Geen service. Een leverancier levert een tweedehands kapotte televisie en geeft niet thuis. Oplossing LG is helaas heeft u pech. Wij kunnen het maken (heb geen tweedehands tv gekocht) en de kosten zij... Toon meer
Koel/vries combinatie gekocht. Kan 10 jaar garantie krijgen maar LG reageert niet op ons verzoek. Ook deur omzetten zou kosten aan verbonden zijn. Moest eerst offerte opvragen. Maar ook hier LG niet... Toon meer
Waardeloze machine en klantenservice! Probleem met aftappen water na filter storing: Foto gestuurd dat afvoerslangetje knel zit in apparaat: Conclusie na bekijken foto: gewoon slangetje terug... Toon meer
Televisie LG OLED 77C17LB gekocht bij mediamarkt op 20-22-2021. Aankoopprijs € 2.989,—. Tv wil opeens niet meer opstarten. Vermoedelijk voeding defect. LG geeft aan tv via service-partner laten repare... Toon meer
Heeft 4% van zijn negatieve reviews beantwoord
LG is een rot bedrijf
LG is een rot bedrijf, recent een nano tv gekocht. Bij het instellen van het toestel zien wij een scherm breuk, die enkel tevoorschijn komt als het toestel aan staat. LG gecontacteerd de eerste keer werd mijn vrouw op 5 minuten afgescheept. De twee keer gingen ze het via een foto bekijken en verkregen wij dag later mail dat ze dit niet als garantie bekeken en dus enkel reparatie konden voorstellen. Tevens werd de cashback ook geweigerd, volgens LG moesten wij de streepjescodes uit de doos knippen, een foto was geen geldig bewijs. Nu aangezien de winkel van aankoop het toestel terug ophaalde om het naar LG te sturen hebben wij de doos niet meer, meer nog wij mochten de verpakking van de winkel niet beschadigen... Met andere woorden aangezien wij geen reparatie willen omdat wij niet in fout zijn, weg geld 866euro van de tv en weg 100euro cashback. Wij kopen dus nooit nog iets bij LG weten een hoopje zielige mensen zijn dat daar, aan YouTube accounts tv's uitdelen kan maar deftige service bieden niet blijkbaar. Zelfs 1 ster is eigenlijk te veel voor dit rot merk. 1 advies koop nooit LG!
Actie Cashback LG. Pure oplichting ! Niet kopen !
Zeer slecht!! Meegedaan aan een promotie-actie van LG. Bij aankoop van een LG TV krijg je een bepaald bedrag teruggestort na een aantal stappen doorlopen te hebben. Na veel palaver een bevestigingsmail gehad. Na een hele hoop mail- en telefooncontact nog niets ontvangen. KOOP NIETS MEER VAN LG. Het is pure oplichting. Klantendienst is volledig onbekwaam. Opgeleid om klanten naar de duvel te sturen. Echt schandalig om zo klanten te behandelen. Zeg het verder!!! Ik kon geen 0 ster geven. Jammer.
Koop nooit een LG Oled Tv
Koop nooit een LG Oled Tv. Waardeloos. Bekende probleem van het inbranden na 2 jaar of ik effe €961 wilde aftikken. TV koste €2000. Gaat wel nog wat coulance vanaf. Diverse discussies gehad met LG maar je kunt net zo goed tegen de muur praten. NOOIT MEER !!!!
Doe nooit mee aan promotie acties van LG!
Zeer slecht!! Meegedaan aan een promotie-actie van LG. Bij aankoop van een LG Xboom muziekbox zou je het aankoopbedrag kunnen terugkrijgen wanneer je een aantal stappen doorlopen hebt. Dit gedaan en daarna een bevestigingsmail gehad van LG dat dit binnen de termijn van 8 weken zou gebeuren. Het gaat om een box van 200 euro. Inmiddels 10 weken en een hele hoop mail- en telefooncontact verder. Vanuit LG komt er geen duidelijkheid en blijft de betaling uitgesteld worden. Nooit meedoen aan zulke acties want je krijgt niet wat er beloofd wordt!
