Säljare från Hela försäkringar ringde och erbjöd tandvårdsförsäkring. När jag började ställa frågor och ville ha mer info om villkoren så hänvisade han till hemsidan för han har ”många fler jag mås... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Oseriöst företag, står inte för det de säger undvik dem om det går.jag var kund 14 dagar sedan tog jag bort dem. Det lovade att det stod för akut besvär med det är inte sant utan gav mig inte någon a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Trevligt och mänskligt bemötande från försäkringsförmedlare. Kändes inte som ett säljsamtal. Har varit medlem i några månader och fick min första ersättning några dagar efter att jag anmält skada. Upp... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är riktigt nöjd med min tandförsäkring – lätt en av mina bästa investeringar. Den är utan tvekan värd varenda krona. Kundtjänsten svarar snabbt och känns både proffsig och pålitlig. Handläggningen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hela Försäkring är en svenskägd aktör med skräddarsydda välfärdsförsäkringar såsom Tandvård, Liv & Specialistsjukvård.
Contactgegevens
Sveavägen 66, 11134, Stockholm, Zweden
- 0771-174174
- kundservice@helaforsakring.se
- www.helaforsakring.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Inte värt pengarna
Fungerade okej första gången jag skulle ha ersättning för akuttandvård men när jag sen varit på vanlig undersökning använde de tandvårdsbidraget hur de själva ville och la det till sin fördel så man inte fick ut alla pengarna i försäkringen. Bättre att själv spara i eget sparkonto.

Antwoord van Hela Försäkring
Snart en månad sen jag gjorde en…
Snart en månad sen jag gjorde en skadeanmälan, när jag inte fick svar efter 2 veckor ringde jag in och deras ursäkt var att "dom har bytt utbetalningssystem och att min utbetalning hade buggat någonstans i systemet". Då sa jag att det inte är mitt bekymmer och sa upp skiten där och då och än idag har jag inte fått någonting. Ett stort jäv*a skämt.
Notera att jag var kund sen 2020/11 och jag har betlat 269kr varje månad och denna gången var första gången jag utnyttjar den!!!!

Påstridiga telefonförsäljare
Påstridiga telefonförsäljare som ringer för att man klickat in på deras hemsida..

Antwoord van Hela Försäkring
Inget beslut trots att två veckor gått…
Inget beslut trots att två veckor gått , mailat och ringt utan framgång.
Enl säljaren var det väldigt snabba utbetalningar på några få dagar.
Spännande å se om det blir något och om man ens får tillbaka det som man lagt ut hos tandläkaren.
Ytterligare 10dagar senare och har ej hört något!
Näää teckna INTE!

Ett stort skämt
Ett stort skämt. Jag fick en skuld hos dom på colllectia. Fast försäkringenvar uppsagd. Skulden skulle vara från2014. Jah kontaktade alla parter och skulden skulle avskriva. Fick nu en ny räkning , så skulden var intr avskriven som de lovade

Antwoord van Hela Försäkring
Läs det finstilta noggrant innan du tecknar försäkring
Efter ett akut tandläkarbesök där de fyllde i en tand som hade tappat en flisa landade kostnaden på 1800 kr. Hela försäkring betalar mig endast 140 kr för detta.
Jag säger inte att det är fel, jag säger att det är orättvist. Mitt tips är att läsa det finstilta noggrant innan ni tecknar försäkring. Det låter jättebra i telefonen när de vill sälja in försäkringen, men känns inte lika kul när man har betalat 150+ kr i månaden i flera år och de lämnar en med en kostnad på 1600 kr efter ett tandläkarbesök med ganska vanliga, och för den delen akuta, omständigheter. Det känns riktigt dåligt och jag hade tyvärr inte rekommenderat någon att teckna försäkring med detta företag.

Antwoord van Hela Försäkring
Har haft försäkringen i flera år
Har haft försäkringen i flera år. Varit till tandläkare men flera gånger glömt anmäla till "Hela" samt skicka in kvitto. Jag betalar det högsta beloppet varje månad.
I januari nu 2023 gjorde jag precis enligt informationen som står på deras hemsida. Fick ett bekräftelse mejl att anmäla var mottagen och skulle hanteras inom 14 dagar. Inget hände så jag mejlade in ett klagomål som jag också fick en bekräftelse på att det mottagits. Nu är det strax maj månad..
Det hör till saken att jag har samma arbetstider som "kundtjänst" och har suttit i telefonkö som jag sedan klivit ur på grund av mitt eget jobb. Jag frågar mig själv, "varför fortsätter jag betala försäkringen som jag kände mig trygg med från början men när jag behöver använda det jag betalar för så händer ingenting. Och, ja, jag lämnade alla uppgifter blan annat mitt föräkringsnummer.

Antwoord van Hela Försäkring
Har oxå bara gott att säga om denna…
Har oxå bara gott att säga om denna försäkring. Från det att dom ringe mig för att teckna denna försäkringen så blev det inte jag utan min man som teckna den.
Försäkring va så bra han hadde ingen pga att ingen annan ville ge honom hjälp han hadde så dåliga tänder. Så när tandl behövde rensa i tänderna fick dom göra det från grunden tack o lov så hadde vi denna försäkring annars hadde det verkligen blivit dyrt så dom håller det dom lovar mvh Annvor vi har kvar den vi kommer använda den igen snart men då va det mellan 2016- 2018

