Banner for Himmerland Forsikring gs.

Himmerland Forsikring gs. Reviews

3.269
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sagen blev ordnet hurtigt og professionelt. Desværre var det midt i ferietiden så det tog lidt længere end normalt men alt i alt en fremragende hændelse (bortset fra tyveriet der gjorde at jeg havde b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service – og man føler sig ikke som et nummer i køen Jeg er meget tilfreds med Himmerland Forsikring. Jeg oplever en supergod service, hurtig respons og altid venlige og kom... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Under en nylig rørskade i vort hjem Blev vi selvsagt utrolig kede af det og meget bekymret og fyldt med uro over det skete det er jo svært at kapere når man er blevet ældre så vi henvendte os Himmer... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Himmerland Forsikring har rigtig god service, er super enkle at have med at gøre, og ikke mindst gode priser.

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar
  2. Verzekeringsmaatschappij

Over Himmerland Forsikring gs.

Geschreven door het bedrijf

Vores forretning starter med dig – og alle vores andre kunder. Som kundeejet selskab arbejder vi nemlig for dem, der er en del af fællesskabet. Det har været vores tilgang i mere end 135 år.

Hos os møder du mennesker, der gerne vil gøre det enkelt og trygt for dig at være godt forsikret. Derfor får du forsikringsløsninger, der giver mening, og rådgivning, der er til at forstå.

Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Og vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du slipper for unødige bekymringer. for dig.

Et kundeejet selskab, der er til for dig

Geschreven door het bedrijf

Som kundeejet selskab har vi fokus på dig og din hverdag. Du får forsikringer, der giver mening – og rådgivning, der er til at forstå. Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du kan bruge tiden på det, der betyder mest for dig.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

3K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(3.269)

484 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige tegnet alle forsikringer incl

Lige tegnet alle forsikringer incl. båd.
Meget let forløb og ikke mindst billig pris.

11 juni 2026

Hej Torben

Det glæder mig virkelig at høre, at forløbet har været nemt og ligetil. Og så er det selvfølgelig ekstra dejligt, at prisen også levede op til dine forventninger.

Du skal have stor tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Sisse, Himmerland Forsikring

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi havde en skade i huset og forløbet…

Vi havde en skade i huset og forløbet op til køre enlig fint nok, indtil de bliver i tvivl om en skade på vores brønd… vi sendte beskrivelsen af skaden fra kloak manden til dem, men de forstod ikke helt det, der står i mailen han kan kontaktes ved spørgsmål, aligvel bliver vi bedt om og skal kontakte kloak mand igen og være mellem led frem og tilbage i stedet for de selv tager kontakten…. Ud over det bliver vi bedt om og betale en regning for nyts el der skulle trækkes grundet skaden og for vvs og så ville de overføre beløbet til os..Himmerland sender så 14 dage ca efter en regning til os på selvrisikoen som vi ikke forstår og kontakter dem. De har så også betalt regningerne selvom vi blev informeret om vi selv skulle det.. og nu skal vi selv stå for og få penge retur fra elektrikeren og vvs… For os virker det ikke professionelt og der bliver lagt alt for meget ansvar fra sig istedet for man selv stod for kontakt til de forskelige firmaer der har været på skaden…

3 juli 2026

Hej Nicolaa

Vi er kede af, at du har haft en oplevelse, hvor forløbet ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige hjælp. Det er naturligvis ikke meningen, at du skal opleve unødig usikkerhed eller ekstra arbejde undervejs i en skadesag.

Vi tager din feedback med i vores videre arbejde og håber, at din oplevelse af processen er en engangsoplevelse. Hos Himmerland Forsikring gør vi altid vores bedste for at sikre, at vores kunder får en god oplevelse - også når uheldet er ude.

Lars
Himmerland Forsikring

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God betjening og som står ved deres ansvar.

Under en nylig rørskade i vort hjem
Blev vi selvsagt utrolig kede af det og meget bekymret og fyldt med uro over det skete det er jo svært at kapere når man er blevet ældre så vi henvendte os Himmerland Forsikring og forelagte dem situationen og de tog straks over for at udbedre skaden og stor byrde og bekymringer forsvandt fra vore vore skulderen,så mange tak for det.hilsen ole og inge.

Hej Ole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, I er tilfredse med vores service. Det betyder meget for os, at vi har kunne hjælpe og skabe mere tryghed for jer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega god information under overfløtning…

Mega god information under overfløtning til jer trods problemer med tidliger forsikrings selvskab

Hej Daniel,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du fik god hjælp i forbindelse med flytningen på trods af lidt vanskeligheder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kommer hurtig i forbindelse med jer ved…

Kommer hurtig i forbindelse med jer ved telefonisk kontakt og viderestilles til den rigtige medarbejder 😊

Hej Susanne,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores tilgængelighed.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Medarbejderen var flink og fortalte det…

Medarbejderen var flink og fortalte det jeg havde brug for

Hej Dorte,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse og fik den hjælp, du havde brug for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej jeg har lige haft en vandskade og…

Hej jeg har lige haft en vandskade og det har ikke været nogen hindring overhovedet simpelthen en fantastisk fornøjelse kan kun anbefale den forskning Poul Erik

23 juni 2026

Hej Poul Erik,

Dejligt at høre, du har haft en god oplevelse i forbindelse med anmeldelse af vandskade.

Du skal have stor tak for de fine stjerner og de pæne ord.

Hej Frank,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Det glæder os, at du havde lyst til at dele din oplevelse med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft Himmerland forsikring over…

Vi har haft Himmerland forsikring over 50 år så det borger for et godt og sikkert selskab Hisen Else og Peter .

Hej Else og Peter,

Rosende ord fra trofaste og tilfredse kunder, så kan det ikke blive meget bedre!

I skal have stor tak for stjernerne og den flotte anmeldelse.

Nemt for mig at forstå

Nemt for mig at forstå - og udfylde skemaet og hurtig tilbagemelding fra Jer.

Hej Lone,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, du synes det er nemt og til at forstå - det er jo lige sådan, det skal være!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

medarbejderen

En følelse af , at tale me gode kompetente medarbejdere

Hej John,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du sidder tilbage med en følelse af, at have talt med gode og kompetente medarbejdere - det er jo lige sådan, det skal være.

Den super god betjening

Den super god betjening, gode priser på forsikringerne

Hej Hanne,

Fantastisk at høre - det er præcis sådan, det skal være!

Du skal have stor tak for anmeldelsen og de flotte stjerner.

Ordentlighed!

Hej Jørn,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak!

Altid fået god service.

Altid fået god service.
Og ikke lange ventetider når man ringer.
Kan kun anbefale Himmerland Forsikring

Hej Lars,

Tusind tak for den fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Vi bliver altid glade, når vores kunder er tilfredse med vores service og vores indsats.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt man kan ringe og ikke sidde i…

Dejligt man kan ringe og ikke sidde i kø i flere timer, hurtig og nemt samt utrolig god service gode priser

Hej Søren,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, du er tilfreds med vores tilgængelighed, responstid og ikke mindst vores service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service

Hej Henrik,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

rar at snakke med og i er nemme at få…

rar at snakke med og i er nemme at få fat på

Hej Ole,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse og de flotte stjerner!

Hvor er det godt at høre, at du er tilfreds med vores service og tilgængelighed.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god oplevelse indtil vider og…

En rigtig god oplevelse indtil vider og skarpe priser.

15 juni 2026

Hej Michal,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at det har været en god oplevelse indtil videre - vi håber selvfølgelig, at det fortsætter på den måde!