HUGO BOSSReviews

1.540

1,5

Ik ben erg teleurgesteld in de kwaliteit van mijn Hugo Boss spijkerbroeken. Al na korte tijd begon de stof bij het kruis duidelijke slijtage te vertonen, wat uiteindelijk leidde tot een gat. Dit is e... Toon meer

Een mooie pantalon gekocht bij boss (outlet roermond, maar zou niks mogen afdoen in de kwaliteit). Na 2x dragen bleek heel de naad (tussen de benen) open…… niet gescheurd. Ik vermoed stikdraadje losge... Toon meer

Bestelling geplaatst 1600 euro , dhl briefje in de bus : pakket staat voor de deur 😂 Pakket weg , hugo boss gebeld alle papieren ingevuld 1 week later wederom moeten invullen 2 weken later niks... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

With its brands BOSS and HUGO, HUGO BOSS covers all the main fashion areas for women and men. Shoes and accessories, fragrances, glasses and watches, complete the collections. Commitment to sponsoring sporting and cultural events round off its communication.

Zeer slecht

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 7% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.540)

191 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Totaal geen service

Totaal geen service! Een broek gerbeantwoirfdr niet aan de gestelde kwaliteit. Na één wasbeurt was de broek in strepen getrokken. Verschillende keren gebeld, langs geweest, nooit een antwoord gekregen. Voortdurend uitstellen. De manager van de winkel is niet bereikbaar, niet per mail, niet per telefoon.
Besluit: ga daar niets kopen!! Wil je Boss kopen, contacteer een andere winkel!

11 juni 2025

Hierbij wil ik mijn onvrede uiten over gaatje

Hierbij wil ik mijn onvrede uiten over een recent aangeschafte polo van het merk Boss. Het betreft een polo die ik twee keer heb gedragen en twee keer koud heb gewassen, in overeenstemming met de onderhoudsinstructies.

Naar aanleiding van meerdere reviews die aangaven dat de polo na één keer wassen zou krimpen, was ik aanvankelijk bezorgd. Tot mijn verbazing heb ik dit probleem echter niet ervaren. Echter, tot mijn grote teleurstelling heb ik na deze beperkte gebruiksduur geconstateerd dat er spontaan een gaatje is ontstaan op de rugzijde van de polo.

Ter verduidelijking wil ik u laten weten dat ik vaak polo's van Tommy Hilfiger draag die al jarenlang meegaan en die ik talloze keren heb gewassen zonder dergelijke problemen. Dit doet mij vermoeden dat het probleem niet aan mijn wasmachine ligt, maar aan de kwaliteit van de Boss polo. Voor de wasbeurten heb ik de polo zorgvuldig gewassen samen met hooguit tien andere polo’s, waarbij ik tevens andere kledingstukken met ritsen of extra details heb vermeden om schade te voorkomen.

De polo is aangeschaft bij de Makro in Vianen, en ik vind het zeer vervelend dat ik nu met deze situatie word geconfronteerd. Graag ontvang ik van u een oplossing voor dit probleem.

Ik kijk uit naar uw reactie en hoop op een passende afhandeling van deze kwestie.

9 juni 2025

zeer onbeleefd + slechte kwaliteit

zeer onbeleefde verkoopster +
kwaliteit bij boss knokke is minder dan kwaliteit boss antwerpen !! blijkbaar verkopen ze in knokke de mindere kwaliteit die ze in de outlet stores verkopen !
we waren wekelijkse klant doch zijn zwaar teleurgesteld door de nieuwe aanpak - denk dat ze ondertussen gesloten zijn want tel wordt niet meer beantwoord en op internet staat dat ze gesloten zijn

19 april 2025

Mooie kleding, slechte kwaliteit

Mooi kleding maar continu valt de kwaliteit tegen. Bij alle blouses gaat deze op de buik pluizen/pillen (net of je tegen een scherpe rand aan gezeten hebt). Bij een korte spijkerbroek laat spontaan de rechter achterzak los. Zijn voor mij redenen om geen kleding meer van dit merk te kopen. Erg jammer.

2 juni 2025

Kwaliteit slecht na wassen

Ik heb meerdere polo,s van hugo boss gekocht. Was ze op 30 gr maar helaas zijn ze allemaal gekrompen.Moet niet kunnen voor de prijs van de hugo boss polo,s .
Heb er nu helaas niks meer aan.
🥹

19 maart 2025

Geachte heer Jaspers,

Hartelijk dank voor uw feedback.