Extremely Satisfied
Hey all,
As I noticed everyone here had a bad experiment with Hela Försäkring, but let's face it!
Either you don't have a full aware of the process, OR your choosen package!
It's Ez Pz just read carefuly their instructions on the website and stick with your needed package! wait 3 months until you have the right to get compensated, treat your teeth, fill the compensation form (digitally), Send it, 1,2,3 days you gonna receive your money back. Bingo!
Note: when your compensation started there's a counted period!
Means you'll attain from your first compensation the same amount you've been already paid (100%)
and so on, nevertheless you'll keep receiving money back.
I'm satisfied, and recommended friends to do it and they're pleased as well.
Just understand the process and stick with the suitable package.
Last Tip! no need to keep paying if you feel well. so don't fool your self
Viva Hela

Antwoord van Hela Försäkring
Sett mycket dåligt skrivet om detta…
Sett mycket dåligt skrivet om detta bolag tänkte därför komma med något roligare.
Jag har nu använt denna försäkring och kan med nöje säga att jag fick hjälpen jag blev lovad. Skulle dra ut en visdomstand, laga några hål och gå till tandhygienisten.
Fick tillbaka vartenda öre. Valde dessvärre säga upp försäkringen då jag fick ett bättre pris på folktandvårdens abonnemang.

Mycket bra tandvårdsförsäkring!
Jag kan verkligen inte förstå alla dessa negativa kommentarer! Ni måste ju haft 0 koll gällande vilken nivå ni ska teckna på tandvårdsförsäkringen?
Jag är JÄTTEnöjd! Jag får vanligtvis hål, jag får lätt karies och ja, det är oftast alltid nånting när jag går till tandläkaren. Och jag valde nivå 2 på min försäkring och den har än sålänge täckt allt som jag behövt täcka!
Och man får snabb kontakt via mail och telefon samt så sker utbetalningen relativt snabbt med. Vad finns det ens att klaga på?
Gå inte efter alla negativa kommentarer här, ärligt. Verkar vara en massa bittra människor med 0 koll helt enkelt.
Jag är nöjd som sagt! 😍

Antwoord van Hela Försäkring
Försäkringar är oftast en förlustaffär
Konstigt att antingen är folk heeeelt missnöjda kunder eller så kunde de inte hittat ett bättre företag. Undrar vilka inlägg som är fejk. Svårgissat när bolaget förut hette allra försäkringar.

Antwoord van Hela Försäkring
Jag har aldrig uppleft om ett företag…
Jag har aldrig uppleft om ett företag som tar och kräver 1448 på en månad på mitt konto och höjer månad summan varje gång? Jag fick ett tips av min kollega avsluta samröre med detta företag om du vill bli fattig. Jag har gått in på andra sidor angående för se vad andra har gjort för bedömningar. Jag fick en riktig tankeställare och min bedömning NEJ TACK TILL DETTA FÖRETAG.

Tandvårdaförsäkring
Haft tandvårdsförsäkring i ett par år, ville säga upp den i november 2022 pga att jag har försäkring på annat håll.
Fick ej svar via email. Och dom har fortsatt att dra pengar från mig ända sen dess.
Försökt ringa men ingen svarar. Skrev ett mail igår och informerade åter igen om att jag ville säga upp försäkringen. Har också meddelat om polisanmälan för försäkringsbedrägeri.
Det enda jag upplevt är att jag fick tillbaka 150:- för att ha lagat en tand.
Oseriös aktör så akta er för denna.

Antwoord van Hela Försäkring
Dålig kundservice, och hade dålig attityd.
Jag har letat och funderat efter en bra tandvårdsförsäkring, gick in för att kolla oss dom.
Skriv egentligen inte in några information om mig, jag läste bara om dom.
Någon dag senare ringer något upp från dom, och var väldigt på och stod och förklarade saker fast jag sa att jag behöver tänka på det, och att jag redan vet allt. Så var hon så på, att jag skulle teckna direkt hos henne.
Jag sa flera gånger att jag vill prata igen med sambon, men det brydde hon ej sig om.
Sen var hon på att jag skulle fixa direkt idag, annars blir det bara fel för mig, och det tar längre tid. Hon tjatade och var fruktansvärd otrevlig.
Jag var på väg att ta dom, men efter mitt samtal med henne så blev jag så osäker.
Ska det vara så? Ska man inte känna sig trygg hos dom efter ha pratat med en av dom?
Hon klagade även på att deras hemsida inte var bra, därför skulle jag fixa det hos henne..
kan man känna sig mer otrygg. Rekommenderar inte att prata med dom, det värsta jag varit med om. Nej tack..

har ej förväntat detta
Wow har ej förväntat mig att ni skulle vara så luriga.
Jag täcknade försäkring hos er bara för o testa... o ångrade mig inom :ångerrätts tiden"...
Ni har dragit ca 300kr då från kortet
Sedan fick jag ett meddelande om att ni skulle återbetala så jag var lugn..
Nu lär jag kollar genom min bank så ser jag att jag fick i återbetalning ca 70 kr från er. Jag trodde verkligen att detta var en pålitlig företag men jag hade fel.

Antwoord van Hela Försäkring
Riktigt otrevlig säljare när man sa att…
Riktigt otrevlig säljare när man sa att man ville fundera på kostnaderna.
Väldigt oseriöst!
Rekommenderar inte Hela Tandförsäkring!

Antwoord van Hela Försäkring
Bästa beslutet jag tagit!
Har inte varit hos tandläkaren på 5 år för jag inte haft råd och så blev jag uppringd. Va lite skeptisk först men har nu varit på ett besök och fick hjälpen jag blev lovad. Är så fantastiskt tacksam. Bästa beslutet jag tagit!

Antwoord van Hela Försäkring
En kvinna hånskrattade mig när hon…
En kvinna hånskrattade mig när hon frågade vilket försäkringsbolag jag hade o lade på luren rätt i örat . Då jag sade att jag var nöjd med mitt försäkringsbolag och inte hade lust att byta. Jag har lämnat in klagomål om detta.

Dit is Trustpilot