Eigenlijk geen ster waard. De werkgever van mijn zoon heeft hier testen ingekocht en kreeg van personeelszaken een aanmeldcode, moest zelf wel even 100 euro betalen anders kon hij niet registreren, vr... Toon meer

Ondanks alle slechte recensies, toch maar een mail gestuurd naar ze met vraag om informatie en een mogelijke afspraak. Moest wat onder tijdsdruk vanwege reis en daarom weinig keus. Geen enkele react... Toon meer

test gedaan dat ging prima uitslag ging ook prima. Wil alleen een factuur ontvangen om deze bij mijn werkgever te kunnen declareren. "computerproblemen we doen ons best" 7 dagen later nog geen bericht... Toon meer

1 ster is hier al teveel. Uitslag minstens 35 uur te laat waardoor vakantie niet door kon gaan en testresultaat sowieso al onbruikbaar was. Communicatie waardeloos. Bereikbaarheid zo mogelijk nog slec... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Samen met partner 70 uur voor vertrek…

Samen met partner 70 uur voor vertrek test gedaan voor reis Curacao. Test niet op tijd! Het ergste is je kunt ze nergens bereiken! Ze willen geld verdienen maar een fatsoenlijk callcenter is ze het niet waard. We mochten dus niet mee. 1 uur voordat vliegtuig vertrok en incheck gesloten was kregen we allebei de uitslag : gelukkig negatief. 2 dagen later krijgen we allebei een sms dat de test niet te bepalen was en opnieuw moest! Kortom, zij doen niet wat ze beloven, ze zijn onbereikbaar en ze frauderen met uitslagen of weten niet wat ze doen. Zéér zéér triest! NIET naartoe gaan aub!!!!! Veel stress door hen en veel geld kwijt

1 oktober 2020

Geen enkele ster waard.

Geen enkele ster waard.
Afgelopen donderdag, 24e, getest in Meppel. Vriendelijke vrouw. Maar daar hield het op.
Nu weer onderweg naar huis, omdat wij nog steeds geen uitslag hebben via het huisartsenlab. Gebeld/gemaild en nog langs het lab bij Schiphol geweest. Helemaal geen respons! Op Schiphol meerdere mensen gesproken. Ook zij hebben hun vlucht gemist door het uitblijven van een uitslag van het huisartsenlab. Niet doen! Tip: Ga ergens anders de test doen!

Uiteindelijk 79uur geduurd, maar de uitslag is binnen. Helaas kan ik er niets meer mee.

27 september 2020

Werkgevers trap er niet in dit zijn oplichters die op geld uit zijn.

Het bedrijf waar mijn partner voor werkt heeft COVID 19 testen in gekocht voor grof geld als je het mij vraagd. De uitslag zou binnen 48u gegeven moeten zijn soms bij uitzondelijke gevallen kan het tot 72u duren. We zijn nu 80u verder en nog geen uitslag. Het bedrijf is niet te bereiken via de telefoon. Via de mail krijg je alleen maar standaard door een computer gemaakte respons. Kortom het is een oplichtersbende dit labaratorium die een slaatje uit deze COVID crisses slaat. Werkgevers trap er niet in uw personeel kan niet snel aan het werk.

Korte update; op dag 8 werkdag 6 is mijn partner maar weer eens na het testsation gereden om daar de uitslag op te vragen. Na een half uur kreeg ze te horen dat de test mislukt zou zijn en er is direct weer een test afgenomen. Vervolgens werdt ze die avond opgebeld door een medewerker van het lab met de vraag of haar telefoonnummer klopt (misschien een rare gedachte maar hoe kan je anders bellen?).
Mijn partner moest zich ook nog even opnieuw registren voor de nieuw afgenomen test (een lab die fout op fout maakt en niet in staat is zelf fouten te corrigeren appart).
Nu weer de belofte gekregen binnen 24u zou er een uitslag zijn ik ben benieuwd.
Een wel gemeend excuus zou minimaal op zijn plaats zijn maar dat kan er nog niet eens vanaf.
Dit werkt het aantal besmettingen wel in de hand zo, ik kan bijv. best begrijpen dat alleenstaanden toch boodschappen gaan doen door dit test beleid van dit lab.
En nu dus op dag 9 toch nog een uitslag gekregen (covid negatief).

25 september 2020

Ik las heel veel slechte reviews

Ik las heel veel slechte reviews, maar wil melden dat het ook goed kan gaan , misschien per locatie verschillend maar in Meppel super , vriendelijke,professioneel, en de uitslag ook binnen 28 uur
Dacht mag ook wel es gezegd worden

24 september 2020
Reviews in alle talen tonen. (71 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken