Jammer dat na 4 goede jaren niet meer wordt gereageerd op een vraag per email. Ook in de spam box geen reactie gevonden. Ze hebben mijn gegevens, dus contact zoeken kan altijd. Was altijd zeer... Toon meer
MS Office 2016 online gekocht en meteen gedownload. Het installeren lukte wel, maar ik vind dat het niet heel makkelijk ging en denk dat hier ruimte voor verbetering is. Met name de lange code mo... Toon meer
Voor mij wat het even onduidelijk of er verschil zit in office 365 nieuw of verlengen. Gemaild en snel antwoord gekregen. Bij bestelling meteen nieuwe code gekregen, gekopieerde en in kan weer een ja... Toon meer
Ik heb het Officepakket besteld en betaald. Ik kreeg keurig de code om te downloaden maar kon nergens vinden hoe en waar vandaan het pakket te downloaden was. Na telefonisch contact is alles keuri... Toon meer
Handelsweg 30-32, 9482 WE, Tynaarlo, Nederland
Bestellen ging makkelijk en na betaling kon ik heel snel het product downloaden. Prima.
Eigenlijk niets negatiefs te melden. Alle zaken naar volle tevredenheid afgehandeld.
Het bestellen en het ontvangen van het product liep correct. Het kostte wat moeite om het uiteindelijk te kunnen downloaden, maar het staat in de computer.
Levering verliep prima. Product activeren iets minde,r maar het contact daarna met de klantenservice was zeer snel en erg prettig.
Code direct ontvangen ingevoerd bij de verlening en werkte meteen
Na eerst telefonisch geholpen te zijn met een vraag Office 365 aangeschaft en probleemloos geïnstalleerd. Direct na de betaling een mail ontvangen met downloadgegevens.
De klantenservice heeft mij telefonisch vriendelijk en adequaat te woord gestaan. Ik ben tevreden over het product dat ik bij Koopoffice365 heb aangeschaft. Doet wat het moet doen.
Heel gemakkelijk, gelijk de serial ontvangen om mijn abonnement te verlengen. Invoeren en klaar. Zo gepiept. En zelfs voordeliger als op de Microsoft site zelf.. Ook leuk.
Aanrader? Jazeker!
Het bestellen van het Office365 pakket ging via Koopoffice365 erg gemakkelijk en snel. Vrijwel direct na de betaling had ik de licentie al. Zeker aan te raden!
zal dus de mensen niet meer atend maken op u .het had namelijk ook anders gekunt.
Office365 bij Koopoffice365 besteld, alles ging gewoon goed en kon snel met office 365 aan de gang
Het kost wel veel geld om word 2013 aan te schaffe, maar het werkt prima.
Microfoft office 2013 gekocht. Ging heel snel en kon het binnen 5 minuten na aanschaffen al gebruiken.
Bestellen, betalen en levering gaan oerfect. Echter krijg ik de Microsoft Word 2013 niet geïnstalleerd/geopend op mn pc. Na contact via mail en bellen, wat correct verlopen is, is me geadviseerd contact op te nemen met Microsoft. Vind ik niet correct aangezien ik het bij u aangeschaft heb. Ook al ligt het eventueel aan mijn laptop vind ik dat u me beter helpen kon met het probleem te verhelpen. Ben namelijk een digibeet.

Antwoord van Koopoffice365
Via Google aan het zoeken geslagen naar een voordelige versie van Office 365. Kwam uiteindelijk hier uit en ben te spreken over de snelheid waarmee de bestelling verliep.
Ik had de codes vrij snel via de mail binnen, installeren gaf wat problemen maar de klantenservice was erg aardig.
goed en goedkoop, dat is voor mij een goeie deal..
Met een beetje zoeken op deze site terechtgekomen. Makkelijk proces van aanschaf en daarna het bewaren van de licentiekode en instructies voor installatie. Helaas wel nooit een bevestigingsmail gehad van de bestelling zelf. Eerst weer inloggen om de licentiekode op te halen dus.
Keuze is snel gemaakt op de site, na betaling direct de licentie sleutel beschikbaar. Prima afgehandeld.