drie maanden geleden een product besteld wat niet werd geleverd. Ondanks vele toezeggingen heb ik nu, drie maanden later, mijn aankoopbedrag(=125 euro) nog steeds niet terug gekregen. Ichica belooft v... Toon meer
iChica is een goede website om spullen te bestellen, de kwaliteit is prima. Wel twee minpuntjes: Ten eerste: de levering zou sneller kunnen, her duurt meestal twee weken voordat je het bestelde ont... Toon meer
Snelle service , je word via de email goed op de hoogte gehouden . Binnen enkele dagen is je bestelling in huis . Daarnaast goede kwaliteit producten . Enige wat ik wel miste is de informatie via de... Toon meer
De foto's op de website komen goed overeen met het geleverde produkt. Levertijd wordt ook duidelijk aangegeven (dat is wel prettig, want het duurt ongeveer een week) Verder vaak leuke aanbiedingen. Ik... Toon meer
iChica is één van de eerste succesvolle Nederlandse dagaanbiedingwebsites die dagelijks de beste en goedkoopste deals aanbiedt. Wij bieden kortingen aan tot wel 80%! De focus ligt met name bij home & living producten.
Overschiestraat 186, 1062 XK, Amsterdam, Nederland
Helaas verkeerde maat dekbed verzonden. Nu mogen we omruilen. Wachten op UPS en misschien is de goede maat er niet

Antwoord van iChica
Was erg fijn om online te bestellen, website van ichica is duidelijk.
Eigenlijk niets aan te merken op mijn bestelling:
werd geleverd zoals vermeld stond...en op tijd...
product was super goed ingepakt (was ook breekbaar...)
product is zelfs mooier dan verwacht.
Wat een leuke website,En wat een supersnelle bezorging!Ik ben zeer tevreden en ga hier zeker vaker bestellen!!
Vlotte afhandeling, uitstekend verpakt, ideaal betalen via afterpay
Na plaatsen bestelling niets meer vernomen.

Antwoord van iChica
Voor de eerste maal iets aangekocht,het was snel geleverd en alles mooi ingepakt. Dus dik in orde .
Heel goede kwaliteit en ik vind het goed dat de bestelling snel word afgeleverd.
zeer goede site kan soms nog wat verbetering van producten en kortere leveringstijden wenselijk
iChica is een goede website om spullen te bestellen, de kwaliteit is prima.
Wel twee minpuntjes:
Ten eerste: de levering zou sneller kunnen, her duurt meestal twee weken voordat je het bestelde ontvangt.
Ten tweede: er ging bij de laatste bestelling iets mis met de betaling, dus opnieuw besteld en ik zag later na dat de betaling twee keer was afgeschreven en ik kreeg het product dubbel.
Snelle service. Ik had drie plantjes besteld. Ze kwamen in een redelijk goede staat aan. Er werd alleen nergens op de doos aangeduid dat het ging om planten volgens mij. Dit zou een verbetering kunnen zijn. Ook wist ik niet precies welke dag en rond welke tijd er geleverd zou worden. Op het moment van levering was ik niet thuis en stonden die planten op een afhaalpunt.
tot heden alles naar wens..
1 van de betere online 1 day deal aanbieder als je het mij vraagt,
zelden 'brol' en mooie dingen :)
De Turbo Vibration Spraymop is een goed apparaat.
Snel en correct geleverd. Goede service.
alles is verlopen zoals vooraf is gemeld.
Artikel dient om als geschenk te geven dus nog geen beoordeling over het product.
Snelle service en goeie prijzen Maar deze keer niet zo echt tevreden van het product ( solar led lampen )

Antwoord van iChica
Nachtkastjes gekocht. Kwaliteit valt erg tegen. Bij aankomst front van 1 kastje losgekomen van lade. Zelf maar gelijmd.
Had graag van te voren geweten dat het opgebouwd is uit hardboard achtig iets i.p.v. hout.

Antwoord van iChica
Erg tevreden over de artikelen die ik besteld heb. Het ziet eruit zoals ik het mij voorgesteld heb. De service is ook erg goed. Ik ben erg tevreden en zou iChica zeker aanbevelen.