Jan de isolatieman Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Hele goede ervaring met Jan de Isolatieman, snelle levering, super aardig aan de telefoon, denken mee en als kers op de taart een geweldige chauffeur die al het materiaal kwam brengen. Zullen hier zek... Toon meer

PIR + Gips gekocht. Al twee maanden laten gipsplaten los. Al weken "beschadigde" gipsplaten opnieuw aan te verlijmen. Ontkennen productiefout, afgedaan met een korting. Kijk zelf tegen serieuze st... Toon meer

Onlangs het plan opgevat om onze hardhouten voorgevel van ons huis te vervangen voor Keralit. Twee deskundigen geraadpleegd en advies gevraagd over de aanschaf van o.a. het isolatiemateriaal. Zij advi... Toon meer

NOOIT MEER NAAR JAN DE ISOLATIEMAN was mijn eerdere review. Enige tijd geleden had ik een review gegeven omdat ik totaal verkeerd geïnformeerd was en onnodig spullen had gekocht wat niet nodig was.... Toon meer

1. Isolatiemateriaalwinkel
  2. Aannemer voor isolatie
  3. Isolatieleverancier

Jan de Isolatieman levert u isolatiemateriaal van hoogwaardige kwaliteit, zoals PIR-isolatie, steenwol, glaswol, XPS of EPS. Daarbij hanteren wij altijd de scherpste prijzen. Op die manier bent u bij ons verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Jan de Isolatieman levert door heel Nederland. Wij lossen het materiaal, inclusief alle bijbehorende accessoires, graag op het terrein van uw bouw- of renovatieproject. Het maakt daarbij niet uit of u bijvoorbeeld één plaat of een hele vrachtwagen vol heeft besteld: iedere klant is welkom.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

betonplex

De betonplex platen waren mooier dan ik had gedacht. Het wachten op de bestelling was langer dan verwacht.

2 april 2025

Perfect

Snelle levertijd, isolatie werd goed en netjes bezorgt!
Het was een positieve ervaring

24 maart 2025

Top geregeld

Ik heb zelf de isolatie opgehaald met de vrachtwagen... personeel zeer vriendelijk en materiaal netjes en correct op pallets...
Ook de communicatie verliep super!

14 maart 2025

Vriendelijk personeel

Super fijne communicatie. Snel bezorgd. En de bezorger die langskwam was heel erg vriendelijk en aardig. Bestelling op de stoep geleverd. Heel fijn.

7 maart 2025

Top levering

Gebruiksvriendelijke site om de bestelling te plaatsen. Fijn dat er een bezorgmoment gekozen kan worden. Snelle en goede levering! De isolatie met osb en gips zijn inmiddels geplaatst en het is goed materiaal om mee te werken!

20 februari 2025

Late terug betaling van retouren

Het bedrijf is goed in het verkopen van hun spullen.
Je moet wél vóóraf betalen bij een bestelling maar als je iets terug brengt duurt het minstens TWEE weken voordat je het geld terug krijgt!!!

19 februari 2025
Logo Jan de isolatieman

Antwoord van Jan de isolatieman

Hallo Jos,

Bedankt voor je feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. We willen graag benadrukken dat we altijd binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen het bedrag terugbetalen, zoals ook vermeld op onze website. We doen ons uiterste best om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen.

We hopen dat je verder tevreden bent met onze producten en staan altijd klaar om je verder te helpen. Mocht je nog vragen hebben over je retour, neem dan gerust contact met ons op.

Jan de Isolatieman.