KEYMUSIC Reviews

3.049
TrustScore 2 uit 5

2,2

Keymusic stel oplichters... Speaker besteld rond 1100eur in maart 2022 Men gaf aan levering problemen....elk keer weer wat. En ja hoor gewoon in september failliet.... nooit meer wat van gehoord .... Toon meer

Toffe winkel, altijd een fijne ervaring om binnen te wandelen. Personeel is zeer gedreven, je kan hun altijd om advies vragen , ze vertellen je met plezier alle do's en don'ts zonder verkooppraatj... Toon meer

Gehoorbescherming besteld in mei 2022. Vanwege problemen bij leverancier bericht ontvangen dat de levering enkele maanden op zich laat wachten. Geen probleem dacht ik, dat gebeurd wel vaker. He... Toon meer

Heb met Keymusic Antwerpen enkel goede ervaring. Zeer competente mensen die me als beginneling helpen zonder uit de hoogte te doen, geen inspanning is te veel. Ook heel vriendelijk, bovendien competet... Toon meer

1. Hobbywinkel

Winkel voor muziekinstrumenten. Gitaren, drums, keyboards, versterkers, dj-gear, pro-audio en meer!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

3K reviews

Alle reviews

(3.049)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb in de loop der jaren al meerdere…

Ik heb in de loop der jaren al meerdere dingen bij keymusic gekocht en er valt mij een patroon op. Je koopt iets als nieuw en dan blijkt dit niet zo te zijn. Ik kocht een pod 2.0 en de midi werkte niet. Een versterker had een lelijke kras maar dat hadden ze in de winkel echt niet gezien, gitaren vertonen gebruikssporen. Ik ben echt niet meer gerust als ik daar iets koop. En zij dan maar zeggen dat het nieuw is. Ik geloof hen niet meer.

27 oktober 2021
Logo KEYMUSIC

Antwoord van KEYMUSIC

Dag Arno,

Ik begrijp je ongerustheid in verband met de nieuwstaat van onze goederen. De meeste van onze goederen, vooral gitaren, hangen uit in onze winkels zodat klant deze effectief kunnen testen alvorens ze te kopen, Dit brengt met zich mee dat er soms gebruiksporen op terug te vinden zijn. We kunnen ook steeds onze producten opnieuw bestellen voor de klanten maar dan zitten we met enorme levertijden. Daarom wordt er soms overwogen om de producten uit onze winkels te halen. Het is wel aan de collga's in de winkel om het product te controleren alvorens dit door te sturen naar onze klant. We zijn er ons van bewust van dit probleem en zoeken naar een gepaste oplossing hiervoor.

Alvast bedankt voor jouw eerlijke review.

Met vriendelijke groeten,
Wim
Helpdesk

Verwacht geen fatsoenlijke garantie...

Wat een vreselijk vervelende, klantontvriendelijke club is dit. Ik heb in de winkel een mengtafel van bijna €3000 gekocht. Een showroommodel, door de chiptekorten de enige op dat moment leverbare in de BeNeLux.

Het apparaat bleek bij thuiskomst niet in orde. Telefonisch waren ze moeilijk te bereiken. Bij het terugbrengen bleek mijn geld terug niet mogelijk. "Als ik het online had gekocht was geld geen probleem geweest, maar ja, ik heb hem in de winkel gekocht."

Vervanging voor een nieuwe was ook niet mogelijk, omdat de fabrikant geen producten meer aan KeyMusic wilde leveren.
De reparatie zou twee weken duren...

Na ruim twee maanden had ik pas een werkende mengtafel. Geld terug was, ook na twee maanden, natuurlijk nog niet mogelijk...

Als je, ook na de aankoop, fatsoenlijk geholpen wilt worden, koop dan NIET bij KeyMusic!

14 oktober 2021

Iemand thuis bij Key Music?

