Keymusic stel oplichters... Speaker besteld rond 1100eur in maart 2022 Men gaf aan levering problemen....elk keer weer wat. En ja hoor gewoon in september failliet.... nooit meer wat van gehoord .... Toon meer
Toffe winkel, altijd een fijne ervaring om binnen te wandelen. Personeel is zeer gedreven, je kan hun altijd om advies vragen , ze vertellen je met plezier alle do's en don'ts zonder verkooppraatj... Toon meer
Gehoorbescherming besteld in mei 2022. Vanwege problemen bij leverancier bericht ontvangen dat de levering enkele maanden op zich laat wachten. Geen probleem dacht ik, dat gebeurd wel vaker. He... Toon meer
Heb met Keymusic Antwerpen enkel goede ervaring. Zeer competente mensen die me als beginneling helpen zonder uit de hoogte te doen, geen inspanning is te veel. Ook heel vriendelijk, bovendien competet... Toon meer
Winkel voor muziekinstrumenten. Gitaren, drums, keyboards, versterkers, dj-gear, pro-audio en meer!
vierhavenstraat 123, 3029 BB, Rotterdam, Nederland
- +32 (0)37666393
- helpdesk@keymusic.com
- www.keymusic.com
Mensen keken ook naar
Betalen gaat snel, maar de terugbetaling...
Ik wacht al een maand op terugbetaling van geannuleerde bestelling. Leveringen kunnen op zich laten wachten dat begrijp ik. Maar als er een annulatie is afgesproken omwille van een steeds opschuivende levertermijn en die annulering bevestigd en vermeld wordt dat de terugbetalingsprocedure opgestart werd, is het aannemelijk dat de terugbetaling binnen een redelijke termijn verloopt. Helaas wacht ik al een maand en niemand kan me meer vertellen. Helpdesk is onbereikbaar, tickets in helpdesksysteem blijven onbeantwoord, telefoon naar winkel levert alleen maar de uitleg dat ze geen zicht op hebben... En intussen sluit de ene winkel na de andere. Ik wil wel mijn aanzienlijk bedrag terug.
Update 4 augustus: Na telefoontjes naar winkels en helpdesk (en deze review vermoedelijk) werd wel degelijk goed gevolg gegeven en werd de terugbetaling correct uitgevoerd. Blijkbaar was er ergens iets foutgelopen bij aanmaken annulering in combinatie met een winkel die gesloten was, de winkel van Gent heeft geen zicht op status annulering, enz. Ik ben tevreden dat ik mijn geld terug heb. Toch denk ik dat men bij Keymusic enkele processen kan verbeteren zodat afhandeling en transparantie verbetert zodat zowel de klant als de winkel zicht heeft op annuleringsstatus.

Antwoord van KEYMUSIC
na zes weken nog niks binnen.
na zes weken nog niks binnen.. wel geld afgeschreven.

Antwoord van KEYMUSIC
Geen idee wanneer mn bestelling…
Geen idee wanneer mn bestelling binnenkomt. Betalen ging binnen 1 seconde. Daarna verneem je niks meer van Key Music. En bellen? Onmogelijk, na 4 country nummers geheel afgeluisterd te hebben op een tijdstip dat het absoluut niet druk was gaf ik de moed op....zogenaamd binnen 1 dag leveren en in werkelijkheid de klant laten zitten...een 1 is nog teveel in een dergelijke ervaring...UPDATE 4 juli ofwel 15 dagen na betaling niks gehoord en geen contact mogelijk....dieven...

