Eigenlijk geen ster waard. De werkgever van mijn zoon heeft hier testen ingekocht en kreeg van personeelszaken een aanmeldcode, moest zelf wel even 100 euro betalen anders kon hij niet registreren, vr... Toon meer
Ondanks alle slechte recensies, toch maar een mail gestuurd naar ze met vraag om informatie en een mogelijke afspraak. Moest wat onder tijdsdruk vanwege reis en daarom weinig keus. Geen enkele react... Toon meer
test gedaan dat ging prima uitslag ging ook prima. Wil alleen een factuur ontvangen om deze bij mijn werkgever te kunnen declareren. "computerproblemen we doen ons best" 7 dagen later nog geen bericht... Toon meer
1 ster is hier al teveel. Uitslag minstens 35 uur te laat waardoor vakantie niet door kon gaan en testresultaat sowieso al onbruikbaar was. Communicatie waardeloos. Bereikbaarheid zo mogelijk nog slec... Toon meer
Wordt een onbekende nota verstuurd
Wordt een onbekende nota verstuurd, na vele malen telefonisch proberen te bereiken de hoop maar opgegeven. Onbegrijpelijk dat dit mogelijk is in Nederland
helaas Moet je 1 ster geven om een…
helaas Moet je 1 ster geven om een review te plaatsen. Ze nemen bijna nooit hun telefoon op. Doen beloftes die ze niet na komen. En vervolgens sturen ze dubbele facturen die ze beloven te crediteuren maar nooit doen.
Wat een flut bedrijf. Snap niet hoe zij zaken kunnen doen
Slechte service Geen of verkeerde…
Slechte service Geen of verkeerde informatie. Wat een onnodige rompslomp en tijdverspilling om antwoorden te krijgen.
Hier niet bestellen
Een OrthoHip besteld. Voldeed niet en vervolgens een mail gestuurd om info te verstrekken in verband met retourneren. Inmiddels 2 weken verder en geen enkele reactie gekregen op meerdere emails. Inmiddels is de termijn verstreken en zit ik vast aan een product waar ik niks aan heb. Waardeloos bedrijf.
Testresultaat niet gegarandeerd in 48 uur en telefonisch onbereikbaar
Deze organisatie is een van de opties om binnen 48 uur een PCR testresultaat te hebben voor vliegreizen. Na betalen voor de reservering krijg je doodleuk een PDF toegestuurd met devolgende tekst: "U-Diagnostics streeft ernaar uw testuitslag en (indien besteld) Non-Covid-19 Certificaat binnen 24 uur tot 36 uur na afname van uw monster aan u te communiceren. Deze termijn is een indicatie. U kunt daaraan geen rechten ontlenen." Nou lekker dan, dat geeft niet echt vertrouwen. Je krijgt je geld ook alleen terug als je na 48 uur een email stuurt om te vragen waar je testresultaat blijft. Nog erger: hun informatienummer hangt consequent op als je optie 8 kiest om een medewerker te spreken. Echt enorm slecht allemaal.
Binnen 10 uur uitslag en reiscertificaat binnen
Na enige twijfel door de negatieve reviews (die volgens mij de afgelopen maanden niet meer van toepassing zijn om ze nu de zaken op orde hebben), vanmiddag om 12 uur getest door een lieve vakkundige dame in Utrecht. Via TUIfly een korting gekregen waardoor de test met twee personen nog 45 euro pp was. En net op dezelfde dag om 20:30u de uitslag gekregen en een halfuur later het reiscertificaat! Zenuwen waren dus voor niks, goed en snel geregeld voor een ok prijs :)
Ik heb me gisterenavond om 18:00 laten…
Ik heb me gisterenavond om 18:00 laten testen in Eindhoven, en om 8:00 ‘sochtends vandaag is de uitslag al binnen met reiscertificaat. Super!
Dik tevreden
Gisteren laten testen in Susteren met het hele gezin . Getest door twee aardige dames en mijn zoontje van 10 heeft zelfs nog een diploma gekregen . Door alle slechte recensies hier heb ik behoorlijk in de stress gezeten of de uitslag wel op tijd binnen zou zijn . Nou dat was hij , binnen 22 uur in de mail ! Top !
Professioneel met een lach…
Gisteravond bij de testlocatie in Zaltbommel geweest. Wij hebben een pooltest laten afnemen voor onze reis. De dame in kwestie was zeer professioneel en wij hebben ook enorm met haar gelachen. Binnen 14 uur de uitslag.
Dit is voor ons de 2de keer dat wij via Huisartslab de reis PCR doen. Gezien alle negatieve reacties vind ik het echt nodig om een positieve reactie te schrijven.
Men krijgt niet wat men betaalt
Men krijgt niet wat men betaalt. Uitslag niet op tijd gekregen en vlucht daardoor gemist.
slechte service
nooit hier een test doen! doordat ze de uitslag van de test veel te laat hebben aangeleverd stond ik op schiphol zonder PCR verklaring en heb ik mijn vlucht gemist. ze zijn ook niet bereikbaar. Ik ben toen naar een testlocatie geweest om contact te zoeken maar deze medewerker was zo arrogant dat ze me gewoon ging negeren. slechtste service ooit, jullie hebben mijn vakantie verpest!
