Säljare från Hela försäkringar ringde och erbjöd tandvårdsförsäkring. När jag började ställa frågor och ville ha mer info om villkoren så hänvisade han till hemsidan för han har ”många fler jag mås... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Oseriöst företag, står inte för det de säger undvik dem om det går.jag var kund 14 dagar sedan tog jag bort dem. Det lovade att det stod för akut besvär med det är inte sant utan gav mig inte någon a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Trevligt och mänskligt bemötande från försäkringsförmedlare. Kändes inte som ett säljsamtal. Har varit medlem i några månader och fick min första ersättning några dagar efter att jag anmält skada. Upp... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är riktigt nöjd med min tandförsäkring – lätt en av mina bästa investeringar. Den är utan tvekan värd varenda krona. Kundtjänsten svarar snabbt och känns både proffsig och pålitlig. Handläggningen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hela Försäkring är en svenskägd aktör med skräddarsydda välfärdsförsäkringar såsom Tandvård, Liv & Specialistsjukvård.
Contactgegevens
Sveavägen 66, 11134, Stockholm, Zweden
- 0771-174174
- kundservice@helaforsakring.se
- www.helaforsakring.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Otroligt dåligt företag
Otroligt dåligt företag. Väldigt dyrt och har försökt ringa dem nu i ca 30 min för att säga upp min försäkring. Inget svar än. Lita inte på dem.
Dem kommer säkert svara på det här också att jag ska kontakta dem på deras mail eller ringa 0771174174.

Antwoord van Hela Försäkring
Ringer och är så sjukt otrevlig i…
Ringer och är så sjukt otrevlig i telefon och sen kastar på luren. Nej men kundbemötande under all kritik.

Antwoord van Hela Försäkring
Läs på noga vad försäkringen täcker och…
Läs på noga vad försäkringen täcker och se till att tandläkaren håller sig inom ramarna så får ni ersättning.
Jag har lagat halva munnen genom åren för nästan 100 tusen sammanlagt och har bara betalat 355 kr i månaden. Potten fylls dessutom på varje år samt att högkostnadsskyddet går in efter ett visst belopp 80% rabatt. Så har man mycket att laga hittar man ingen bättre försäkring. Det var som en skänk från ovan för mig som inte hade en krona men en mun som....
Se till att läsa på vad som gäller bara och om det passar dig..
Utebliven betalning leder bara till att avtalet sägs upp så det är riskfritt på det sättet..

Mycket nöjd kund!
Har nu fixat allt jag behövde göra hos tandläkaren och behövde inte betala något själv. Trots att jag läst alla kommentarer här lät jag mig övertalas och är glad för det. Ni som klagar lär inte läst på eller tecknat fel nivå. Ser även att många inte ens är kunder.

Antwoord van Hela Försäkring
Har varit kund i 15 år och betalat…
Har varit kund i 15 år och betalat Premier
En tand gick sönder kostade 3800 kr utbetalning = 335 kr
Vill man känna sig r(ö)v kn(u)llad är detta
Bolaget man ska vända sig till
Mvh Fredrik

Väldigt nöjd!
Har haft tandvårdsförsäkringen i år, alltid lika lätta att ha att göra med! Rekommenderas!

Antwoord van Hela Försäkring
Upptäckte att det är dyrare att betala…
Upptäckte att det är dyrare att betala denna försäkring i ett år, än vad det var att betala för den årliga kontrollen och en tandstens rensning. Även "råkat" haft denna i 10 år utan att få något samtal om att de sänkt månadsavgiften för min premie. Snabbt och relativt smidigt att få ersättning tillbaka dock.
Men ej värt pengarna.

Antwoord van Hela Försäkring
Har än så länge fått ut mina…
Har än så länge fått ut mina ersättningar när jag varit hos tandläkaren. Hoppas det fortsätter så!

Antwoord van Hela Försäkring
Extremt svårt att få ersättning
Extremt svårt att få ersättning för tandvårdskostnader. Hela försäkring har gjort det så svårt som möjligt för en att claima pengar vilket är en mycket lukrativ affärsmodell. På så sätt betalar man under en längre tid och sedan när det är dags att få lite återbäring på pengarna så är det så svårt och krångligt att man inte orkar genomföra den processen.
Detta gör hela försäkring rika. Försökta säga upp försäkringen men det går naturligtvis inte att göra via bankID på sidan utan hänvisas direkt till en telefon med väldigt snäva öppettider - även detta för att folk inte ska orka säga upp. Håll er borta!

