LG Global Reviews

3.758

1,3

Geen service. Een leverancier levert een tweedehands kapotte televisie en geeft niet thuis. Oplossing LG is helaas heeft u pech. Wij kunnen het maken (heb geen tweedehands tv gekocht) en de kosten zij... Toon meer

Koel/vries combinatie gekocht. Kan 10 jaar garantie krijgen maar LG reageert niet op ons verzoek. Ook deur omzetten zou kosten aan verbonden zijn. Moest eerst offerte opvragen. Maar ook hier LG niet... Toon meer

Waardeloze machine en klantenservice! Probleem met aftappen water na filter storing: Foto gestuurd dat afvoerslangetje knel zit in apparaat: Conclusie na bekijken foto: gewoon slangetje terug... Toon meer

Televisie LG OLED 77C17LB gekocht bij mediamarkt op 20-22-2021. Aankoopprijs € 2.989,—. Tv wil opeens niet meer opstarten. Vermoedelijk voeding defect. LG geeft aan tv via service-partner laten repare... Toon meer

Zeer slecht

4K reviews

Heeft 4% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.758)

610 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn 3 jaar oude LG TV gaf een blauw…

Mijn 3 jaar oude LG TV gaf een blauw beeld. M.i. mag dat niet gebeuren met een merk TV. Een van de LED strippen in het toestel had het begeven. De monteur had dit vaker bij de hand gehad dus een bekend probleem. Helaas geen respons van de klantenservice van LG. Triest!

15 september 2021

Super slechte klantenservice

Super slechte klantenservice, had een melding op oled tv om de voedingskaart te laten vervangen. Vervolgens krijg je geen sms met een tijdindicatie en wordt er van je verwacht dat je van 08:00-18:00 thuis zit. Niemand heeft een antwoord voor je. Bij overmaat van ramp werken ze samen met Dynalogic/Dynafix (zelf uitgezocht) die je in eerste instantie ook met een kluit het riet in stuurt na 3x bellen kreeg ik eindelijk na een halve week proberen het antw. Mega slecht!

10 september 2021

LG is dikke zever

LG is dikke zever, bel voor probleem met soundbar. Antwoord : daar doen wij niets aan, dan moet de winkel van verkoop deze maar opsturen naar de reparatiedienst. Vorige week probleem met 2021 nano966 tv, bel hun willen mij niet helpen als ik geen WhatsApp installeer op gsm. Zeg dat ik WhatsApp niet wil en dat zun verplicht zijn service en reparatie te bieden tijdens de garantie periode van 2 jaar, en blijven zijken dat als ik weiger WhatsApp te installeren dat ik geen service of reparatie krijg. Dan word je kwaad en gooien ze 2x de telefoon op. Na dit voorval nooit nog LG triest levenloos bedrijf. Jullie hebben het recht niet mensen tot WhatsApp te verplichten en ga dit is bespreken met de minister die voor dit soort zaken instaat.

30 augustus 2021

Mensen koop a.u.b NOOIT een LG tv

Mensen koop a.u.b. NOOIT een LG t v, ze laten enkel en alleen hun eigen of betalende partij zijn software toe, M.a.w. hun smart Tv is in het geheel niet smart ( eerder achterlijk ) en al wat hem smart kan maken wordt geblokkeerd door hun eigen software.

28 augustus 2021

LG maakt belofte niet waar

Prachtige Oled TV gekocht maar blijven volhouden dat er geen recht bestaat op cash back. De aanvraag zou niet binnen de actietermijn zijn gedaan ( deze loopt nog ruim een maand) en het model komt niet in aanmerking voor een cash back. De website van LG laat anders zien, volgens de winkel valt de aankoop ook onder de voorwaarden maar bij LG word je gewoon afgeserveerd met een afwijzing zonder geldige argumenten. Als ze geen cash back hadden aangeboden was ik een tevreden consument geweest. Door deze actie bereiken ze het tegenovergestelde.

18 augustus 2021

Helaas mijn eerste negatieve recensie in 49 jaar!

Dit is de eerste keer dat ik een recensie schrijf over de service van een bedrijf, helaas is het in dit geval zo waardeloos dat ik het met jullie wil delen.
Na 3 jaar scheurt het kunstofhuis van de wasmachine. Dit kan alleen veroorzaakt worden door een ontwerp- of productiefout. Contact opgenomen met LG via de website, na enkele dagen een offerte voor ruim 250 euro met de opmerking, dat indien de reparatie duurder uitvalt dat dit ten laste gaat van mij.
Nogmaals met ze gemaild, antwoord; "jammer dit is wat we bieden". Dan maar bellen..... 45 minuten in de wacht eindelijk iemand aan de telefoon; "Kan u niet helpen stuur maar een e-mailtje"..... en dan zeggen ze klanten service ?!?!?!?
Voor mij NOOIT meer een product van LG!

