Hela Försäkring Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Säljare från Hela försäkringar ringde och erbjöd tandvårdsförsäkring. När jag började ställa frågor och ville ha mer info om villkoren så hänvisade han till hemsidan för han har ”många fler jag mås... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oseriöst företag, står inte för det de säger undvik dem om det går.jag var kund 14 dagar sedan tog jag bort dem. Det lovade att det stod för akut besvär med det är inte sant utan gav mig inte någon a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevligt och mänskligt bemötande från försäkringsförmedlare. Kändes inte som ett säljsamtal. Har varit medlem i några månader och fick min första ersättning några dagar efter att jag anmält skada. Upp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är riktigt nöjd med min tandförsäkring – lätt en av mina bästa investeringar. Den är utan tvekan värd varenda krona. Kundtjänsten svarar snabbt och känns både proffsig och pålitlig. Handläggningen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Hela Försäkring är en svenskägd aktör med skräddarsydda välfärdsförsäkringar såsom Tandvård, Liv & Specialistsjukvård.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket nöjd kund sedan flera år

Jag har haft HELA tandförsäkring i flera år, är så nöjd med allt. Aldrig haft några problem. När jag skulle avsluta pga flytt informerade dem mig att jg hade en pott kvar att ta ut och rekommenderade mig att boka tid hos tandläkaren så inte denna potten går till spillo. Super schysst!

Kan varmt rekommendera

12 december 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att du är nöjd med försäkringen!

VARNING!!!!

VARNING!!!!!
Fick en mejl, där dem talade om att jag har en premiepensionförsäkring som jag ska betala 119kr i månad fr.o.m. 2021-12-01, sedan fanns ett nummer till deras kundtjänst (0771-174174).
Jag ringde för att få lite klarhet på det "Hela" men fick ett automatisk svar om att jag skulle bli uppringt när det var min tur.
Efter ca.15 min ringde dem upp och när jag svarade så gick direkt igång nåt musik, märkligt tyckte jag.
Efter att jag lyssnat på musiken i ca.40 sek. så avbröts samtalet.
Jag ringde en gång till, och allting upprepade sig igen.
Väldigt skumma tycker jag, håll er bort från dessa sköjare!!!!!
Matteo

4 november 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Om du har erhållit mailet beror det på att du har en aktiv försäkring hos oss. Vi har tidigare bytt varumärke, vilket skulle kunna förklara varför du inte är bekant med Hela. Vi beklagar att vår telefonväxel inte fungerat då du ringde, kontakta oss gärna på kundservice@helaforsakring.se alternativt försök att ringa på nytt så att vi kan hjälpa dig att få klarhet kring försäkringen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sätter bara 1 stjärna för att jag blev…

Sätter bara 1 stjärna för att jag blev uppringd av en Elias och jag har fortfarande inte fått något mail om mitt avtal??? Känns väldigt konstigt o mystiskt?? Det va ju sååå viktigt att jag svara Ja på smset som kom men sen blev det tyst?? Vad är det som händer? Malin

29 oktober 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Vi beklagar det inträffade - vi måste ha matat in mailadressen med fel stavning. Vad vi kan se verkar mailadressen vara korrigerad och välkomstmailet utskickat på nytt, du borde också ha fått utskicket postalt eller via Kivra. I annat fall, kontakta kundservice på 0771-174 174 alt. kundservice@helaforsakring.se så att vi kan hjälpa dig vidare.

Mycket besviken

Mycket besviken. Betalar premium där allt ska ingå och under dom senaste åren har jag betalat mer till deras kassa en vad jag gått till tandläkaren. Tydligen har dom ett tak på 3000kr så allt som överstiger det får man alltså inte tillbaka. Den lilla detaljen glömde säljaren att nämna när jag gick med på tandföraäkringen.. synd att man aldrig kan lite på försäkringar det är alltid en hållhake nånstans. Riktigt kasst bolag tack för mig!!

15 oktober 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Vi beklagar att försäkringen inte levt upp till dina förväntningar och om du inte erhållit information om maxtaken vid försäljningstillfället. Försäkringen har flera olika maxtak för kategorierna som ersätts - 3000 kr maxtaket enbart för rotkanal. Vi skulle vilja titta närmare på ditt ärende för att kunna reda ut eventuella brister, kontakta oss gärna på kundservice@helaforsakring.se.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Blev uppringd...

Blev uppringd av Casey (osäker på stavning) som gav mig ett erbjudande. Det lät bra men jag blev osäker då allt sköttes över telefon, och att jag hellre är den som sätter mig ner och läser på det jag skriver under på. Mest för att jag ska känna mig trygg, och all nojja med försäljning över telefon.

Stort eloge (5:a) dock till Casey som ändå var grundlig, informativ och tog min orolighet på ett seriöst och förstående sätt. Jag respekterar det. Får läsa på mer och se om det är värt det eller ej.

13 september 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Tack för ditt omdöme och dina fina ord om personalen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev uppringd av en kvinna efter att…

Blev uppringd av en kvinna efter att jag varit inne på deras hemsida. Har nog aldrig varit med om en sämre försäljare än detta.

Ville ha information skriftligen innan jag kunde ta ett beslut, gick inte. Och när jag säger att jag tycker det är osäkert/känner en rädsla för telefonförsäljning överlag så skrattade hon. Försäljarens avslutande kommentar var ändå bäst ”lycka till att teckna försäkringen på hemsidan” som enligt henne inte skulle gå?

Det är inte så man skaffar nya kunder. I alla fall inte mig.