HUGO BOSS eist het hoogste kwaliteitsniveau op het gebied van materialen, afwerking en correcte pasvorm. Daarom betreuren we het zeer dat u ontevreden bent over de kwaliteit van een van onze producten.

Neem contact met ons op via https://www.hugoboss.com/nl/contactus?= om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Slechte kwaliteit

Een pyjama gekocht van Hugo Boss. Model Regular-fit pyjama met geborduurde Double B-monogrammen. Na 1 keer wassen is het model eruit en daarnaast pilt de pyjama erg snel. Ligt waarschijnlijk aan het materiaal 67% lyocell, 28% wol, 5% elastan. Maar dit zou toch niet mogen. Dit koop ik dus niet meer. Slechte kwaliteit en zonde van mijn geld!!

24 februari 2025

Geachte mevrouw Rooke,

Super slechte kwaliteit en ervaring met Hugo Boss

Super slechte ervaring met Hugo Boss. De kwaliteit van de truien laat meer dan te wensen over. Volgens het voorschrift van het label gewassen, waarna de trui is gekrompen. Contact opgenomen met de filiaalmanager. Die ging de stof bekijken en concludeerde dat deze niet volgens het label is gewassen. Dat klopt dus niet, want de voorschriften zijn precies gevolgd. Dit is ook niet de eerste keer dat we meemaken dat de kwaliteit van de stof slecht is en krimpt na het wassen. Veel aankopen gedaan, maar dit was zeker de laatste keer.

16 februari 2025

Prima levering

Prima levering, alles wat besteld was zat keurig in de doos. Eén item teruggestuurd (te klein besteld), en ook dit werd netjes afgehandeld en terugbetaald.

15 januari 2025

Uw HUGO BOSS Team

Vaak genoeg kleding bij BOSS gekocht

Vaak genoeg kleding bij BOSS gekocht. Nu 6 boxershorts gekocht en daar was er eentje van kleiner dan de andere. Hier voor een mailtje naar BOSS gestuurd. Vaag mailtje in het Engels terug gekregen en er gebeurt helemaal niets. Jammer dat je voor een boxershort je klant kwijt wilt raken. Bij deze dus kopen mijn vrouw en ik niets meer bij BOSS.

10 oktober 2024

Geachte klant,

Vriendelijk bedankt voor uw waardevolle feedback.

Het spijt ons te horen over uw ongemak.

Helaas kunnen we u niet direct helpen via dit platform.

Neemt u alstublieft contact met ons op via onze officiële Customer Care contactkanalen. U vindt alle contactgegevens hier: https://www.hugoboss.com/nl/contactus?=

We kijken ernaar uit om weer van u te horen.

Onlangs Boss sweater gekocht €129

Onlangs Boss sweater gekocht €129
Paar dagen geleden gewassen conform instructie label 39 gr. En kreuk herstellend. Gekrompen. Terug naar Boss menshop maar de medewerker gaf aan nee kan niet dus dat was het. En ook geen poging als in bestand staande klant van coulance. Einde discussie.
Nou dan maar geen klant meer. Als dit het beleid is.

20 december 2024

Versleten waardeloze stof

Kwaliteit van stof is waardeloos. Ik heb een zgn wollen winterjas gekocht. Binnen de kortste tijd zat er pilling op. De stof is zo versleten dat ik er niet lang van heb kunnen genieten. Ik heb het maar beperkt gedragen voor de afwisseling. Het is een sjieke getailleerde jas die zo mooi stond dat ik bij de beslissing niet te lang had hoeven na te denken. Achteraf kon ik voor m’n € 499,- elders vast veel beter kunnen krijgen. Hugo Boss kleding, helaas en jammer maar nooit meer.

2 december 2024

ASOCIAAL BEDRIJF GOOIT TELEFOON EROP

meerdere jassen gehaald het nu een jas die water door laat daar een beetje motregen nog nooit gehad nu zeggen ze waterafstotende jas kan je niet mee in de (mot)regen mee lopen zware buien wel licht een ander verhaald willen ze niks over horen en ze gooien gewoon de telefoon erop ASOCIAAL BEDRIJF jas van €499 ….. als ik de klantenservice bel wordt de telefoon er gewoon op gegooid terwijl er altijd een productie fout gemaakt kan worden maar wordt niet herkent

29 november 2024

Hartelijk dank voor uw feedback.

Onze klantenservice medewerkers helpen u via de mail graag verder.