17 augustus 2021

Wat een oplichters bende

Wasmachine na 4 jaar rammelt deze heel erg.
Zit 10 jaar garantie op de motor stond in de papieren.
Reparatie aangevraagd, willen ze een app met geluid ontvangen van de klacht.
Daarna geven ze aan dat dit niet onder de garantie valt de kosten schatten ze op 300 euro en nog eens 98 euro om eerst te komen kijken.
Wat een oplichters.
Nooit meer een lg

9 augustus 2021

Lg airco buitenunit

Lg airco buitenunit, na 2 jaar roestvorming metalen mantel, goedkoop en onvoldoende afgewerkt voor een buitenunit

1 juli 2021

Dramatische klanten"service"

Mijn LG koel/vries combi ging na 1,5 jaar kapot, dus binnen garantie. Ik bel BCC waar ik hem kocht en binnen 2 dagen een monteur in huis. Koelvloeistof is weggelekt, koelkast niet te repareren. Dat rapport ging naar LG en die moet dan oordelen wat er verder moest gebeuren (toch poging tot reparatie of vervanging).
Ik zit nu dus al 3 weken!!! Zonder koelkast. Zowel bcc als het reparatiebedrijf kunnen niks voor mij doen, want LG moet reageren. Ik blijf hun bellen, zij blijven LG bellen en mailen. Heb zelf LG maar gebeld via nr van google, maar daar kunnen ze ook niks voor mij doen, want verkeerde afdeling binnen LG? Doorverbinden kan niet omdat ik geen bedrijf ben. Kortom ik loop aan alle kanten tegen de LG muur op terwijl zij alleen even moeten zeggen dat ze akkoord zijn met het rapport van het door LG erkende reparatiebedrijf. Maar doodse stilte aan de kant van LG en ondertussen probeer ik met 25C buiten nog steeds met wat koeltasjes en ijsblokken nog wat dingetjes koud te houden. Blijkbaar is voor LG een koelkast verre van essentieel. Ik ruil mijn koelkast straks dus niet meer om voor dezelfde. Koop vh garantiebedrag wel een ander merk. Tegen die tijd zit ik denk ik al ruim een maand zonder koelkast. Wat een drama dat LG.

1 juni 2021

LET OP KOOP NIKS VAN LG DE SERVICE IS…

LET OP KOOP NIKS VAN LG DE SERVICE IS ZEER SLECHT, JE KAN T GEEN EENS SERVICE NOEMEN.

2 jaar geleden dure tv van lg gekocht na 1,5 jaar waren er opeens problemen met het afspelen van netflix en disney + apps.

Beeld word erg onduidelijk om de paar minuten blijft de film of serie hangen of om opnieuw te laden.

Heb direct contact gezocht met lg, in december 2020.

Alles duidelijk uitgelegd. Ze zeiden eerst t ligt aan je internet verbinding, dat vond ik raar heb supersnel internet. Monteur geweest vsn me provider. Aan t internet lag t niet.

Toen zeiden ze je moet de tv updaten ik zei al dat heb ik al lang gedaan. Toen kwamen ze met nog wat nutteloze tips of opmerkingen.

Niks heeft geholpen zoals me tv via hotspot op me mobiel te verbinden en dat soort rare tips.

Ik ben blijven mailen want vind dit gewoon niet kunnen ik kan geen netflix of andere apps gebruiken via de tv.

Heb echt 4 a 5 keer een mail terug gekregen met dezelfde tips waarvan ze wisten die werken niet.

Toen moest ik opeens filmpjes en foto's sturen heb dat gedaan via de mail en via de lg whats upp.

Tot 3 keer toe zeiden ze niks te hebben ontvangen terwijl ik wel reactie terug kreeg op de verzonden mails die verstuurd waren.

Ook een paar keer telefonisch contact gezocht, maar geen stap verder ze draaien overal om heen. Ze beloofde me dat de behandelaar Erik mij terug zou bellen vanwege de veel verstuurde mails heen en weer.

Hij moet nu nog bellen na 2 weken.

Dus in t kort ben ik nu 5 maanden verder, vele mails, meerdere filmpjes en foto's, rond de 10 telefoontjes verder ben ik nog steeds niet fatsoenlijk geholpen nog geen eens een stap verder.

Ik voel me zeer slecht behandelt, en hoop eigenlijk nog wel op een oplossing.

Ik heb meerdere producten van lg soundbar wasmachine en nog wat andere producten. Voor geen van alle komt er een en lg product van terug.

Bespaar je veel ellende koop niks van lg want zodra je problemen met het product krijg heb je niks aan lg.

3 mei 2021

Ik was heel tevreden over mijn oled…

Ik was heel tevreden over mijn lg oled tv. Echter na drie jaar strepen in het beeld en inbranding. Geen garantie meer natuurlijk. Nou LG, dit was de eerste, en tevens ook de laatste tv van jullie, troep!

10 april 2021

Ik belde de klantenservice met wat…

Ik belde de klantenservice met wat vragen omtrent de levensduur van hun TV's gezien mijn vorige (van 2000! euro) na een korte tijd al stuk ging.

De man aan de telefoon vertelde mij vervolgens totale onzin over hoe garantie in Nederland werkt rondom hun tv's. Toen ik hem probeerde uit te leggen dat hij een aantal dingen echt fout had waarop mederwerker boos werd op mij.

