Koopoffice365 Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Jammer dat na 4 goede jaren niet meer wordt gereageerd op een vraag per email. Ook in de spam box geen reactie gevonden. Ze hebben mijn gegevens, dus contact zoeken kan altijd. Was altijd zeer... Toon meer

MS Office 2016 online gekocht en meteen gedownload. Het installeren lukte wel, maar ik vind dat het niet heel makkelijk ging en denk dat hier ruimte voor verbetering is. Met name de lange code mo... Toon meer

Voor mij wat het even onduidelijk of er verschil zit in office 365 nieuw of verlengen. Gemaild en snel antwoord gekregen. Bij bestelling meteen nieuwe code gekregen, gekopieerde en in kan weer een ja... Toon meer

Ik heb het Officepakket besteld en betaald. Ik kreeg keurig de code om te downloaden maar kon nergens vinden hoe en waar vandaan het pakket te downloaden was. Na telefonisch contact is alles keuri... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

snel en goed

Bestellen ging makkelijk en na betaling kon ik heel snel het product downloaden. Prima.

23 september 2015

Een poosje downloaden

Het bestellen en het ontvangen van het product liep correct. Het kostte wat moeite om het uiteindelijk te kunnen downloaden, maar het staat in de computer.

12 september 2015

Duidelijk en snel

Na eerst telefonisch geholpen te zijn met een vraag Office 365 aangeschaft en probleemloos geïnstalleerd. Direct na de betaling een mail ontvangen met downloadgegevens.

17 augustus 2015

Servicegericht en klantvriendelijk

De klantenservice heeft mij telefonisch vriendelijk en adequaat te woord gestaan. Ik ben tevreden over het product dat ik bij Koopoffice365 heb aangeschaft. Doet wat het moet doen.

16 augustus 2015

perfect

Heel gemakkelijk, gelijk de serial ontvangen om mijn abonnement te verlengen. Invoeren en klaar. Zo gepiept. En zelfs voordeliger als op de Microsoft site zelf.. Ook leuk.

Aanrader? Jazeker!

16 augustus 2015

Duidelijk, gemakkelijk & snel

Het bestellen van het Office365 pakket ging via Koopoffice365 erg gemakkelijk en snel. Vrijwel direct na de betaling had ik de licentie al. Zeker aan te raden!

6 augustus 2015

Gewoon goed

Office365 bij Koopoffice365 besteld, alles ging gewoon goed en kon snel met office 365 aan de gang

3 augustus 2015

Snelle afhandeling

Microfoft office 2013 gekocht. Ging heel snel en kon het binnen 5 minuten na aanschaffen al gebruiken.

26 juli 2015

Snel geleverd, problemen met installeren niet verholpen.

Bestellen, betalen en levering gaan oerfect. Echter krijg ik de Microsoft Word 2013 niet geïnstalleerd/geopend op mn pc. Na contact via mail en bellen, wat correct verlopen is, is me geadviseerd contact op te nemen met Microsoft. Vind ik niet correct aangezien ik het bij u aangeschaft heb. Ook al ligt het eventueel aan mijn laptop vind ik dat u me beter helpen kon met het probleem te verhelpen. Ben namelijk een digibeet.

25 juli 2015
Logo Koopoffice365

Antwoord van Koopoffice365

Beste Herman,

Na ons telefonisch contact heb ik u inderdaad doorverwezen naar Microsoft. Als direct distributeur van o.a. Microsoft producten koop u altijd 100% legitieme Microsoft producten. U heeft een product gekocht van Microsoft, zij zijn fabrikant van het product, wij slechts distributie-partner. Microsoft heeft om deze reden meer bevoegdheden als het gaat om activatie van Microsoft producten. Wij kunnen en mogen de activatie helaas niet doen. Dat is de reden van doorverwijzing naar hun.

Uiteraard ondersteunen we graag op alle andere mogelijke manieren. Als er nog iets is waar we mee van dienst kunnen zijn dan staan we elke werkdag tussen 09:00 en 17:30 voor u klaar via o.a. support@koopoffice365.nu of 0592-375238.

Sybrand
KoopOffice365 klantenservice