Antwoord van KEYMUSIC
slecht contact en bestelling kwijt
Ik heb voor het eerst iets bij keymusic besteld op de datum 19-5-2022, op een van de producten stond als lever datum 5-10 werkdagen.(ik zit nog steeds te wachten op mijn besteling.) ondertussen mails verstuurd naar de klanten service van keymusic ,na de derde mail krijg ik pas een iemand die mij probeert te helpen, blijkt dat ze mijn bestelling zijn kwijt hebben geraakt en hierdoor nog eens 5 werkdagen moet wachten op mijn bestelling.
vandaag is de datum 20-06-2022 en heb nog geen bestelling binnen!
ik wil aan keymusic vragen waar dit allemaal op slaat!
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Zeer vriendelijk en behulpzaam, mijn laatste bestelling bevatte een gitaarkoffer met wachttijd van 2 à 10 werkdagen de rest 5 sets snaren en nog wat andere kleinigheden wat wel allemaal in het magazijn was zou als 1 pakket verstuurd worden, toen ik 1 dag voor het einde van de bestelling zag heb ik de helpdesk gebeld en werd wat in huis was onmiddellijk verstuurd. en de ochtend er op had ik het reeds in huis.
als ik het goed begrepen heb was ik verbonden met Antwerpen XXL store en heeft Nina voor de deellevering gezorgd dus: bedankt Nina nu kan ik probleemloos snaren breken.
Voorgaande bestellingen waren altijd afgeleverd volgens afspraak.
Zeer vriendelijke en spontane...
Zeer vriendelijke en spontane werknemers! Zeer behulpzaam en hebben veel kennis in hun vak. Onlangs een akoestische gitaar gekocht en hij klinkt Zeer goed.
Slechte service, geen garantie, slechte afhandeling.
Niet tevreden met een reparatie. Er zat een scheurtje in het bovenblad van mijn gitaar. De gitaar heb ik eind maart 2021 gekocht. Eerst zou het onder de garantie vallen, dan toch niet. Dan maar afgesproken dat de reparatie gedaan gaat worden door Keymusic en niet meer dan €80,- zal zijn, of ik zou gebeld worden. Na lange tijd kan ik mijn gitaar ophalen (Keymusic reageert niet op vraag wanneer hij klaar is) Staat er in eerste instantie €95,- op de bon. Toen bleek er ergens anders €75,- te staan. Vreemd. Ik heb het betaald. Maar daar heb ik spijt van. Het scheurtje lijkt wel groter en ik zie 3 geheel nieuwe deukjes vlakbij het scheurtje. Dit is de reactie van de medewerker van Keymusic daarop: "De reden dat er nieuwe deukjes zichtbaar zijn rondom de aanvankelijk breuk is voor mij onbekend. Wel kan ik stellen dat ik het aannemelijk vind dat er markeringen zichtbaar zullen blijven van een reparatie als deze. Nogmaals, als hij cosmetische restanten geheel had willen wegwerken had hij de finish van het volledige bovenblad moeten vervangen waardoor de kosten enorm veel hoger waren uitgevallen". Nu zullen die kleine deukjes mijn gitaar niet vervormen. Maar als je wat maakt, doe het dan goed, toch? Overigens, behalve een scheurtje blijkt volgens Keymusic ook het bovenblad ineens los te zijn geweest! Een nieuwe gitaar hè! De gitaar heeft €756,- gekost. Ik heb een hele oude goedkope gitaar staan in een berghok, waarbij dit niet het geval is. Hoezo zit hier geen garantie op? In het 'verslag' van de luthier stond: bovenblad herstelt. Niet wat of hoe. Ik heb later alsnog contact opgenomen met Keymusic om mijn klacht in te dienen, maar daarop krijg ik dezelfde riedel als in de winkel, zonder service. Jammer. Mij zullen ze daar niet meer zien. Beter naar een andere winkel, met goede service.
Tegoedbon in plaats van geld.
We zijn met onze versterker en onze wensen naar de winkel gegaan en hebben ons laten voorlichten.
De dasspeld microfoon voor de dirigent werkte niet en een headset is de winkel niet eens uitgeweest vanwege feedback op 4 meter afstand.
Toen we ervan af wilde zien kregen we een tegoedbon😡
Ja, staat op de website. Die hebben we in de winkel even niet gelezen.
Aanslag op de kas van een vrijwilligers koor, want wat moeten we nu. Geld weg en geen product.
Goede service!
Was op zoek naar een nieuw gitaar. Ik had al een klassieke gitaar maar wilde ook ook is een western gitaar uitproberen. Werd super goed geholpen, vriendelijke werknemers en heb daar ook een gitaar gekocht!
Manager die schreeuwt tegen klanten
Wat een ervaring.
Ruim 4300 euro gespendeerd in deze keten met het volgende resultaat.
- De items zijn er na een week nog niet om op te halen.
- De microfoon van 1134 euro is blijkt een winkel model (hier kom ik achter omdat ik gelukkig brutaal genoeg was om de doos open te maken) en staat ruim een jaar in de winkel.
- De manager die ik heb gebeld schreeuwt continu door me heen als ik gewoon kenbaar maak dat ik niet tevreden ben. Ik krijg taal naar me hoofd met onder andere : 'ik heb geen zin in dit gelul, ik heb hier geen tijd voor, stuur me maar een mail, hij hangt op in mijn oor tot 3 keer toe, hij verwacht dat ik een oplossing bedenk, ik ga mijn personeel uitschelden, denk je dat het voor mij een verschil maakt of je 2 of 4000 euro uitgeeft in mijn zaak, als je nog 1 keer gaat klagen dan..... Iedere keer als ik aangeef wat ik niet leuk vind krijg ik gescheld en geschreeuw naar me hoofd van deze man.
Ik ben zeer teleurgesteld in de capaciteiten van wat deze keten verstaat onder 'management'. Dit is echt werkelijk waar een schande. Ik ben in mijn leven nog nooit zo slecht geholpen en laat dit dan ook nog is de plek zijn waar ik dan ook in mijn leven het meeste geld uitgeef.
Wat ik wil bereiken met deze klacht is dat er hopelijk wat mee gedaan word want dit kan echt niet.
[Aanpassing 05/04/2022]
Beste Wim je reactie werd op prijs gesteld helaas is je e-mail onjuist ik krijg een bounce van postmaster.