Waarde-loos
Waarde-loos. Enkele weken geleden een LG wasmachine kunnen kopen. Kunnen, daar vanuit financieel oogpunt er eigenlijk enkel een 2de handsje mogelijk is, maar middels een attente donatie, voor het eerst een nieuw apparaat. Goed, LG wasmachine met veel opties voor een mooie prijs. Eenmaal geïnstalleerd, blijkt dat een deel van 'de vele opties' enkel via de app LG Tinq te downloaden zijn. Uh, je wasmachine zijn ding laten doen middels een app???? Dus naar de app store, de app opzoeken. Ai, zeer vele negatieve recensies... Toch zal ik, wil ik gebruik willen maken van 'de vele opties waar ik ook voor betaalt heb' die app moeten downloaden en koppelen met mijn gsm. Ook een 2de handsje, maar werkt prima en volledig ge-update (IOS). Uiteraard lukt het maar niet om de gsm met deze geweldige app te koppelen. Dan maar klantenservice bellen. Het antwoord van de 'uiterst behulpzame en goedgezinde' medewerker aan de telefoon: er zit een bug in de app, wacht eerst maar op een update. Einde gesprek. Er volgt nu enkele weken later warempel dan een update, koppelen maar. Niet dus. Poging 2 klantenservice. De 'uiterst behulpzame, overduidelijk hoorbaar zwaar overwerkte' medewerker kan het niet nalaten meermaals hoorbaar diep te zuchten bij mijn vraag hóe die app en gsm aan de praat te krijgen. Ik heb de beste persoon maar geadviseerd om een kop koffie met veel cafeïne te pakken. Vermoedelijk is mijn advies opgevolgd, gezien de zeer lange wachttijd om een antwoord op te zoeken (lees 5 espresso's?). Antwoord 1: de app werkt op Android. Pardon?! Weer in de wacht (nog een paar espresso's extra?). Antwoord 2: maak een hotspot aan op een andere gsm en probeer het zo maar. Anders belt u maar terug. Uiteraard mag ik vandaag weer bellen: het werkt niet. Ik kies dit keer wel voor een poging in de ochtend, scheelt misschien sjagrein- en vermoeidheidsuitingen. Mijn eerdere 2de handsjes werkten vrij simpel, incl. de beperkte opties. Maar wat heb ik aan een apparaat met 'vele opties' waar ik dus géén gebruik van kan maken!
LG OLED TV GEEN GARANTIE !
Koop NOOIT een OLED TV bij LG !
De pixels branden in ook al staat het beeld niet statisch op een beeld en kijk je gewoon programma's.
Zij kennen het PROBLEEM van hun OLED TV's al jaren maar blijven ze toch verkopen.
ZE NEMEN DIT PROBLEEM NOOIT IN GARANTIE !!!!!
snelle en goede service
ik had bij belsimpel een LG velvet besteld. hierbij zou ik dan gratis een giftbox met o.a een Dual screen krijgen, maar mijn IMEI bleef afgekeurd worden. heb hier een mail over gestuurd naar LG, na een kleine update werd de giftbox alsnog verzonden! goede service, ook in tijd van corona word je snel geholpen
Blijf ver van deze bedrijv
Een ster is te veel. Ik heb een Americankoelkast Lg 1200 euro na bijna een jaar begin ze meer lawai te doen, en na bijna 2 jaar meerder en meer veerbruik. Ik bel LG en ik had een vrouw die zeg gewoon dat ik moet een Ander firma bellen en bonne chance! Ik was nog op de telefoon voor meer uitleg maar ze was al weg. Nooit meer een LG in onze huis
Een ster is inderdaad nog tevee
Een ster is inderdaad nog tevee. Inmiddels ben ik 2 weken verder en is mijn probleem nog steeds niet opgelost.
Bij elke vraagLees( je belt en helpdesk) Zet Giorgio mij in in de wacht. Met een keihard muziekje wat al een irritatie oplevert.
Je belt en helpdesk om geholpen te worden niet om elke vraag in de wacht gezet te worden. Inmiddels 2x zelf
achter aan gebeld terwijl ZIJ beloven terug te bellen! Op een gegeven moment krijg ik dan de vraag mag ik u nog even in de wacht zetten waarop ik zeg: waarom? Je spreekt toch nu met mij. Zegt hij; Ik moet uw gegevens er even bij pakken!Hoezo!!! Je bent toch al een kwartier met mij in gesprek. Je hebt als het goed is mij gebeld. Dus je hebt mijn gegevens er toch voor. Nee, dat was dan niet zo.
Afijn De wasmachine doet het op zich prima alleen de wi-fi doet het niet dus je kunt hem niet op afstand instellen.
Maar voordat je een monteur hier voor de deur hebt staan ben je denk ik 6 weken verder Ik heb het in ieder geval nog niet voor mekaar gekregen.
Klacht LG / OLED tv
Ik heb een Oled tv van LG. Na 2 jaar, net buiten de garantie is er sprake van inbranding. Je hebt het dan over een productet nieuwprijs van € 1.800,00. Daar mag je meer van verwachten en wanneer er iets mis is (kan altijd), verwacht je toch enige service.
Wanneer ik vraag hoe dit opgelost in worden met coulance, zoals eigenlijk wettelijk is voorgeschreven is het antwoord dat ik krijg dat ik een bedrijf langs moet laten komen voor bijna € 100,00. Dan kijkt men wel verder. Hierbij wordt niet aangegeven welke coulance je vervolgens kunt verwachten. Wellicht komt het erop neer dat ik vervolgens voor de reparatie nog meer moet betalen. Voor zo'n bedrag kan ik beter een nieuwe Samsung Qled halen, welke goedkoper is, goede beeldkwaliteit heeft en niet kan inbranden!
