Eigenlijk geen ster waard. De werkgever van mijn zoon heeft hier testen ingekocht en kreeg van personeelszaken een aanmeldcode, moest zelf wel even 100 euro betalen anders kon hij niet registreren, vr... Toon meer

Ondanks alle slechte recensies, toch maar een mail gestuurd naar ze met vraag om informatie en een mogelijke afspraak. Moest wat onder tijdsdruk vanwege reis en daarom weinig keus. Geen enkele react... Toon meer

test gedaan dat ging prima uitslag ging ook prima. Wil alleen een factuur ontvangen om deze bij mijn werkgever te kunnen declareren. "computerproblemen we doen ons best" 7 dagen later nog geen bericht... Toon meer

1 ster is hier al teveel. Uitslag minstens 35 uur te laat waardoor vakantie niet door kon gaan en testresultaat sowieso al onbruikbaar was. Communicatie waardeloos. Bereikbaarheid zo mogelijk nog slec... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Achteraf voor niets zo zenuwachtig geweest

Tweede kerstdag op locatie Meppel een PCR-test laten afnemen voor een reisdocument. HetHuisartsLab (tegenwoordig HealthCheckCenter) was voor mij de enige keus.

Door de vele negatieve recensies was ik gespannen of ik de uitslag en het reisdocument op tijd zou ontvangen. De medewerker vertelde mij dat ik het de volgende dag voor 00.00 uur zou ontvangen. Op zaterdag 10.45 uur laten testen en de volgende dag om 12.30 uur het reisdocument binnen :-)

Het enige minpuntje vind ik de bereikbaarheid en communicatie. Vooraf heb ik 3 berichten gestuurd met wat vragen, maar geen van allen zijn beantwoord. Ook het gebruik van verschillende namen (HetHuisartsLab en HealthCheckCenter) vond ik verwarrend.

27 december 2020

Restitutie geen enkel probleem

Onze vakantie naar de Canarische eilanden hebben we gecanceld. Daarom ook geen test meer nodig. Een mailtje met verzoek om restitutie was voldoende. Binnen 3 dagen het volledige bedrag terug ontvangen. Zeer coulant!

18 december 2020

Prima!

Na alle slechte reviews, werd ik toch wel een beetje zenuwachtig of de uitslag op tijd zou zijn. Wij hebben 48 uur voor onze vlucht de PCR-test laten afnemen. Ik adviseer om toch wel die 72 uur voor je vlucht aan te houden, want dan heb je zelf iets minder stress :) Omdat het zondag is kon ik het Huisartsenlab telefonisch niet bereiken. Ik heb via de website van het Huisartsenlab contact opgenomen en kreeg binnen 30 minuten al reactie. Ze hebben ons erg goed geholpen en uiteindelijk kreeg ik na 27 uur de uitslag binnen.

13 december 2020

Binnen 24 uur uitslag en certificaat

Donderdagmiddag na 16:30 getest, vrijdagochtend voor 13:00 uitslag met certificaten binnen. Binnen 24 uur!
Hele lieve en geduldige dames voor mijn kinderen en mij in Tiel.
Bedankt!

11 december 2020

Uitslag binnen 25 uur

Afgelopen dinsdag laten testen in Arnhem/Velp. Super aardige mensen en mijn test resultaat binnen 25 uur ontvangen. Heb heel erg getwijfeld om het hier te laten doen door de ‘slechte’ reviews en erg zenuwachtig geweest. Heel blij mee. Vertrek zo naar Curaçao. Bedankt!!

10 december 2020

Prima test

Test uitgevoerd, en na ongeveer 30 uur de uitslag. Tevreden hoe het is verlopen!

8 december 2020

Ondanks alle slechte recensies

Geen enkele reactie gehad van ze, enkel een auto reply. Ik haak daarom maar gelijk af bij deze onbetrouwbare partij.