Wat een waardeloze service

Wat een waardeloze service, ik koop bij de Bijenkorf een BOSS Aston Martin jas van 1000 euro, normaal kost zo'n jas 250 euro maar omdat er een logo van Aston Martin op zit € 1000. Na enkele weken valt dit logo van de jas (het zat al scheef!) en na 3 weken communiceren krijg je de melding dat we nog enkele weken moeten wachten want ze gaan hem bij BOSS repareren! Dus geen jas mee op vakantie. Ik ben wel klaar met de Bijenkorf en het 'kwaliteitsmerk' BOSS.

22 november 2024

Uw HUGO BOSS Team

Wat is er met dit bedrijf gebeurd?

In de afgelopen jaren is dit bedrijf letterlijk en figuurlijk de afgrond in gestort. Het design van de herenjassen is dermate dramatisch dat de vraag gerechtvaardigd is of men daadwerkelijk niets meer wil verkopen. Zowel de casual jassen als de mantels zien er niet uit. Er worden vreemde kleuren gebruikt, veel te groffe designs voor zakken, capuchons, of nekvulling, en de logo's zien er zeer goedkoop uit (stukje plastic op de linker arm). Dit is allemaal jammer. Ik heb in het verleden regelmatig HB jassen gekocht waar ik veel plezier van heb gehad, Ik sta echter al een paar jaar droog, en ook dit jaar gaat het mij niet lukken om een HB jas te kopen want het ziet er verschrikkelijk uit.

21 oktober 2024

Geachte,

Vriendelijk bedankt voor uw waardevolle feedback.

Het spijt ons te horen over uw ongemak.

Helaas kunnen we u niet direct helpen via dit platform.

We kijken ernaar uit om weer van u te horen.

Uw HUGO BOSS Team

Ondeugdelijk horloge wordt niet gerepareerd.

Op 5 juli 2024 heeft mijn echtgenote, ter ere van ons 40-jarig huwelijk, een Boss horloge (Model W211-HB1513868) bij juwelier Siebel in Sittard gekocht.

Deze horloge heb ik op 23 juli 2024 (onze trouwdag) als cadeau ontvangen.

Omdat het horloge nog gegraveerd moest worden heb ik het die dag niet gedragen.

Vervolgens hebben we het horloge naar Siebel gebracht om het te laten graveren.

Na ongeveer twee weken heb ik het horloge terug ontvangen en de gravure zag er echt mooi uit.

Ik heb het horloge voor het eerst op de bruiloft van mijn nichtje gedragen. Daar kwam ik er vlug achter dat het kroontje (het draaiknopje om de wijzer en de datum te wijzigen) steeds uitstak zodat ik telkens de wijzers moest corrigeren.

Daarna heb ik het horloge nog een keer gedragen met hetzelfde resultaat: het kroontje stak weer naar buiten en de wijzers stonden weer niet goed.

We hebben het horloge de week daarna naar Siebel gebracht voor reparatie. Deze hebben het horloge voor reparatie opgestuurd naar Boss.

Omdat we op vakantie zijn geweest en niet bereikbaar waren kregen we naar drie weken bericht van Siebel.

Ze hadden van Boss bericht gekregen dat er niets mis met horloge was. Wel boden ze een ander kroontje aan: kosten € 64,-. Uiteraard zijn we daar niet akkoord meegegaan. Ik heb diverse (goedkopere) die dit probleem niet hebben.

Vervolgens met de klantenservice van Siebel gebeld. Zij hebben nog eens met Boss contact opgenomen. Het resultaat was hetzelfde: Boss wilde een ander kroontje plaatsen voor € 64,-.

Ik heb meegedeeld dat dit geen oplossing is en dat ik van mening ben dat ik een ondeugdelijk product heb en dat ik het horloge weer bij ter reparatie zal aanbieden als het euvel zich weer zal voordoen. Mocht het dan niet opgelost worden dan zal ik helaas genoodzaakt zijn om mijn rechtsbijstandverzekering in te schakelen.

Boss zal het horloge (ongerepareerd) op korte termijn retour sturen naar Siebel waar ik het dan kan ophalen.

Helaas hebben zowel Boss en Siebel geen bevredigende oplossing aangeboden.

Slechte service van beide bedrijven!

17 oktober 2024

Geachte heer Ohlenforst,

Uw HUGO BOSS Team

Alweer een topervaring in deze mooie…

Alweer een topervaring in deze mooie vernieuwde winkel. Altijd de beste service door Ronny. Hij weet elke vraag, issue perfect op te lossen of te beantwoorden. De glimlach en expertise zijn voor mij 1 van de belangrijkste redenen om enkel in deze Boss Store te kopen. Het enige wat ik graag zou willen is dat er een grotere damescollectie zou worden aangeboden. Dit is 1 van de weinige merken die qua stof, kwaliteit, snit volledig aan mijn wens beantwoorden. Ik kijk al uit naar de volgende collectie Ronny, je mag me zeker terug adviseren.

