niet wat ze tonen op de…
Je krijgt niet wat ze tonen op de afbeelding.
Ik heb 2 kilo mergpijpen besteld, maar kreeg gewoon botten. Ik heb foto's doorgestuurd benieuwd hoe ze gaan reageren.
Ook heb ik 2 stukken van bestelling niet gekregen. Als je zelf geen contact opneemt, verwittigen ze ook niet. Benieuwd naar afloop.

Halal en snel
Het vlees is van een zeer goede…
Het vlees is van een zeer goede kwaliteit en super goed ingepakt
Een ervaring rijker,
Mijn eerste bestelling bij Halal was gedeeltelijk een teleurstelling.
Er werd nl. niet geleverd wat besteld en betaald was, (soepbenen ipv; mergpijpen) en mijn mail daaromtrent werd niet beantwoord.
Verder was alles keurig in orde, toch heb ik hier geen goed gevoel over.

Antwoord van Halal Meat Express
in de maling genomen wat betreft verse…
ik heb 3 kilo ribeye moeten ontdooien en opnieuw invriezen. Ik vind dat dat duidelijk vermeld had moeten worden. Als je zegt dat je alles in de shock viezer doet klopt dat ook niet want ik had er 2 riblappen bij en die waren niet ingevroren. Als er duidelijk wordt aangegeven dat alles gekoeld bij 4graden verstuurd wordt ga ik er vanuit dat het niet bevroren is.
Het zal ongetwijfeld vers worden ingevroren dus dat neem ik terug.

communicatie mag beter
ik moest lang wachten op mijn bestelling i.v.m. de feestdagen. ik kreeg ook niemand te pakken. de eigenaar heeft persoonlijk mijn bestelling in orde gemaakt wat super sportief van hem was
Ik ben erg teleurgesteld.
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Klantenservice beantwoordt mijn vragen niet.

Betrouwbare winkel
Betrouwbare winkel, goed gekoeld en verpakt vlees van goede kwaliteit
Het vlees smaakt goed
NIET KOPEN MENSEN!!!
NIET KOPEN MENSEN!!!! ZE VERKOPEN GEWOON BEDORVEN VLEES. ik heb letterlijk rond 400 euro aan vlees gekocht bij jullie maar bijna alles was bedorven. Ik heb een beetje van gegeten die nog oke rook en werd gewoon duizelig. VOOR JE EIGEN GEZONDHEID KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF. telefoonnummer is ook niet bereikbaar en ze reageren niet op mails.