6 december 2020

Tevreden ondanks stress na slechte reviews

Pas na het aanvragen van de test las ik de reviews en raakte ik gestresst. Ook omdat de mevrouw bij registratie zei dat het tussen de 60 en 72 uur zou duren voor ik de uitslag zou krijgen en 72 uur te laat zou zijn. Maar uiteindelijk binnen 45 uur de uitslag en ze zijn nu redelijk makkelijk bereikbaar per telefoon. Vriendelijk en goed geholpen aan de telefoon. Zou ze toch weer gebruiken voor een test ook omdat de prijs gunstig is.

5 december 2020

Wassenaar prima test site!

Ondanks veel negatieve reviews toch het voordeel van de twijfel gegeven daar dit enige optie was via TUI. Op locatie Wassenaar laten testen en binnen 24 uur de uitslag en de non-covid verklaring per mail ontvangen! Prima service! Leuke jonge meiden. Kwamen om 13:00h aan terwijl eigenlijk al dicht moest. Zijn wel geholpen.
Niks op aan te merken.TOP

2 december 2020

Zeer positief ...

Aantal weken geleden laten testen in Velp / Arnhem. Vriendelijk personeel, snel geholpen en vlgs belofte uitslag binnen 24 uur met certificaat (nodig om te reizen). Ook nog eens voordeliger t.o.v. andere aanbieders. Dus top !

29 november 2020

Prima service. Niks op aan te merken.

Ondanks veel negatieve reviews toch het voordeel van de twijfel gegeven. Op locatie Susteren laten testen en al binnen 24 uur de uitslag en de non-covid verklaring per mail ontvangen! Prima service! Niks op aan te merken.

29 november 2020

Prima bedrijf

Ik heb geen problemen ondervonden + dat de dame die de test afnam in andijk weet wat ze doet. We hadden 2 kinderen mee waar ook deze test professioneel afgenomen werd. Er werd al uitgelegd dat het 72 uur kan duren voor je de uitslag krijgt maar bij ons duurde het een dag.

28 november 2020

Zoek een ander bedrijf!!!!!!

Zeer slechte ervaring gehad met dit bedrijf.
In tegenstelling tot de COVID test bij de GGD rammen ze hier een staaf zonder enige uitleg in je keel en neus.
De test lijkt te worden uitgevoerd door een stel mensen zonder enige vakkennis die even van straat zijn geplukt.
Tevens is het niet prettig dat heel de winkelstraat kan meegenieten hoe een stel tieners een staaf door je neus roeren.
Ik snap niet dat Corendon hier zaken mee doet. Dit is ook meteen de laatste keer dat ik bij dit bedrijf ben geweest.
Mijn advies? Zoek een ander professioneel bedrijf!!!!!!!

26 november 2020

Oplichters

Oplichters, uitslag van de test niet gehad wel betaald. Klantenservice onbereikbaar.

20 november 2020

Tweede positieve ervaring!

Gisteren (zelf inmiddels voor de tweede keer) met mijn dochtertje getest in de teststraat van hethuisartslab in Meppel. Beide keren vriendelijke benadering en goede uitleg van medewerkster.
Ik wist dat je de uitslag binnen 48 zou kunnen ontvangen, maar werd blij verrast dat het deze keer al binnen 19 uur was!
“Prettige” tweede ervaring met het lab en de medewerksters!

14 november 2020

Man en ik beide getest op…

Man en ik beide getest op zaterdagochtend in Meppel. Allebei via onze eigen werkgever Ivm contact met besmette collega van mijn man. Ik had zondag om 10 al uitslag en mijn man om 14:00. Van te voren was keurig door de vriendelijk medewerker gecommuniceerd dat het streven was binnen 48 uur en uiterlijk 72 de uitslag via sms zou komen. Dit stond overigens ook op de site dus wisten we al. Wij hadden hem al binnen met 20 uur en 26 uur!!!

12 november 2020

8 november 9:19 bij huisartsenlab de…

8 november 9:19 bij huisartsenlab de pcr test laten afnemen. Wij hadden al gereserveerd en betaald voor we de recensies hadden gelezen. Door alle negatieve recensies toch wel een beetje stress of de uitslag optijd binnen zou komen. Stress was nergens voor nodig !!! We hadden binnen 23 uur de uitslag al binnen! En kunnen nu met een gerust gevoel naar het vliegveld! Een en al lof

9 november 2020

Is dit jouw bedrijf?