Ik ben erg teleurgesteld in de kwaliteit van mijn Hugo Boss spijkerbroeken. Al na korte tijd begon de stof bij het kruis duidelijke slijtage te vertonen, wat uiteindelijk leidde tot een gat. Dit is e... Toon meer
Een mooie pantalon gekocht bij boss (outlet roermond, maar zou niks mogen afdoen in de kwaliteit). Na 2x dragen bleek heel de naad (tussen de benen) open…… niet gescheurd. Ik vermoed stikdraadje losge... Toon meer
Bestelling geplaatst 1600 euro , dhl briefje in de bus : pakket staat voor de deur 😂 Pakket weg , hugo boss gebeld alle papieren ingevuld 1 week later wederom moeten invullen 2 weken later niks... Toon meer
Totaal geen service! Een broek gerbeantwoirfdr niet aan de gestelde kwaliteit. Na één wasbeurt was de broek in strepen getrokken. Verschillende keren gebeld, langs geweest, nooit een antwoord gekre... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
With its brands BOSS and HUGO, HUGO BOSS covers all the main fashion areas for women and men. Shoes and accessories, fragrances, glasses and watches, complete the collections. Commitment to sponsoring sporting and cultural events round off its communication.
Verenigde Staten
- www.hugoboss.com
Heeft 7% van zijn negatieve reviews beantwoord
Training’s broek na 4 keer dragen
Zo slecht een Hugo boss trainings broek.
Kwaliteit prut pillen na 4 keer dragen.
Contact opnemen ho maar.
Contact opnemen met Bijenkorf heeft ook geen zin.
Zeggen dat het geen fabrieks fout is.
Bah wat slecht voor een broek van 129,95.
Er zitten veel ontwerpfouten in de kleding.
Er zitten veel ontwerpfouten in de kleding. Meestal kun je ze op tijd terugsturen. En dan krijg je het geld terug. Omdat je met de creditcard hebt betaald (anders weet ik het nog niet zo). Laatste keer een dure broek gekocht maat 46, de pijpen waren nogal kort (wel 3 á 4 cm te kort). Als je wat besteld kan het best goed zijn, maar houd wel in je achterhoofd dat het ook bitter kan tegenvallen.
September 2017 een horloge gekocht bij…
September 2017 een horloge gekocht bij de siershop in zoetermeer prijs van het horloge +/- 400 euro
Het horloge is 4 x terug geweest voor reparatie, alles viel onder garantie
Nu 2 maanden na het verlopen van de garantietermijn is het horloge weer defect, op de wijzerplaat ligt een vierkant sier randje dit is megenomen door de secondewijzer en deze wijzer werd hierdoor krom gebogen en het horloge liep niet meer
Reactie van Hugo Bosse de garantietermijn is verlopen en de wijzerplaat zit los dus we repareren het niet meer onder garantie,
Wil ik het laten repareren kost het me 84 euro
Verschrikkelijk, bestel nooit iets in de webshop van Hugo Boss!
Verschrikkelijk! Een maand geleden een broek in de webshop van Hugo Boss besteld, maar nooit geleverd gekregen omdat DHL het pakket kwijt zou zijn geraakt. Mails daarover aan Hugo Boss worden tergend langzaam beantwoord, er moeten talloze formulieren worden ingevuld en ik wacht inmiddels 3 weken op een onderzoek dat "meestal 7 dagen duurt". Ondertussen nog geen cent terug ontvangen. Absoluut geen aanrader, ik kom nooit meer terug!
Mooie Riem 60 euro gekocht bij Peek &…
Mooie Riem 60 euro gekocht bij Peek & Kloppenburg vorig jaar met Boss ingegraveerd in gesp .Nu splijt de Leren Riem gewoon in twee delen lijkt wel of het geen leer is schande om het te verkopen als lederen Riem. wil dat hier iets aan gedaan wordt.
ik beoordeel hierbij de webshop van…
ik beoordeel hierbij de webshop van Hugo Boss, niet de artikelen. Ik vind deze een goede service geven, bestellingen worden goed opgevolgd en artikelen mooi ingepakt. Ik heb eenmaal iets moeten retourneren omdat het niet paste, dit ging zonder problem.
Hugo Boss Almere
Jammer Hugo Boss Almere. Na aankoop van 3 overhemden in de zelfde maat bleek 1 daarvan te klein te zijn. Vooral bij het zitten ontstaat er een gleuf bij de knopen waardoor je so naar binnen kan kijken. Ik kwam er dan ook pas achter toen ik hem aanhad en de kaartjes er van af had getrokken. Echter had ik na 700euro aankopen(ook wat broeken) wel verwacht dat de winkel niet zo moeilijk zou doen om de overhemd in te inruilen voor een andere of een grotere maat. Wetende dat ze de verplichting niet hebben, stelt het mij wel teleur dat een degelijke service er niet meer is als de verkopen zijn afgerond. Toch nog 2 sterren voor de kwaliteit van de kleding.
slecht kwalitiet
slecht kwalitiet, voor hoog prijs. ik vind hugo boss mooi qua design maar heel slecht kwaliteit. Kostuum geschuurd na 2 maanden, 270€ schoenen kapot na 6 manden. ik denk dat ik stop met hugo boss to kopen. alles was gekocht in Beligie.