26 september 2024

Uw HUGO BOSS Team

Ik draag al jaren Hugo basic shirts…

Ik draag al jaren Hugo basic shirts maar de laatste paar jaar is de kwaliteit erg achteruit gegaan. De shirts zitten heerlijk maar naar een paar wasbeurten zijn de kraagjes zeer lelijk geworden . ook een t shirt (59,95) met rubber logo laten de naden onder gewoon los en ziet er armoedig uit. Hoogop 15 maal gewassen. De stof zelf is nog wel ok. Hopelijk komt er verbetering ...

15 september 2024

Uw HUGO BOSS Team

Een uitzonderlijke ervaring bij Boss in…

Een uitzonderlijke ervaring bij Boss in Antwerpen dankzij Ronny

Recent bezochten mijn vriend en ik de Boss winkel in Antwerpen met als doel een trouwkostuum voor hem te vinden. Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten, werden we hartelijk verwelkomd door Ronny, die ons meteen op ons gemak stelde. Wat een verademing om zo'n vriendelijke en professionele verkoper te treffen!

Ronny onderscheidt zich door zijn geweldige stijladvies en zijn kennis van zaken. Hij nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar onze wensen en stelde verschillende opties voor, waarbij niets hem teveel was. Het viel direct op dat hij absoluut niet opdringerig is – iets wat we enorm waardeerden. Hij gaf ons de ruimte om na te denken en voerde ons zachtjes door het hele proces, van kostuum tot accessoires.

Wat vooral opviel, was Ronny's oog voor detail. Mijn vriend werd door hem van kop tot teen perfect gekleed. Hij wist precies welke stoffen, kleuren en snits zouden passen bij zowel het moment als de persoonlijkheid van mijn vriend. Dankzij zijn expertise voelt het kostuum niet alleen als een perfecte fit, maar straalt het ook stijl en elegantie uit.

Kortom, Ronny is een verkoper waarvoor je speciaal naar deze winkel gaat. We kunnen niet dankbaarder zijn voor de service en het persoonlijke advies dat we hebben ontvangen. Ronny heeft van ons winkelavontuur een plezierige en stressvrije ervaring gemaakt. Als je op zoek bent naar topkwaliteit en een persoonlijke touch, dan is Ronny bij Boss in Antwerpen de man om naar toe te gaan!

Bedankt, Ronny!

Kris Schoofs en Sabine De Clerck

16 augustus 2024

Uw HUGO BOSS Team

Kwaliteit van spijkerbroeken laten…

Kwaliteit van spijkerbroeken laten nogal te wensen over.
1 broek scheurde de rechter achterzak spontaan af…. Nog nooit gebeurt bij mijn vast ander merk. (Zelfde prijsklasse).
Bij een tweede broek spontaan een gaatje.
Zitten heerlijk. Desondanks geen spijkerbroek van boss meer! In beide gevallen binnen enkele maanden na aanschaf

1 augustus 2024

28-6 juni kreeg ik mij pakket half binnen

28-6 juni kreeg ik mij pakket binnen die niet compleet was. Gelijk gebeld naar de Hugo boss en zouden het geld terug storten. Donderdag erna nog steeds geen geld, en naar de klantenservice geappt. Kreeg via de mail dat het terug gestort zou worden. Donderdag 11-7 weer geappt kreeg te horen dat er een storing was maar dat het zo snel mogelijk terug gestort wordt. Ze verzinnen alleen maar smoesjes want bestellen kan je wel zou daar ook een storing in moeten zitten, een erg onbetrouwbaar bedrijf dat gewoon je geld niet terug wil storten. Ik bestel er nooit meer iets was de eerst maar gelijk de laatste keer.

12 juli 2024

Geachte,

Bedankt voor uw waardevolle feedback.

Het spijt ons te horen dat u uw bestelling niet volledig ontvangen, en u uw restitutie nog niet heeft ontvangen.

Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, kunt u contact met ons opnemen via https://www.hugoboss.com/nl/contactus?= en uw klantnummer of ordernummer met betrekking tot uw klacht vermelden. Ons Customer Care Team helpt u graag verder.

We kijken ernaar uit weer van u te horen.