Pijnlijke neus voor veel geld
Naar de teststraat geweest in Meppel van Health Check Center. Op zich een vriendelijke dame, maar ik vraag me af of ze kennis heeft van de anatomie van de neus. Eerst werd er flink gepord in mijn rechter neusgat en daarna in mijn linker. Daar kon nog verder naar binnen geduwd worden. Het deed verschrikkelijk pijn, evenals bij mijn man. We hebben nog dááágen lang last gehad van een pijnlijke neus. Ik heb 3 dagen bloedinkjes gehad. Waarom kost een PCR-test in Nederland tussen de € 85,- en € 150,- en in de Oekraïne € 10,-?!?! of in Bulgarije € 20,-?!?!?
Elke keer dat we onze kinderen willen bezoeken zijn we dus zo´n € 200,- tot € 300,- extra kwijt!! We wonen in het buitenland. Lekkere geldklopperij.
Op 2 maart in locatie Groningn getest
Niet vertrouwbaar!!!
Op 2 maart in locatie Groningn getest. Het was helemaal geen fijne ervaring. Er waren groep van 4 of 5 mannen voor mij binnen om te testen. Alle mannen waren in dezelfde tijd stip binnen ( in ruimte van 1,5 meter).
De medewerker leek soms in de war. Ik kreeg op de zelfde dag de uitslag en dat was positief. En omdat ik geen fijne gevoel tijdens de test had, en ik had helemaal geen klachten en ik was echt heel goed bezig met contacten en omgaan met de corona egels had ik wel twijfel over de uitslag.
Volgende dag bij de GGD Europaweg locatie getest. De uitslag was negatief. Daarna werd ik gebeld door GGD. Ze waren ongerust omdat ik op 2 maart door de test van HealthCheck Center bleek dat ik heel duidelijk corona had en volgende dag door de test van de GGD helemaal geen corona had!!
GGD heeft me gevraagd of ik nog 2 testen (snelle en gewone test) op 5 maart willen gaan doen. Ik heb beide testen op locatie Martineplaza gedaan. Beide waren negatief.
Tussendoor had ik een paar keer contact met de helpdesk van Health center gehad. Ze wilden geen nieuwe test (kosteloos) laten doen. Ze waren helemaal niet geïnteresseerd in de 3 negatieve uitslagen van de GGD. Ze hebben helemaal geen contact met mij gezocht en enige wat ze gedaan hebben dat ze mij herinneren dat ik een contract met hen had en dat hun test is vertrouwt.
Jammer dat ze alleen vanaf geld/winst percpestief naar zo'n situatie kijken maar ze hebben helemaal geen interesse in de gezondheid van mensen en hun naasten. Ik moet wel bij zeggen dat GGD heel goed werk doet en ze hebben vaak met mij contact gehad.
Fijne ervaring!
Op zaterdagochtend om 11:35u getest op de locatie in Amsterdam Zuid-oost en op dezelfde avond hebben mijn vriend en ik om 21:40u de testresultaten ontvangen en kort daarna ook onze reisdocumenten. Nadat ik alle negatieve reviews had gelezen stond ik er zelf ook niet meer zo positief in, maar ze hebben het tegendeel bewezen!! Erg blij mee :-)
Snelle levering van resultaat en…
Snelle levering van resultaat en vriendelijk geholpen.
Top! Uitslag al na 17 uur
Dinsdag om 15:00 uur getest en woensdagochtend om 08:00 uur al de uitslag. Super snel en betrouwbaar! De vrouw die mij hielp in Leeuwarden was heel aardig, heeft alles goed uitgelegd en test stelde wederom niks voor. Al tweede keer dat ik met Hethuisartslab (nu HealthCheckCenter) test en twee keer top!
Fantastisch, snel en betrouwbaar
Vanmorgen om 10.50 getest op locatie Meppel, vanavond 22:20 de uitslag al. Vriendelijk personeel en een snelle uitslag! Dit was onze 2e keer getest via Huisartslab (tegenwoordig Healthcheckcenter). 1e x was het ook prima in orde!! Fantastisch.
Hier een hele goede ervaring
Hier een hele goede ervaring! Uitslag ruim binnen de 24 uur (we kregen de uitslag na 20 uur ongeveer).
Wij waren ook een beetje bang door de negatieve reviews, maar het was supergoed geregeld. Ook vind ik dat ze telefonisch juist wél goed bereikbaar zijn. Ik heb 2 keer gebeld en beide keren niet langer gewacht dan 3 minuten.
We kwamen rond 17.00 uur binnen en waren de enige, konden ook direct doorlopen en stonden met 5 minuten weer buiten.
Zeer slechte ervaring.
Zeer slechte ervaring.,€ 150 betaald terwijl er op de website stond dat het in deze periode maar € 68 zou kosten. Arrogant personeel en de uitslag duurde meer dan 40 uur. Vlucht bijna gemist. Telefonisch onbereikbaar en berichten worden niet allemaal beantwoord. GEEN AANRADER. VEEL STRESS HIEROVER.
No worries!
Enigszins laat een afspraak ingepland in Rotterdam-Prinsenland. Slechts 48 uur voor zakelijk vertrek naar Curaçao, gisteren om 11.00 uur, een corona-test ondergaan. Prima en professioneel geholpen. Uitleg over wat te doen bij mogelijke tijdsdruk. Maar allemaal onnodig: vanmorgen 08.15 - dus binnen 22 uur! - uitslag + verklaring in PDF-formaat in de mail. De bedrijfsvoering lijkt op orde te zijn! No worries.