Antwoord van KEYMUSIC
Crimineel is het woord...
Crimineel is het woord...
Na 20 jaar grote klant zo behandeld worden. Reeds hele middag aan het proberen te telefoneren. Na veel gedoe een zekere "Sammy" aan de lijn. Voel me belachelijk gemaakt. Hij weet alles over van alles maar niet over "mijn probleem". Ik vraag om doorverwezen te worden maar volgens hem is er niemand die me zal kunnen helpen. Betreft een nieuwe aankoop zware PC met Cubase 11 en UAD kaart+veel soft. Werkte perfect. Nu wat opstartproblemen: Trek uw plan meneer...

Lang wachten op basgitaar
22 september vorig jaar kocht ik een basgitaar via jullie website. 'Verwachte levertijd: 2 tot 10 dagen'
Dat kwam mooi uit, 2 oktober ben ik jarig.
Na bestelling en betaling kreeg ik een mailtje:
"Graag informeren wij u dat de Cort B5 OPN Artisan Bass Series, 5-String, Open Pore Natural bij ons wordt verwacht rond 10/02/2022
Wij doen er alles aan om deze vermoedelijke leverdatum na te streven of te versnellen."
Ik dacht nog: ze bedoelen 2 oktober, amerikaanse datumnotering.
En vroeg of dit wel klopte.
Kreeg netjes een mail terug:
"De leverdatum in de mail waarop je reageert slaat op 10 februari 2022, niet 2 oktober 2022. We hanteren geen Amerikaans systeem voor data."
Oké. Jammer dan. Geen bas voor m'n verjaardag. Geduld.
10 februari, dus ruim 4 maanden na aankoop, was er nog steeds geen bas. Toch maar even vragen hoe de stand van zaken was.
Reactie Keymusic: "We hebben een update voor de levertermijn gevraagd aan onze leverancier."
En een paar dagen later: "Heden kan onze leverancier geen nieuwe levertermijn bezorgen."
Wat moet ik hier nu mee aan?
Aanvulling: Het is inmiddels 24 maart 2022. Dus een half jaar na betalen. En een half jaar na de beloofde leverdatum. Het enige wat Keymusic zegt op vragen van mijn kant is dat ze 'nog geen nieuwe levertermijn hebben ontvangen van hun leverancier.'
Ondeugdelijke Service
Ondanks de vele slechte reviews gelezen te hebben, ben ik toch eens een kijkje gaan nemen bij Keymusic.
Ik wilde een gitaar kopen maar er was niemand te bespeuren.
Als je daar al geholpen wil worden, moet je het maar gaan vragen aan de verkopers die buiten staan te roken.
Ben dan maar met lege handen en volle portemonee doorgereden naar Bax.

Slechte website en klantenservice
Product wat als voorradig op de website stond, bleek na een week wachten op mijn bestelling niet voorradig. Vervolgens bestelling geannuleerd. Geld zou terug betaald worden na 14 dagen, niet gebeurd.

Antwoord van KEYMUSIC
Vertraagde levering, extra verzendkosten, retourneren niet mogelijk
Ik had twee boeken besteld bij Keymusic. Op de website werd er aangegeven dat het dezelfde week aan zou komen, komt het pakketje twee weken later. Kan gebeuren. Maar dan staat er op de factuur dat ik nog extra verzendkosten moet betalen omdat ik maar een gedeelte had betaald via de webshop, vrij markant.
Nadat ik een aanvraag had gedaan om de boeken te retourneren krijg ik het antwoord terug dat dit niet kan met boeken, had misschien de kleine lettertjes moeten lezen maar het telt wel lekker op zo.
Helemaal waardeloos, deze klant zijn ze kwijt. Geef mijn geld liever bij een andere winkel uit die zijn zaakjes wel op orde heeft.
Toetsen? - Keymusic Mechelen
Beste, zal de verkoper omtrent de toetsinstrumenten (bvb. Keyboards) worden vervangen bij Keymusic in de winkel in Mechelen? Want beide verkopers, momenteel, zijn voornamelijk gespecialiseerd in gitaar.
Keurig advies gekregen van Tom
Keurig advies gekregen van Tom over een gitaar koffer voor mijn zoon. Was een verjaardagskado.
Het koffer was niet direct leverbaar maar ik werd perfect op de hoogte gehouden over de leverdatum en die werd nagekomen.
Prachtige stevige koffer tegen een uitstekende prijs.
KeyMusic en Tom dank je wel
Aankoop drumstel
Aankoop drumstel
Deze week bij key-music een drumstel gekocht, goed advies gekregen, de verkoper, Ludo, nam echt de tijd. Ook de levering was supersnel, daar had een andere collega zich ook mee bemoeid. Top!! Dank u heren, een heel positieve ervaring
Tevreden over de levering
Ik bestelde een noise reduction Alpine Muffy voor een kind, binnen een dag geleverd, goed verpakt.