In de hoop dat dit bericht dan wel iets uithaalt... op 19/8 bezoek & test gitaar bij Key Music Roeselare met mijn zoon, 's avonds bestelling geplaatst via website (+ betaald). Toch nog gebeld naar Key Music Roeselare aangezien vernomen via andere muziekzaak dat gitaar 'inactive' staat bij Fender en bijgevolg niet meer beschikbaar is (hoewel beschikbaar op website Key Music); duidelijk aangegeven dat we een nieuwe gitaar willen. Men belooft mij zonder fout ten laatste 's anderendaags terug te bellen, wat niet gebeurt. In de plaats krijg ik een paar dagen later een beschadigde tweedehandse gitaar thuis geleverd (inderdaad het toonzaalmodel uit Roeselare... vol krassen op achterkant & plectrumplaat, tone button die eraf valt). Telefonisch contact opgenomen (+ mail) met Toon uit Roeselare; op 26/8 wordt - met akkoord van Toon - gitaar teruggestuurd naar Key Music Temse (= verzendadres) en zal de bestelling ongedaan gemaakt worden... Opgelost denk je dan... Neen hoor, gitaar kon niet worden afgeleverd door PostNL bij Key Music Temse en de bestemmeling dient deze dus af te halen in de dichtstbijzijnde PostNL afhaallocatie voor 6/9... wat opnieuw niet gebeurt... terug telefonisch contact met Toon uit Roeselare (+ mail), komt in orde... 23/9 gitaar wordt teruggestuurd naar mijn PostNL punt vanwaar ze initieel werd teruggestuurd, wegens opnieuw nog niet opgehaald; mijn kwade mail naar Toon van 23/9 blijft opnieuw onbeantwoord tot op vandaag 1/10... Het 'joepie!' moment bij mijn 16-jarige zoon is compleet verpest door jullie manier van handelen en het maken van valse beloftes. Moet dit echt tot een juridisch dispuut leiden? Wat stellen jullie voor om dit op te lossen, nl terugnemen gitaar & terugbetaling? Jullie hebben mijn gegevens, graag asap met mij contact opnemen. Benieuwd of dit bericht deze keer iets zal uithalen...

1 oktober 2021

Slechtste online ervaring van 2021

De Award voor Slechtste Online Ecommerce Ervaring van het jaar gaat naar Keymusic.
waarom?
- bedrieglijke voorraad/levertermijn informatie op de website.
- onbestaande en onbereikbare klantendienst
- geen pro-activiteit of communicatie
- winkelpersoneel afwimpelend, non-empatisch en niet in staat informatie te vinden of probleem op te lossen
- Geen annulatie procedure
- Annulatie of terugbetaling belofte (telefonisch) wordt niet opgevolgd.
Conclusie: al het vertrouwen is weg. Wij kopen hier nooit nog iets.

13 september 2021

Een Roland RD88 gekocht

Een Roland RD88 gekocht. Ik vroeg heel duidelijk voor geen toonzaalmodel. Toen ik de doos open deed kwam ik helaas tot de conclusie dat het duidelijk een toonzaalmodel was! de alarmstrip plakte nog op de piano en het prijsetiket ook. Toen ik belde en dit wou melden, beweren ze dat ze oprecht geweest zijn en ik het als B-stock gekocht heb en het mijn fout was. Mij zien ze voor dure aankopen nooit, maar dan ook nooit meer terug! Heel slechte communicatie via de helpdesk. Laten totaal niks meer van zich horen....

12 september 2021

Pure oplichters ..6 weken geleden…

Pure oplichters ..6 weken geleden flight case besteld en mooi betaald sindsdien niet meer .. taloze telefoons en mails naar de hulpdesk en de winkels bereiken niets ....ik vermoed dat er een 2de faling op handen is ....en ga mijn licht al eens opsteken bij de politie

10 september 2021

geef m'n geld terug pls <3

Na drie maanden nog altijd niets ontvangen (op de site stond dat mijn bestelling voorradig was, maar bleek achteraf niet het geval te zijn), besloten om retour aan te vragen. Snelle en vriendelijke service. Er werd mij echter verteld dat het bedrag binnen de twee weken terug op mijn rekening zou staan, maar het is ondertussen al een maand geleden :(( Mijn follow up mailtje is na drie dagen ook nog steeds niet beantwoord. Hopelijk zie m'n geld nog terug...

1 september 2021

Teleurgestelde klant

Op vrijdag 16 juli een bestelling geplaatst en meteen betaald in de webshop. Daarna kregen we een mail dat het product zou worden geleverd op 20 juli, daarna na de zoveelste mail van onze zijde zou het worden verzonden halverwege aug. Ondertussen 31 aug, en u kan het al raden: niets ontvangen, onbeantwoorde mails, geen refund... en ik ontdek hier dat we niet de enige zijn...

31 augustus 2021

Slecht

Hun helpdesk is onbereikbaar. Ik probeer al dagen te bellen. Keymusic is niet te vertrouwen als ik de andere ervaringen hier lees.

31 augustus 2021

De klant is het slachtoffer

Ik wacht al een maand, het bestelde product wordt gewoon niet geleverd. Als jullie niet in staat zijn om op normale wijze orders te verwerken, schakel de webshop dan uit. Maak de klant niet het slachtoffer.