6 september 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Vi beklagar att du inte fått ett bra bemötande och tar det på största allvar. Vi skulle uppskatta om du inkom med fler detaljer så att vi kan undersöka det inträffade och ta feedbacken vidare. Kontakta oss gärna på kundservice@helaforsakring.se alternativt 0771-174 174.

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt, väldigt bra kundservice!

29 april 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Tack för din fina feedback, det gläder oss att höra!

WOW vilken försäkring!

Detta är den absolut bästa tandvårdsförsäkringen! Rent ekonomiskt har det var helt underbart och deras kundservice är jätte kunniga samt trevliga!! Rekommenderar starkt!

15 april 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Stort tack för omdömet och de fina orden, vi är glada att du har varit nöjd med försäkringen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nöjd kund

Jag fick ersättning på högsta nivå ca 10 000 kr. Dock hade jag den i tre år utan att jag fick någon påminnelse att jag skulle gå till tandläkaren, men jag fick den ersättning jag blev lovad.

15 april 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Tack för omdömet! Vi är glada att försäkringen har kommit till nytta och tar till oss av din feedback.

Total bluff.

13 april 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Tråkigt att höra att du upplever oss så. Vi vill gärna att du kontakta oss på kundservice@helaforskaring.se så att vi kan se över vad som inträffat.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

dem är värsta av dem värsta efter jag…

dem är värsta av dem värsta efter jag betalar varje månade 200 i 7 år dem vill ersätta mig 1100 kr för kvito for 53000 dem lura er ingen teckna med dem försäkring

11 maart 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Vi beklagar att försäkringen inte levt upp till dina förväntningar. Vår ambition är alltid att ge tydlig information om försäkringens omfattning, ersättning och begränsningar. Om du inte erhållit ersättning beror det antingen på att de åtgärder som utförts inte omfattas av försäkringsskyddet eller att du överskridit maxtak. Om du vill få vidare information om ditt skadeärende, kontakta oss på kundservice@helaforsakring.se.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mindre betalning och de är inte snabba att ge ut pengar.

Du betalar 159kr/mån. Det är 1908/år. Jag hade 2 möte med tandhygienisten, kostade 2000kr. Skickar in mina kvitto o skadeanmäla och de svarar att jag får bara 1100kr efter 10 dagar. Skriv inte upp dig på Hela försäkring. Jag rekommenderar dem inte. Lägg pengar månadsvis i ett sparkonto istället.

10 maart 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Tack för din feedback, trist att försäkringen inte levt upp till dina förväntningar. Försäkringens omfattar flera olika kategorier av åtgärder utöver den som inkludererar hygienistbesök, och det finns tre olika nivåer för att kunna möta olika behov. Maxtaken är satta med hänsyn till rådande referensprislista och förnyas varje försäkringsår. Visst kan man spara pengar månadsvis - men om man har ett större tandvårdsbehov eller om oturen är framme kan en försäkring ge större ersättning jämfört med vad den kostar.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Säljare som ringer om och om igen

Säljare som ringer om och om igen, trots att man varit tydlig med att man inte är intresserad!

3 maart 2021

Hej Jimmy.

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar detta och skulle gärna vilja att du inkommer med ett mejl till kundservice@helaforsakring.se så att vi kan se över detta och även plocka bort ditt telefonnummer.

Hela Försäkring

Jätte nöjd

Jätte nöjd, änsålänge är det som förväntat.

19 februari 2021

Antwoord van Hela Försäkring

Tack för feedbacken, det gläder oss att du är nöjd med försäkringen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tar väldigt långt tid innan man får…

Tar väldigt långt tid innan man får pengarna tbx.

15 februari 2021

Hej Mustafa.

Tack för ditt omdöme.

Vi skulle gärna vilja att du inkommer med ett mejl till kundservice@helaforsakring.se eller kontaktar oss på 0771-174 174 så att vi kan se över ditt ärende. En utbetalning ska nämligen max ta 10 bankdagar från det att man fått ett beslut, så om det gått mer än detta så behöver vi se över om något blivit fel.

Med vänlig hälsning,
Hela

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter 3 år använde min tandförsäkring…

Efter 3 år använde min tandförsäkring för första gången, säljaren sålde tandvård försäkring 179 kr per månad, upp till 10000 kr ingår allt.
Fick veta nyss att fyllningar ingår inte 😡. Det sa aldrig säljaren. Vilken idiot köper eller säljer tandförsäkring utan fyllning?

15 februari 2021

Hej Arash.

Tack för ditt omdöme. Försäkringen är uppbyggd som så att den finns i olika nivåer för att det ska passa olika behov. Detta är något som våra förmedlare går igenom vid försäljningstillfället i samband med att de gör en behovsanalys för att se vilken nivå som passar en bäst. För att se över vad som hänt i just ditt fall skulle vi behöva att du inkommer med ett mejl till kundservice@helaforsakring.se eller genom att ringa kundservice på 0771-174 174 så att vi kan se över om vad som skett i ditt specifika fall.

Med vänlig hälsning,
Hela

Mycket dålig

Dem lurar folk

10 februari 2021

Hej Koko.

Tack för ditt omdöme. Vi tycker det är tråkigt att du känner så och skulle gärna vilja att du inkommer med ett mejl till vår kundservice på kundservice@helaforsakring.se eller ringer in till oss på 0771-174 174 så att vi kan se över ditt ärende och vad som hänt.

Önskar dig en trevlig dag!

Dit is Trustpilot