Slechtste klantenservice aller tijden
Ik ben een zeer trouwe klant, maar toen mijn vrouw mij een creditcard houder gaf met kerst 2017 en deze na een aantal maanden al helemaal uit elkaar viel hoefde ik niet te rekenen op enige service. Zonder aankoopbewijs werd niks gedaan. Duidelijk aangegeven dat ik geen bon ga vragen van een kado (Weet niet hoe ze bij BOSS zijn opgevoed maar bij mij thuis is dat echt geen optie). Bovendien, ik vraag alleen of ze er naar willen kijken, het is duidelijk een Boss product en duidelijk ondeugdelijk. Boss maakt zich hier te makkelijk vanaf. En er wordt blijkbaar vanuit gegaan dat je ter kwader trouw bent. Premium? Dat lijkt me niet.
Meerdere keren artikelen van Hugo Boss…
Meerdere keren artikelen van Hugo Boss gekocht (Winterjas, pak, spijkerbroeken etc..) Maar voor mij nooit meer dit merk. De kwaliteit is bedroevend slecht. De binnenvoering van de jas (400 euro!) was in no time stuk. Spontaan gaten in spijkerbroeken. Hugo Boss staat zeker NIET voor kwaliteit.
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice, kunnen je niets zeggen over de levering waar je al 8 dagen op zit te wachten, zeggen iedere keer dat het wordt doorgegeven, en gooien op drukte.
Site geeft aan 2-4 werkdagen !!!
Hugo boss komt zijn belofte niet na, en dat voor een gerenommeerd merk
Schandalig !!!
NALATIGE KLANTENSERVICE EN SLECHT OPGELEID EN NIET SERVICE GERICHT!!!
Mijn eerste order ging al fout met de verzending. Die was nooit ontvangen. Deze werd met DHL parcel verzonden. DHL parcel staat bekend om zijn problemen met leveren. Op de website word POstNL aangegeven. Al meerdere keren aangegeven als voorkeur zoals op de website vermeld staat PostNL te willen gebruiken. Mevrouw aan de telefoon die beloofde de volgende zending met PostNL zal verzonden worden en ter composatie 20 euro kortings code. 2e bestelling geplaatst en weer hetzelfde probleem. Daar kwam nog eens bij dat ik geen tracking code heb ontvangen en of een mailtje dat mijn order is verzonden. Mevrouw aan de telefoon wist het niet en gaf de andere collega maar de schuld. IK VIND !! VOOR EEN PREMIUM MERK ALS HUGO BOSS IS DE KLANTVRIENDELIJKHEID EN DE SERVICE NAAR KLANTEN ERG VER TE ZOEKEN. JE BETAALT EEN HOGE PRIJS MAAR JE KRIJGT ER NIKS VOOR TERUG. VRESELIJK BEDRIJF!!!!!!!! HET ENIGSTE WAT BEETJE DEGELIJK IS IS DE KLEDING ZELF. VERWACHT HIER GEEN TOP SERVICE ZOALS JE DIE HOORT TE VERWACHTEN EN TE KRIJGEN BIJ EEN PREMIUM MERK. Als ik verder lees zie ik dat er wel erg veel negatieve recensies zijn over hugoboss.com. Gelukkig zijn er webshops zoals zalando waar ik nooit problemen heb gehad. NOU HOOP IK DAT HET MANAGEMENT DIT OOK MEE LEEST. DOE WAT AAN JULLIE PERSONEEL EN DAN VOORNAMELIJK DE KLANTENSERVICE. WANT HOE HET NU GAAT KAN GEWOON NIET. HET LIJKT WEL 1 GROTE BALLENTENT!!!. Het management schijnt zich dus ook nergens aan te trekken wat betreft al deze negatieve recensies van andere klanten. Mij zijn ze als klant in iedergeval kwijt.
Schoenen Gekocht
Mooie website, schoenen gekocht en met duidelijke levering verstuurd via DHL. mooie verpakking en goede service.
Fijne mobiele website, uitgebreid assortiment
Erg prettig winkelen op de hugoboss mobiele website. Producten zijn keurig verpakt en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Enige reden dat Boss maar 3 sterren krijgt is omdat ik 5 dagen heb moeten wachten op mijn bestelling, dat is jammer. Het assortiment op de site van Boss is zeer uitgebreid, dit is iets wat ik in de Boss winkels altijd vind tegenvallen. Ondanks de lange levertijd ga ik in de toekomst hier wel weer bestellen.