28 augustus 2021

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, normaal 2-4 werkdagen levertermijn, de bestelling ondertussen al meer dan een week geleden geplaatst. Nog steeds geen mail van zelfs de post. Via mail proberen bereiken, maar geen antwoord. Ook getelefoneerd, maar ze nemen niet eens op. Vroeger altijd een goede ervaring mee gehad, maar dit was de laatste keer dat ik ervan bestel. Hopelijk komt deze bestelling nog aan.

26 augustus 2021

Een paar maand geleden een bestelling…

Een paar maand geleden een bestelling gedaan in de winkel in Mechelen van een Denon dj prime4, de verkoper had mij gegarandeerd dat er sneller zou geleverd zou worden van de leverancier als er een klantbestelling was,na een paar weken, contact gehad met winkel voor te vragen waar mijn bestelling bleef,hebben zij contact gehad met leverancier ,en heeft de winkelverantwoordelijke mij teruggebeld, maar kon op dat moment niet opnemen en heb ik de volgende dag zelf teruggebeld en had een verkoper mij een verkeerd verhaal verteld ,want zou de volgende week toekomen in winkel, wat niet klopte natuurlijk 🤨,dan begonnen ze over het feit dat het heel moeilijk is vanwege corona en dergelijke, waarvoor ik begrip toon en het zelf ook weet,want ben zelf verkoper.
Nu wacht al meer dan 5 maand op mijn toestel en heb zeker begrip voor de situatie op de markt,maar ben mijn licht eens gaan op steken bij de concurrentie van Keymusic en moet zelfs vaststellen dat zij wel degelijk volle winkels hebben en vrij snel kunnen leveren van bij de leverancier uit,ze hebben continue bestellingen die ze bij de leverancier doen, daarom stel ik mij serieus veel vragen bij Keymusic, waarom zij mij niet een toestel kunnen leveren binnen een aanvaardbare termijn en waarbij de concurrentie dat wel kan(nogthans dezelfde leverancier waarbij besteld wordt),ik heb sterk de indruk dat Keymusic mij gewoon aan het lijntje wil houden en dat ze er zelfs nie echt veel moeite voor willen doen,als ik zelf geen contact maak,krijg ik ook geen feedback en begin dit stilletjes beu aan het worden. Een ontevreden consument (Erwin)

16 augustus 2021

KEYMUSIC EINDHOVEN: *T*O*P*W*I*N*K*E*L*!*

Het was tijd voor (weer) een nieuwe akoestische gitaar. Daar ik afhankelijk ben van het openbaar vervoer en woonachtig ben in Eindhoven is de enige optie voor mij Keymusic XXL Eindhoven. Op de website staan prachtige gitaren en in een zestal had ik interesse. Contact opgenomen met Keymusic Eindhoven of deze gitaren in de winkel aanwezig waren zodat ik de doerakken kon uitproberen. Dat was niet het geval MAAR . . . het was geen enkel probleem om deze gitaren naar Eindhoven te ‘verschepen’ zodat ik in alle rust een keus kon maken. Kijk, dat is een prachtige service! De arme man die dit allemaal heeft geregeld moest op een gegeven moment verantwoording bij de directie afleggen want er ging voor € 12.000,00 aan gitaren richting de lichtstad! Fantastisch dat hij, Leon is zijn naam, dit voor elkaar heeft weten te krijgen. Nogmaals prachtige service! Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Taylor 317e die ook nog eens ter plekke kon worden afgesteld naar mijn wensen door een waar vakman. Fijn dat je dan ook aanwezig mag zijn zodat je de hele procedure van afstellen kan volgen. Da’s machtig mooi om te zien. Keigaaf! zeggen wij dan in Eindhoven. Twee jaar garantie op de gitaar incl. afstellen. Dat noem ik nog eens klantgericht. Vriendelijke mensen met verstand van zaken. Keymusic Eindhoven staat bij mij op het lijstje van goede muziekwinkels. Tot een volgende bestelling. 👍

12 augustus 2021

Slechte klantenservice!!

Slechte klantenservice!!
Bestelling geplaatst ging normaal geleverd worden binnen de 2- 5 dagen.
Na contact met de "klantenservice" alleen maar slechte excuses gekregen van: de winkel is dicht tot het is niet in het centraal magazijn enz..
Als klant kan je daar niet echt tevreden mee zijn!!

10 augustus 2021

Geen sfeer maar enorm goed geholpen

Ik heb wat kritiek gehad en heb dat nog steeds als je naar de sfeer kijkt. De oude Feedback vestiging ademde muziek uit. Veel sfeer. Die is totaal weg. Voorheen ging ik voor de gezelligheid en kocht ik meestal ook wat. Nu is het Erg steriel. Ook te weinig personeel. Vandaag wel enorm goed geholpen door Robin. Hoop dat hij wel blijft.

21 juli 2021