Ga dus nooit deze mensen bellen, stap maar gewoon meteen naar het Juridisch Loket of gebruik de sites van de consumentenbond voor je info. De LG klantenservice vertelt gewoon onzin.

31 maart 2021

Nooit meer LG Oled tv

Nooit meer LG Oled tv. Schandalig produkt. In 3 jaar tijd 2x ellende en een rekening voor reparatie van 661 euro en dat op een toestel van 1500 euro. Ik dacht het niet. En ook niet reageren op mailtjes etc. En gewoon doen alsof je neus bloedt. Hoe asociaal kun je je opstellen.

19 maart 2021

Geen LG meer voor mij. Schandalige hersteldienst.

Ik heb in juli 2018 een LG Beamer gekocht van 2699 euro (hu80ksw) en na iets meer dan 2 jaar en dus net buiten de garantie, heeft het toestel het begeven. Na tel. contact met LG blijkt deze laatste geen eigen hersteldienst te hebben en werd ik verwezen naar CeRepair waarvan ik enkel neg. reviews terugvindt op het internet. Ik heb dan maar terug gebeld of ze geen andere hersteldienst konden aanwijzen maar tevergeefs. CeRepair ging dan het toestel aan huis komen herstellen omdat ze dachten dat dit toestel een warmtedroger was (sic). Ik heb hen er moeten op wijzen dat het een beamer was waarna ik het toestel dan moest opsturen op eigen kosten naar een Nederlands filiaal. De eerste mail die ik kreeg was al om te melden dat de kast van de beamer beschadigd was (al dan niet onderweg maar het toestel was wel heel goed ingepakt). Vervolgens kreeg ik de offerte voor herstel : 1460 euro en dit voor een toestel van 2699 euro net buiten de garantie !!! Met andere woorden, voor mij geen LG-toestellen meer. Als ik nu nog iets koop, kijk ik eerst of het merk een eigen hersteldienst heeft.

15 maart 2021

Klantenservice maakt product kapot

De producten zijn op zich goed.
Maar zodra je de klantenservice nodig hebt bereid je dan voor pp:
-diverse keren moeten mailen/webformulier invullen
-diverse keren moeten bellen met een 0900 nummer
-nodeloos wachten op de door hun zelf beloofde afspraak
-zelfs een keer verbreken van een verbinding (ene Berend) als je aangeeft moe te worden van deze situatie.
-Messenger? Heel actief met beloven de zaken op te volgen, daarna klinkt de welbekende .....stilte....

Al met al 8 weken moeten wachten dat de oplossing "één dopje" zou zijn en daar weer 3 weken op de post moeten wachten.....

Klantenservice werkt niet samen met ondersteunende technische service, het kan zó makkelijk zó veel beter.
Jammer om een goed product met de klantenservice kapot te maken

12 maart 2021

LG oled met handgrootte veeg links naar…

LG oled met handgrootte veeg links naar midden.Normaal gebruik en laat tv nooit op stilstaand beeld staan.Dit na amper 3 jaar.Zij beweren dat dit geen fabrieksfout is maar euvel schijnt heel vaak aanwezig te zijn.Reperatie met zogenaamde coulance omstreeks 1000 euro.Stelde 3 a 400 euro voor .Nooit meer iets gehoord.Voor paar Honder euro meer nieuwe Samsung, die dit euvel niet schijnt te hebben

10 februari 2021

Cashback? Misschien in 2025

Ontzettend slechte klantenservice, ik wacht al sinds eind oktober 2020 op mijn cashback van mijn LG tv. Na 8x keer bellen en elke keer hetzelfde antwoord " eind deze maand zou het op uw rekening moeten staan. Nog steeds niks ontvangen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Tv's van de A+ kwaliteit maar de klantenservice van G kwaliteit zonde. Doe er wat aan!

5 februari 2021

Klantenservice LG slecht

Klantenservice LG slecht, heb een probleem met een wasdroger, diverse mails(via hun klachtenformulier wat niet lekker werkt) gestuurd, maar steevast krijg je een "standaard" antwoord, met als hoogtepunt dat ik de stekker van de TV(!) maar een keertje uit het stopcontact moest halen, terwijl het toch echt om een wasdroger ging.
Men leest de mails m.i. niet eens of maar half en er wordt niet onderling gecommuniceerd want telkens iemand anders behandeld jouw klacht.
Maar weer een klachtenformulier ingestuurd, kijken hoe ze daar op reageren.
Nee, niet echt klantvriendelijk. In de toekomst geen LG spullen meer.

17 januari 2021

Service van LG ?

Ik was jaren lang service manager bij een extern bedrijf dat voor LG werkte. D.w.z. wij kregen alle problemen van klanten die een LG kochten (defecten) over ons heen. Wij liepen de benen onder ons gat vandaan om de klanten snel en perfect te bedienen en dat lukte zeer goed. 80 % van de klanten werden daags na hun oproep al geholpen de rest moest even wachten tot LG onderdelen kon leveren. LG zat achter ons aan omdat het niet snel genoeg ging. Tot ze na 7-8 jaar niet met ons meer wilden werken, en zie het resultaat nu: zo goed als geen service meer.

30 december 2020