Hitte på försäkring
Hitte på försäkring. Letar detalj för att avstå betalning. Kostar mer per år än direkt

Positivt överraskad
Trots min oro efter att jag läst kommentarer här på trustpilot är jag helnöjd med min tandförsäkring från Hela försäkring. Efter mitt besök hos tandläkaren behövde jag bara maila in specifikationen från min tandläkare och pengarna kom in på kontot inom några dagar. Har pratat med deras kundtjänst två gånger och har bara haft goda upplevelser. Rekommenderar starkt!

Känns oseriöst.
Kändes inte särskilt seriösa och det blev dystert tonläge när man sen sa nej.

Ta inte försäkring här.
Ta inte försäkring här.
Man betalar 179 kr imån 179*12=2148 men när man går till tandläkare under ett år får man max ersättning typ 1200 kr. Det är dumt.

Antwoord van Hela Försäkring
Går fort och smidigt att få ersättning…
Går fort och smidigt att få ersättning efter besök hos käftis. :)

Antwoord van Hela Försäkring
Säljaren kunde inte skicka info via…
Säljaren kunde inte skicka info via mail om försäkringen före jag hade tecknat avtal. Han lät sur när jag bad om att bli uppringd dagen efter för att jag ville läsa på innan jag tecknar något. Han sa att han bara återkommer om jag är genuint intresserad av försäkringen vilket jag var tills jag läste recensioner och hörde hans tonläge ändras. Säljaren varnade mig också för att bolaget hade dåliga recensioner på nätet men att försäkringen var superbra.

Antwoord van Hela Försäkring
En väldigt enkel försäkring om man…
En väldigt enkel försäkring om man förstår hur man ska göra. Den hjälpte mig komma iväg till tandläkaren efter 4år och fick ca 6 tusen tillbaka. Dock förstår jag inte hur dem som företag går runt. För dem har ingen man bindningstid på försäkring bara en dum karenstid på 90 dagar

Bondfångeri av värsta sort
Bondfångeri av värsta sort! Löjligt låga tak för vad du kan få ut samtidigt som du betalar flera tusen per år i premier.

Antwoord van Hela Försäkring
Enda stjärnan för att de har så jag…
Enda stjärnan för att de har så jag kunde ångra mitt avtal jag tackat ja till inom fjorton dagar.
Jag blev uppringd av en mycket påstridig, rätt otrevlig ung person. Ingen empati, ingen förståelse och utan att kunna svara på frågorna hen fick. Det var nu eller aldrig lät det, annars sumpades chansen.
Hade funderat ett tag på att gå till tandläkaren så jag tackade ja. Något lästes upp väldigt fort och luddigt. Jag fick bekräfta sitt kontonummer och vilken slags tandvård jag skulle betala för.
Det var mycket viktigt att jag dessutom svarade ja så snabbt som möjligt på sms som skulle komma direkt efter samtalet. Det gjorde jag.
Jag läste allt som fanns att läsa och insåg att det skulle bli väldigt dyrt att betala för det de sålde och att det skulle betalas flera månader innan det gick att få tillbaka något när jag varit hos tandläkare. Det i sig var en hel procedur.
När jag efter mycket om och men hittade att jag kunde ångra mig utan att behöva betala något så fixade jag det.
Hade personen som ringde varit trevligare, mer engagerad i mig som hen pratade med och dessutom inte haft så bråttom så kanske, men bara kanske, hade det kunnat bli någon mer stjärna här.
Precis efter nyåret här gick jag till tandläkaren och jag sparade mycket pengar på att ha ångrat mig i rätt tid. Besöket blev billigare än om jag hade haft försäkringen.

Antwoord van Hela Försäkring
Harassment...don't click on the website…
Harassment...don't click on the website or fill in any details. Asked to my contact details removed as per the GPDR
Bluff
Bluff
Försäljare ljuger sa att vi kan gå in på tandläkaren redan nu om vi vill efter att vi tecknade försäkringen men de sa att det ska var efter 3 månader och det känns som om de hittar på orsak för att inte betala…..

Dit is Trustpilot