De aftersales van lG helpt je…
De aftersales van lG helpt je niet.Problemen met de WIFI. Gewoon naar je installateur gaan is het antwoord. Achteraf het probleem gevonden op internet.Oplossing was simpel
Onze 4 jaar oude wasmachine van LG is…
Onze 4 jaar oude wasmachine van LG is kapot getrild omdat deze van binnen zo DOM in elkaar is gezet. Na moeizaam contact met LG kreeg ik na een week nog steeds niks te horen. Ze zeggen mij gebeld te hebben maar ik nam niet op, dus hebben ze het dossier maar gesloten. Wat een bagger service is dat zeg.. NOOIT MEER EEN LG.
Wand Airco 6,8kw WiFi werk niet ik kom…
Wand Airco 6,8kw WiFi werk niet ik kom nog niet eens bij de eerste inlog erdoorheen, de installateur kan er niets mee hij komt ondanks zijn moeite ook niet verder bij de de service diens van LG word men verwezen naar de installateur.
Dus een ster omdat de airco wel doet wat hij moet doen.
TV heb ik al wat langer maar analoog…
TV heb ik al wat langer maar analoog geluid was super zacht , om te luisteren moest het geluid op 90 , terwijl digitaal op 12-13 kan.
ik heb LG ge-emailed en binnen 1 dag een super duidelijk en simpel uit te voeren antwoord.Binnen een paar minuten was het gedaan.
het werkt nu perfect
Eigenlijk is één ster nog te veel.
Eigenlijk is één ster nog te veel.
De airco van LG werkt prima, maar de app waarmee je de airco met de WiFi kunt bedienen, werkt niet. De klantenservice van LG weet van de problemen, maar kan of mag niet helpen. Je wordt gewoon verwezen naar de installateur, ook al is die onbekend.
Mijn installateur kwam óók niet verder met de app en ook hij krijgt geen ondersteuning van de klantenservice.
LG kan deze afdeling dus gewoon maar het best sluiten. WAT EEN WAARDELOZE SERVICE!!!
Misleiding LG G6
Koop nooit een Lg G6 want hij is niet waterdicht maar dat beloven ze wel.
je koopt een mobiel omdat je graag zeker wil zijn als er een keer een glas water overheen zou vallen dat hij het dan nog wel zou doen!
ik had lg netjes een mailtje gestuurd met de klacht en hun zeiden neem contakt op met mobiel.nl en laat hem opsturen zo gezegt zo gedaan!
ik heb netjes gedaan en nu zeggen ze dan u toch een iets fout gedaan want het zou niet kunnen gebeuren water erin dus u heb geen garantie PUNT.
hoe laat je je klanten in de steek!!! wat een slecht bedrijf!!
dus of haal het van de site af dat hij niet volledig waterdicht is of sta achter je klant en vergoed dan de reparatie!! dit vind ik misleiding!
40 inch lg tc gekocht na een maand deed…
40 inch lg tc gekocht na een maand deed de wifi het niet op de tv. Elke keer als de tv aangaat heeft hij geen verbinding met internet! als je dan naar instellingen gaat en naar wifi verbind hij ineens! Zonder een wifi kanaal te selecteren. Het lijkt erop alsof hij een geheugen steun nodig heeft!
Na wat bellen met lg het bekende verhaal van resetten ect. Stuurt lg een extern bedrijf op die het moederboard vervangt zeggen ze.
Hierna was het probleem nog steeds niet opgelost. En sterker nog de wifi verbinding op mijn tv was bar slecht. Na contact kreeg ik nog een keer het externe bedrijf over de vloer om de tv uit te lezen. geen probleem te zien zeiden ze. Terwijl de monteur toch echt erbij stond toen ik de tv het bekende geheugen steuntje moest geven.
Na het opmaken van het rapport zou er binnen een week door lg contact met me opnemen! Dit was helaas niet het geval en moest ik zelf bellen.
toen ik de medewerker van lg sprak was het korte en een beetje simpele antwoor, meneer er zijn te veel wifo verbindingen in uw omgeving de tv kan dan raar gaan doen. Helaas kunnen wij hier niks aan doen.
Geen oplossing en geen service! We leven in 2018! Ik denk dat het logisch is dat iedereen tegenwoordig wifi heeff in de buurt. Dus dsn onwijs slecht excuus.
Mijn volgende producten zullen dan ook echt niet van lg zijn! Wat een bedrijf!
LG neemt niet haar verantwoordelijkheid
Mijn LG robot stofzuiger van slechts 7 maanden oud rijd van de trap af terwijl het een "trap" sensor heeft die zou moeten voorkomen dat dit gebeurd. LG neemt niet haar verantwoordelijkheid, er wordt slechts medegedeeld dat in het instructie boekje staat dat het niet de bedoeling is de robot te gebruiken in de beurt van een trap. Dit staat haaks op de mogelijkheden en functionaliteit van het product.
"Schulen achter de kleine lettertjes"!?, zo ontzettend laf en niet wat je mag verwachten van een internationaal elektronica concern.. Er wordt wél een reparatie offerte aangeboden van bijna 60% van de aanschaf prijs.
Dit is niet hoe je om gaat met een klant. Bedankt voor niets LG.